|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
30.9.2009 22:18:30   
Kliki
Kontracepcijske tablete sem jedla pred tremi leti kot zaščito potem pa sem prenehala. Ginikolog me pa zato še ni dal naprej ker se sedaj šteje po njegovo šele pol leta. Pa za enkrat tudi meni še ni za skakat okoli dohtrjov.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
3.10.2009 7:35:17   
mbd0411
Živjo!

Špelkaaaaaaaaaaa.....a nimaš časa??Potem ga res ne bo..Še malo....čakamo...

Lara,a že kašice??Joj,gre hitro..Super ste...Kaj pa kaka slikca???user posted image

Cacaca...dobrodošla..
Seveda smo tu vse z endom...,a čvekamo zdaj tudi o dojenčkih...
Jaz sem jo imela na jajčniku...po 6 mesecih sem zanosila..Do zdaj je še ni,pa upam,da se ne vrne...
Tasika,kdaj imaš rok??
Ja,mi pa bomo kmalu pihali prvo svečko...20.10.
V ponedeljek pa prvič v vrtecuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.10.2009 13:20:07   
Kliki
Super za vetec.user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.10.2009 20:02:43   
spelka12
cacaca dobrodošla. Nisem sicer imela črevesne end. Sem pa bila že 4x operirana zaradi nje. Tko da se tudi ta rada vrača na žalost. Zanosila sem pa tudi po IVF metodi, tko da ti ne morem povedat, koliko časa po op. je uspelo. Ampak pravijo, da naj bi zanosil v 6 mesecih po op.

Punce moje lube - BROJIM SITNO!!!! ŠE 19 DNI.
Pripravljeno je vse, samo še kakšna malenkost manjka v torbi. Sobica končno zrihtana, cunce speglane, oprema in dodatki nakupljeniuser posted image user posted image . Ko se bo začelo dogajat vam bo pa benika javila, mogoče bom pa tud jest kak sms poslala. Moram pa takoj, ko se začnejo popadki v P, nič čakat, potem me priklopijo in obležim do poroda. user posted image  Malo me je strah zarad injekcij, da ne bom preveč krvavela, poroda se pa čisto nič ne bojim, komaj čakam.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.10.2009 20:28:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

cacaca dobrodošla. Nisem sicer imela črevesne end. Sem pa bila že 4x operirana zaradi nje. Tko da se tudi ta rada vrača na žalost. Zanosila sem pa tudi po IVF metodi, tko da ti ne morem povedat, koliko časa po op. je uspelo. Ampak pravijo, da naj bi zanosil v 6 mesecih po op.

Punce moje lube - BROJIM SITNO!!!! ŠE 19 DNI.
Pripravljeno je vse, samo še kakšna malenkost manjka v torbi. Sobica končno zrihtana, cunce speglane, oprema in dodatki nakupljeniuser posted image user posted image . Ko se bo začelo dogajat vam bo pa benika javila, mogoče bom pa tud jest kak sms poslala. Moram pa takoj, ko se začnejo popadki v P, nič čakat, potem me priklopijo in obležim do poroda. user posted image  Malo me je strah zarad injekcij, da ne bom preveč krvavela, poroda se pa čisto nič ne bojim, komaj čakam.

ma saj vem, da ne spadam na tole temo, ampak en majčken se moram vmešati. Jaz pravim samo dajmo Špelka, tega tvojega Špelinčka/razbojnika pričakujemo tako željeno, kot njegova tetka. Katerikoli dan v oktobru si bo pa pobč izbral, bo pa ravno pravi, sicer jaz navijam za 19.10., takrat ima naš kužon dve leti in jaz sem zelo ponosna na mojega pubertetnika  user posted image user posted image user posted image , če pa tvoj princ izbere isti datum, ti garantiram, da bom do konca življenja vedela kdaj je naša Špelka rodila user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
5.10.2009 10:48:18   
tassika
Evo če se že špelka hvali, jaz imam pa samo še 49 dniuser posted image , mdb 23.11. imam rok.

Ta vikend sva bil aše zadnjič letos na morju, sem uživala, včeraj sva pa pospravljala in zgleda sem spet nekaj preveč delala, ker sem imela potem tako noč, da je za znoret. Celo noč me je bolel trebuh in ful otrdeval, ma nisem nič spala. Evo, da vam naredim malo luštov:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
5.10.2009 10:53:56   
spelka12
Uf tasssika ja ja, ti tud odštevaš. Ja morje, nosečka na sliki, fouš, fouš in še 1x fouš. Mah saj bomo šli pa naslednje leto večkrat.
mišmišu 19 je res super datum. Ga bom probala naštimat user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
5.10.2009 10:56:30   
tassika
Uf špelka, veš koliko časa sva se menila, da sva se zmenila, da greva in še lep dan je bil, sem bila tako vesela, je pa to zgleda zadnji izlet na morje 2v1, zdaj sem itak spet na bolniški do 26 ko nastopim s porodniško.

Jaz sem pa tebi fovš, ker boš tako hitro mami, čeprav sem imela danes tako noč, da sem mislila, da bom že rodila, kaj šele bo ko bo šlo zaresuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.10.2009 12:25:36   
cacaca
ojla

spelka12 tebi zelim, da se z otrockom cimprej spoznata :) :) :) in da ne bi imela tezaven porod....

tassika ti si pa taka lustna nosecka, imas zelo lep trrebuh....

kliki tebi cimprejsno nosecnost (upam, da nisem pomesala)

lara a ti imas pa kar dvojcice (pr meni so tud lahko v igri ker je moja mami dvojcica )

mbd0411 ooo lepo slisat tako zgodbo, da ti je tudi tebi uspelo in da imate se enega razbojnika....

no sej jaz tudi zdaj dam še eno operacijo pol si pa res zelo zelim, da bi se tudi pri meni storklja ustavila....sam me se tole zanima, a za tole kliniko neplodnosti te da svoj osebni gin naprej ali si jaz lahko že zdaj po operaciji zrihtam pregled, ker ta ki me bo operiral je tudi na kliniki za neplodnost v ljubljani....

lep pozdrav

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.10.2009 13:20:38   
tassika
Cacaca kolikor jaz vem, da če po operaciji v roku pol leta ne zanosiš naj bi ti dali napotnico, lahko kaj omeniš zdravniku, samo še vedno boš potrebovala napotnico od tvoje g.

Hvala za pohvale, jaz se sebi zdim ko ena velika žoga, zadnjič zalaufam po stopnicah me je kar na nos neslo, bo treba omilit moje divjanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
5.10.2009 14:00:29   
Kliki
Špelka12 tvoja zgodba o uspehu po štirih endometriozah, mi daj dodatno moč in upanje da mi končno rata. A samo še 19 dni imaš. user posted image Evo na srečo se je nakoncu vse dobro izteklo. Srečno pri porodu naj bo hiter in ne boleč.user posted image

Je pa meni G rekel da naj bi eno leto po operaciji ratalo. Pri meni je bilo to 2.10 in ta mesec ne vem če sva kaj spacala saj nisva bila ravno pridna, ker je bil moj bolan. user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 5.10.2009 14:02:12 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
5.10.2009 14:16:03   
Kliki
tassika ful sem ti folš za morje, bi šla jast tudi da malo okolje zamenjam.
S porodom pa še malo počakaj.

cacaca ja tudi jaz upam da mi kmalu rata in postanem mamica.

Sicer ta mesec ne vem če sva kaj spacala ker je moj ravno takrat ko so bili O dnevi zbolel in nisva bila ravno pridna.

Mi je pa ravno danes kolegica poslala sms in me je med drugim prašala če sem mogoče že user posted image . Pa ji napišem da še ne in da čakam da se me bog usmili. Potem pa moj nekaj išče po mojem telefonu in to prebere in se je začel tako grdo režat da bi se najrajše pred njim user posted image  user posted image  user posted image  na polno. Se s to njegovo moško reakcijo sploh ne zaveda kako me je prizadel.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
5.10.2009 14:39:52   
tassika
Ma kliki to so moški, mogoče ni hotel pokazati, da je njemu tudi hudo, pa je na tak način odreagiral.

Pa pojdita malo na morje za kakšen dan, drugi vikend bo sigurno še lep, je tako lepo, mirno, nikjer nikogar, vsaj zjutraj jih ni bilo, luštno, bi kar tam ostala.

ps. midva sva samo 2x pa je ratalo, pa še to pred ovulacijo in po ovulaciji, ni nujno da velikokrat, pomoje je več odvisno od sreče. In tudi vaju bo ujela. Ti pa pokliči svojo g in zateži, da te da na še kakšne preiskave - hormonske, moji kolegici so sedaj ugotovili, da ima en hormon ful povišan in da je najbrž to ovira. Poskusi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.10.2009 14:49:58   
Kliki
Ja sej pomojem je blo tudi to v igri da ni hotel pokazati.
Ja morje bi blo pa fajen sm na žalost za vikend vedno delam moj pa med tednom ne more.

Ja G mam pa itak za poklicat tko da bom še za to prosila.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
6.10.2009 17:27:31   
cacaca
ojla

ste opazile tale članek

http://www.bambino.si/test_za_endometriozo

malo spodbude a ne, da ne bomo skoz pod noži :), čeprav čez par let pa vseeno malo upanja :)

kako ste drugače....jaz čakam, da me pokličejo kdaj me bodo spet operirali, ker so me domov poslali, ni bilo kirurga prostega zame...čist so zmedene sestre na ginekološki kliniki v ljubljani, jim ne dela čist organizacija pol si pa še odgovornost ena na drugo dajo....ti pa čist psihično pripravljen, si organiziraš vse plane pol ti pa vse premakne za par mesecev.

a je potem katera šla tudi v kakšno zdravilišče, ko sem bila prvič, je tam bila tudi ena punca iz zdravilišča dobrne in baje imajo program prav za nas, ki ne moremo zanosit, si lohk izberes tretma in baje je kr uspešen...

lep pozdrav pa uzivajte se naprej :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
6.10.2009 17:43:16   
spelka12
cacaca napotnico za ambulanto za neplodnost ti mora napisati tvoj ginekolog. Tvoj (ker mora opravit spermiogram) pa dobi napotnico pri splošnem zdravniku. Koliko časa pa se že trudita za user posted image ? No če ti ne uspe pol leta po op. se kr zmeni s svojo g., da ti da napotnico za naprej. Jest sem bila po 3 op. v toplicah ampak samoplačniško. PA res paše, si lahko odpočiješ, pa še brazgotine so se mi hitrejš zacelile. Če lahko, si to absolutno privošči.

Punce moje zlate začenja se Jutri imam amnio. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjatauser posted image .
Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuhuser posted image . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
6.10.2009 18:19:50   
cacaca
oj

spelka 12 meni so slučajno odkrili, ker sem zamenjala ginekologinjo pa sem imela bolečine eno leto in pol pa ni blo nič haska, pol sem pa zamenjala gin pa urgentno na ginekološko kliniko...tako da sem bila operirana po dveh mesecih, ker pa operacija ni uspela, sem preveč krvavela je odnehal ker ni hotu poskodvat maternice, ker nisem še rodila....trudila se še nisva niti poizkušala nisva tako, da je bil kar velik šok zame in za mojega po prvem pregledu pri novi ginekologinji, ker najdla mi je pa vse živo....

sem pa razmišljala, da bi šla v toplice za par dni, tud da se mal odpočujem pa pripravim na nove borbe... me je kr stisnilo, ko sem vas brala, da ste dolgo poizkušale, samo glavno je, da ste vse mamice... to je pa tud ena velika spodbuda :) :)

spelka 12 uuuuuu pol bos pa hitro rešena :) :)....sam jaz tud ne stekam zakaj je tolk težko delat uz, če pa vse vidijo...meni prej nikoli prejšnja gin ni delala in se je ta nova sam za glavno prijela...pa sej to je olajšanje njim če niso sigurni ....

mah glavno, da je zate in za tvojega otročka poskrbljeno...ti pa delajo zivcki a ne :) :)

no fajn bodite :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
6.10.2009 19:07:05   
Kliki
Jast nisem imela nobenega zdravilišča. Po 22dneh z operacijo vret so me dali delat, pa nimam ravno dela pri katerem ni treba nič težkega dvigovat.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
7.10.2009 15:25:43   
spelka12
cacaca če se še nista nikol "trudila" pol pa sploh ne razmišljaj o umetni. Eno leto je treba vsak drug dan med ovulacijo slončkat in če še ne uspe, pol se šele začne menit o tem. To je zelo invaziven in naporen potek, tko da ti zelo privoščim, da vama uspe po naravni poti. Ti/vama bo ogromno prihranjeno.
kliki jest sem bila v službi že 7 dan po op. pa sem kelnarla. V toplice sem šla pa samoplačniško, ker nam kao ne pripadajo več! Včasih so jih pa dajali za take težave v toplice.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
7.10.2009 15:30:18   
Kliki
Špelka12 vidim da je to potem odvisno od osebnega zdravnika. JA tudi jast delam v gostinstvu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
7.10.2009 16:55:32   
cacaca
ojla

mah neki bomo že spackal...glavno, da pridem na operacijsko ;), prej je bil izgovor da ni blo kirurga zdaj pa, da termina ni...

jah kar se pa bolniške tiče je pa res odvisno tud kakšno operacijo imas in kako ti gin ki te je operiral napise...meni so dali 14 dni s tem da sem si vzela se 4 dni dopusta, ker nisem bla sposobna niti gledat...je pa res odvisno kakega zdravnika imas...mah tole zdravstvo..poden od podna....

spelka 12 kam si pa sla v toplice.... in kako pri vas zdaj kaže, bo prišel pogledat mamico in atija al bo še počaku

lep pozdrav

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.10.2009 12:38:51   
ursa30
punce, jaz se vam bom tudi pridružila pri čvekanju, če nimate nič proti user posted image
v torek sem imela laparo, kjer so mi odkrili endometriozo. nad diagnozo nisem bila čisto nič presenečena, ker sem bila 99 %, da jo imam. imela sem tipične znake za njo: močne in boleče user posted image , iz mene pa so leteli koščki tkiva.

zdaj moram čimprej zanositi, mi je pa dr. tomaževič svetoval, naj se čimprej naročim pri njemu za posvet (naročena sem 18.11.) da pregleda partnerjev spemiogram, če je res tako dober, kot je rekel dr. drobnič. v nasprotnem primeru me bo dal kar v postopek umetne oploditve, da ne bomo zgubljali časa po nepotrebnem.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.10.2009 17:01:43   
spelka12
ursa Tomaževič je super  user posted image user posted image user posted image . Meni je odstranil cisto in sem bila ful zadovoljna z njegovo strokovnostjo.Pa dobrodošla med nami.user posted image  
cacaca a veš, da se sploh ne spomnem v katerih sem bila. Sem pa imela hiško. Mali že mal kuka venuser posted image , v pon. grem pa v Lj. na ctg in posvet, ker me je g. poslala tja rodit. Tako da lahko bom že naslednji teden mami, al pa tud ne.
lara, savinjka, tasssika, sabsa, sapi, kliki uživajte v skorajšnjem vikendu.
aja pa savinjka kako se imate v vrtcu?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
8.10.2009 17:27:35   
ursa30
spelka 12, vem da je super, mi je tudi lani že odstanil pregrado, tudi dva dni nazaj me je operiral on in imam z njim res same dobre izkušnje user posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala za dobrodošlico user posted image

< Sporočilo je popravil ursa30 -- 8.10.2009 17:28:50 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.10.2009 19:59:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

spelka 12, vem da je super, mi je tudi lani že odstanil pregrado, tudi dva dni nazaj me je operiral on in imam z njim res same dobre izkušnje user posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala za dobrodošlico user posted image

Bravo Urši ... zdej pa le naprej!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?