lara light
|
Špelkica, hvala, kako si ti, daj več povej! Kliki veselo na delo Oj, Sabsa, hvala lepa. Kako ste ve? Obvezno ne sme bit lačna, torej hrana preden se kopa, potem pa počasi, prigovarjat, jo gledat v oči, kar je težko, ko daješ tako malega otročka va banjico, naj ti kdo pomaga....počasi naj se dotakne vodice...jo pohvališ, ji poveš kje je...skratka počasi, da se privadi, da je to lahko tudi lepo. Vem, je lahko bit pameten od daleč, vsak otrok je svoj svet, a ti bodi samo čimbolj mirna poleg nje in če joka spelji do konca kar se da hitro...pa brez pomilovanja bi jaz, mislim brez boga, ne jokaj...ne, le lepo ji povej, da je sedaj čista, da ker je lepa boste šle nevemkam...da je vse v redu, da je mamino veselje. Mah saj to že veš. Pravij, da s časom mine ta odpor. Moja dva sta še kar rada v vodi. Mbd, zlata si, hvala. Sem vidla tud na FB, smo v redu, zdravi, jaz spim malo, ona dva še kar, le zamaknjeno, da sem jaz ves čas v akciji, ampak lepo se mamo in se ne damo...bodo že minili ti joki in krčki, a ne? ti že veš, saj maš dva velika korenjaka, pozdravček Počitnice? Kam greste? Lubčke od nas