Barbs
|
Kind lady je na Zelenem slapu (beljakovinska) , jaz tudi beljakovinska, le da točkovna ( une fore 1 hrenovka 1 točka, en zrezek 1 točka, golaž s čebulo 10 točk, kivi 2 točke, jogurt 7 točk.... bla bla..... skratka, vse kar je meso ima skoraj eno ali 0 točk, zelenjava, sadje, mleko, sir je, odvisno od količine in sestave, več točkovano....) tako, da moraš nekako skombinirat, da ne poješ več kot 30 točk - kar se sliši ogromno...a,pak, če pomisliš, a ima eno jabolko 16 točk, mandarina pa 8 , te pa mine... ) Je pa fajn, ker če si res lačen, lahko naprimer poješ 30 parov hrenovk Ok, men je slabo - jedla sem pečeno papriko z olivnim oljem in tri koščke kuhane šunke. Pa ene pet vilc kitajskega zelja od južne. Čaj sem popila - kaj naj pa zdaj delam, ko ne smem več jest? Ene par točk imam še na razpolago, mogoče bom pet oliv, ali pa pest mandljev. Nisem vredu preveč, neki sem nervozna, morda zato, ker imam ful dela, pa me vse jezi.Kar neki bi mlela. Pa moram zdržat, ker vem, da bo zjutraj vse drugače. Najboljš da grem zgodaj spat.