|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
26.6.2009 20:53:08   
Kliki
Tukaj sem pa pozabla sporočiti da je moja tečka prišla.user posted image Grem v nov boj.

Pa vas še tukaj prašam.
Nekaj M po laparo je bilo lepo na 28dni, potem pa se je januarja začela zmešnjava M so bile na 28dni, sledila ji je na 32dni in potem spet na 28dni in potem spet na32dni.
Zdaj pa me zanima če ima katera podobne izkušnje.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.6.2009 20:40:56   
mbd0411
Oj,punce.Sem veliko zunaj kot ve,čeprav tale dež je čistomim no...
Danes sem tavečjega pospremila v planinski tabor Dovje.Pogrešam ga ful...
Nik je zdrav,le zobki nagajajo...user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.6.2009 10:35:48   
Kliki
Sej bo teden hitro minil in bo tudi tavečji prišel domov. Otroci morajo it malo od staršev da niso preveč navezani na njih.

Govorim iz lastnih izkušen ko sem bila večji čas samo s svojimi starši.

Pošvečaj se mlajšemu in možeku pa boš malo pozabila.

Lepo bodi še naprej.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.6.2009 22:35:41   
lara light
Kje ste vse moje zmagovalke? Upam, da se crklate, da zobki ne boljo več, da se mate rade, da se borite za svoje sanje, da vztrajate in nikol obupate, da ste vedno pozitivne, da ste že malo zagorele, da ste polne energije, skulirane in da zajemate življenje s polno žlico,...in da vidite tam nekje naprej le vse dobro!

Lepe sanje in kup lubčkov od nas3!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.7.2009 23:41:46   
pikovit
Laaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  moja vidim,da uzivate 100 na uro.Sem bila v soboto na tvojem koncu.Sem šla v Gorico v Pittarello :)Šopinguser posted image user posted image user posted image

Miškolinčka sta že fullll zrastla.Itak,da sta pridna in najlepša na celem svetu.Lupčka vsem in en pozdrav očiju od Pikovik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2030
2.7.2009 11:18:53   
Kliki
Evo mene. Sm si včeraj privošla izlet na morje k mojemu dragemu je blo ful fajen.
Oni zživajo sto na uro jast pa sem morala domov ker imam službo.
Že komaj čakam nedeljo da se vrne in bova lahko user posted image  pa še O se bo začela.

Lara light daj nam privošči kako slikico tvojih user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
2.7.2009 21:56:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Laaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image  moja vidim,da uzivate 100 na uro.Sem bila v soboto na tvojem koncu.Sem šla v Gorico v Pittarello :)Šopinguser posted image user posted image user posted image

Miškolinčka sta že fullll zrastla.Itak,da sta pridna in najlepša na celem svetu.Lupčka vsem in en pozdrav očiju od Pikovik user posted image

Lubica moja, lahko bi se ustavila, bi te bli veseli, drugič se pa res morašuser posted image ...hvala za pozdravčke, mala dva mata rada tvoji darilci, tastara dva pa ju tudi rada ogledujeta in se spomnita na pikovikuser posted image ...en topel, ne ne, en svež objemček

špelki, hvala za komentar, kako si sonce?user posted image

kliki, klikni na lara light, se odpre novo okno mojega profila in noter poišči album, kjer je nekaj fotkicuser posted image  Ne vem zakaj meni ne pokaže vseh tistih ikon ,sem že nekajkrat probala poštimat, pa ne dela.
zarči, kopa se in čofotauser posted image

vsem lepe pozdrvčke, šibam ajat preden bo sirena, upam, da ne z dveh straniuser posted image  

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
3.7.2009 6:56:43   
mbd0411
Lepo,da se še kaj oglasite.
Špelka je čist zginila od tu.Al pa se men zdi..
Lara,tvoj profil se pa ne pokaže,tako da ne moremo do slikic.
Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image
In vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bodite pozitivne,vesele....

Neposredna povezava do sporočila: 2033
3.7.2009 9:50:43   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

kliki, klikni na lara light, se odpre novo okno mojega profila in noter poišči album, kjer je nekaj fotkicuser posted image  Ne vem zakaj meni ne pokaže vseh tistih ikon ,sem že nekajkrat probala poštimat, pa ne dela.
tvoj profil se ne odpre.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
3.7.2009 10:45:36   
tassika
Kaj pa če kliknete pod profilom tam kjer je zs jaz vidim ikono album in mi tam odpre.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
3.7.2009 14:45:11   
lara light
user posted image

glih ena za vasuser posted image ..., bom poskusila nekaj uredit, da bo album viden, lubčke

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
3.7.2009 16:35:20   
spelka12
spelka ni izginila, je bla spet v bolniciuser posted image . Nč hudega, sam mal sem jih šla pogledat user posted image .
lara jao kaka sončka user posted image user posted image
savinjka sej nonstop mislim na vas vse, na FB redno gledam tvoje slikce.
tassika počutje?
kliki žal mi je za tečko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.7.2009 11:10:42   
Kliki
špelka12 upam da je sedaj vse OK steboj in user posted image .
lara kok sta srčkana. Imaš polne roke dela.

Ja moja tečka je prišla in tudi že odšla tako da komaj čakam jutri ko se moj lubi vrne in bova lahko user posted image .

Vsem en lep sobotni dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.7.2009 16:34:48   
sabsa
Lara light kako sta lušna. Koliko sta stara? Okoli 2 meseca, ne? Sedaj verjetno že manj spita, ne? Upam, da uživaš v materinstvu in v družbi dveh čudovitih štručk.

Špelka upam, da je vse ok.

Kliki tudi meni je žal ... a ne izgubi upanja, enkrat ti gotovo uspe. Izkoristi poletje, odpočij si, potem pa v nove boje.

Mbd pa ti? Rastete, ne? Zobki že rastejo? Moja nečakinja pri enem letu nima še nobenega zobka.

Sara je ok, pridna, le hrano zahteva z glasnim jokom, pa kopa se nerada. Ne vem več, kaj naj naredim, da ne bo tako jokala med kopanjem. Sem jo tudi podojila že prej, pa ne pomaga. Upamo, da bo bolje.

Vsem, ki še čakate ... srečno!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
5.7.2009 19:00:29   
Kliki
sabsa upanje še nisem izgubila. Spočila se pa čez poletje ravno ne bom ne vem kako, ker delam v gostinjstvu. Bo pa definitivno manj časa za razmišlat o user posted image  in mogoče zato prej rata.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
5.7.2009 21:15:24   
mbd0411
Lara,zdaj videla tvoja hlebčka,sončka,srčka,lubčka...Joj,kako sta lepa.Ni besed.
Špelka,po tazadnji te bom,če se kaj ne oglasiš.user posted image Kako si?Počasi bo kriza mimo.Oktober se bliža.Koliko kg si dobila? Bo kaka slikca?Kako se počutiš?Poročaj no.
Kliki user posted image
Sabsa,moj se je tudi včasih jokal.Poskusi s kopanjem kako drugo uro in ne zvečer.Nam tudi ne paše vedno...user posted image
Kol ste pa stari??

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.7.2009 7:13:21   
lara light
Špelkica, hvala, kako si ti, daj več povej!user posted image
Kliki veselo na delouser posted image
Oj, Sabsa, hvala lepa. Kako ste ve? Obvezno ne sme bit lačna, torej hrana preden se kopa, potem pa počasi, prigovarjat, jo gledat v oči, kar je težko, ko daješ tako malega otročka va banjico, naj ti kdo pomaga....počasi naj se dotakne vodice...jo pohvališ, ji poveš kje je...skratka počasi, da se privadi, da je to lahko tudi lepo. Vem, je lahko bit pameten od daleč, vsak otrok je svoj svet, a ti bodi samo čimbolj mirna poleg nje in če joka spelji do konca kar se da hitro...pa brez pomilovanja bi jaz, mislim brez boga, ne jokaj...ne, le lepo ji povej, da je sedaj čista, da ker je lepa boste šle nevemkam...da je vse v redu, da je mamino veselje. Mah saj to že veš. Pravij, da s časom mine ta odpor. Moja dva sta še kar rada v vodi.

Mbd, zlata si, hvala. Sem vidla tud na FB, smo v redu, zdravi, jaz spim malo, ona dva še kar, le zamaknjeno, da sem jaz ves čas v akciji, ampak lepo se mamo in se ne damo...bodo že minili ti joki in krčki, a ne? ti že veš, saj maš dva velika korenjaka, pozdravčekuser posted image

Počitnice? Kam greste?

Lubčke od nasuser posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.7.2009 7:15:48   
lara light
Sabsa, sem pozabila, moja dva sta bila v soboto 10t, 2m, 1t, 4dniuser posted image , da ne boš mislila, da fanatično štejem, poglej moj ticker.
Tvoja je manj, spomni me?

Zdaj pa res nekaj pojest, ker se že 2. zbuja...pa pa

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.7.2009 14:00:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
zarči, kopa se in čofotauser posted image

ne veččččččuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....tak mi je blo hudo it domov.....bi še kr ostala. Tokratni dopust je bil najboljši v mojem življenju!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa vidim v ponem šusu...samo kolk sta luštna....bi ju kr mučkala in mučkala...user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.7.2009 22:53:15   
lara light
Lubek, kako sem vesela, da si se mela lepo...smo mislili nate tudi miuser posted image  in ti želeli lepega oddiha. ma kaj češ, lepo hitro mine, bo pa kmalu avgust, to pa tudi šteje, kaj?user posted image
hvala za komentar, lubčke od nas!

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
8.7.2009 22:27:31   
mbd0411
Lara ne morem se nagledat tvojih dveh štručk.Tako cart sta.

Neposredna povezava do sporočila: 2046
8.7.2009 22:31:33   
Kliki
lara light tudi jast sem si pogledalea vse slikce iz albuma in sat res cortija.

Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.7.2009 20:57:01   
tassika
Evo da se mal považičkamuser posted image

user posted image

Drugače pa nisem pozabila na vas, samo sem malo v gužvi v službi in potem doma in komaj kaj sfolgam. Pikica veselo brca, MF pa imam šele 27.7., komaj čakam.

Tiste ki imaste že otročke vam želim, da čim bolje izkoristite čas z njimi, tiste, ki pa še čakate na + pa vam želim, da ga čimprej zagledate.

lep pozdrav vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 9.7.2009 20:58:08 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.7.2009 7:33:57   
lara light
Uuuu, prelepa nosečkauser posted image , čuvaj se in lp nazajuser posted image

Mbd, kliki, hvalauser posted image

Pr nas imamo danes novembrsko vremeuser posted image ...spet se bomo doma crtali od onemoglostiuser posted image
Lubčke vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.7.2009 22:59:30   
Kliki
Punce imam eno vprašanje. Danes je 15dan od zadnje M in sem na wc papirju opazila malo rozasto kri. Pa me zanima kaj bi to lahko bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?