ključek
|
ojla, *zoe*!! predvidevam, da si ti zelo suhica, kajne?? no, jaz sem imela 69 kg, tko nism glih debela, sam okol trebuha sem mela mal več, pa ritka, pa bedre-to je tud mal bolj poudarjeno. ala JLO. hvala za lepe želje, jaz tudi upam, da kmalu mine. pravijo, da naj bi do 20 tedna sigurno minilo. tko da...še 3 tedne, pa bom spet k rožca. no, drugače upam, da bo že prej konec. naslednji torek imam pregled, bom videla, kaj bo rekel G. verjetno tako kot vedno - ja, to pride zraven v paketu. bom naslednjič naročila mal drugačen paket, brez . čeprav me je pa zadnjič prijateljica zelo razočarala, al kako naj se izrazim...sva se pogovarjali, pa sem rekla, da če bomo imeli še kdaj , upam, da ne bo tako hudo, kot je sedaj. in me je nadrla, da kaj pa mislim, da mariskateremu G bruhanje sploh ni problem, da sem lahko vesela, da sem doma. lahko bi imela SS, lahko bi krvavela, imela probleme z ....jaz sem jo kar gledala-pa kaj ti je??? mene trenutno matra slabost&bruhanje in mi je to problem. zavedam se, kakšni problemi so še, ampak jih na srečo nimam in se ne bom ubadala z nečim, česar se mene ne tiče. in pol mi je še tko osorno rekla-sej, očitn maš preveč cajta, če te forume skoz bereš, tuki so itak sam take, k jim je dolgcajt. mi je kr vroče ratal. zakaj so ljudje tako nesramni?? in to naj bi bila prijateljica???? ja, zlo fajna, vem.
|