|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
25.3.2008 11:41:31   
KAHLO
Kaj se tiče teh modrcov, nevem no....jaz kr moje ta stare nosim ker se mi zdijo najbl udobno, čeprav so z kostjo, ampak nekaj jih more gor držatuser posted image user posted image user posted image user posted image  nebi rada mela pol povešenčkov.....če mi bo pa g kdaj rekla da pa moram nehat, bom pa pač nehala te nosit....ampak zelo zelo neradauser posted image user posted image  sem čist navajena na to oporo tamuser posted image

Me to you......nič se ne pusti sprovocirat, čist logično je da se sekiraš okrog teh slabosti, res hvala bogu da se nisi srečala z nobenimi krvavitvami, ampak tako kot pravijo, vsaka čist drgače podoživlja to nosečnost, in vsako nekaj druga prizadene, da pa smo lenuhinje na tem forumu pa skoraj ne moram verjeti!!! k večjemu bi lahko rekla da smo komunikativne punce ki rade čvekamo in uživamo v svojih nosečnostih, se podpiramo, in se skupaj hecamo!!!!mogoče pa je ta tvoja prijateljica ljubusumna na  nasuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
25.3.2008 11:42:20   
ključek
morfologija.......a je to tist, k vidš tud notranje organe user posted image ? baje nekje to tud posnamejo na kasteo al cd. je to res?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
25.3.2008 11:45:45   
ključek
KAHLO.....user posted image user posted image user posted image
mogoče pa res (ljubosumje). ona ima že 1 user posted image , drugi je na poti, oba sta bila ponesreč narejena...tko da.....kdo ve. in nima nobenega, da bi mu zaupala. jz nočm drezat v njo, bo že sama povedala, kaj jo teži. ker včas sm, pa me je odslovila, da ona nima problemov. user posted image  ja fajn, čestitam sem rekla.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
25.3.2008 11:54:20   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,3P 26.3, PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image  

Z nami so začele:                            

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
25.3.2008 12:06:49   
*zoe*
Me to you, ja res je sem suhica, zato sem še toliko bolj vesela, da ne bruham in to, ker pol res ne bi več skup stala. Res ti želim, da se ti tole čim prej zrihta. Kar se pa tvoje frendice tiče, je pa mal čudaška. Kot prvo ima vsak človek probleme takšne ali drugačne in je ja fajn tale forum, da se mal olajšamo pa kakšno fajn informacijo zveš, .... sigurno ne visimo tle gor zato ker nam je dolgčas, helo? Ampak, da si pomagamo, tudi besede so dostikrat dovolj, da se človek bolje počuti. Če ne bi bilo foruma in interneta bi bile vse bolj zgubljene in bolj panične, ker se ustrašiš za vsak čuden znak. Tako pa potem vidiš, da je to normalno in da se dogaja tudi drugim, pol je pa bolje. A ni res? Meni je z vami prov fajn user posted image  user posted image  user posted image

Tako da se ne sekiraj preveč. Glavno da ti čim bolj uživaš s tvojo user posted image  (razen slabosti seveda).

Tejchy kateri modrc od Lisce pa boš kupila? Meni se zdi tudi Lisca še najboljša.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
25.3.2008 12:11:44   
KAHLO
Me to you.....ja tu pregledajo tud vse notranje organe bebija, da kaj posnamejo nisem slišala, pa tud nevem a to delajo prek trebušne stene?!???!?! a ti že imaš datum za M

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
25.3.2008 12:14:02   
ključek
se čist strinjam s tabo. samo eni so zgleda tok napredni, vsevedi, da ne rabijo nobenega nasveta, pomoči...... men je tud fajn z vami in sem se prou sekirala, ko sem tok bruhala in nisem mogla biti del čveka. me je pol skrbelo, da me ne boste sprejele medse. pa sem se motila.user posted image  tko da že komaj čakam, da se spoznamo, da gremo na user posted image . do takrat bomo pa tukaj svetovale, pomagale in spravljale v dobro voljo ena drugo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.3.2008 12:16:46 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
25.3.2008 12:16:25   
ključek
ne, nimam še datuma. sej sploh ne vem, v katerem tednu to delajo. user posted image  bom naslednji torek vprašala, pa upam tudi, da bom imela UZ, da mal vidm to našo user posted image . še vedno pa sem v dilemi-naj vprašam za spol ali ne?? bom videla kako bo v tistem trenutku!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
25.3.2008 12:29:11   
*zoe*
Morfologijo delajo okrog 20. tedna, tako da se bom jaz tudi še načakala. Še en mesec pa bo. Bomo najprej jutri videli kaj bo na pregledu, pa kaj bo kaj rekla g, pol bom pa imela na naslednjem pregledu pa že morfo.

Boste druge že prej poročale kako vam je šlo. Se že veselim user posted image

Me to you - kar se pa spola tiče pa go with the flow - kakor ti bo zapasalo. Saj ni prav nič narobe, če želiš imeti user posted image  ob porodu. Vsaka po svoje. Vse je prav.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
25.3.2008 12:38:04   
lana luna
ojla punce...

kar se tiče morfologije jest mislm da je to čist navadn UZ, samo da pač malo pikico malo bolj podrobno pregledajo (delovanje notranjih organov...) sej je pa to okol 20. tedna a ne? komej čakam da ga spet vidm user posted image

coko hvala za nasvet. finančno rešitev trenutno še mal iščem (bom že neki pogruntala), pa še to bom počakal, kaj mi bo G rekla. drgač me pa itak že 2 tedna ne kličejo za delat (???)user posted image

jopa tut tebi hvala za nasvet. dons grem že kr mal pogledat za te hlače, pa jih mal probat, da vidm kako to zgleda. sej pomoje se še ne mudi prou fejst, ker že od nekdaj nosm bolj široke hlače, tko da so mi še mal prav. kolk maš pa kej ti trebuščka (glede na to, da mava na isti dan rokuser posted image )?

glede brcik je pa tko. jest od kar sm bla na NS in vem kje aja user posted image se mi zdi, da čutm ene mehurčke (upam da so to brcike, k mi ga je tko fino čutit). drgač pa tut mene koža po trebuhu noro srbi (se morm skos mal čohatuser posted image user posted image ), pa poek me tut srbi pa mam občutk da je mal večji (?). a ni fino bit user posted image ? jest ful uživam!!!user posted image user posted image user posted image

aja, a ma katera že kej strij?? men ne pomaga noben olje, koža kar poka...user posted image sam to bomo že prežveluser posted image

fajn bodte... pa izkoristite sonček, če se le da...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
25.3.2008 12:39:49   
ključek
vaš kaj je najbolj hec??? da me ful zanima, ker imam občutek da bo punčka.  sam me je strah al kua.....kaj pa če bo fantek??? itak da bom vesela, sam jz bi tok rada punčko......user posted image  kak smotka sem, glavno, da bo z user posted image  vse ok. ne me resno jemat, hormoni me mal mečejo pa pišem kr neki. user posted image  vesela bom tako fantka kot tudi punčke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
25.3.2008 12:46:24   
lana luna
jest tok cajt pišm, da vmes že skor vse odgovore napišete...user posted image user posted image

še neki me zanima... a je katera že začutila tisto drugo tromesečje, k si poln energije, pa čist žareč, pa oh in sploh???

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
25.3.2008 12:47:57   
ključek
še neki me zanima....porodniški dopust pred porodom je zdej 28 dni, ne?? no, v ta čas so všteti tudi vikendi in dela prosti dnevi, al kako? jaz imam 3 datume poroda. sicer jaz upoštevam tistega iz nuhalne, zanima pa me, katerega upošteva G, saj ti on napiše papir s katerim greš na CSD, ne? verjetno je sedaj še prekmalu ne, mislm na velikost ploda pa to. me pa sam tko informativno zanima, da si vem planirat letni dopust, saj imam občutek da bom zdej mogla kmalu nazaj v službo. slabosti bojo počasi minile, zato. user posted image user posted image user posted image  baje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
25.3.2008 12:48:52   
ključek
jst še ne, se zdej "popravljam" od user posted image . tko da to še pride. user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
25.3.2008 12:55:44   
emi*
Dan!

Evo spet nazaj po praznikih,vsaj 2 kg sem pridobila po cele dneve sem jedla.user posted image  Jaz imam full energije pa sem v 17.tednu in bi kar nekaj ustvarjala. Kar ponudla sem se da bom prebarvala celo stanovanje,ker res ne vem kaj čem ,pri miru ne morem sedet.user posted image  Danes pa sem spala vse skupaj 4h,ni se mi sploh spalo. Šla sem spat okrog 2h zjutraj,zbudila se že ob 6h pol pa poležavanje. Najbolj smešno mi je blo,ko sem vstala,ki sem bla cel čas na desnem boku,sem pogledala na trebušček pa mi je user posted image  kar lepo bil na desni strani,prav taka bulica,da sem vedla kje je.user posted image Tako smešno je zgledalo. Nekaj začutim vsake tolko,samo še ne vem kaj je,neko čudno pikanje pa premikanje.Trebušček se počasi dviguje na svoje mesto.

Komaj čakam naslednji pregled,da vidim kdaj mam M.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2090
25.3.2008 13:09:59   
*zoe*
Emi* fajn, da si polna energije - pri meni se pa to še menja. Spala bi kar naprej, tudi po 10 ur skupaj spim, kar prej nisem nikoli. Pred TV me kar zmanjka, zjutraj pa se tudi komaj privlečem iz postelje. Pa še kar ful sanjam.

Lana luna fajn, da že nekaj čutiš v buhiju user posted image  Pri meni se še nič ne dogaja, razen občasne slabe prebave user posted image , ampak imam še malo časa. Kar se pa strij tiče, jih imam pa že od najstniških let (ne vem sicer od kva) tako da sedaj sploh en opzim če se pojavljajo nove in se sploh ne obremenjujem. Kar bo pa bo. Mazat se mi pa ne ljubi. Itak jih že mam. Nima smisla. Evo midve k sva iz istega konca se bi lohk že prej dobile na kavi user posted image

Me to you tudi jaz ravnokar ugotavljam, kdaj nastopim porodniško, ker si moram splanirati dopust. Iščem tisti koledarček od mame, tam je vse prikazano. Ti avtomatično vse zračuna. Sam ga trenutno glih ne najdem.

Meni se tudi dozdeva, da se trebušček premika navzgor. user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
25.3.2008 13:14:15   
bučkabb
lep pozdrav tudi iz moje strani.
pa je konec praznikov in smo spet na starih tirih.

vidim da ste kar pridne čvekice in ste kr velik natipkale, tak da sploh nisem vsega prebrala.

me to you nikar se ne sekiraj zaradi takšnih in drugačnih izjav kolegic ali koga drugega, ker se ne splača. ponavadi to govorijo tiste ki bi po eni strani želele tud to delat pa nimajo te možnosti.

glede modercov in oblačil sem jaz tudi še bolj ko ne na starem, hlače sicer imam že nosečniške, vse ostalo pa še nosim staro. nestrpno čakam boljše in toplejše vreme, da si bom lahka kupila in nosila bolj lahkotna oblačila.
tehtam se pa jaz zelo poretko, tak da sploh ne vem kje sem trenutno, bo treba spet na tehnico stopituser posted image user posted image

no kako pa kaj razmišljate glede telovadbe za nosečnice? jo boste obiskovale in kdaj boste začele?

jaz bom verjetno šla kr v ZD na organizirano, pravjo pa da je tam po 20 tednu fajn začet hodit.

aja glede porod. dopusta, se pa štejejo vsi dnevi, tako da od predvidenega poroda odštej 28 dni in dobiš datum, kdaj boš nastopla porodniško.

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 25.3.2008 13:16:12 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
25.3.2008 13:17:43   
*zoe*
Evo Me to you, sem dobila ta koledarček:
http://www.mama.si/?menu=A100
zdej si pa zračunaj.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
25.3.2008 13:22:41   
ključek
*zoe*, hvala!!! user posted image
zdej grem kuhati kosilo, se bom potem pozabavala s tem.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
25.3.2008 13:29:00   
lana luna
sam si dobra Me to you, da kljub slabosti lohk kuhaš. jest ma zdj super razlog zakaj ne kuhamuser posted image čeprav nisem glih ponosna na to...user posted image

*zoe* lahko bi se že kej prej dobile. bi blo luštn met eno u živo za čvekat...user posted image user posted image

drgač se mi pa zdi, da mene ful manj križ boli zadnje dni, tko da mislm da se je men trebušček tut že na gor premaknuuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
25.3.2008 13:36:11   
ključek
sej jz kuham zdle šele ene 2 tedna, prej so mami al pa babi kuhale. čeprov še zdej....luftam k nora, mislm da ene 100 x na dan odprem okno. user posted image
sej kakšen dan k je pa spet bolj hudo, pa pokličem mami ali pa naročva hamburger-to mi pa tok paše jest, pa še slabo mi ni nč po tem. user posted image
pa še to..kuham pa itak takšne jedi, ki mi ne smrdijo. torej čebula odpade na veliko. pa vampi tud....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.3.2008 13:38:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2096
25.3.2008 13:58:32   
Tejchy
Vav, dans pa nam je za čvekat user posted image  user posted image

MORFOLOGIJA - js mislim, da se tu dokaj natančno pregleda sam plod in sicer od A do Ž. A se to snema al ne, pojma nimam, sam mislim da ne... sam spet je to odvisno od ginekologa - npr. že pri nuhalni so ene dobile cd druge ne, tak da je najboljš da vprašaš svojo g, pa boš izvedela iz prve roke. Js jo bom ziher vprašala, ker bi rada imela en CD za spomin. Drugač pa mislim, da bom js imela morfologijo tam nekje v začetku maja.. vsaj tako sem razumela svojo g na zadnjem pregledu.

Zoe - pojma nimam kater moderc.. jaz sem jih enkrat videla v Sanolaborju, pa mislim, da so imeli samo en model na voljo, pa mi je bil kr luškan. Bom šla zdj na njihovo spletno stran pogledat da vidim kaj sploh imajo.  

Punce, tiste ko ste na bolniški - če ste dlje časa mislim, da vam pripada neka solidarnostna pomoč. Se o tem tudi neki piše na forumu tak da malo prečekirajte.

Emi - super user posted image  user posted image  user posted image  da imaš tolk energije. Js se sicer ne počutim slabo al pa da bi mi primanjkovalo energije, sam zvečer ko se vležem v posteljo pa me takoj zmanjka. Tak da ponavadi zaspim tam med 21h in 22h. Res pa je, da zjutraj vstajam 6.15. Pa zadnje čase js tud kr neki sanjam.. Zadnjič sem sanjala, da sem ful krvavela user posted image  user posted image  user posted image  .. Prava nočna mora.. user posted image  Sem čel dan pol na vsake pol ure hodla na wc čekirat, če je vse ok.. user posted image  user posted image  

Strije - zvečer se namažem z Johnsonovim baby oljem, da sem fajn mastna user posted image  user posted image  user posted image  ..  Zjutraj pa zaenkrat s Sanosanovo kremo proti strijam.. Zaenkrat nimam še nobene, pa mislim, da so mi tud tiste, ki sem jih imela od prej na notranji strani stegen izginile user posted image  user posted image  Tak da - kar se tega tiče BP user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
25.3.2008 14:04:17   
coko
Glede modrčkov sem šla na internetno stran od Lisce in morem rečt,da mi je eno par kar všeč. user posted image  
Jih bom šla en dan ko bom kaj v LJ pogledat. Hvala za nasvet!

Mene tudi še nič ne daje energije drugega tromesečja-sicer sem še na začetku. Prej obratno (spanje spanje spanje).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
25.3.2008 14:07:37   
mokatela
ojla punce user posted image

po daljši pauzi se javljam, sem le uspela prilest do računalnika user posted image , da vsaj nekaj malega napišem user posted image

počutje je bolj klavrno danes, malo me prehlad daje in študiram, če ne bo boljše, jutri kar v bolniškouser posted image . sicer pa se dans počutim kot povožena kura po domače povedano in komaj čakam, da pridem domov in se vsaj za pol urce malo vležem user posted image . bi se že zdaj, sam v službi nimajo kauča za mene user posted image

drugač pa user posted image  user posted image  pridno rasteta, buši se že lepo vidi, pridno rasteta user posted image . bolečine na desni strani so izginile - G pravi, da je to normalno, od širjenja maternice, se mi mal kosti premikajo user posted image , da ni kaj za skrbet. Sicer pa me moj dragi zvečer pridno mal masira po bušiju in se pogovarja z user posted image  user posted image  user posted image . Pregled je bil prejšnji teden, izvidi so ok, vse je ok, tako da sem naročena 15. 4. user posted image . Kile pa zaenkrat sam dol grejouser posted image user posted image , čeprav jem kot volk user posted image . ampak glavno, da je počutje ok, da user posted image   user posted image  pridno rasteta in se bockata user posted image

Lep dan še naprej in dobrodošlica vsem novim user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
25.3.2008 14:11:22   
coko
Strije- jaz pa sem se najprej mazala z mama donna od Chiccota, zdej se pa z Afroditino kremo proti strijam. Zaenkrat še nimam novih,stare pa so še vedno tam kot so bile user posted image . Pravijo, da bolj je mastna krema, boljše je.

Tejchy hvala za nasvet, bom pogledala na forum.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.