|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
4.9.2009 20:36:00   
mbd0411
Ker mi je napisalo error in sem HB kopirala so se smeški skrili zato posebej še emeški,ki manjkajouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vikend

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.9.2009 20:38:01   
mbd0411
Ja,kje pa ste?????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
14.9.2009 11:33:52   
pikovit
Evo mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
14.9.2009 11:40:34   
pikovit
Hej,po dolgem času

najprej kako so kaj naše nosečke?Špelka in Tassika?Zdaj počasi že finiširatauser posted image user posted image user posted image .Super že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Kako ste pa kaj ostale?
O Mijavček se nam je javilauser posted image
Larika kako ste kaj?Otroc rastejo kot konoplje user posted image .Te prav pogrešamuser posted image
Mbd kuku user posted image
Kliki tudi tebi en lep pozdravuser posted image

Pri nas nič novega user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
14.9.2009 17:17:02   
Kliki
pikovitek tudi tebi lep pozdrav. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
14.9.2009 18:03:28   
tassika
Evo, da se vam malo javim, trenutno uživam na dopustu, zebe me, temno je da rabim luč da vidim tipkat, denarnica se prazni, biba pa veselo brca, najrajši ponoči, pa tako sem se hvalila, da ponoči spimuser posted image

Drugega pa ni nič novega, vsak dan najdem kaj za nardit, spotoma še prenavljava stanovanje, tako da dolgčas nam ni nikoli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
14.9.2009 23:19:15   
mbd0411
Živjo punce,spet po dolgem času.

Smo aktivni...plezamo po tleh in še kje,delamo korake,še bolj lene...je rita pretežka.. Po štirih pa je kot burja..zdaj je tu,potem že tam in tako ves dan..
Malo vas spremljam,berem,komentiram ne..Pač vsake toliko,da me ne pozabite se javim..Še malo,pa bo prva svečka.Ne morem verjet kako čas mine.
Prehitro rastejo naši otročki..Že pri tavečjemu gre tako hitro.Je že tretješolec,po novem košarkaš v Beno Udrih šoli tu pri nas,menda bo tudi v zboru prepeval ,hm...planinec..
Kje ste kaj ???Lara,Špelka,Pikovit.........da katere ne pozabim................pač vse tu...........................user posted image user posted image user posted image ........
Tole vreme je zanič
.Malo smo bolni.
Naš Nik ima Laringitis...če sem prav napisala.Komaj je dihal.Že v soboto sva bila pri dežurnem,sva dobila ventolin,pa je bolj malo pomagalo.Saj je,samo ko se je zbudil pa totalna kriza dihanja.Pa HB za aspirator in sesalnik.Toliko sva ven dobila iz nosa,da ne moreš verjet.
Danes pa je pri P dobil eno inekcijo in zdaj je kot nov.Seveda imava napotnico za pediatrio,če bo slabše,kar pa upam,da ne.
Sem pa danes ,ko sem čakala zvedela,da imamo prvo potrjeno okužbo z novim virusem gripe in to v šoli.Koliko je še okuženih Bog ve.Med starši panika.Če kdo kiha kašlja in podobno ne sme v šolo.Pa vsi od P so hodili ven z zaščito čez usta.Joj,joj,joj...
Takole,malo sem se razpisala.
Lepo se imejte .
Lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
15.9.2009 9:57:03   
lara light
tud jaz še živauser posted image

mbd, upam da je nik že ok, presneto,kaj ne staknejouser posted image user posted image

pikovitek, kako si sonček?? en cajt nazaj sem ti poslala sporočilo na fb, to je pa tud vse od mene

moj mali se trenutno doji na desni in počas tipkamz levo,vsaj da se javim

špelkič, oktober je pred vrati, špelinko bo tuuuu!

tassika-brcike!!jupi upam, da boš še spala pred prihdom user posted image  ker je to po porodu najdragocenejša dobrinauser posted image
kliki+ostale helou

gremo ven
včeraj ves dan doma-joka kar češ
napovedan dež, pa sijeuser posted image

lubčke

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
15.9.2009 13:54:16   
Kliki
O lepa da ste se malo javle lahko bi še kako slikco vaših malčkov pripopale.

Pri nas za enkrat nič novega čakamo na petek da vidim kako in kaj.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
15.9.2009 21:56:26   
mbd0411
Evo našega škrata med koruzo.

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
16.9.2009 9:45:54   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Evo našega škrata med koruzo.

user posted image

O ti frajer mali :))))

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
16.9.2009 19:23:33   
Kliki
Kolk fajen zgleda med tole koruzo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.9.2009 15:11:46   
spelka12
pikovitek hewow. maham ti, samo vidiš me neuser posted image
savinjka nikec med koruzo - prava kmečka idilauser posted image
lara imaš zs
tasssika uuu mi2 mava pa čist še malo.

A ste vidle, da je naša sapi zagledala +? In to po  naravni poti.
sapi ČESTITAAAAAAM user posted image user posted image user posted image
Danes smo dopolnil 35t, samo še 35dni do konca user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.9.2009 9:25:20   
tassika
Špelka ja še malo, ampak ti me boš prehitela user posted image .

Nisem videla, bravo sapi, naj zdaj samo še ostane pikica v trebuščku vseh 9 mesecev.user posted image user posted image

Jaz grem pa danes na UZ kontrole rasti, vam potem poročam, koliko je naša biba že velika

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.9.2009 13:23:14   
tassika
Evo poročilo:

Dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahovauser posted image , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva. Pa še slikca:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
20.9.2009 9:59:25   
Kliki
tassika super da je vse OK.user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
21.9.2009 9:05:40   
mbd0411
Špelka,komaj čakam oktobrčka...Špelinčkotauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sapi,čestitam...no pa narava poskrbi,da je za vse enkrat tako kot mora bit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo,vso srečo do konca..
Tasika kako si ti??
Lara pa tvoja sončka???
Kako ste ostale punce??
Pikovit??Javi se mi kaj..

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.9.2009 17:10:17   
mbd0411
Spet nobeneeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.9.2009 18:27:16   
tassika
Evo mene, pakaj ko ne vem več kaj naj napišem, preostalo mi je še 57 dni, trenutno se počutim odlično, razen, kar sem bolj počasna in okretna, drugega posebnega pa ne dogaja in res nimam kaj povedat.

Z mojim urejava otroško sobico, včeraj sva bila na trgatvi, danes pri mojih na kosilu, koristiva zadnje samske dni, pa še vreme je lepo in je škoda biti domauser posted image
Aja pa prijavila sem se na miss buši, malo za šalo malo za res, važno, da se zabavmouser posted image

Kako ste pa kaj ostale:
mdb mali je zdrav, zdaj boste pa kamlu pihali prvo svečko.
Špelka a že odštevaš, torba za v porodnišnico pripravljenauser posted image
vse ostale,...

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.9.2009 15:33:51   
Kliki
Tassika a samo še 57dni imaš vidiš kako hitro je minilo. Vidva kar uživajta skupaj potem boste pa kmalu v troje. Lepo bodi še naprej.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.9.2009 19:29:58   
cacaca
pozdravljene

kokr sem uspela prebrat ste tukaj punce, ki imate ali ste imele endometriozo, al se motim.....

upam, da se vam lahko pridružim....

nekaj me zanima, sama bom operirana še enkrat, ker prva operacija ni uspela zaradi izgube krvi in je raje odnehal, takrat mi je odstranjeval endometriom, spucal jajcevode in odstranitev del pregrade...no zdaj bom pa operirana do konca pregrado in pa odstranitev centra endometrioze na črevesju....

pa me zanima koliko casa ste potem potrebovale za zanositev, je katera tud imela crevesno endometriozo, kako je okrevala (sem brala samo zacetne strani)....se vam je vrnila, ker meni je gin reku, da črevesna endometrioza se rada vrača, samo v manjših odstotkih kot endometrioza na jajčnikih....ste imele tudi kakšno dieto....

hvala za odgovor :)

lp pozdrav

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.9.2009 12:51:43   
Kliki
Hoj seveda se nam lahko pridružiš(mislim da se bodo vse strinjale z menoj)user posted image

Ja tudi jast sem imela črevesno endometriozo. Oziroma meni se je začela zajedati v črevesje.user posted image Imela sem laparo ki je trajala skoraj 4 ure. Okrevanje je bilo normalno.user posted image Po treh dneh sem šla iz bolnice domov in nato sem bila doma še 17dni potem pa spet v službo. Naj poudarim da delam v gostinjstvu in je treba marsikaj dvigovati. Pa je šlo kar OK. Kar pa se zanositve tiče bo pa pojutrišnim ravno eno leto od operacije in na žalost še nisem zanosila. Upam pa da bom kmalu, ker sedaj je z menoj vse tako kot mora biti.

Lepo bodi in čimprej še poštimaj. SREČNOuser posted image

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.9.2009 14:12:11   
lara light
Cacaca, dobrodošla! Veliko o endometriozi boš našla tukaj. Poglej začetne strani...lahko pa ti pošljem mail z vsem, kar sem sama našla o endmtrzi. Piši na zs.

Kako ste punce? Mbd, Nikec praznuje zdaj enkrat?? Vse naj naj!!!user posted image  Upam, da ste zdravi.
Špelka, srčica moja, sitno brojim jedva stojim??user posted image  Upam, da si ok. Mislim na vaju!user posted image
Pikovitek, Zarjica, lepe moje dekline, upam, da ste v redu. Objemček in poljubček! user posted image user posted image  
Kliki, hej!user posted image
Tassika-super za dobro počutje! Miss buši, navijam!user posted image
Mi smo fajn, 5m že imamo, papali prvo kašico user posted image , največ jo je mamiuser posted image ...vsak dan bolje, le spanje pogrešam...
Zdaj pa moram zlikat goro...lepo bodte, lubčke vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.9.2009 15:50:22   
Kliki
Lara light o a že toliko ste stari madonca gre hitro.A nam privoščiš kako slikico?
Likanje ja tudi mene to še čaka.
Uživajte še naprej.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.9.2009 17:54:11   
cacaca
ojla

hvala za odgovore.....

tebi lara light sem tud že poslala zs :)

tebe kliki bi pa vprašala še to:si jemala kt in koliko časa, jaz jih zdaj neprekinjemo jem od maja in imam same težave ob teh tabletkah pa me ginekologi sploh ne poslušajo, jem jih pa zato, da se mi stanša sluznica imam jo predebelo tud zarad tega ker tablet nisem jedla že 3 leta...., pa kako to, da te ginekolog ne da naprej, ker mene je operiral dr.vogler in me je zdaj že 1000 vprašal če bi rada bla mamica in me je potolažu, da bom prvo sama poizkusila naravno če ne bo šlo da bodo pa oni mal pomagal in da ne bom čakala več kot eno leto...zdaj pa upam da te obljube ne bo prelomu :)...pa imaš zdaj tudi kake kontrole....

no želim vsem, ki še niso mamice da bodo postale....tiste, ki pa ste postale pa, da se vam tale nadloga ne pojavlja več

lep pozdrav

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?