Bethany
|
Oooo, Martka, welcome back! Pa seveda še enkrat ČESTITKE! Uau, to pa je bil ekspres porod, jaz bi tudi naslednjega takega. Luksuz, res! Kako pa ti je bilo tiste tri dni v bolnici? Sestre ok? Men je bilo fajn, potem ko sem se navadila. Prve dni sem bila mal prestrašena glede vsega skupaj, tam nekje drugi tretji dan, sem se pa ful navadila in do odhoda domov že bila kar malo nostalgična, hehe. Sestre so bile večinoma prijazne, sploh ena sestra, ki je delala ponoči, me je tak prijetno presenetila, ko se je Elina neki drla, pa še tamala menda sama ni vedla zakaj, pa pride sestra v sobo, jo vzame v naročje, porine dudo v usta, češ, da ne more bit skoz pri mamici na prsih, Elina je utihnila v trenutku in v naslednjem zaspala. Kaj bi dala, da bi mela tako pomoč doma, hehe. Bom dala slikco Ane, ki si mi jo poslala, tekom dneva sem gor, sam da pride moj domov, da jo s pomočjo njegovega telefona spravim na računalnik. Jaa, mbd, po dolgem času spet malo javljaš. Sem že razmišljala kako ste kej, da se nič ne oglasiš. Mi še nismo postavljali smrekice, bomo konec tedna, komaj čakam, da bojo lučke Elino zabavale. Drugače pa, danes preživljama prvi dan same doma in je že bil "kaos". Sploh ni spala tak kot do sedaj ta dva tedna ko smo bili skupaj doma, sma bile že ob pol osmih pokonc in se začele dojit, kar je trajalo do pol desetih, v presledkih. Potem mi malo zadrema, izkoristim skok v posteljo, kar z njo v naročju, ampak je trajalo samo slabo urco, pa spet jok in ziza. Potem jo je malo tast miril, da sem lahko nekaj na hitro pojedla in se preoblekla, pol pa spet jovo na novo. Sem jo mirila z Abbo, pol sma pa obe na kaucu zadremale in Elina drema še zdaj. TO!! Jaz pa skok na forum, hehe, namesto, da bi še kaj v usta dala. Grem zdaj hitro v kuhinjo, preden se zbudi. cau, babike! uzivajte!
|