Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 14:01:52
|
|
|
|
lelaval
|
Evo mene - do sedaj brez greha. Za kosilo sem imela le jogurt (večerja bo ista), ker sem tako pucala, da ni bilo časa kuhat. Grem na kavico - črno, zvečer pred nadaljevankami pa na sobno kolo. Uf -jutri bom ja za 3 kg lažja. Aja - pa pofotkala in zmerila in stehtala sem se danes - fotkanje sledi zopet čez 3 mesece, tehtanje in merjenje pa ćez teden dni.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 14:05:40
|
|
|
|
Sash
|
BRAVO PUNCE No jaz sem se stehtala in vaga kaže 1 kg manj. Sem zelo vesela, saj sem opazila že malo razlike okol trebuha. Če bo šlo tako naprej bo super. Grešk pa ne delam in upam, da bo do konca tako.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 14:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vtipkal dieto zeleni slap v Google, pa boš videla. Sej bi ti pisala, pa se mi ne lup - sorry. moje zelje in hrenovka se že kuhajo.. Sem lačna ful... Zraven štedilnika me čakajo tofifeji, k jih mam fffuuullll rada, amapk sem se zadržala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 14:51:46
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla.... sem živčna razvalina, bi se kar v rit vgriznila. Komaj čakam, da bo ura pol petih in da grem k ginekologu, da bom šla ven iz bajte. Una krfjola od kosila je kar skoz padla. Očitno sem res čudna, da imam krizo peti dan namesto tretji. Prej sem futrala malega in bi ga kar okrog kepe olupla , ko je začel pljuvat ven rižoto, ko jo je imel že dovolj. Sem si mislila, smrkavc jedni , ti pljuvaš, jaz bi jo pa cc mc zmazala in to z veseljem. Zdaj se delam, da mi ni nič in tapkam ter se nalivam s čajem. Saj bo boljše, a ne...če ne prej, ko bo malca
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 15:06:26
|
|
|
|
lelaval
|
Ojla.... sem živčna razvalina, bi se kar v rit vgriznila. Komaj čakam, da bo ura pol petih in da grem k ginekologu, da bom šla ven iz bajte. Una krfjola od kosila je kar skoz padla. Očitno sem res čudna, da imam krizo peti dan namesto tretji. Prej sem futrala malega in bi ga kar okrog kepe olupla , ko je začel pljuvat ven rižoto, ko jo je imel že dovolj. Sem si mislila, smrkavc jedni , ti pljuvaš, jaz bi jo pa cc mc zmazala in to z veseljem. Bi še njega zraven podedla, a ne? Jaz pa sem danes zagledala (med prazniki neodkrite ) Merci in Ferero roše. Se mi je roka kar sama ustavila še preden je zagrabila. Sem bila jezna, ker jih včeraj nisem našla - bi jih vse zmazala . Ampak glavno, da se nisem pregrešila.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 15:21:00
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla punce! Meni je od 3.1.07 - pa do danes zjutraj, ko sem se tehtala šlo dol okoli 1kg (pa nek drobižek) Upam, da se bo tako nadaljevalo... Moj jedilnik (Montignac): Z: iztisnjen sok pomaranče, sirček M. jabolko in bkava K: pečeno meso in solata M: sadje ali pa košček čokolade V: ribc'e Drugače pa opažam, da še vedno premalo pijem in se premalo gibljem. Čeprav je včeraj padel enourni sprehod. Upam, da bom to še popravila. Pa še en velik aplavz vsem, ki vneto izgubljate kg!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 16:10:05
|
|
|
|
Shorty_
|
začetno 57kg danes 55.5
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 16:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem, ki ste izgubile kilograme Kmalu bomo kot
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 16:52:45
|
|
|
|
tjaga
|
Ojla, da se javim. Za zajtrk sem eno jabolko, za kosilo golaž (meso, omako pa z vilico ) in solato, zdajle se pa ukvarjam s sirom - še dobro, da ima toliko lukenj. Tole pojem in letim v knjižnico. Sem pa opazila, da nam kruh ostaja odkar sem na dieti . Saj ne vem ali sem ga samo jaz jedla al kaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 17:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 17:03:53
|
|
|
|
metkica1
|
Sem pa opazila, da nam kruh ostaja odkar sem na dieti . Saj ne vem ali sem ga samo jaz jedla al kaj? IZVIRNO SPOROČILO: tjaga A veš, da sem to tudi jaz opazila pri nas.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 17:06:07
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Vidim, da me ne vidite, ker nobena noče pesti držat zame, ker mam jurti izpit. . Danes: Z: 3 hrski in mleko K: Zelenjavna pica( 1/2 ) V: Jogutr. Veliko tekočine in brez telovadbe, ni časa, bom jutri bolj. Midva z Neli obe drživa pesti
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 17:10:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 17:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Živka, jaz tud držim pesti!!! Jaz sem že večerjala - pršut, sir in olive, zraven pa vodo z malo cedevite (sem ravno bolana, pa mi pašejo vitamini). Sicer se mi je grozno luštala pepsi, ampak sem se premagala.. Torej, če zaključim - šlo je brez pregreh, čeprav imam ful slabo vest, ker sem jedla tale pršut..
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ste tolk pojedle, kot ste napisale , potem ni čudno... Komaj sem se prebila skozi vse poste. Zdaj nas je 80!!! nick želena izguba kg že izgubljeni kg *tajda* 20 tehta 1x/mesec daysi 15 tehta 1x/mesec Elis@ 4 tehta 1x/mesec Špelca21 10 tehta 1x/mesec karamela 5 se ne tehta frufru 4 nismo vidli :) *pepelka* 10 nasl. teden biba12 15 nasl. teden binica 15 nasl. teden bori2 nasl. teden cessy 15 nasl. teden dii 20 nasl. teden Drnula 8 nasl. teden fionaP 8 nasl. teden jer.za. 10 nasl. teden kolumbo nasl. teden lelaval 10 nasl. teden lukec 6 nasl. teden mayy 10 nasl. teden morrak 15 nasl. teden nina166 10 nasl. teden saraja 8 nasl. teden Sash 25 nasl. teden smrka 20 nasl. teden tejčica 20 nasl. teden birdy 18 3,6 kind lady 10 3,6 snorlax 3,5 natasaom 3 tatam 20 3 natasa77 15 2,7 Barbs 2,6 tjaga 5 2 živka 20 2 AR 1,8 Teni RR 1,6 kai1 10 1,5 metkica1 12 1,5 neanja duo 1,5 shorty 9 1,5 pikica36 7 1,3 Anuška79 6 1 babajči 15 1 Serendipity 6 1 ljiljana 7 0,5 Blejka26 10 0 riders 5 0 barika 20 Dadi 8 dory 5 dulcinea 13 Erdbeere 10 eva1 20 faca fugeela Huanita 6 Jaz* 20 kaja26 15 Katarina_Barbara 10 katjandraž 10 katjes 7 kjava 5 LARA 20 lenča78 10 lucija8 10 Lumpi 10 Mič RR 3 moj_moj 15 mojčca Naty-Taja 13 nayya29 7 nejcko 6 orhideja75 sonjah Splišni Strawberrie Cherrie 4 sursa 10 t_t_y 23 taška30 7 zoal 5 BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!! Javite se še ostale, drugače vas bom izbrisala iz obličja zemlje... ne, ne, ne.... zezam se. Dajmo punce!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:03:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Torej, če zaključim - šlo je brez pregreh, čeprav imam ful slabo vest, ker sem jedla tale pršut.. Nič slabe vesti met. Koliko jaz vem je še pršut (in šunka) boljša izbira kot kake suhe salame, posebna, ipd... Pa po pršutu nikoli ne imej slabe vesti. Mnjamiiii!!!! POleg tega pa so baje olive dobra protiutež. Živka - držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:04:51
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem danes jedla samo jogurt, zdaj sem pa lačna, kot pes . A lahko še malo sira pojem, ali pa kos salame?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša77 si ti kakšnega ruknila?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še moje poročilo. No danes sem jedla šele ob 12-ih: kislo mleko sem popila. In čez tri ure še pomarančo. Ko sem prišla domov sem si spekla jajčka na salami in siru . Pa še pz kruh zraven. Zdaj sem pa spet lačna. Grem še kefir popit. Ja, kaj je noooo. Saj so vse to beljakovine. Živka- itak, da zmoreš.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Nataša77 si ti kakšnega ruknila? Preberi spodaj.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:19:20
|
|
|
|
mayy
|
Žika tud jaz držim pesti. Dan je mini brez pregrehov, sem bla pa bolj lačna koč včeraj. Sem pija metin čaj ki ga vse hvalite pa je dobr, bo ostal na jedilniku. Telovadla pa še nisem čeprav sem rekla da danes začnem bom jutri . Natasa77 jaz se tehtam 1krat na mesec. Biba12 pršut ni pregreha eni ga celo priporočajo pri hujšanju. Jutri pa škrobni dan, bomo jedli pasulj poj pa pr............. .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2008 18:29:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:29:31
|
|
|
|
t_t_y
|
Pri meni zaenkrat -0,9 kg, sem si pa čist sama kriva, ker sem včeraj jedla vse kaj drugega kot je bilo treba - sedaj pa naprej..upam z bolj trdno voljo. Bravo vsem za izgubljene kg . lp
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 7.1.2008 18:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
u fajn.. sam da lahk jem pršut - ga mam celo nogo, tko, da bi mi ga blo škoda stran vržt. Sam se mi je pa prejle mal zagabil. Sem si ga preveč narezala, pol sem se pa mal silila na koncu... pa mi ni bil več dober. Zdele pijem pa domač jabolčnik, brez sladkorja, brez vsega.. Pa je ful sladek in dober - boljš kot vsak kupljen 100% sok!!!! Bravo punce, pridne smo ble!! Jutri pa naprej!! Jaz bom mela Š dan - pojedla bom pa zelje, ki mi je danes ostal + krompir!!
|
|
|
Jerneja ali AngelikaamaliaKatero ime vam je lepše?Jerneja (
61%)
Angelika (
39%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!