|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 8.1.2008 17:50:29
|
|
|
|
snorlax
|
Se samo pofočkam, da sem še tu. Monti gre, tako kot mora. Hvala, Jančika in Naty-Taja, da ste me navdušile zanj. Prvič imam dieto, pri kateri nisem lačna. Razen dopoldan se vleče ob jabolkih, ker sem od doma od 5.30, potem pa je ura 16. ali pa še več, preden pridem domov in pripravim kosilo. Malo prej sem se nažrla kot prase, ampak po Montignacovo. Spekla sem si pico. Iz PZ moke sem zamesila testo, pa gor narezala čebulo, jajčevec, paradižnik, papriko, pa začimbe.. in to je to. Njam, mlask. Mislim, da ne bom danes nič več lačna. Včeraj sem pa jedla za kosilo kislo zelje in pečenico, mojemu pa sem zraven skuhala še krompir. Sicer ne vem, če je pečenica dovoljena, pa recimo, da šteje kot meso. Sicer je nimam preveč rada, samo se mi ni ljubilo nekaj drugega za sebe packat. Glede počutja moram rečt, da je pri meni samo . Prve tri dni je bila res kriza in grozni glavoboli, pa lušti, sploh po kosilu bi še nekaj sladkega. Zdaj pa se mi zdi, da imam veliko več energije, pozitivnih misli, čeprav se pozna samo par kil, se mi zdi, da sem veliko lažja. Po moje sem zraven špeha nosila še veliko težo moje psihe. Vsaj tega bremena sem se zaenkrat rešila. Zdaj se moram samo še špeha. Punce, držmo se! Bodite pridne!
|