![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 10:13:06
|
|
|
|
tina104
|
Se vam lahko pridružim? Samo ne vem, če spadam ravno sem, ko pa vas večina hujša po ločevalni dieti. V glavnem, jaz sem se odločila za metodo manj žri in več migaj, ki je pri meni že enkrat delovala. Leta 2004 sem shujšala iz 61 na 51 kg. Potem sem zanosila in spet prišla na staro težo oz. jo precej presegla, po porodu sem imela 60 kg, vmes shujšala za kake 4 kg, zdaj sem spet na 60. V zadnjem času sem se precej zredila zaradi premalo miganja in ker sem preveč kruha in podobnih zadev pojedla (sem sama začela pečt kruh). V glavnem, zdaj sem si rekla, da grem v akcijo. Že dolgo si to pravim, pa ne zdržim več kot 1 dan. Upam, da bo pomaglo, da sem to tu gor napisala! Aja, rada bi šla kakih 5 kg počasi dol in malo oblikovala telo.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 10:17:52
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, še jaz na hitro, smo lih pridrveli od dohtarja ( ta velika tamala ima neke probleme z zdravjem) ... moja virozica je očitno nardila ta svoje, ker sem zdaj v dveh dnevih na hitro shujšala še par dek, tko, da mi je danes zjutraj vaga pokazala - 5, 3 kile. Čeprav sem računala na začetku, da prvi teden 4, potem pa vsak teden po dve ---ja ja... baš. Ampak sem vseen zadovoljna, gremo dalje v nove boje - grem pit čaj iz suhih borovnic
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 10:40:17
|
|
|
|
valči
|
špelca 21,jaz imam dieto manj žri in ti bom napisala jedilnik od včeraj: Z:prepečen kruh 2 kosa,čisto malo evrokrema,kava M:košček čokolade K:juha,pečenka en kos,krompir pečen,solata M:pečeno jabolko,tri merci čokolade,kapučino V:pomaranča,par fusilov,ki so sinu ostali od večerje Tako da vidiš,da se čisto ne držim,ker drugače hitro zaidem v krizo.Striktno pa ne jem po sedmi zvečer in veloko,veliko pijem.Pa spehodi z mojimi škrati,trije otroci vzamejo energije To je to.Pri meni je pomembno to,da vem,da morem manj jest,ne se basat in vse povprek jest,pa da zvečer čimmanj jem.Ker jaz sem najraje zvečer pred računalnikom glodala napolitanke,čokolado,kekse.To mene uničuje Pa ni fajn,da si čez dan lačna,ker pol hitreje pride do krize.Saj bo,ne obupaj in vstrajaj Vsem veliko volje pri zgubljanju kil Statistka: v 14. dneh zgubila 2.8 kilograma ,danes jih imam 66.6.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 10:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene Moji rezultati:ta teden -1 kg, čeprav sem bila pridna se je malo ustavilo.To pomeni od 3.1. 8,5 kg. Lep dan
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 10:48:13
|
|
|
|
Špelca21
|
O valči in seveda tudi ostale čestitke za izgubljene kg. Jst pa res ne vem kaj je z mano- a mam tok slabo prebavo, al bo še za mano pršlo. Jst tud po 18h zvečer striktno nič ne jem. Pa vsaj vsak drug dan če mi vsak dan ne znese grem na fitnes. Pa nič. Današnji moj jedilnik je/bo Z: 2 mini koščka kruha z marmelado M: jogurt+ malo bučnih semen M2: jabolko in jogurt K: 1/2 pečenice in krompirjeva solata
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 11:09:39
|
|
|
|
mayy
|
Dan še od mene, danes je Š dan: Z: 2 pomaranči K: riž, prebranec in polovica pz žemlje V: grem na večerjo, upam da samo solato Vidm da ste ene že ful shujšale , sem kr mal fouš , men ne gre nikamor . Ja bo treba migat, sem lena k , raje ne rečem kaj pikica čestitam za Pozdrav vsem novim in veliko uspeha. Prosim danes zvečer držite pesti zame da se ne bom pregrešila. Lep dan, pa veliko izgubljenih kg. Bomo zmogle, ja ziher da bomo!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 11:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda, da so se kile začele ustavljati. Sploh tem na ločevalni. Punce, ne obupajte! Tabelo naredim zvečer. Javite se, da vas lahko dam na seznam.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 11:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se bom zjutraj še enkrat vagala, ker kar ne morem verjet, da se mi ni cel teden nič premaknilo.. Je pa res, da imam M, tako, da je najbrž to vzrok.. Ker včeraj zvečer mi je pokazalo manj kil kot danes zjutraj. Kar itak ni logično, kajne?? Je pa res, da zvečer se vagam čisto gola, zjutraj mam pa oblečeno pižamo..
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 11:20:42
|
|
|
|
Sash
|
Da še js poročam kako mi gre. No pri meni kaže vaga vsega skupi - 6,5 kilogramov. Ja res se ustavljajo kilogrami. Ne gre več tako dol kot na začetku. Obupali pa ne bomo. Treba je it do konca. Pojdimo v nov teden in novemu - v kilogramah veselo naprej.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 11:59:48
|
|
|
|
AR
|
Tudi jaz sem slabe volje. Ta teden je pa vaga obstala točno na enaki cifri. Enako kot prejšnji teden 4.4. kg sem izgubila. Očitno sem na preizkušnji, jutri še pa vodni dan. O, ta bo težka! No, konec tedna grem pa na dopust za 14 dni in se ful veselim! JUPI JUPI! Jutri upam, da bom zdržala. Čestitke vsem, ki ste dale kakšno deko dol.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2008 12:32:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 15:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz sem glih pojedla kosilo.. Če še niste tega naredili, pejte, pa skuhite. Bučke prerežeš, izdolbiš sredico.. Noter daš pa mleto meso + jajčko + malo prepražene čebule + sesekljano sredico bučke + začimbe (lahko tud mal pelatov). Vse to zmešaš, daš v bučke in v pečico.. Tiste, ki ste na ločevalni lahko daste čez tudi sir... Skratka, tud meni, ki nimam rada buč, mi je blo dobro..
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 15:51:42
|
|
|
|
binica
|
Prej sem pozabila napisat seštevek, se pravi -4kg...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 16:49:17
|
|
|
|
panama
|
ojla, punce! Iskrene čestitke na izgubi kilogramov. Ne razumem pa čemu tolikšno jamranje okoli " počasnega" zgubljanja kilogramov, ko pa skoraj vse idealno klestite kg. To je od 0,5 do 1 kg na teden. Vse kar je več ponavadi vodi v jojo učinek. Ups, konec predavanja. Prosim, da mene vpišete na tabelo, jutri se vam pridružim. Teža:7okg(danes zjutraj) Željena izguba kg:12-15kg Dieta: Montignacova BOMO ZMOGLE, BOMO, JA!!!! Dieta:Montignacova
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 17:45:06
|
|
|
|
eya
|
Ojla punce! Samo na hitro-jaz sem v tem tednu zgubila 1,5 kg, torej skupaj dve kilci (v dveh tednih)...juhej. Gre kar hitro dol, sem mislila, da bo šlo počasneje. Aja, pa čestitke novi nosečki (manj jej in več migaj )
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 17:58:29
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zgleda, da so se kile začele ustavljati. Sploh tem na ločevalni. Punce, ne obupajte! Tabelo naredim zvečer. Javite se, da vas lahko dam na seznam. Nataša77, kako gre pa tebi? In pri kateri stranki si sedaj? Panama, malo reklame: tukaj se tudi pogovarjamo o Montignacu.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 19:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa pravkar iz fitnesa. 1 uro sem delala kot zmešana, tko da roke in noge komaj premikam. Se vidi, da že ene 10 let nisem bila v fitnesu.. (tud takrat k sm hodila smo bolj sedele, kot delale ). Zdele grem pa še na orbitrek za ene 10-15 minut. Odvisno kok bom zdržala.. Sem zdajle polna zagona.. ŽE razmišljam, da bi šla jutri po dolgem času tečt, pa pol par vaj.. Očitno se mi je zmešal.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 19:22:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ste hujšarice? Ste kaj lačne, ali vse telovadite?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 19:54:01
|
|
|
|
Barbs
|
Lačna. Glodam bučna semena... Jutri zjutraj bo boljše.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 20:07:00
|
|
|
|
tjaga
|
Jaz sem komaj dobro iz službe prišla . Pojedla sem danes en kotlet in solato, pa eno pomarančo in pri mami malo segedina. Utrujena sem, grem spat. Se beremo jutri.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 20:14:27
|
|
|
|
natasaom
|
čer..pijem jogurt..lačna sem da bi vola požrle pa komaj čakam jutri ker bom imela za kosilo pečenico in zelje-vse doma pridelano vagala se nisem..mi pa hlače že fajn plešejo v pasu
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 20:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Nataša77, kako gre pa tebi? In pri kateri stranki si sedaj? Jaz sem zdaj netičnemiš (netopir) . Jem nekaj med Montijem-Ločevalno-Beljakovinsko. Do 12-ih sadje. Popoldne pz kruh+običajno sir. Pa veliko čaja. Aja, pa fitnes, pa stepper. V glavnem šlo je 3 kg dol od 3.1., kar je recimo da zadovoljivo. Zdaj pa še tabelo lansiram.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 20:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo punce! Gremo dalje! Ena izgubljena bitka ne pomeni izgubljene vojne, zato ne obupajte! nick želena izguba kg že izgubljeni kg katera dieta kind lady 10 8,5 Beljakovinska natasaom 6 Beljakovinska Barbs 5,3 Beljakovinska binica 15 4 Beljakovinska mayy 10 tehta 1x/mesec Ločevalna Sash 25 6,5 Ločevalna AR 4,4 Ločevalna *pepelka* 10 4,3 Ločevalna jer.za. 10 3,5 Ločevalna tejčica 20 2,5 Ločevalna katjandraž 10 2,4 Ločevalna lelaval 10 2,1 Ločevalna sursa 10 2 Ločevalna fionaP 8 1,5 Ločevalna daysi 15 1 Ločevalna paris 5 1 Ločevalna nemrak 0,9 Ločevalna Angel_Rebelde 15 Ločevalna issa 10 Ločevalna Anuška79 6 Ločevalna malamisha Ločevalna škorpion Ločevalna birdy 18 tehta 1x/mesec Manj žri živka 20 6 Manj žri Drnula 8 3 Manj žri valči 10 2,8 Manj žri nina166 10 2,6 Manj žri morrak 15 2 Manj žri Lumpi 10 2 Manj žri shorty 9 2 Manj žri dory 5 2 Manj žri eya 4 2 Manj žri frufru 4 0 Manj žri peetra 15 Manj žri Geja 10 Manj žri tina104 5 Manj žri Naty-Taja 13 tehta 1x/mesec Montignac snorlax 10 Montignac Serendipity 6 4 Montignac medika13 10 3,4 Montignac Jaz* 20 2,1 Montignac dulcinea 13 2 Montignac maša* 10 0 Montignac rainbow 4 0 Montignac panama 15 Montignac faca Montignac sonjah Montignac Dorči 20 2 Zdravo življenje dii 20 8 Zeleni slap biba12 15 3,2 Zeleni slap LEA27 25 0,5 Zeleni slap yudit 15 Zeleni slap Peppa Zeleni slap *tajda* 20 tehta 1x/mesec natasa77 15 3 HuAnita 6 1,3 nejcko 6 1 Blejka26 10 0 Špelca21 10 0 hugolina*** 16 nemrak 15 BLAŽIKA 10 markica 10 zoal 5 kepa* Navijačice Elis@ 4 4 Beljakovinska Dosegla svoj cilj. Grofica 3 3 Dosegla svoj cilj. tjaga 5 5 Manj žri Dosegla svoj cilj. pikica36 7 2 Zeleni slap Dosegla svoj cilj. BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!! Dajmo punce, ne ga srat, da ne začnem levit vam brat, kilaža nam na živce gre, zato le stisnimo zobe. V maju piknik bomo pripravile, svoje kosti bomo sončku nastavile, kilce bodo šle v spomin, že misel na to naj vam dvigne adrenalin. (Tjaga/9.1.2008)
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 21:13:46
|
|
|
|
maša*
|
evo mene.smo pa pridne, koliko nas hujša. vsem veliko izgubljenih kilogramov in čim manj napadov lakote. jaz se še vedno potim v fitnessu in držim Montija (ok, danes sem za kosilo jedla v mehiški, ampak sem jedla solato, sicer z kruhom , in tortilijo - res malo). drugače sem pa pridna. pač mehiški hrani se ne morem odpovedat. sploh solati. ju3 imam pa gobovo juho. homemade seveda.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 28.1.2008 21:56:05
|
|
|
|
Blejka26
|
med zadnjimi-še vedno imam 62kg-niti gram gor niti gram dol.Ja dieta manj žri ne pomaga..se tolažim da je komaj tri mesece po porodu.več sreče prihodnjič.Vsem ki vam je pa uspelo kaj izgubiti pa
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.