Bethany
|
Čer! Ker je tako zatišje tle gor, se mi zdi, da moram nekaj napisati. Men so sicer vsi dnevi enaki, sploh ne ločim več, kdaj je teden in kdaj vikend, vsaj zaenkrat ne, ko smo bili vsi doma... Drug teden se pa začne druga zgodba, ko boma od jutra pa do poznega popoldneva z Elino same kraljevale. Mam tremo... No, če pravite, da je zanimivo brati naše dogodivščine odkar smo trije, pol pa moram še kaj napisat, hehe. Preživeli smo prvo kopanje in danes že drugo. Jo je ati kopal, zram pa vsi domači gledali, pa ni imela treme. Je prav uživala v vodi, bom dodala nekaj slikc v album. Drugače je vsak dan boljše, sicer se kar veliko joka, sploh popoldan in zvečer, zgleda jo nekaj črviči ali samo prebavlja, pa je to malo črevesje še preobčutljivo na tako zapleten proces prebavljanja. Na srečo je ponoči ok, lepo spi v kompletu vsaj petih ur, edino uspavanje je pravi mali proces. Umiri jo ziza, potem malo vleče in kmalu zadrema, ko pa jo prestavim v posteljico, je pa v trenutku budna, kot sredi dneva in gremo jovo na novo. Včeraj je potem zaspala atiju v naročju, midva pa zraven. No, potem je bil premik v njeno posteljico uspešen in smo spali od enih do sedmih zjutraj. Luksuz!! Ok, to bi bilo nekaj malega od mene, zdaj pa grem tamali mal kapljic proti krčem dat, potem pa začnemo s postopkom uspavanja, upam da uspe kaj prej kot ob enih zjutraj. Fajn bodte! Pa lahko noč! Aja, Urška13, si se le spet malo oglasila. Ja, mene je tudi zgaga fejst matrala, so me vsi hecali, da laseki rastejo, no in poglej kako čupo ima Pa otekanje nog in zadihanost... ah, ti čari nosečnosti! nič ne pogrešam! Martkina bebica je pa tak cukrček!!
|