|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:02:26   
lukec
Tko, danes začnem še jaz drugo rundo 90-dnevne. Zajtrk jabolko, za kosilo bodo zrezki in zelenjava. Kil ne izdam, bom pa po enem tednu javila minus.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:26:40   
daysi
Madonca, tudi jaz postajam vse bolj lačna. Včeraj zvečer mi tako krulilo po zelodcu, da je joj. Danes sem popila pomarančni sok in spila kavico, pred dvem minutam pa sem pojedla še dva končka jabolka. Za kosilo me vse bolj vleče tale golaž, ki ga priporočajo predhodnico, vendar še ni 100% .Zvečer pa isto kot popoldne. Ampak po MOntiju ne smeš krompirjauser posted image . No potem bo pa rižota. Bom že kaj skup spravila.


_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:32:13   
smrka
Jutro punce! Zdaj sem prsla iz stacune, sem si kupila novo vago. Tokrat tisto ki meri vodo in mascobo v telesu... nevem ce je kej res na tem.. ampak ni vazno, glavno da bom mela kile zabelezene.

Danes bom jedla riz z gobovo omako, solato in brokoli in cvetaco (jest mam to dvoje zmeraj skor kot prilogo). Vmes bom pa sadje zulila. Vceraj na prvi dan sem se res komaj zadrzvala da se nebi pregresila... kako je to tesko mater.

ajd

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:36:01   
daysi
Sem pa opazila, da nam kruh ostaja odkar sem na dieti . Saj ne vem ali sem ga samo jaz jedla al kaj?


Tudi jaz sem to opazila. Kruh nam sedaj ful ostaja. Sedaj ga bom kupila le četrt kg, za dva dni, prej smo ga pa pojedli tudi po pol hlebca, pa ga je včasih tudi zmanjkalo. No sedaj vem, zakaj mi kg niso šli  doluser posted image user posted image .

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:42:51   
Majchi
Jaz sem tud velik kruhar in krompirjevec. Aja, pa še špagetar. Vse ta najslabš-itak. Zakaj bi blo simpleuser posted image ?
Drugače sem 1. dan pregurala brez grehov. Danes zjutraj imam za nagrado 0,3 kg več kot včerajuser posted image .
Že kuham čaj - 1l, ki ga moram spit do 14ih, potem pa še min 1l do večera. Notri dam samo limono.

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:45:59   
Grofica
ojla,punce!
ful ste pridne,ste si fajn izdelale načrt hujšanja, diete, vadbo in to...user posted image
jaz še ne vem,po kakšni dieti naj grem.mogoče bo dovolj,da neham jest čokolado in ostale sladkarije. kakšen dan se zvečer zavem,da nisem pojedla nič pametnega,samo svinjarijo. sploh zdej,ko je po praznikih ostalo toliko sladkarij od obiskov.
pa zjutraj sem celo pozdrav soncu naredilauser posted image  (ki ga že 100 let nisem),mogoče se je zato zdej pokazal sonček izza oblakov?user posted image
moram počasi začeti migati,če ne mišic ne bo nič in kondicije tudi ne.
stehtala se nisem,ker nimam tehtnice.bom že na oko videla,kdaj bojo rezultati tapravi- ko bojo roke spet mišičaste,na trebuhu kvadratki in rit čvrsta,boki pa brez oblog.to je moj cilj...

kakšne vaje pa delate ve doma?

lp

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 10:48:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Grofica)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:50:42   
Katarina_Barbara
Joj, jaz sem danes tut ful lačna. Samo hrana mi hodi po glavi. Pa še eno bonboniero sem dobila user posted image .

Jaz telovadim skupaj s prijateljico, najprej imava 20-30 min ogrevanja (tek, vaje, ki sva se jih naučile na aerobiki), nato pa delava vaje za noge, trebušnjake, z utežmi, tako da urca mine mimogrede.

Grem si zeleni čaj skuhat.

(odgovor članu Grofica)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:53:41   
Anonimen
Dan user posted image
Meni gre dobro.Sinoči me je malo zvilo, vendar sem krizo prebrodila.
Danes je bolj žalosten dan, zato nimam apetita. Jedla bom brokolijevo juho, zvečer pa kakšen jogurt.
Zjutraj sem pojedla dve jabolki, zdaj pa meljem košček sira.
                                  Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Katarina_Barbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 10:54:02   
nina166
Ojla!

Tudi moj 1. dan je minil brez grehov. Danes pa imam na jedilniku škrob. Za zajtrk sem pojedla 2 mandarini, za kosilo bo solata in krompir, za večerjo pa še ne vem, ker sem od 16.00 - 22.00 na predavanjih. Bom verjetno imela kosilo bolj kmalu in bom še pred predavanji kaj pojedla.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vsem, ki se trudimo in vsem, ki ste že izgubile kak kilogram. Tiste, ki pa še niste, pa kar vztrajajte...rezultati se bodo kmalu pokazali

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 11:03:22   
natasaom
dan!tud jest sem pridna!včeraj sem Hani ukradla 2 lešnika iz čokolade-sam da sem jo mal povohala user posted image ..danes sem pa super user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 11:12:59   
Barbs
Ojla,

da se še jaz javim... včeraj sem potem krizico uspešno prebrodila, sam iz bajte sem morala. Ko sem se vrnila, sem bila druga ženska. Pridno sem si skuhala par glavic brstičnega ohrovta, ga malo solila in si čez naribala za par mišjih dlak samostanskega sira. Pridno sem popila eno golido čaja.

Danes sem pa zmazala en kivi, pa kavo bs z mlekom 0,5 ( ja vem, pretiravam) , potem me je ena lakota obšla in sem si prej odprla eno tamalo konzervo rio mare v lastnem soku. FUJ! Pojedla sem par vilčk, vse se mi je zatikalo, kot da bi mlela žagovino namočeno v slani vodi. Sem kulturno odstopila mački. In sem raje zlila še pol litra čaja vase. Ne vem, kaj mi je, ko so pa v olivnem olju dovoljene - ne, morala sem kupiti ta gnus (4 konzerve!!!) , da bom ja bolj pridna in bom bolj hujšala, zdaj pa ne vem, kako jih bom ponucala - morda v kakšni solati čez časuser posted image

Za kosilo bo kao mongolsko meso z dodatki - piščanček popečen, pa por, zelena paprika in koromač zraven, v voku, na žlički olivnega olja - se mi bo pridružil mož, kar je fino, da mi ne bo treba kuhat posebej. Njemu in otrokom bom zraven še riž dala. Pa malo kitajskega zelja bom okisala. Za naprej pa ne vem.

Šibam lulat, držte se, babe!

p.s.
A me lahko kdo brce v rit, da bom začela resnično migat, ne pa ,da se farbam s tem vibratonom...user posted image  s psom sem šla na daljši sprehod samo dvakrat, odkar smo začele, pa sem rekla, da vsak dan, brez pardona. Ja, ja...user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 11:50:14   
sonjah
Če hujšaš po ločevalni, potem mokca ne spada tuki not. In niti ni potrebna.user posted image  Jaz golaž malo preden ga dam na mizo malo pretlačim z lopatko za pire, pa je ravno tako fino gost. Radi pa imamo, če "stopi" še mal paradajzka noter. Na žalosta pa Monti meni krompirja ne dovoli.user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Lelaval: recept za krompirjev golaž je sledeč: "potenstaš" eno čebulo, ji dodaš krompir narezan na kose, pa jaz vedno dodam še korenje, zalijem z vodo, in kuham da je vse skupaj mehko. Na koncu malo zgostim z moko-"ajnpren" po gorenjsko, dodam začimbe in je pripravljeno. Če bi kuhala po original receptu bi dodala noter še žličnike, pa malo fižola, ampak je treba malo prirediti zaradi diete.
Pa dober tek če se boš odločila za isti jedilnik za danes kot jaz. user posted image



(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 11:57:16   
lelaval
Če hujšaš po ločevalni, potem mokca ne spada tuki not. In niti ni potrebna. Jaz golaž malo preden ga dam na mizo malo pretlačim z lopatko za pire, pa je ravno tako fino gost. Radi pa imamo, če "stopi" še mal paradajzka noter. Na žalosta pa Monti meni krompirja ne dovoli.

IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Lelaval: recept za krompirjev golaž je sledeč: "potenstaš" eno čebulo, ji dodaš krompir narezan na kose, pa jaz vedno dodam še korenje, zalijem z vodo, in kuham da je vse skupaj mehko. Na koncu malo zgostim z moko-"ajnpren" po gorenjsko, dodam začimbe in je pripravljeno. Če bi kuhala po original receptu bi dodala noter še žličnike, pa malo fižola, ampak je treba malo prirediti zaradi diete.
Pa dober tek če se boš odločila za isti jedilnik za danes kot jaz.




Meni se je tudi zdelo, da moke ne smem dodat. Sem mislila vprašat, pa si me prehitela.  Bom si verjetno naredila golaž ali pa krompirjevo solato.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 11:58:13   
pikica36
punce, tiste ki imate dieto ZELENI SLAP,  napišite kake fajn recepte, da ne bo tako enolično. no, js za zdaj še kar imam ideje, čez kak teden mi jih pa zmanjkauser posted image user posted image

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 12:27:22   
dii
ja js bi tut prosla za kake recepte za zeleni slap..
mi bo tut idej zmanjkalo čez par dniuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 12:44:23   
saraja
Evo me, se še dobro držimuser posted image samo lačna pa ko user posted image joj!!
Kako ste pa druge?

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 12:44:34   
neanja duo
Oj!

Bom napisala,kaj jaz vse kombiniram:
-polpeti
-polnjene bučke z mesom
-čufte
-mesno-zelenjavni narastek
-meso na žaru
-ribe na vse načine(no ,ocvrtih ne)
-jetrca
-jajca na vse načine
-zelenjava kuhana ,pečena ,v omaki(brez moke),razen krompirja in stročnic
-morske sadeže
-zelenjavni narastek(skuhaš zelenjavo,zmešaš z žvrkljanim jajcem,začimbe po želji in v pekač)
-bolognes omako si prelijem čez cvetačo
Saj je veliko variant.
Če greste v kitajsko ,si komot naročite npr.mongolsko ploščo ali kaj drugega suhega(samo,da je brez omake)....

Če se kaj spomnim,bom napisala

lp

neanja duo

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 12:45:07   
nina166
Sem zasledila, da pijete metin čaj. A mi poveste zakaj je dober oz. na kaj vpliva...se mi ne da it nazaj iskat user posted image

fionaP kaj lahko napišeš, kako narediš cvetačni narastek? Hvala



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu dii)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 13:16:23   
neanja duo
NEKAJ IDEJ

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9777 jaz spustim sir
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10601
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3781
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10412 sama kislo smetano spustim,pekač malo pomažem z oljem
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4191 super nedeljsko kosilo(ostelim domačim,pa zraven pečen krompir)+zelena solata
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6858 namesto masla olje
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9613

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 13:16:42   
Špelca21
Ojla.
Evo danes sem za zajtrk pojedla eno štručko s semeni pa eno jabolko za kosilo je bil pa riž pa malo purana z rdečo papriko. Tako in to je za danes vsa moja hrana ker od enih naprej ne smem nič več jest zaradi pregleda, ki ga imam zvečer. Tako da zdj pa samo še vodo "zlivam" vase.


Lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 13:36:47   
kai1
hojla

Da se vam javim. Mi včeraj ni delal računalnik. Sem, pa mal grešila, je prišeluser posted image na obisk za en teden, pa me je s tira vrgel.
Sem mal napolitank po papcala, ampak danes pa po pravilih naprej.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 14:01:08   
kai1
Pa še to. Ali ima katera težave z nespečnostjo, sedaj ko hujša?
Jaz zvečer ne morem zaspati tja do 2.00.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 14:24:38   
metkica1
Pozdravček še od mene

Ja nekako mi uspeva, čeprav sem trenutno zelo lačna komaj čakam meso in solato, zjutraj pa sem pojedla en rio mare, brez kruha.

Sem pa včeraj naredila dolgo turo z vozičkom in pa delala zvečer na steperju, danes sem vajo ponovila, le steper me še čaka. Ugotovila pa sem, da je moja kondicija na nuli. Sem malo tekala zraven vozeka in sem bila potem čisto hin, cela zadihana, jezik do kolen.
Upam, da začnem drugi teden hodit na telovadbo z malo, da se še tam malo razmigam.
No potem pa ni user posted image  , da se kje ne bo poznala kakšna kila v - .

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 14:26:21   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Pa še to. Ali ima katera težave z nespečnostjo, sedaj ko hujša?
Jaz zvečer ne morem zaspati tja do 2.00.




Tudi meni zvečer nekaj ni za zaspat, celo televizijo sem uspela gledat, ker drugače takoj zaspim in pa veliko več elana imam za delat še posebno zvečer. Tako da kar v redu.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?