|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
13.12.2008 17:35:29   
urška13
hej ,
sem po 2 dneh končno prišla do neta in seveda najprej pogledala, če je martka že mami in jupi user posted image  iskrene čestitkeuser posted image

ja, katja_p in bethany vaju je res užitek prebirati, saj nam bodo vajine prigode in nasveti zelo kmalu prav prišliuser posted image  še dobro, da sem prebrala tole glede trzanja in škiljenja, da me ne bo kap, ko se bo kaj takega prvič zgodilo. in katja svaka ti čast kaj si vse prestala!

mami_1979 tako, sedaj bomo pa zate držale pesti, da bo čim hitreje in čim lažjeuser posted image

mene pa počasi začenja grabit občutek, da bo treba stvari na kup spravit. nimava še skoraj nič.
sicer pa opažam, da težko diham, zgaga me je začela obiskovat, noge pa tako že en čas otekajo. komaj čakam, da mi ne bo treba več v službo. ha, si nisem mislila, da bom kdaj to napisala.

lep preostanek vikenda

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
13.12.2008 20:09:04   
spps
danes je pa vsesplošni mrk na RRuser posted image user posted image user posted image  nikjer nič ne dogaja-se vidi,da je vikend tuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
13.12.2008 22:45:55   
Bethany
Čer!

Ker je tako zatišje tle gor, se mi zdi, da moram nekaj napisati. user posted image Men so sicer vsi dnevi enaki, sploh ne ločim več, kdaj je teden in kdaj vikend, vsaj zaenkrat ne, ko smo bili vsi doma... Drug teden se pa začne druga zgodba, ko boma od jutra pa do poznega popoldneva z Elino same kraljevale. Mam tremo... user posted image

No, če pravite, da je zanimivo brati naše dogodivščine odkar smo trije, pol pa moram še kaj napisat, hehe. user posted image Preživeli smo prvo kopanje in danes že drugo. Jo je ati kopal, zram pa vsi domači gledali, user posted image pa ni imela treme. Je prav uživala v vodi, bom dodala nekaj slikc v album.

Drugače je vsak dan boljše, sicer se kar veliko joka, sploh popoldan in zvečer, zgleda jo nekaj črviči ali samo prebavlja, pa je to malo črevesje še preobčutljivo na tako zapleten proces prebavljanja. Na srečo je ponoči ok, lepo spi v kompletu vsaj petih ur, edino uspavanje je pravi mali proces. Umiri jo ziza, potem malo vleče in kmalu zadrema, ko pa jo prestavim v posteljico, je pa v trenutku budna, kot sredi dneva in gremo jovo na novo. user posted image Včeraj je potem zaspala atiju v naročju, midva pa zraven. No, potem je bil premik v njeno posteljico uspešen in smo spali od enih do sedmih zjutraj. Luksuz!! user posted image

Ok, to bi bilo nekaj malega od mene, zdaj pa grem tamali mal kapljic proti krčem dat, potem pa začnemo s postopkom uspavanja, upam da uspe kaj prej kot ob enih zjutraj. user posted image user posted image

Fajn bodte! Pa lahko noč!

Aja, Urška13, si se le spet malo oglasila. Ja, mene je tudi zgaga fejst matrala, so me vsi hecali, da laseki rastejo, no in poglej kako čupo ima user posted image user posted image Pa otekanje nog in zadihanost... ah, ti čari nosečnosti! nič ne pogrešam! user posted image

Martkina bebica je pa tak cukrček!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
14.12.2008 9:08:19   
Lolita23
Živjo!!!

Bethany jaz sem ti kar mal fauš, ampak tudi moj čas prihaja.user posted image user posted image user posted image A če je tak z zgago potem pričakujem, da bo imela lase kot kak rocker dolge, ker pri men postaja konkreten to problem.

Pa prosim kar piši, da bom lahk še bolj komaj čakale.user posted image

caw

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.12.2008 10:22:28   
_kathy_
Kar se tiče zgage ...mene tud ful peče, zato pa pijem donat, pa je boljše. Pa ponoči mam tud vzglavje dvignjeno. Am danes sem sanjala spet, da sem rodila, je mel mali taaaak dolge in goste črne lase. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.12.2008 10:25:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Kar se tiče zgage ...mene tud ful peče, zato pa pijem donat, pa je boljše. Pa ponoči mam tud vzglavje dvignjeno. Am danes sem sanjala spet, da sem rodila, je mel mali taaaak dolge in goste črne lase. user posted image user posted image user posted image
sej ne bo več dolgo,ko bodo sanje postale resničnostuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.12.2008 19:27:03   
katja_p
No, nam je pa včeraj odpadel popek, prvo kopanje imamo v sredo.

Spi pa naša non-stop. Po 4 ure skup user posted image  Ponoč jo je edin težk uspavat. Čez dan pa ni panike. Sva nazadnje jedle ob 15.00, zdej pa čakam, da se spet zbudi user posted image  Vmes je mela še obiske in je bla mal budna, tk da se zna še mal zavlečt. Ponoč bo pa najbrž kraval user posted image

Včeraj smo meli že prvi izlete - nazaj v porodnišnico v SG, ker so ji pred odhodom "pozabili" testirat sluh user posted image  In smo pač šli. Je spala celo pot ko ubita.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
14.12.2008 19:38:52   
Lolita23
Kdaj lahk prvič pelješ ven v vozičku??

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
14.12.2008 19:46:01   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Nekje prio treh tednih. oziroma, mal je tud odvisno od vremena in temperatur.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
14.12.2008 20:19:39   
_kathy_
jaja...glede sprehodov z vozičkom. Sej pozimi ga lahk tud ven pelješ, ane? Samo toplo ga oblečeš, pa je to to.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
14.12.2008 21:47:25   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Mi smo šli na prvi sprehod pri dveh tednih, je bil sonček, pa tam nekje 8 stopinj. Sma jo pa res ornk oblekla pa še v dekico zavila, pa je bila prijetno topla, ko smo se po cca 20 min vrnili. Zdej nam pa vreme neki sračka, da nismo šli že od srede nič ven ... user posted image user posted image

Meni se tudi že pošteno toži po kakem izletu ali sprehodu, karkoli, sam da malo zapustim hišo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.12.2008 22:18:50   
_kathy_
Ja Bethany te razumem. Kaj pa jst, ko bom rodila januarja, ko je lahk meter snega? Ja nič, ga bomo pa takoj naučili iglu delatuser posted image user posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.12.2008 22:21:48   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Hvala vsem za čestetke!
Malo že navajam na zvok tipkovnice user posted image , saj čakamo na kupček po ogromnem obroku mleka, pa mislim da boma obe prej zaspale,........

Katja držimo pesti za čimboljše noivičke jutri!

majcika - pa me smo ja sosošolkeuser posted image ...
a si še moja soseda...no jaz trenutno nisem še tam...sej veš, še finaliziramo...
...sploh nisem vedela, da si bila noseča. oz. takrat, ko smo se vidle pred blokom, najbrž še ni bilo tako vidno...heh...

Uživaj s tvojima dvema princeskama...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.12.2008 22:23:19   
m a j c i k a
ja res je, sem pogledala slikce s srečanja v romansi, sploh nisem vedla da si tudi ti v veselem pričakovanju, sosede pa nisma več, mi smo zdaj na kersnikovi, kar nasprot porodnišnice,..user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
14.12.2008 22:37:08   
Bethany

Ja Bethany te razumem. Kaj pa jst, ko bom rodila januarja, ko je lahk meter snega? Ja nič, ga bomo pa takoj naučili iglu delatuser posted image user posted image .

he he, Kathy si pa optimist, če misliš, da bo januarja sneg. user posted image user posted image Mislim, da se nimamo tega za bat. Men je že zdaj mal žal, da ni namesto dežja snegec, ko bi blo taaaaak lepo. Beli december.... mmmmmm, nice! Ko spucajo ceste in poti, je prav luštno.

Sicer boste pa šli na prvi sprehod delat snežaka. user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
14.12.2008 22:48:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

he he, Kathy si pa optimist, če misliš, da bo januarja sneg. user posted image user posted image Mislim, da se nimamo tega za bat. Men je že zdaj mal žal, da ni namesto dežja snegec, ko bi blo taaaaak lepo. Beli december.... mmmmmm, nice! Ko spucajo ceste in poti, je prav luštno.

Sicer boste pa šli na prvi sprehod delat snežaka. user posted image user posted image

se podpišem komaj čakam da bo snegec....
kar se pa tiče sprehodov pa mislim da ni ovir če je dojenček zdrav... tak al tak so zdej tud vozički topli (predvidevam da imate al košaro al pa prenosno torbo) se dojenčka fino obleče zadeka in potem se še s pleničko pokrije spredaj da slučajno kej ne popiha in se gre na sprehod.... to je fino tak za mamico kot za dojenčka ker se ti zmeša samo med 4 stenami.....
Mi smo mel prvega konec aprila pa nismo šli 3 tedne ven ker nismo smeli smo mel ful vnete učke.....

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
14.12.2008 23:03:59   
_kathy_
Ja jst bi tud že rada sneg ... zunaj je že vse tako lepo okrašeno, lučke vsepovsod, samo sneg manjka. Upam, da bo vsaj na božičuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
14.12.2008 23:12:12   
Katjusa

Ja jst bi tud že rada sneg ... zunaj je že vse tako lepo okrašeno, lučke vsepovsod, samo sneg manjka. Upam, da bo vsaj na božičuser posted image .

mi smo ga naročil za vsak slučaj smo pa še božičku napisal pismouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.12.2008 9:41:36   
urška13
Bethany, hvala za prisrčno poročilo o zadnjih pripetljajih z vašo princesko. res je luštno prebirat, sploh, ker bomo same kmalu na tem in jaz osebno pojma nimam o dojenčkih in imam že zdaj tremo. tako da te popolnoma razumem, da imaš tudi ti malce tremo pred prvimi dnevi, ko bosta čisto sami. ampaka saj bo trema hitro minila in vedve bosta uživale v medsebojnih trenutkih. za nas, ki šele bomo rodile, pa so res fajne takšne informacije, kdaj narediš kakšno stvar prvič in kako se znajdete. a kdaj dojenčka prvič skopaš ti verjetno pove patronažna? vidiš, pojma nimamuser posted image

joj, popek odpade?! ja, valda, no, tudi na to še nisem pomislilauser posted image

kje je pa naša Dali?

evo, jaz sem se pa uspela zgodaj vstat po dolgem času in sem se nacrtala na delovnem mestu. delovne vneme še ni, a bo treba. no, pa saj sem že kar nekaj postorila. me je pa tudi kar nekaj pričakalo. v glavnem, sedaj bom spet več pred računalnikom, kar pomeni, da vas bom lahko tudi bolj redno spremljala.

se strinjam vsaj en mal snegeca bi lahko zapadlo pred božičem, da bodo prazniki taki ta pravi!

lep začetek tedna

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.12.2008 11:04:19   
Bethany
Urška13, nič bat, kar ne boš vedla, ti pove patronažna. Tudi ona določi, kdaj se prvič kopa dojenčka. Pa popek tudi ona rihta, dokler ne odpade in se ne zaceli. Je pa fajn, ko vsak dan kej novega pogruntaš v zvezi s svojim dojenčkom, se kaj na novo spozna ... skratka, je pestro, čeprav je potek dneva vsak dan zelo podoben. Men je ful fajn, ko kadar se moram 150% posvetit Elini, zunanji svet kar izklopim. Nič me ne skrbi, na nič ni treba mislit, vsi problemi se kar nekam zgubijo... Vse je skoncentrirano na malo bitje, ki te potrebuje. Res fajn občutek. Tak, da nosečke, kar veselo pričakujte dan D. user posted image user posted image

Aja, pa uživajte v nosečnosti s svojimi dragimi v intimnih trenutkih, ko ni treba razmišljat o zaščiti pred nosečnostjo. user posted image user posted image Jaz sem se komaj zavedla, da bo treba spet razmišljat o tem...baah!! user posted image user posted image Pa tak fajn je blo zdele zadnje leto, ko nisma o tem študirala. user posted image

No, lep začetek novega tedna, še zadnjega celega pred prazniki!! Juhuu! user posted image

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.12.2008 11:29:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Aja, pa uživajte v nosečnosti s svojimi dragimi v intimnih trenutkih, ko ni treba razmišljat o zaščiti pred nosečnostjo. user posted image user posted image Jaz sem se komaj zavedla, da bo treba spet razmišljat o tem...baah!! user posted image user posted image Pa tak fajn je blo zdele zadnje leto, ko nisma o tem študirala. user posted image

No, lep začetek novega tedna, še zadnjega celega pred prazniki!! Juhuu! user posted image

kr še enega..... jst že 5 let ne razmišljam o zaščitiuser posted image user posted image user posted image user posted image in je res fino.... najprej smo se odločl za dojenčka smo ga delal več k 2 leti no pol je tak blo 9 mesecev nosečnosti pol smo pa rekl kr še enega in je spet preteklo 2 leti no in zdej smo že noseči 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno se še ne boma zaščitla moj sanjari o punčki včeraj je reku da bi blo zdej pa fino met še 2 punčke tak da si še ne delam skrbi okol zaščite.... sicer ne vem kam bomo otroke dal (prostorska stiska) sam enega bomo še ziher mel in se mal zanašam na to da nam ne rata takoj tak da računam naslednjega spet čez 2 leti oz 3 prej k se rodiuser posted image user posted image user posted image

jst bolj uživam zdej k ni M a ni to luksuzuser posted image user posted image user posted image user posted image para fino je k ni treba čakat kdaj bo pa bit vedno do vratu oborožen z vložkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.12.2008 11:47:21   
_kathy_
hehe zanimiva debata. Jst mojem že cel mesec govorim, da še mal, pa bo treba spet se zaščitit. Sam ne vem še s čim. Kao tabletke niso ok, če dojiš. Sma pa proti kondomom.hmmm ... Danes sem ravno imela pregled in sem dobila brošuro o zaščiti po porodu. Pa to ja ...M, jst sm že pozabla kak to zgleda. Me pogosto kera vpraša: "Je fajn, ko je nimaš ne?". Morm po pravici povedat, da sem že skor pozabla, da to obstaja.user posted image user posted image user posted image Ampak kmalu bo prišla ...ojoj, moj pravi: "Nič bat, boma pa hitr še enga nardila, pa je spet 9 mesecev ne boš imela." hahaha

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.12.2008 11:48:25   
_kathy_
aja, za na seznam: naslednji pregled imam 29. 12., ostalo je pa vse po starem.user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.12.2008 12:10:49   
Bethany
Hehe, Katjuša, dobr imata to porihtano. user posted image Ti leta in leta ni treba študirat o zaščiti. user posted image user posted image Sam jaz pa nekak nisem pripravljena tvegat, da ne bi takoj ratalo, sicer v prvo tudi ni, sam Murphy običajno pri teh stvareh ne počiva. user posted image Pa nekak zdaj ko vidim kaka okupacija je en dojenček, boma verjetno počakala nekaj let do naslednjega. Sploh pa po carskem rezu je fajn počakat kako leto ali dve, da se trebuh res ornk zaceli. Tak da... ja, bo treba nekaj pametnega in uporabnega naštudirat, kondomi tud men niso simpatični, tabletke menda ne pridejo v poštev zaradi dojenja, karkoli vstavljat v maternico mi pa tudi ni preveč prijetna misel... a ne obstajajo tudi neke inekcije, ki kao držijo tri mesece? Hm... bo treba mal raziskat.

Kathy, odsotnost M je meni tudi bila zelo všeč, ampak se takoj po porodu začne ta čišča, ki pri meni traja že tretji teden, tak da se mi zdi, da sem že celo večnost v vložkih... user posted image user posted image Upam da se kmalu zaključi.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.12.2008 12:23:24   
Katjusa
Bethany ja po CR je dobro počakat vsaj leto dni tak pravijo.... a res za inekcije pa nisme slišala men tud za tablete in kondome mi sploh ni..... zdej če ti je mal vseeno če se nardi lahko greš tud na tisto da se v tistih dneh pazi sam po CR bi jst vseeno nekaj bolj prepričljivega....
Ko sem ležala 1 dan po porodu v P je bla polek cimra k je mela doma 1 letos starega dojenčka pa sem si misla kak se lahko ženska tak hitro odloči še za enega no in ko sem prišla domov in 4 tedne nisma seveda tisti šivi od presredka že zdavnaj niso več boleli in sploh nisme več pomisla da je kak razlog da nebi še enega tak da smo kr takoj na polno me je je moj vprašal če sem si že premila in boma počakala pa em rekla kaj čema čakat kr dejmouser posted image user posted image user posted image user posted image no pa je narava sama poskrbela da so od poroda minile 2 leti da sem zanosla tak da bosta malčka skoraj 3 narezen in zdej s emi zdi to super k je prvi že tok samostojn user posted image user posted image user posted image user posted image (pač vsaj pove ko je žejn al pa lečen in imam skrb manj pa se veliko sma igra in ga ni treba nosit....)
bi blo kr fino, da bi bla spet taka razlika.... po drugi strani ker so pa težave z zanositvijo si pa ne upam tvegat in zdej čakat 2 leti pa pol začet kaj pa če bo pol 5 let trajalouser posted image tak da..... bomo kr na polno in ko bo bo.... 2 mamo tretji pa če ga dobimo bomo zelo veseliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?