|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
25.6.2008 19:05:47   
mbd0411
Špelkauser posted image user posted image user posted image ,naj ti še ostali tije tedni minejo hitro. Držim pesti.
Sapi tudi tebi vso srečo.
Kje ste pa kaj ostale???'

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.6.2008 11:01:29   
pikovit
Evo pri nas nič novega.Sem bila čez vikend na morju in to v Portorožu.Ga moram prav pohvalit.So ga lepo zrihtal.Sva se razvajala v hotelu Palaceuser posted image Res nama je bilo lepouser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.6.2008 20:41:33   
spelka12
go sapi, go sapi, go sapi...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.6.2008 8:38:00   
mbd0411
Dobro jutro!

Kako ste? Pri nas se je malo ohladilo.Pridite no kaj pogledat sem,da mi ne bo dolgčasuser posted image .
Želim vam lep dan in prijeten vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.6.2008 14:02:30   
mbd0411
Kje  ste moje zmagovalke????
Meni je tako vroče,da živet ne morem.
Mali tako brca in mi pritiska na spodnji del trebuha,da je za znoret.Ima noge še dol in glavico gor.Verjetno se je ponoči nekaj obračal,ker je bilo zelo neprijetno in boleče.Moj mehur je čisto fuč.
Kako ste kaj?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.6.2008 10:44:32   
sapi
Dobro jutro ... jaz sem lepo doma in počivam ... včeraj sem dobila k sebi dve pikici ... sedaj pa se začne čakanje ...

mbd vidim, da je tvoj otroček čisto nogometno razpoložen ... si gotovo utrujena, ko ti takole nagaja v trebuščku ... kaj šele bo user posted image  ... danes je vreme bolj znosno tako, da boš gotovo bolje prenašala ... 
Špelka hvala tudi jaz držim pesti zate ...
mijavček, detece kako sta naši nosečki ...

Pozdravček še ostalim punca Lara, pikovit, sabsa, ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.6.2008 21:36:11   
spelka12
sapi zdaj pa jih pridno čuvaj, navijamo za tebe.
savinjka meni tud brcata kot zmešana. Pa to mi je super ampak ko se pa obračata not je pa kar neprijetno. Adios spanje in podobne zadeve. Me pa zadnje čase ful ene 5cm nad popkom boli. Pomojem želodec.
Pozdravček tudi ostalim. A greste kaj na morje?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.7.2008 0:59:13   
pikovit
Špelka lep pozdrav tudi tebi,mi gremo na dopust od 12 naprej in to za 14 dniuser posted image user posted image user posted image .Greva na KRK

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.7.2008 9:05:44   
spelka12
Oooooo pikovitek na Krk praviš.user posted image  Jest bi tuduser posted image . Letos gredo skoraj vsi na Krk, še moji starši so šli in pravjo, da je ful fajn dol. Uživaj še namesto mene.
Midva bova probala v nedeljo skočit do Fiese, če bo počutje o.k. Drugače sva pa mislila za ene 4 dni obiskat slovensko obalo ampak nimava prenočišča in dvomim, da nama ga bo uspelo najti. Bomo vidl kako bo šlo.
Ah, drugač bomo šli pa čez 2 leti 4je pa bo tud fajn.
Kaj pa ostale?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.7.2008 12:53:04   
mbd0411
Živjo Špelka,Sapi.....
Tudi s sinom greva na morje v petek,na Pag,a le za vikend h kolegici.Potem 20.7.pa greva v Portorož k moji sestri.Potem malega dol pustim in grem domov.Morja bo bolj malo,bo pa drugo leto.
Mali tako brca,da me celo prestavi.Sem se včeraj šla kopat na bazen,ki so ga pred dnevi odprli in je bilo super.Nobene gužve,lepa voda,ne premrzla in ne pretopla.Malo me je opeklo,ker sem samo hrbet nastavljala,da me po obrazu ne dobi,ker sem že malo marogasta od nosečnosti.
Danes je spet vrooooče.Bomo kar doma v senčki.Noge grem namakat v mali bazen od sina.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.7.2008 8:25:48   
pikovit
Špelček zakaj pa ne greš na Krk?Saj ni tako daleč 2h.Pa še ful lepo vodo imaš.Da ne govorim o fekalijah v pitni vodiuser posted image
Špelček veliko bit na morju in ob morju.Boš dobila vitamin D pa še dobro je za dihala.user posted image

Mbd ti si pa tud en pomorščak.Uživajta na morjuuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.7.2008 13:58:39   
spelka12
Ooooo verjemi, da bi šla na morje ampak mam vsak teden en pregled pa še bojim se it na hrvaško, da me tisti iz komisije ne ujagajo, pol bom pa ob dinarčke. Kdo bo pa mulcem plenice kupovaluser posted image .
savinjka pridna. Čimveč bodi na morju, naslednje leto bo kriza za nas.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.7.2008 16:13:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ooooo verjemi, da bi šla na morje ampak mam vsak teden en pregled pa še bojim se it na hrvaško, da me tisti iz komisije ne ujagajo, pol bom pa ob dinarčke. Kdo bo pa mulcem plenice kupovaluser posted image .
savinjka pridna. Čimveč bodi na morju, naslednje leto bo kriza za nas.

Sej v bistvu imaš prav.Če eno leto ne gremo,nas ne bo konec.Imaš pa glavno nagrado,kar pa vse šteje na  svetu trenutnouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.7.2008 16:14:05   
pikovit
LARAAAAAAAAAAA     KJEEEEEEEE    SIIIIIIIIIII?????????????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.7.2008 22:03:24   
sabsa
Pozdravček punce!

Upam, da se me še spomnite ... marca sem bila v 1. postopku IVF, žal neuspešnem. Septembra greva v nove boje. Do sedaj sem bila redko na forumu, ker sem želela malo pozabiti na vse skupaj.
Nosečke - želim vam čim lepše nadaljevanje nosečnosti, da čim bolje prenašate poletno vročino. Nam, ki to še nismo, a si to zelo želimo pa ... naslednjič bo ratalo.

Lepo se imejte na dopustu!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.7.2008 22:37:16   
spelka12
sabsa še se te spomnimo. September bo hitro tu, mogoče boš pa do takrat že user posted image , pa ti bo tolk vroče na soncu kot je sedaj nam.

Moram priznat, da super prenašam vročino. Še bolje, kot sem jo prej. Ne švicam več, noge in roke imam končno tople (prej so bile vedno ledene, tudi poleti). Edina kriza je ponoči, ko mi kar naenkrat "zahajca" in se začnem topituser posted image .
Danes sem si kupila crokse - tiste na balerinke. So super, ker so narejene bolj za ozko nogo in so zelooo udobne. Kolegica je v kroksih rojevala in jih je zelo pohvalila, ker se bojda kri z lahkoto spere doluser posted image . Malo za šalo malo zares.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.7.2008 11:16:08   
pikovit
Ej nosečki živjouser posted image

Še tukaj da povem.Moja soseda prodaja rabljene vendar lepo ohranjene cunce za dojenčke.Če katero zanima,naj mi javita na ZS.
Pa dejta to razbobnat mal po forumu nosečnost.Men je tolk zoprno tam pisat.user posted image

Sabsa hellou wellcome backuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.7.2008 9:03:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

LARAAAAAAAAAAA     KJEEEEEEEE    SIIIIIIIIIII?????????????

Lepotičke moje zlateuser posted image  kako ste? Jaz uživam, pohajam in delat se mi ne da, lenoba je zajela vse vitalne organeuser posted image ...vse ok, le malo sem na pc-ju.
Vidim, da ste vse ok, superca!
Pikovitek, bom razbobnala...če bo kaj uspešno, ti javim!
Spelka, Mijavcek, sabsa (bova skupi na iglahuser posted image ), detece in mbd...itd...
...svež pozdravček vsem in lubčke!
LLuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.7.2008 11:48:14   
mbd0411
Živjo,sem že nazaj.Bilo je super na Pagu,a zame predaleč in prevroče.
S sinom sva uživala predvsem v morju,ki je kristalno čisto.
Sabsa,seveda se te spomnimo,lepo da si spet z nami.
Danes se je super ohladilo,da lahko človek vsaj zadiha.Sem spala do 10h kar se že dolgo ni zgodilouser posted image user posted image user posted image .
Upam,da ste vse v redu.Špelka,Mijavček,Pikovit,Sapi,Lara.....
Nekam malo nas je zadnje čase tuuser posted image
Lepo se imejte

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.7.2008 9:33:55   
pikovit
Imam slabo novico naša Špelka je morala v porodnišnico,ker sta oba njena sončka umrlauser posted image user posted image user posted image .

Špelka en velik,velik objem zate.Ne vem kaj naj ti rečem,kot da sem v mislih z tabo.Enostavno to ni feruser posted image

Špelka moja drži se punca

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.7.2008 9:35:59   
pikovit
Mbd ja so se začeli dopusti in nas je bolj malo goruser posted image

Larica moja ku,ku sem vesela,da si se malo pofočkalauser posted image Kdaj greš v Kobarid?Kaj pa Grčija?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.7.2008 19:10:32   
lara light
Draga moja Špelka, pretresena sem. Zelo, zelo mi je hudo.user posted image  user posted image user posted image  Če lahko karkoli storim, da bi ti bilo vsaj malo lažje, saj veš...imaš moj gsm...vem, da smo ti vsi in vse odveč, a vseeno...mislim nate.
Punce, nimam drugih besed, preveč sem prizadeta.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.7.2008 21:56:14   
mbd0411
Draga Špelka,nimam besed.Tole je pa največji šok.Ne,nimam besed,ki bi bile primerne.Zelo mi je žal in ne vem kako se počutiš,ker za to ni tolažbe.
Žal mi je!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.7.2008 18:23:03   
sabsa
Joj ne Špelka. Saj ne morem verjeti. A je to sploh mogoče? Resnično mi je hudo. Malce s zjoči, boš videla, da ti bo bolje.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 724
11.7.2008 9:16:04   
mbd0411
Špelka veliko mislim nate.
Vsaka beseda je čisto odveč.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.