spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Špelka moje počutje se je občutno izboljšalo, sicer še kdaj pride da moram bruhat, ampak nisem več tako slabotn ain utrujena, bi šla kar nazaj v službo. Vozek pa dobim buzz-a od quinnya in meni je zakon, lahek in lahko vodljiv, vsi ostali so mi težki oz jaz s svojimi 50kg bolj težko vlažim voziček, ki jih ima 15kg. Kaj boš pa imela ti? Super, da je počutje boljš. Vedno bolje bo boš videla. Vozek bo pa Peg Peregov GT3 al pa Hartan trikolesnik. Bomo julija al pa avgusta šele naročili. Pa si delala že kakšen seznamček, jaz grem jutri pogledat previjalno od alplesa mi je tako lea in abje ful ugodna, samo se moram prepričat če res, ker če cena drži, jo takoj kupim. Kar se pa ostale opreme tiče, pa večino dobim, sem ful srečnica, tudi nosečniške obleke sem že dobila, cel paket in za dojenčka tudi dobim, včasih je fino počakat in ne imet prvi otrok . Pa tvoje počutje, te še dajejo krči, mene samo občasno špika in to ponavadi ko sem za rač, bejbiju ne ustreza, da je stisnejn. Ne do 28t ne bom čisto nič kupovala, me je preveč strah. Lani so mi kupili posteljnino, pa je tud pogledat nisem mogla po tistem, sem se vsakič ful zjokala. Tko da letos sva pa čist previdna, tud gledam ničesar, grem raje mimo. Krčev ni več, bolečine so pa še. Predvse ponoči, ker skoz spim na boku. So pa take, kot pred menstr. samo manj boli. Jest še jest ne morem več normalno, ker mali tolk brca. Takoj, ko se preščipnem v pasu začne brcat kot nor in seveda mu ustrežem (nimam izbire ). Cunje tud jaz dobim nekatere, sploh če bo fantek. Ostalo bo pa vse novo, ker mi nobena ne more nič dat oz. prodat. Velikih stvari si pa nočem izposojat. savinjka. Močno upam, da barvo sporočim že 10.6. Če se tam ne bo vidlo, imam pa še eno morfologijo 15.6. in bom tolk časa notri, da da otrok noge narazen in pokaže kaj skriva . jao lara si ne predstavljam vašega urnika dojenja res ne.
|