|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
28.1.2008 22:38:23   
škorpion
Jaz sem do zdaj izgubila 5 kg od željenih 15 kg. Čestitke vsem, ki pridno hujšate!
BOMO ZMOGLE? BOMO JA!!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
28.1.2008 23:43:01   
Naty*Taja
Hojla sem še tu... za statistiko.... vaganje pa v pon 4.2. upam, da zadovoljivo....

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
28.1.2008 23:51:45   
rija
dajte, vržte še mene na ta seznam....mogoče mi bo šlo lažje....user posted image

spucat rabim 7 kil, danes prvi dan......beljakovinska dieta + hoodia....

prvi dan preživela proti pričakovanjem odlično, edino malce deficita v energiji....



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 6:33:04   
Naty*Taja
Ja, kaj pa je to danes, da še nobene druge ni!
Seveda Rija dobrodošla.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 7:16:26   
Jaz*
Monti

Dobro jutro!

Za mano je nor teden, saj sem vsak dan bila zaposlena od jutra do večera in posledica je seveda, malo manj zdrava prehrana, tako da je monti kar večkrat zamižal ta teden. Sem pa vesela. da je za malenkost vseeno šlo dol, tako da je sedaj -2,2kg. Ja se bo treba ta teden bolj pošteno vzet v roke in si vzet več časa za telovadbo.
LP

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 8:15:16   
tejčica
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  za vse izgubljene kilograme.

Jaz sem se odločila, da kljub ne ravno ne vem kako dobremu rezultatu, vsaj do vodnega dneva vztrajam na ločevalni dieti. In če se bo še vedno premikalo tako po polžje, bom šla na kako drugo. Sem šla pa gledat kdaj imam vodni dan in KATASTROFA... 11.2., ravno na prvi delovni dan po KONČANI PORODNIŠKI!!!user posted image  Kot da ni dovolj en šok naenkrat.

Danes imam vitaminski dan. Za zajtrk sem pojedla dva korenja, pol imam še hruške, banane, pomaranče. Kosilo si bom pa naredila toplo, malo popražene zelenjave bo prav pasalo.

Dobrodošle vse nove in uspešno hujšanje.


(odgovor članu Jaz*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 8:55:36   
binica
BELJAKOVINSKA

user posted image user posted image user posted image  opažam, da je nekaj oseb iz skupine poniknilo. Se spomnem, da sem na začetku komaj sfolgala vse prebrat, danes pa sploh ni več problem. Ma nič hudega! Jaz bom vztrajala, mi pa ful paše delit izkušnje z vami - se mi zdi, da mi gre lažje!

V glavnem - kljub temu, da sem izgubila le 4kg, se že ful ful boljše počutim, kar tudi nekaj pomeni. Prejšnji teden sem se ful obremenjevala s tem, da mi gre počasi, a sem prišla do zaključka, da je tako še boljše - izguba 0,5kg na teden se mi zdi optimalna, če bi seveda bila konstantna. In glede na to, da se bom res poskušala držat takega načina prehranjevanja oz. da bom čez čas prišla na Montija, bi morala v enem letu pošteno shujšat.

Nekaj me zanima. Dulcinea in ostale, ki ste že dolgo na Montiju (sem videla ena vaša precej stara sporočila) - koliko ste šle dol v tako dolgem obdobju?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 9:13:27   
Barbs
Živjo,

sem vedela, da bo danes lažje - včasih mi zvečer res zmanjka energije, potem pa avtomatično mislim, da sem ful lačna in dane bom zdržala. Pa se nekako zamotim in stisnem zobe. Danes en čaj, zdaj bom kavo, ker mi paše, pa spekla si bom jajčno omleto v teflonu, s skoraj nič soli in nekaj zelene paprike. Lačna sem in mi je brezveze se matrat, da ne bom zabluzila, pa še ful dela imam danes.

Rija, dobrodošlauser posted image , beljakovinska te zna hitro oklestit za tistih sedem kil.... jaz jih moram še vsaj 10user posted image
Tejčica, to je pa res kriza... prvi dan v službo, pa na vodi... bodo mislili, da si prestopila v kako sektouser posted image
Vse ostale , ki ste "ostale" od začetka ste pa tudi pridne - sem ponoči, ko sem eno uro gledala v luft, malo brala za nazaj... pa saj nismo tako malo shujšale v še ne enem mesecu... Ker vedno pomislim na to, da se tudi zredile nismo v enem mesecuuser posted image

Ajd, se tipkamo, grem zdaj tisto čudežno omleto spečt, da se najem kot en decuser posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 9:16:25   
Anonimen
evo mene.Sm spravla še eno kilo dol.Tak da do zdaj 3 kg v 14 dneh.Ni slabo ,ni pa tud superuser posted image Razmišljam da bi šla na Beljakovinsko.Rabim pa navodila.Držite se punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 9:23:39   
Špelca21
Jutro punce. Jst sem bila pa včeraj na masaži in me je maserka kr mal "potolažla", ko mi je povedala da mi zastaja voda in da mi vrjetno zato kile ne grejo dol. Tko da morm ful velik pit (no sj zdj zadnji mesec sem pridna kar se tega tiče, tko da spijem 2,5 l vode na dan prej pa nisem spila niti litra). Tko da upam, da zdj ko vemo kaj je vzrok da kilce ne grejo dol da bo kej bolš. Bom šla na limfno drenažo pa upam da bo. Prov bolš se počutim, ker vsaj vem da delam prav kar se telovadbe in prehrane tiče in a je to še od prej.


Lep dan poln sončka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 9:27:02   
jer.za.
LOČEVALNA

Jutro!

Je bolj zatišje danes na tej temi.

No, tudi jaz se samo na hitro oglašam, medtem ko čakam da mi zavre voda za kavo. Sem že iz enega sestanka, sedajle kavica potem pa naperj veselo na delo.

Danes je na vrsti OH dan. Jedilnik:
Z: banana
M: kava BS
K: zelenjavna pica iz krušne peči(jo bo tašča spekla)
V: babičina torta

Evo, voda je zavrela, šibam si naredit kavo in  naprej delat. Še malo stisnem ta teden, drug teden pa malo zatišja v službi.jupiiiiiiii. Samo upam da ne bom potem samo na hrano mislilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 9:45:37   
valči
Jutro!

tudi jaz kavo pijem,za zajtrk sem pojedla kruh in med.Okrog desetih grem na sprehod s hčerkico,bom vozek kar v tretjo dalauser posted image Drugače me pa nekaj kuha,rahlo vročino sem imela včeraj zvečer,vendar se bom fajn oblekla in sonce jeuser posted image
Za kosilo še ne vem,kaj bo tašča dala na meni,ponavadi se zmažem in prej pojem,tako da mi rata švinglat.Včeraj sem pojedla juho,piščanca in solato.In to preden sem zrestala krompiruser posted image Sem rekla stari mami,da bom pol jedla,potem pa me več ni bilo,sem šla raje Nino dojituser posted image

Se še javim,me micena kliče.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 10:15:32   
lelaval
Rija - dobrodošla user posted image

Tejčica - meni tudi gre tako slabo dol, da sem po včerajšnjem vaganju od žalosti morala pojest 3 kekse (na Š dan). Sem pač obsedena z OH user posted image .
Jaz sem tudi študirala, da bom malo prešaltala, ker ne vem, če ni moj organizem že navajen ločevanja (redko mešam skupaj - večinoma ločujem hrano, za zajtrk pa v 90% jem sadje - že 8 let) - bom kar združila montija, ločevalno in zeleni slap user posted image . Samo OH moram še vtaknit nekam zraven. user posted image Sem rekla, da bom videla za vodni dan - pa še ta mi ni všeč, ker pride ravno na moj RD user posted image .
Zdaj sem še po pravilih. user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 11:35:58   
Anonimen
Punce, kaj pa je to???!?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšno zatišje?? Ej, ne obupat!! Poletje se bliža, kratke majčke.... Me bomo pa ful ponosne na sebe, ker se bomo lahko letos celo oblekle v te majčke.. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne ga srat.. Zdržte!!!!!

No, da poročam.. Včeraj sem po fitnesu šla še za 10 minut na orbitrek.. Tako, da sem se res razmigala. SEm pa poštudirala zakaj nimam doma motivacije - ker mam en star orbitrek in nima gor števca... In pol sploh ne vidim kolk gre kalorij, pa teh stvari, in me mine.. Tako, da me zanima, če katera ve za kakšen pocen orbitrek - novejši???????

Današnji dan:
Z: tuna (čeprav se sprašujem če je dobro vsak drug dan jest tuno, ker sem nekje brala, da naj bi mela ful svinca in naj bi jo jedli samo enkrat na mesec. user posted image )
K: štorovke z jajčko
V: najbrž nič ali pa mogoče kak korenček..

Po pravici povedano imam počasi dost tegale ZELENEGA SLAPA, ker jem samo meso, jajca in tuno. Resnično bom počasi šla na vse B... Pa kar bo pa bo.. Mislim, da bi tud potem še mogla kaj shujšat..

V petek bom itak grešila - vam že naprej povem.user posted image  Mamo fešto, ki bo prvič in zadnjič, tako, da se ne bom sekirala...

Danes se pa spet že cel dan zadržujem - smo dobili v pisarno cel paket ferero roche... Ki jih mam ful, ful, ful, ful, ful, ful, ful, ful, ful, ful... rada....user posted image user posted image  PA sem prej že mislna enga vzet, pa sem se premagala... user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 11:59:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

, beljakovinska te zna hitro oklestit za tistih sedem kil.... jaz jih moram še vsaj 10user posted image  



JA, jaz začnem z beljakovinsko dieto, ki me res spuca....samo kaj, ko pa se ODVISNA OD OGLJIKOVIH HIDRATOV!user posted image  meni je največja kazen jesti non stop samo meso......user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 12:32:46   
Anonimen
Rija, če se odločiš za beljakovinsko, ti priporočam, da ne začneš z dieto zeleni slap, ampak ješ vse beljakovine.. Ker potem lahko vsaj kakšen jogurt, sir, belo kavo..

Jaz tega ne smem in sem ful nesrečna.. Res jem samo salamo, meso, jajca, tuno.. Prav pogrešam že belo kavo, jogurt, sadje.. Pa drugače jogurt in sadje jem ravno 1x na mesec.. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 13:08:36   
Anonimen
Ker dojim ali lahko delam ločevalno dijeto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 13:45:34   
Anonimen
Mikena, jaz bi ti priporočala Montignaca.. Preberi si par stvari.. Ješ dejansko B, OH, sladkarije.. Sam moraš mal pogledat na indeks.. Ker ločevalna zna bit pa preveč kruta za dojenje..  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 13:48:08   
Anonimen
Evo mene user posted image
Dieta laufa 100 na uro, bez grehov.Me pa dva dni preganja cuker user posted image sanjam, da bi pojedla nekaj sladkega in sočnega.user posted image
Grem še neprej z beljakovinsko, vsaj še mesec februar.
Moj jedilnik danes:
Z: jabolko
M:jogurt
K: cvetačna juha, naravni zrezek+solata
M: sadje
V:umešana jajčka-pečena+solata
                                                    Lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 14:02:46   
Barbs
Mikena08, nobena dieta ni priporočljiva pri dojenju, še posebno, če izključno samo dojiš in je bejbi še miken. Hujšanje je čiščenje telesa, tudi strupenih snovi, do določene mere se izločajo tudi skozi tvoje mleko....
Morda po šestem mesecu, ko že začneš uvajati GH, začneš malo misliti  na kao hujšanje oz. bolje rečeno, bolj zdrav način prehranjevanja(ti je že biba12 svetovala, kako). Jaz sem enako kot ti razmišljala lani ob istem času, pa sem opustila misel na hujšanje, ker mi ni zneslo..Sicer še vedno dojim, ampak bo mali v maju star 2 leti, tako, da se več ali manj zvečer in zjutraj samo crklja na jošku.

Jaz si sicer dopoldne nisem nardila tiste omlete, ker mi je zmanjkalo cajta, sem si jo pa zdaj in jo tudi pojedla  ----mmmmm, res dobro. Ena mala šalotka, narezana, prepražena na mal oljčka, potem sem dala pražit še narezano zeleno papriko,pa ne čisto do mehkega, čez čas si nisem mogla pomagat in sem dodala še dva pelata, pa spet malo levo desno mešat, nato pa čez dva umešana jajca ter mešala, dokler nista zakrknila...Ful dober okus, res in nisem mogla vsega pojestuser posted image  Zeleno solato sem si "pršparala" za zvečer, jo bom nardila z bučnim oljem, domačim kisom in mal olimskega sira čez.

Se grem nacejat s čajem, potem pa z malim mal na zrak, ker je soooooonceeee, da se mi ne bo sfuzlalo od tega račuunalnika... pa še leg magica še vedno nimamuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 15:06:28   
oktavija
Takole drage moje!

Njajprej naj se vam predstavim. user posted image  Jaz sem Oktavija, in sem čevka že nekaj časa samo ne pri vas ampak pri zanositvah.
Prišlo je novo življensko obdobje in odločla sem se da bom začela skrbet za svoje zdravje. Ker sem se v zadnjih nekaj letih zelo zredila, bi bilo zelo zdravo da shujšam vsaj 20 kg, da bom spet normalan dklinauser posted image user posted image user posted image ... Zato mi bo dobrodošla vaša pomoč in upam da mi uspe!user posted image

Za začetek pa me zanima če ima katera kak dober recept kako začet in kaj pomaga proti lakoti...user posted image

_____________________________

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 15:31:47   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Rija, če se odločiš za beljakovinsko, ti priporočam, da ne začneš z dieto zeleni slap, ampak ješ vse beljakovine.. Ker potem lahko vsaj kakšen jogurt, sir, belo kavo..

Jaz tega ne smem in sem ful nesrečna.. Res jem samo salamo, meso, jajca, tuno.. Prav pogrešam že belo kavo, jogurt, sadje.. Pa drugače jogurt in sadje jem ravno 1x na mesec.. user posted image


če po pravici povem, ne vem kaj je zeleni slap user posted image

jaz delam po tisti kao iz kliničnega centra user posted image  ko ješ zjutraj kruh in kavo potem pa menjaje meso, jajca, sir, solato enkrat na teden jogurt in sadje....

za crknit user posted image user posted image user posted image

pa pa moj rižek, krompir....špageti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 15:36:00   
Špelca21
Oktavija dobrodošla.

Boš vidla kok fajn punce so tuki gor. K te skoz podpirajo pa spodbujajo pa oh in sploh so fajn. user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 16:27:38   
Anonimen
Oktavija, ti kar tu ostani. Baje je dieta najboljša pot do zanositve.user posted image  Vprašaj Pikico36.user posted image

(odgovor članu Špelca21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
29.1.2008 16:35:16   
*tajda*
Čau,se javljam da sem na montignacu in ne na ločevalni,celo knjigo s recepti sem nabavlauser posted image  Tehtam se pa v ponedeljek in me prav zanima kaj bo pokazalouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?