|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
16.12.2008 17:01:03   
sonček85
MOJE POROČILO IZ PREGLEDA
Zjutraj sva šla z dragim že ob 7.30 v Laško ,da sem dala vodo, potem pa sva šla še malo pojest v pekarno dobrot. user posted image user posted image user posted image ,počakala da se je pikapolonica odprla kamor sva šla najprej pogledat za vozičke in previjalno ter posteljico voziček sem rekla da bom vzela jane ali pa brevi ovo za katerega sem zagreta od samega začetka in mislim ,da bo kar ta user posted image user posted image user posted image user posted image ,previjalno greva pa iskat ta teden user posted image user posted image user posted image user posted image .no potem sva šla pa še kupovat darila za vse naše bližnje za Božička user posted image user posted image
No potem še v službo se pogovrit za dopust ,da ga koristim in na pregled user posted image ja klončno boste lahko brale kako je šlo user posted image user posted image user posted image

Čakala sem kakih 5-10 minut in bila na vrsti,me je zvahala ,kg imamo 79(zredila sem se samo 6kg-od tega še ima moj bebi 520g) user posted image ,zmerila pritisk in že sem bila na vrsti.
Najprej mi je G razložila kaj bova danes gledali ,poklicali dragega in pregled se je začel,MV je 40,premer trebuščka je 168,težki smo 520g,nogica je dolga 41mm,posteljica je spredaj ,zato tudi ne čutimo tako intenzivnih brc našega bejbija in rokice smo si držali preko glavice da naša gospa G ni morala zmeriti glavice ,tako da imam naslednji pregled spet v sredo.
Povprašala sem tudi za MŠ in je rekla ,da se mi ni potrebno naročiti prej ko okoli 30t in da je lepo če gre oči poleg user posted image user posted image user posted image dobila sem tudi slikico ,ki ni nevem kaj razločna,zato je ne bom dajala gor.malo smo skrivali kaj imamo med nogicami,zato sva se odločila ,da ne bova več spraševala. user posted image

no to je bilo moje poročilo ,več pa upam ,da bom zvedela v sredo na pred Božični večer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.12.2008 17:12:21   
katja_p
Martka, ti si carica user posted image user posted image user posted image  Js bi tud mela kdaj tak porod user posted image

Bethany: js sm jo sam tule naložla in pol kopirala vzorček za forume. Pa je to prišlo ... http://www.slikomat.com/

Mi smo dans že dobili DŠ. Zdaj pa naprej v akcijo s papirji user posted image

Tamala kr neki stoka med spanjem oz. godrnja. Kr neki ... Bethany, a Elina tud?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.12.2008 17:15:03   
mbd0411
Joj,Martka tudi mene zanima ta tvoj klečeči porod.
Proooosim bolj podrobno...proooosimuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.12.2008 17:16:13   
mbd0411
Katja_p,kako se pa ti zdaj počutiš,ko imaš svojo štručko??

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.12.2008 17:19:09   
_kathy_
Jst sm se pa danes zmenila za en izpit, ki ga bom imela 13. 1., 5 dni za tem imam rok. Tak da upam, da mi uspe pridit še u enem kosu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.12.2008 17:20:06   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Katja_p,kako se pa ti zdaj počutiš,ko imaš svojo štručko??

Špica 1A fenomenalno!!!!!!!!!! user posted image user posted image

Pa ne vem, če je lahk še kaj lepšga, ko met to bibo skoz zraven. Js bi jo kr gledla user posted image

Mam pa en problemček: tamala noče spat v zibki ...  Kr zbuja se pa joče, dudo ven meče .. pa je sita in sprevita ... pa hladno ji tud ni. Če jo pa dava v najino posteljo, pa zaspi ko angelček. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.12.2008 17:55:19   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

...
Mi smo dans že dobili DŠ. Zdaj pa naprej v akcijo s papirji user posted image

Tamala kr neki stoka med spanjem oz. godrnja. Kr neki ... Bethany, a Elina tud?

No, vidiš, je bilo kar hitro delo davčne uprave, hehe. user posted image user posted image Jih morem mal podpirat ...user posted image user posted image Zdaj pa naprej urejat. Midva sma že vse, danes jo je moj še v zavarovanje prijavil na šihtu, na občino sma dala vlogo za tisti denar, pa odprla račun pri DBS za nakazilo tega denarja, pa dala vlogo za otroški dodatek. Skratka, papirologija je urejena za Elino. user posted image

Ja, moja tudi godrnja in stoka med spanjem, pol pa vsakič grem gledat kaj dela, pa so učke zaprte in lepo spi, tak zgleda, kot da bi kaj sanjala, pa zraven kej komentira. user posted image Mam pa občutek, da kadar to dela, bolj rahlo spi, ko tud učke se takrat premikajo, temu spanju pa rečejo strokovno REM spanje, faza sanjanja. Ker ko trdno spi, je ful mirna, tudi dihanje je čist plitko.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.12.2008 18:01:29   
Bethany
Evo, Martkina Ana in citiram sporočilo mms-a:"Lep pozdrav. Jaz samo jem in spim..." poslano 13.12. iz porodnišnice.

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.12.2008 18:08:16   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Mam pa en problemček: tamala noče spat v zibki ...  Kr zbuja se pa joče, dudo ven meče .. pa je sita in sprevita ... pa hladno ji tud ni. Če jo pa dava v najino posteljo, pa zaspi ko angelček. user posted image

Nič se ne sekiraj, če noče spat sama v zibki, baje je za dojenčke še bolje, če spijo zraven staršev. Sem glih en članek preletela, ki govori o t.i. nenadni smrti v zibelki in tam tudi piše, da se možnost le te zmanjša, če spi dojenček zraven mame. Je pa kar malo zaskrbljujoč članek... user posted image

Moja pa sicer večinoma zaspi brez problema v posteljici, ponoči, ko se pa zbudi in se dojima, pa jo kar zraven sebe obdržim, je tak luštno jo čutit zraven sebe. user posted image

Evo še link tistega članka, če katero zanima, sam ne se preveč zasekirat. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.12.2008 18:57:05   
brkn83
čao punce.

No danes pa imam malo več časa. Sem imela v mb izpit in ga naredila. Drugače pa sm bla danes tudi v materinski šoli.

sonček - super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image , ter za današnje nakupovanje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.12.2008 19:45:17   
katja_p
Pri kaki starosti so dojenčki mal več budni?
Naša včasih kr ne zaspi po dojenju in ma oči odprte ko sokol - al je to podnevi al ponoč, nima veze. Pa kr gleda mal okol. Sam je stara šele 11 dni. Se mi zdi to mal hitro ...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.12.2008 23:30:18   
mbd0411
Katero babco ste pa kaj imele????
Zdravnike??
Kakšni so se vam zdeli??

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
17.12.2008 8:58:50   
Lolita23
Živjo!!!!

Mislim, da ko so strai en mesec so že več budni.user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
17.12.2008 9:19:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce da vas vprašam k ste iz celja kje bi dobla najcenejše in dost kvalitetne okrasne zavese? najraje bi kake mal težje? kam se mi najbolj splača it gledat?

Uf, zgleda nobena ne kupuje zaves? js pojma nimam, ker sploh nimam zaves v stanovanju. ena stvar manj za čistiti. user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
17.12.2008 9:27:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Katero babco ste pa kaj imele????
Zdravnike??
Kakšni so se vam zdeli??

mene je najprej sprejel Weber, tisti prvi pregled pa kup vprašanj... potem pa babca Branka Užmah, med porodom je bila zdravnica mislim da Milanovič al Mihajlovič?? neki takega... mlada blondna. ki se je odločila za cr, zraven pri operaciji pa je bil še Koren.

men so bili vsi vredu , sploh babca... ki je odlično spodbujala in me masirala, ko je moj skoraj zakinkal na stolu zram postelje... user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
17.12.2008 10:03:13   
_kathy_
Torej Bethany, praviš, da je bila babica ok?
Se bom jst z njo zmenila, da bo še pri meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
17.12.2008 10:09:32   
sonček85
a je katera nova mamiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
17.12.2008 10:17:35   
_kathy_
Men sta se v zadnjih parih dneh pojavila dva problema. Eden je, da me pogosto čist spodaj, pod trebuhom pika, kot če bi me parkrat z iglo piknu. Drugi pa je, da čutim vsako mišico na stegnih, nenormalno me bolijo, tako kot včasih po pretiranem teku itd.
A ma katera izkušnje s stem??

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
17.12.2008 10:24:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Torej Bethany, praviš, da je bila babica ok?
Se bom jst z njo zmenila, da bo še pri meniuser posted image user posted image

user posted image user posted image

men je bila fajna!! user posted image a jo poznaš?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
17.12.2008 10:38:51   
_kathy_
Ja od kolegice mama je, iz Gorice. Tak da se bom probala zmenit.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.12.2008 10:59:40   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce da vas vprašam k ste iz celja kje bi dobla najcenejše in dost kvalitetne okrasne zavese? najraje bi kake mal težje? kam se mi najbolj splača it gledat?

lej js ti lahka čist tko povem da sem včeri bla v DIPOTU v cel, in sm tam zagledala zavese, pa sm kr vzela dve krajne... me je pršl 20€... če soo kvalitetne ne vem, men je bil vzorec ušeč, ker ji točn tak ko paše v mojoo sobo...več ti pa ne znam povedat... lahko greš pogledat, pa bš vidla če booš našla kej za sebe...

lp

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.12.2008 11:15:26   
monty
živjo!

jaz se samo malo oglašam, novega pri meni ni nič razen jeze na G in vso zdravstvo!
sem že pisala, da ko sem bila v 7 tednu je bil plod velik za 5 tednov je pa srček bil. no 16.12 sem imela pregled pa sem na vsak način hotela da mi naredil UZ pa ni hotel. je že določil PDP po tistem UZ ampak je mal skgregan z matematiko. Moja zadnja M je bila 29.9. in tako je moj PDP po vseh mogočih izračunih 6.7. glede na to da sem imela točne cikle in OV točno takrat kot mora bit. No na NS grem 29.12. po svojem občutku, G bi me poslal 9.1 takrat pa bom jaz od zadnje M že v 15. tednu. V Domžalah me je malo čudno "gledala" ko sem ji zadevo razložila in mi svetovala 29. in če bo res prehitro, pridem kasneje. Bolje kot da zamudim.Tudi kri in vodo so mi dali šele včeraj pogledat in končno sem dobila knjižico.
kaj pa če si recimo slabokrvna pa tougotovijo šele v 12. tednu pa še to ti povedo potem na naslednjem pregledu. A na začetku to ni važno al kaj.

MOJA EDINA ŽELJA ZA BOŽIČKA JE ZDRAVO DETE, PA DA BI BIL NA NS DOVOLJ VELIK IN PRIMEREN TEDNOM.
a imate s tem izkušnje. ? je res lahko toliko odstopanja v velikosti pa ni panike. Moj je bil ko sem bila 6T+4dni noseča, velik 0,44cm. Če je prav zmeril? ja to okej ali premalo?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.12.2008 11:33:47   
Miss_Bee
Jaz imam isti problem glede pikanja v trebuhu-čist spodaj. Zaradi tega sem bila tudi v bolnici na opazovanju,ker sem v začetku nosečnosti-3.teden in je bil strah izvenmaterična nosečnost. Ampak hvala bogu se je izkazalo,da je vse ok. So mi pa rekli,da je to čist normalno,ker se maternica širi,se splača potrpetuser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
17.12.2008 12:27:20   
spps

CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

12.12.    
mami_1979 
(29) 
        (št.4 user posted image , št. user posted image 3)12.12., CE, user posted image +8kg, 126 cm    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)   14.1, CE user posted image +10 kg

NoBady (18)                   (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +10kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE, user posted image +10kg, 103 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +6 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)   23.1, CE,  user posted image   4 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

23.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 16.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 7 fantkov
user posted image  - 4 punčke
user posted image   - 13 presenečenj

Skupaj nas je 24 nosečk!

user posted image  

user posted image

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA
12.12.2008   martka            ANA

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
17.12.2008 12:30:00   
spps
a katera že ve kako je z mami1979?

dali je pa odsotna,ker se ji je comp sesul.  in kaj počnete v tem vremenu?vam že kaj najeda?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?