|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
10.12.2008 13:32:14   
Lolita23
ulsi25 dobrodšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martka
pismo mi je zelo všeč....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
10.12.2008 13:32:59   
Bethany
Za NS: saj jo delajo še kje drugje kot v Domžalah. Tam je tak težko dobiti vezo. Jaz sem obupala, ko sem hotla se naročit. Tako, da sem na koncu pristala v Velenju in je bilo prav fajn, celo uro si je vzela za naju. Pa v MB je tudi, pa še kje bi se našlo.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
10.12.2008 13:38:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

joj, kolko stvari je potrebno še potem po rojstvu za dokumente napisat, oddat..
zdravstvena,
osebna,
otroški dodatek,
občinska nagrada,
...
...
sem kaj pozabila?

bethany, kako dolgo se čaka na te stvari?
a si jih že dala delat?

no, mi gremo med zimskimi počitnicami smučat v Avstrijo, pa bomo rabili osebno...
kk hecno, bom morala enomesečnega otročka peljat k fotografu...

Uau, smučat se greste, z dojenčkom! Kak fajn, to sem js tud mela željo, pa si trenutno nekak ne prestavljam, kako bi to izgledalo. Predvsem bi rabila eno varuško zram, da bi se lahko šla vsaj za pol dneva smučat... Kak boš pa ti mela to urejeno, al se ne boš smučala??

Kar se tiče vseh teh stvari za uredit po rojstvu, sem uspela samo davčno pridobit, pa odpret TRR, ostalo pa še nič. user posted image Čas tako hitro teče, pa sem mislila, kako boma lahko v teh dveh tednih očetovskega dopusta veliko uredila, pa nič. user posted image Še malo pa gre mož nazaj na šiht, jaz pa sama s tamalo doma.... imam kr tremo.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
10.12.2008 13:45:47   
Dali*

hm, je rekla, da tudi ona nikakor ne bi dovolila predrtja plodovih ovojev pri sebi... ker se otrok neprimerno lepše rodi iz vode ven, kot pa da se po suhem rine... pa še ni nevarnosti zvinov, izpahov, oteklin na glavici, zavite popkovine... 

a te sploh vprašajo predno ti to naredijo?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
10.12.2008 13:56:24   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Nova med vami...da izdam podatke....pdp je 26.6., starost 26 1. user posted image in 0 user posted image , kaj več pa v nadaljevanju.

dobrodošla...

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
10.12.2008 13:58:27   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 13.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
        (št.4 user posted image , št. user posted image 3)12.12., CE, user posted image +8kg, 126 cm    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1. , CE user posted image +11,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE, user posted image +8,5 kg, 99cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE user posted image +10 kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12., CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., CE, user posted image +11 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
majabh (29)                  (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +4,5 kg, 89 cm

27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

26.06   
ulsi25
(26)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

23.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) 16.12., CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 5 punčk
user posted image   - 13 presenečenj

Skupaj nas je 24 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image  Celjske in okoliške mamiceuser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
16.10.2008   Mandek         ZALA
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC
5.12.2008     katja_p           TJAŠA

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.12.2008 14:17:50   
martka
vprašajo te ne, za predrtje, a ko gin. pregleda, moraš rečt sama, da tega ne želeiš, ko lezeš gor na tisti rumeni stol...user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
10.12.2008 14:18:37   
martka
uh, sem mal zadihana, ker sva z Lukom zdaj plesala kot divja...
ful je blo fajn...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
10.12.2008 14:20:31   
martka
smučala verjetno ne bom... zraven bom sicer vzela, a... bomo videli... moška bosta smučala, jaz se bom pa ob jezeru sprehajala in ko bo luka drsal... če bo še imel kaj moči, bom jaz drsala z njim, ati bo pa vozičkal okoli naju...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
10.12.2008 14:22:02   
Dali*

vprašajo te ne, za predrtje, a ko gin. pregleda, moraš rečt sama, da tega ne želeiš, ko lezeš gor na tisti rumeni stol...user posted image

hvala za opozorilo...

..pa zakaj pa to vedno počnejo, če pa ni fajn?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
10.12.2008 14:27:29   
martka
pravkar prebrala na decemberkah in kopiram sem...
Subject: HASO in večernja škola

Znaš li ti tko je Aleksandar Veliki? - pita Haso Muju.

- Ne znam!

E pa vidiš, Mujo, to ti je bio veliki vojskovođa pod kojim je palo pola
tadašnjeg poznatog svijeta!

A otkud si ti odjednom tako pametan? - pita Mujo.

E pa vidiš, Mujo, to sam ti naučio u večernjoj skoli. Svake srijede idem u
večernju školu od sedam do deset navečer.

A znaš li ti tko je Napoleon? - pita Haso ponovo.

Ne znam!

E pa vidiš, Mujo, to ti je bio veliki vojskovođa pod kojim je palo pola
Europe, a poraz je doživio kod Waterloa, a i to sam naučio u večernjoj
školi - ponosno kaže Haso.

A znaš li ti, Haso, tko je Sejfo Hasanomerović? - sad upita Mujo.

- Nikad čuo!

E pa vidiš, Haso, to ti je tip pod kojim tvoja Fata pada svake srijede od
sedam do deset dok si ti u večernjoj skoli!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
10.12.2008 14:28:37   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

hvala za opozorilo...

tudi moje vprašanje je bilo enako, veš kaj je babica odgovorila... ne vem! zaradi rutine!
halo?!?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
10.12.2008 14:46:14   
Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

hvala za opozorilo...

tudi moje vprašanje je bilo enako, veš kaj je babica odgovorila... ne vem! zaradi rutine!
halo?!?

jaz sem tudi prebrala članek v SN, kjer je avtor knjige Moj porodni načrt, ki je izšla pri založbi Sanje...je še ni v knjižnici govoril o tem, da je preraz tudi rutina in da bi to lahko naredili pri mogoče 10% ne pa pri 90%, kot je to v praksi... Torej ravno obratno. V tujini menda to naredijo če je res nujno, pri nas pa...no...

Čakam, da pride knjiga na police...da jo preberem.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
10.12.2008 15:05:03   
martka
škoda, da nisi šla na njegovo predavanje, ki ga je imel 5. decembra v lj.
sem pozabila tu napisat...
sicer pa preberi ali vsaj prelistaj knjigo umetnost rojevanja....
1.poglavje sem preletela, ni bog ve kaj, no potem dalje sem pa kr prebrala... mi je blo fajn... par odlomkov sem še T. pomolila pod nos user posted image , da bo bolj izobražen...

ja, s presredkom je enako... tudi to jim moraš sama rečt, da ne želiš... lahko pa že vse te stvari v MŠ pokomentirate (je sr. Paulina kr ok za to) in ko boš šla na ogled porodnišnice zelo veliko sprašuj, čeprav se ti ne bo zdelo pomembno, a vseeno... ti boš rodila, nihče drug namesto tebe...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
10.12.2008 15:13:21   
Dali*

škoda, da nisi šla na njegovo predavanje, ki ga je imel 5. decembra v lj.
sem pozabila tu napisat...
sicer pa preberi ali vsaj prelistaj knjigo umetnost rojevanja....
1.poglavje sem preletela, ni bog ve kaj, no potem dalje sem pa kr prebrala... mi je blo fajn... par odlomkov sem še T. pomolila pod nos user posted image , da bo bolj izobražen...

ja, s presredkom je enako... tudi to jim moraš sama rečt, da ne želiš... lahko pa že vse te stvari v MŠ pokomentirate (je sr. Paulina kr ok za to) in ko boš šla na ogled porodnišnice zelo veliko sprašuj, čeprav se ti ne bo zdelo pomembno, a vseeno... ti boš rodila, nihče drug namesto tebe...

ti si šla na predavanje?

ne, saj sem vedela da je, pa itak ne bi šla, ker se mi ne bi izšlo...

Misliš knjigo Modrost rojevanja?...sem si jo rezervirala v knjižnici je zasedena do 29.12.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
10.12.2008 15:23:05   
martka
Misliš knjigo Modrost rojevanja?...sem si jo rezervirala v knjižnici je zasedena do 29.12.

ja, sorry...

jaz jo moram vrnit ravno na ta datumuser posted image .... en mesec od izposoje, pač! no, saj jo bom prej...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
10.12.2008 15:44:39   
Dali*

ja, sorry...

jaz jo moram vrnit ravno na ta datumuser posted image .... en mesec od izposoje, pač! no, saj jo bom prej...

a ti si tista torej??? ne, sej men se ne mudi...ti jo kar vrni 29., da jo bom jaz lahko imela do 29.1., ker če ne jo morem dvignit v 3 dneh, ko pride nazaj...pa čez praznike glih ne bo cajta brat...

tko, da ti jo vrni 29. jaz jo bom pa šla takrat iskat...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
10.12.2008 16:55:41   
martka
Weissensee

http://winter.weissensee.com/default.asp?siid=225&LAid=2&jid=wi
http://winter.weissensee.com/default.asp?siid=26&LAid=2&jid=wi

no, sem gremo smučat in drsat...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
10.12.2008 16:58:33   
katja_p
Hojla babnce user posted image

Midve sva doma od včeraj popoldne. Lepo papcama, poskušava lepo kupčke podirat, včasih je kak histeričen jok in ga umirimo z dudo (ker drgač ne gre - probali smo s tem, da smo jo dali na zizo, sam pol kr je in je in pol vse zbljuva ven, ker ima preveč).

Kar se tiče samga poroda bom enkrat drugič napisala, ko bom mela mal več časa in energije in ko bom lahk dlje časa sedela na stolu user posted image
Na kratko: dolgo, boleče, nekaj komplikacij, a so naredili med porod UZ, zadnji dve uri v transu, najlažje je potiskat in dete spravit na svet. Pol pa takoj vse pozabiš - dobesedno!

Slikce: bomo dali, ko jih damo iz fotiča in si vzamemo čas za to.

Se vam bom probala še kaj javit, ko bo Tjaša z atijem kupčke podirala user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
10.12.2008 17:11:07   
martka
Bravo Katja! Bravo Tjaša! Bravo ati!

vi se kar lepo navadite drug na drugega, na podiranje kupčkov, na...
se pa že veselim, ko bomo lahko že šli ven na sprehode in bomo mamice na veliko klepetale, otročki v vozičku pa pridno pančali...
no, mi moramo svojo še najprej ven iz njene garsonjerice spravit, ravno zdaj z vso vnemo prestavlja in preureja svoj "brlog" ...user posted image

za danes bodi dovolj...
si tipkamo ju3

čao

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
10.12.2008 17:14:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Hojla babnce user posted image

Midve sva doma od včeraj popoldne. Lepo papcama, poskušava lepo kupčke podirat, včasih je kak histeričen jok in ga umirimo z dudo (ker drgač ne gre - probali smo s tem, da smo jo dali na zizo, sam pol kr je in je in pol vse zbljuva ven, ker ima preveč).

Kar se tiče samga poroda bom enkrat drugič napisala, ko bom mela mal več časa in energije in ko bom lahk dlje časa sedela na stolu user posted image
Na kratko: dolgo, boleče, nekaj komplikacij, a so naredili med porod UZ, zadnji dve uri v transu, najlažje je potiskat in dete spravit na svet. Pol pa takoj vse pozabiš - dobesedno!

Slikce: bomo dali, ko jih damo iz fotiča in si vzamemo čas za to.

Se vam bom probala še kaj javit, ko bo Tjaša z atijem kupčke podirala user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  vi si kr odpočijte domauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
10.12.2008 18:27:57   
Bethany
Katja, welcome back! user posted image user posted image

Nam tudi podiranje kupčkov dela probleme, sploh ko mi zaspi na zizi, pa jo moram budit. Naša pa dude preveč ne mara, ko je res že sila, si jo dovoli v usta porinit, ampak jo čez nekaj minut vrže ven. Potolaži se samo na prsih, tak da imam občutek, da cel dan samo dojim, hehe. Pa potem še vedno z veseljem spije dodatek po flaški... Baje kar traja nekaj tednov, da se "proizvodnja mleka" uredi... upam, da bo to kmalu. user posted image

Kaj pa je z albumi zadnje dni? Sploh se ne da slikc dodajat??!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
10.12.2008 18:44:05   
katja_p
Na hitrco eno sliko naše bibe user posted image

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
10.12.2008 18:52:05   
spps

user posted image
user posted image user posted image user posted image prava princeskauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
10.12.2008 18:57:54   
Dali*

user posted image

iiiiiii ke lepa principessa... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?