|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 9:15:41   
yudit
Dobro jutro se vam lahk pridružimuser posted image user posted image , sem začela v torek z dieto Zeleni slap i dans je to tretji dan in mi kar uspevauser posted image . S tem da polno še dojimuser posted image sem bila mal skeptična zaradi izgube mleka , ampak mleko je in malo user posted image kar isto dojim je pa res da veliko pijem  tekučine,  čaj za dojilje in imam mleka isto, tak da kar nadaljujem s to dieto... ker sem se od poroda še zredila sem se odločila za to dieto in imam namen dol dat 15 kg če mi uspeuser posted image zdaj jih imam 80, pred nosečnostjo sem imela 65 kg, upam da mi uspe vsaj malo shujšat.se vam veselo pridružimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 9:22:15   
yudit
0vo je moj jedilnik od torka 1 dne diete:Z-piščančja prsa z melancani, K-piščančji satarš,V - solata, tuna in jajčka z papriko in paradižnikomuser posted image ( rada jem hahhah) včeraj pa smo imeli, Z- dva kuhana jajca, par rezin salame in paradajz,K-goveja juha ,kuhana govedina in dušeno zeljo na olivnem ojlu, papriki in paradajzu... Dans pa bom imela Z- še nič kava pa čaj, K-fileti osliča v pečici on dušena zelenjava zraven,V - issto kot za kolsilouser posted image Jaz sproti si pišem da pol lahk kaj ponovim ko mi zmanka idej za kuhat ..

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 9:50:07   
BLAŽIKA
No pa se še vam bom jaz pridružila, če lahko?
Po novem letu mi je moja kilaža dobesedno dop....la. Začela sem z dieto oz. jem samo enkrat na dan oz. do 12 ure kosilo (ampak veliko manj kot prej) popoldan pa spijem kak jogurt in dve-tri rezine prepečenca zraven. Uspelo se mi je znebiti že 8 kg, vendar pa se mi je ta teden tehrtnica ustavila in ne gre več dol skoraj nič, sem že kar slabe volje in bojim se da bom obupala. Saj vem da bi morala jesti večkrat dnevno po malo ampak pri meni to ne deluje!!! zakaj ne še sama ne vem. Pred dvema letoma sem hujšala po 90d. ločevalni in sem izgubila v treh mesecih samo 10kg, pa čeprav jih imam trikrat toliko preveč. Nisem se grešila niti enkrat, pa mi je kljub temu šlo samo toliko kg dol. No in v dveh letih sem teh 10kg pridno pridobila nazaj in sedaj sem v novih bojih proti zmagi za manj kg.

A mislite, da se mi je to sedaj samo sedaj ustavilo in bodo kasneje spet začeli padati kg? Res sem bila sedaj trdno odločena da grem do konca pa čeprav moram res stradati, ampak če vidim da mi v enem tednu negre dol nič, sem tak človek da znam hitro obupat.user posted image user posted image


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:06:47   
lelaval

Ločevalna
Mene zanima, če je slučajno katera na 90 dnevni dieti in koliko je katera dala že dol- jaz sem v 21 dnevu in sem obupana, ker skoraj nič ne gre dol!
Mislim, da bom šla na zeleni slap... kaj mislite?



Škorpijon - saj jaz sem tudi samo 2 kg dol spravla. A imaš dosti kg za shujšat, ali malo - če imaš dosti, gre hitreje dol, tistih par kg pa tako težko "sklestiš". user posted image Jaz sem tudi mislila, da bi prešaltala na zeleni slap, a toliko stvari ne smeš jest. Se bom raje držala manjših porcij in zgodnjih večerij.user posted image Seveda pa ne smeš pozabit na redno telovadbo.
Sadje pa naj bi se jedlo za zajtrk (oz. če si vmes ful lačna, lahko), zvečer pa ravo ne.

Povejte mi prosim, kaj boste jedle danes na Š dan -meni prav nič ne diši.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:08:48   
binica
BELJAKOVINSKA

Blažika jaz imam iste probleme, da ponavadi obupam, ko mi ne gre nič dol in potem začnem počasi grešit. Mislim, da sem jaz sedaj na vrsti za tisto šeškanje po riti user posted image user posted image user posted image  ampak verjetno kje grešim, da se mi je tako ustavilo. Ni mi pa jasno kje... včeraj npr. sem za zajtrk pojedla kos sira (hmmmm, morda je sir premasten?), za malico kuhan pršut, kosilo sem preskočila (ni šlo drugače) in se ob 19:00 nabasala s pršutom (brez kruha seveda) in potem spila 2 listra tekočine pred spanjem, ker sem bila žejna za umretuser posted image user posted image . Danes pa nisem upala na vago stopit user posted image user posted image  MA NE BOM SE VEČ VAGALA VSAK DAN!!

Se mi pa zasnje dni dogaja, da sem popoldan ful ful žejna in ogromno spijem, kljub temu pa hodim zelo malo na wc-lulat. In posledično imam potem 1 kg več na vagi. Kako to? Morda je vpliv te smotane lune, ki je bila včeraj?? Mah, jaz se tolažim s tem..

Kako je z orbitrekom - tiste, ki ga uprabljate? A je to fajn zadeva ali je samo za obešat cunje gor?

A si ostale pri beljakovinski daste fižol v solato? Verjetno ne, a?

Lepo se imejte, grem spit mojo kavo do konca (pa da ni ta hudič kriv? spijem ene 3 na dan in dam mleko notri, pa natren)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:12:39   
Sash
No da se javim. Nisem obupala, ampak sem hudo zbolela.
Ampak v ponedeljek sem se vagala in je šlo dol še dodatna 2,5 kilograma.
No toliko, da sem se javila in da veste, da sem še z vami.
Se javim ko bom bolša in upam, da nobena ne obupa ta čas ko me nebo....



_____________________________

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:19:42   
Anonimen
U, mater vas je novih! Bom danes zvečer posodobila tabelco.user posted image
Pa dobrodošle vse.user posted image

(odgovor članu Sash)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:34:29   
jer.za.
LOČEVALNA
 
Lelaval:jaz sem se odločila, da si bom za danes kar naročila eno rižoto v službo-ali zelenjavno, ali z gobami, še ne vem.

Za večerjo bom pa pomojem spet sadje, ker imam en sestanek in bom šele okoli osmih doma.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:37:15   
Anonimen
Binica, nobenega fižola v solato, če si na beljakovinski dieti.. Lahko samo jajčko in tuno v solati.

(odgovor članu jer.za.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:40:27   
binica
Aha, hvala Biba. Bo ena greška manj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:47:13   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Hugolina: Ti se sekiraš zaradi 7ih kg, kaj boš pa rekla, jaz sem se med nosečnostjo zredila za 21 kg, ostalo mi jih je še 7.user posted image


Očitno sem jaz rekorderka s +26 kg med drugo nosečnostjo (med prvo +20 kg). Ampak pri meni se odvečna kilaža vleče že ulala časa. Je pa res, da sem bila pred nosečnostjo kot prekla (prvič 48 kg in drugič 52 kg), kar je bilo pa absolutno premalo.


Tjaga, brez skrbi, mogoče si se res malce več zredila med nosečnostjo. Jaz sem se med prvo 12, med drugo pa 6, pa mi od nosečnosti ni ostal niti en gram, kaj šele kila. Tako, da se žal na nosečnost ne morem zgovarjat. Vse kile sem si pridno pridelala sama s sladkarijami in škrobom. Okrogla pa sem že od rojstva, saj so me večinoma pitali s kruhom in grisom.

Začetne kile bom povedala, ko bom na cilju. Lahko povem samo to, da je številka trimestna user posted image , se pa pridno bližam dvomestni. user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 10:48:59   
škorpion
jer.za: jaz imam tisto knjigo o 90 dnevni dieti pa piše da ne smeš zvečer jesti sadja samo takrat, ko imaš sadni dan, tako da mislim da si malo pregrešila.

Boj z kilogrami se nadaljuje. Imam pa vprašanje za tiste ki imajo dieto zeleni slap, ali resnično tako kopnijo kile kot piše ali je boljše da ostanem na 90 dnevni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 11:00:14   
škorpion
leleval:jaz bom pa imela danes polnjene paprike, po receptu od te diete, mislim da bodo kar fine kot vidim, samo malo sem skeptična kak bo zgledal krompir v papriki, bomo videli, poročam.
yudit: ne bom ti solila pameti, smo če še dojiš ni pametno hujšati po nikakršni dijeti, kajti prvič boš zgubila mleko, kot drugo pa škoduješ otroku, saj tako so meni rekli v posvetovalnic, sploh če imaš doma dojenčka, ki je star manj kot 6. mesecev.
binica: kar se pa tiče vaganja vsak dan pa ti res odsvetujem, kajti pravijo da pol sploh ne gre dol, ker podzavestno študiraš da ne gre in začneš počasi greštiti. Na začetku diete sem bila tudi jasta pa hvala bogu da me je to minilo, čeprav bi tako rada stopila na vago.


(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 11:04:26   
Anonimen
yudit, jaz se strinjam z škorpion-om.. tud jaz ne bi šla na takšno dieto.. Poskusi z Montignacom. Tam gredo tud kile dol, prehranjuješ se pa zdravo..

škorpion: glede diete zeleni val ti lahko tako povem: v enem tednu sem šla dol cca. 2 - 3 kg. Je pa res, da sem se diete držala. Jedla sem pa npr. takšne porcije: zjutraj 2 jajčki,  eno konzervo tune, za kosilo pa kak sreden zrezek. Večerjala po večini nisem, ker nisem tega navajena. Skratka, vsekakor gre nekaj dol. Koliko je pa spet odvisno od tega, koliko kg maš za izgubit.

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 11:06:31   
snorlax
Vprašanje za Montignacarke. Ful se mi lušta filane paprike. Ali jo je katera delala? Razmišljam, lahko bi dala noter mleto meso, namesto riža pa zelenjavo, kakšne bučke mogoče...user posted image , kaj pa omako? Jaz sem jo naredila iz paradajza in moke, pa tud malo cukra sem dala noter. Kaj pa naj zdaj? Samo iz paradajza?user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 11:21:20   
paris
Hojla punce!

Lep pozdrav! Vse gre še kar po planih, čeprav nisem preveč pri volji. Kakšnih večjih grehov ni bilo, kakšnega blaznega napredka pa tudi ni. Jah kaj čem, se trudim naprej.

Danes bom za kosilo  pomfri iz pečice + ogromno skledo solate.

Komu se da popoldan na šiht, pa tak lep dan je. user posted image Bom šla kar peš, tako kot včeraj, čavči!


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 11:37:29   
Anonimen
snorlax.. Kaj pa vem. Mogoče če daš samo pelate v omako? Čeprav dvomim, da bo dobro.. V meso pa nekateri dajo mislim, da sojo? Sam ne vem če je po montiju.

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 12:40:57   
daysi
Da se še jaz javim. Od ponedeljka naprej sem na dieti 9o dnevni ločevani+ manj žri. Do danes mi kar uspeva. Danes je moj najmanj priljubljen dan, saj res ne vem, kaj naj jem. Mogoče si grem malo kasneje kupit kak fižol v konzervi in ga naredim skupaj s solato. Ne vem.

Telovadba je malo na strani, saj od nedelje nisem imela volje, vendar bom danes šla zvečer teč in še pilates, ne vem ali prej ali po teku.

Ali bi lahko kako jutro jedla polnozrnate kosmice(šparove, ki imajo notri rozine, sončnična zrna, lan,...), ki jih namočim z vodo, namesto sadja??? Jih kar vidim pred očmi, tako se mi luštajo.

Ko sem se v ponedeljek tehtal sem imela še 0.6 kg več kot ponavadi, zato sem bila tako slabe volje. Danes pa mi je že kazalo skoraj 1 kg manj od začetka diete.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 12:56:48   
lelaval
leleval:jaz bom pa imela danes polnjene paprike, po receptu od te diete, mislim da bodo kar fine kot vidim, samo malo sem skeptična kak bo zgledal krompir v papriki, bomo videli, poročam.
yudit: ne bom ti solila pameti, smo če še dojiš ni pametno hujšati po nikakršni dijeti, kajti prvič boš zgubila mleko, kot drugo pa škoduješ otroku, saj tako so meni rekli v posvetovalnic, sploh če imaš doma dojenčka, ki je star manj kot 6. mesecev.


Škorpion - vem, da so v knjigi filane paprike, pa jih ne znam na pamet - sem knjigo posodila eni kolegici, in mi je še ni vrnila (pa še eni na RR - sem že pozabila kateri user posted image sem obljubila, da jo skeniram). Saj nekaj receptov sem si prepisala, samo rižote z jurčki pa mi ni vsakih 4 dni za jest. Si bom mogoče raje spekla pomfri v pečici - na peki papirju - je ful dober. Ali pa zelje, pa zraven kuhan krompir.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 13:00:29   
lelaval
Ali bi lahko kako jutro jedla polnozrnate kosmice(šparove, ki imajo notri rozine, sončnična zrna, lan,...), ki jih namočim z vodo, namesto sadja??? Jih kar vidim pred očmi, tako se mi luštajo.


Daysi - ne bi rekla, da so ti kosmiči dovoljeni - mogoče samo kosmiči. Ali pa, da pobereš ven rozine - te poješ za sadni dan, sončnična zrna bi še mogoče šla, lan pa ne vem, ali je Š ali OH user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 13:04:32   
Anonimen
Jaz grem počasi v trgovino po puranje zrezke.. Za druge bom skuhala zraven še gobovo omako in široke rezance... Zame pa samo zrezke iz žara... Uf, se mi bodo cedile sline.. user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 13:07:18   
yudit
Ja vem da so vse diete slabe v času dojenja ampak , bom še vidla kak gre in če bo mleka bom nadeljevala. Mala bo stara 6 mesecev že uvajamo GH tak da bom  še vidla če nebo mleka bom definitivno ukinila  dieto.Pri meni je tak da prej tud nisem nevem kak uživala sadja al pa več zelenjave, v biti sem jedla sam redilneeeeeeeeeuser posted image pa je itak bilo mleka tak da vem ja, hvala z skrbuser posted image ja pa pijem tud vitamičke bomo vidli kak bo v term tednu šlo pa poročam...lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 13:19:51   
jer.za.
LOČEVALNA

Sprememba jedilnika za danes. Namesti rižote sem si ravnokar naročila pri Pingvinu Green pumpkins-bučke na žaru ter krompir narezan na narezine, zraven pa solato.

A mi lahko katera pove kam pašejo sojini polpeti?
Se mi jih je tako zaluštalo, pa ne vem kdaj naj jih jem

Škorpion hvalauser posted image , mam nekje v omari kjigo pa se mi ne da brskat pa brat.

Sem bila pa sedajle na enem krajšem sprehodu-sem mogla neki v center LJ-kako je lepo, brez oblačka, toplo, ljudje se martinčkajo na sončku, jaz pa tukaj med štirimi stenami, pa še ene pol petih bom danes. Se mi kar user posted image .
Upam, da bo vikend tudi tako lep, da bomo šli lahko na Šmarno.


(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 13:26:29   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

snorlax.. Kaj pa vem. Mogoče če daš samo pelate v omako? Čeprav dvomim, da bo dobro.. V meso pa nekateri dajo mislim, da sojo? Sam ne vem če je po montiju.


Saj ni fora v mesu, meso lahko. Omaka pa res ne vem...user posted image Soja... ne vem ali gre z mesom, mislim, glede Montija.

Ali je že katera probala v praksi? user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
24.1.2008 14:00:04   
hugolina***
No mogoče sem mal nerazumljivo napisala ampak js mam 7kg več kot, ko sm šla rodit. To pomen, da sm vseh tistih 9kg, ki sm jih pridobila med nosečnostjo obdržala pa še dodala 7novih in mam za shujšat 16kg.user posted image

A od vas nobena nima problemov z kakim glavobolom zarad diete al pa odpovedi sladkega a sm res js edinauser posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?