|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
26.3.2008 8:15:14   
*zoe*
Nosečka08 po moje sva res pri prvih zjutraj user posted image  Koliko imamo enih problemov s cunjami, a ne user posted image  user posted image  user posted image ? Enim hlače niso za nosit, drugim modrci,.... user posted image user posted image  dokler nam bo šlo samo to na živce bo še super. Bomo že.

Dobrodošla rosalie user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mi smo vsake veseli in vse vzamemo v okviru septembra seveda user posted image .

Tiste ko se poročate imate še bolj pester urnik z vsemi pripravami.

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
26.3.2008 8:23:37   
mokatela
user posted image dober juter bejbe user posted image

kako smo kaj na to oblačno jutro ?!?!?! Jaz super, se uspešno bojujem proti prehladu in čajček z limono tako paše (drugač bog ne daj da bi dotaknila kakšnega čaja user posted image ). Delo sicer čaka, a sem rekla, da najprej nekaj napišem tle preden začnem delat user posted image

kar se nosečniških hlač tiče, sem si dala predelat ene kavobjke, kupila elastičen pas in svakinja mi ga je zašila gor in problem rešen. user posted image . sicer sem hodila po trgovinah, a nič kaj pametnega našla, razen majčk seveda user posted image . doma pa itak najbolj trenerka paše user posted image . sicer pa že počasi nabavljava z dragim stvari za user posted image  user posted image  in imava zmer srečo, da naletiva na kakšne popuste do 50 % user posted image user posted image user posted image user posted image .

tako drage moje souser posted image , grem počasi delat, da šefi ne bodo hudi.

Lep dan vsem od A do Ž in čim manj user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
26.3.2008 8:31:47   
ključek
Saraya, evo roke -  midve sva na istem. zjutraj sem spet user posted image , zdle se mi pa tok vrti, verjetn sem ene tkole v faco - user posted image . ko bi vsj dons pršu kdo iz kontorle, bi vidl, da rabm tud mal lufta. bedaki!!!user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.3.2008 8:35:11   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,3P 26.3, PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,5P 1.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 3P 10.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image , 4P 4.4., PDP 10.9.user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , P 3.4., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , P 7.4., PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 2P 28.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image  PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image  

Z nami so začele:                            

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.3.2008 8:36:06   
ključek
Jutro!!
Sem bila včeraj pri svoji zdravnici, in je rekla da so zdej tako poostrili in da ona ne sme več napisati da naj imam dovoljene sprehode. Baje je vse ful strogo ratalo. Tako da bom G prosila, naj mi napiše za 4 urni delavnik, zaenkrat, ker še nisem čist ok, pa nočm neki zdej pretiravat. Pa pol k bom neki cajt delala bom šla lažje spet na bolniško če bo treba, saj bom mogla sam do svoje zdravnice. Kot sem že napisala, zjutraj sem spet imela pestro, dolgo časa zasedeno kopalnico, pa še fula se mi vrti. Tko da bom šla kr nazaj ležat. Vse se lepo imejte, uživajte v sončku, še malo za mojo user posted image  in mene, pa se še kej oglasim, ko pridem k sebi. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
26.3.2008 8:53:43   
Tejchy
rosalie - dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  itak, da te vzamemo.. Zdj pa kr hitro mal poročaj - so bile kake slabosti, že veš kaj pričakuješ user posted image  al user posted image , ..

me to you - res beda, da ne moreš niti na kratek sprehod.. mislim halo user posted image  pa ja nimaš tako rizične nosečnosti, da ne bi smela za pol urce na svež zrak..

emi - ti kr lepo v miru zrihtaj selitev.. pazi, da ne boš preveč delala, sj veš, da ne smeš težko nosit user posted image  user posted image  ko boš lahko se pa le javi kj..

anchy82 - čestitke za pregled user posted image  user posted image  .. js ga imam naslednji petek.. kooooomaj čakam user posted image user posted image  user posted image

Kar se modrcev tiče, sem bila včeraj v Sanolaborju, kjer imajo dva modela modercev za dojenje sicer, ampak itak jih lahk že zdj nosiš, če želiš.. Cena je okol 15 EUR. Sam men nekak niso všeč ti moderci user posted image  .. sj en model mi je bil ok, sam kaj pa vem user posted image  Se nekako nisem mogla odločit za nakup. Pa potem mi je tudi prodajalka svetovala, da naj zdj kr kake stare, ki so mal raztegnjeni al pa večji porabim in si potem proti koncu kupim nove. Tak da bom verjetno kr tko naredila.

saraya - tud js se najboljš počutim v trenerki .. joj, ko bi jo še v službo lahko imela gor user posted image user posted image  user posted image  Sicer pa je zdaj, ko imam te nosečniške hlače in krilo ful boljše... prej me je vse tišalo, zdj pa skoz trebušček vn tišim user posted image  user posted image  user posted image

Js pa zaenkrat nimam kakih krčev v nogi - hvala bogu, vem kolk to grozen boli .. Opažam pa, da mi tko, ko kaki stranki kj razlagam kr zamanjka zraka in težko diham.. No vsaj en znak, poleg trebuščka, da sem noseča user posted image  user posted image  user posted image  Moram trkat zaenkrat, čeprav mi včasih kr tko stisne, ko berem kaj vse vam je.. men pa nič in pol kr zapaničarim, da je kj narobe user posted image  user posted image  .. Bi blo boljš, če bi mi blo slabo.. a pol bi spet jamrala kok sem boga.. kakorkoli - nikol nam ne paše situacija user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
26.3.2008 9:24:43   
KAHLO
Nosečka08 - mene je najprej zbadalo spodaj pr bebi pa mi je g rekla naj magnezijeve šumeče tabletke pijem, evo in situacija se je umirila, no zdaj pa je zgleda šlo vse skupaj v noge, ampak to je pa baje pomanjkanje kalcija, tako da si grem danes po kalcijeve šumečke, ker to pa res čist preveč vsekauser posted image user posted image

Tejchy....jaz tud včasih kar brez zraka ostanem, če kaj na veliko razlagam, včasih celo čutim bitje srca nekje v grlo, no danes pa sem ugotovila, da bom mogla pet minut prej v službo, ker rabim zdaj 25 minut peš hoje in ne več 20 minut kot prej....se zjutraj prav zadihamuser posted image user posted image  k una stara lokomotiva, pa nisem nikoli kadila....user posted image  no ampak nisem nič kaj jezna zaradi teh znakov, saj sem nosečka in sem vesela da souser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
26.3.2008 9:28:34   
pf
Dobro jutro punce.

Tole glede bolniške je res bedno. Tudi jaz sem doma že od začetka in je grozno. Saj sicer grem kam, ampak vam povem, da zgleda da so res poostrili. Jaz letim v trgovino, pa malo k staršem na kak sokec, drugače pa grem bolj zvečer ven, recimo na sprehod, ali na kak rojstni dan k komu domov, na nedeljsko kosilo k staršem, pa še to tak redko. Ne vem zakaj ni bolj usklajeno. Meni reče ginekologinja plavanje priporočljivo, kratki sprehodi priporočljivi, čim več biti na zraku, na odločbi pa potem piše samo do zdravnika in domov. Halo to je enkrat na mesec. Jaz imam tudi že dosti zapora, no tako se počutim. Sploh od začetka bi lahko bila delala, še zdaj se čutim sposobno, pa me je dala kar na bolniško, imam avtomatsko ker več možnosti, da bom dobila kontrolo prav jaz, ker bom celo nosečnost doma. Ravno čakam novo odločbo, pa še za dva meseca mi podaljšujejo, me zanima kaj bo pisalo pametnega. Doma sem pa zaradi tega, ker sem bila v postopku umetne oploditve te dajo kar avtomatsko v bolniško, pa malo bolj nizko nosim, drugače je pa vse ok in nimam navodil strogega mirovanja. Eh, ne bom vas več morila s tem. Ni pa luštno, bi raje hodila v službo.

Tile krči v nogah, mečih, so menda kar spremni pojav nosečnosti. Mene še ni sicer nič zagrabilo, drugače pa baje kar fajn boli, dokler ne popusti, kalcij res pomaga za take zadeve. Danes sem ugotovila, da če se dotaknem popka, me nekaj zaščemi v trebuščku, tak hecen občutek je, probajte, če boste kaj občutile.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
26.3.2008 9:30:26   
taja1235

nosečka08 ja sm tista ki se poroči 10.5.....a majo ful cevljev v mod artu?
mi2 bi tud kam sla...pa ne vem al je panika za avion al ne..moj bi sel rad v dubrovnik
js bi sla pa kam blizje da neb hodila na avion....a misls daje uredu ce grem na avion?
drzimo pesti da bo 10.5. sijalo sonce ;)

lp vsemuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
26.3.2008 11:07:11   
petra1978
Dobro jutro nosečke.

No, danes sem pa tudi jaz malo prosta in lahko kaj napišem. Ful sem vesela, ko vidim da tako pozitivno poročate iz pregledov. Mi že tudi komaj čakamo na pregled, čeprav ta mesec tako hitro mineva, da bo kar nekak minilo do 14.3.

Jutri imam en izpit, tako da bom danes spet cel dan pred knjigami.user posted image Pa tak lep sonček je zunaj. Ampak sem rekla, da bi rada do porodniške naredila čim več izpitov, da mi potem mogoče ostane samo še kak in pa diploma.

Kahlo, pisala si, kako se zadihaš do službe. Jaz sploh nisem mogla verjet, da je to možno. Jaz sem pred nosečnostjo zelo veliko športala, tudi maratone sem tekla. Zadnjič pa sem šla z našo psičko na sprehod po gozdu in vmes je kar malo vzpona. Vam povem, ko sem prišla na vrh .... to je bilo huje kot po ne vem kakšnem treningu. Dihala kot slon.

Nosečniška oblačila - če je katera iz Ptuja - sploh nisem vedela ampak na Prešernovi je ena trgovina z nosečniškimi cotami. Pa imajo kar OK, in tudi cene so zmerne. Jaz sem si kupila ene kavbojke in so super, samo malo jih moram skrajšat, ker so ful dolge v nogah. Pa tud kakšno lepo majčko imajo.
Glede nosečniških moderčkov pa je meni kolegica priporočala H&M. Je rekla da jih je ona celo nosečnost tam kupovala in so ji bili dobri. Zdaj je pa spet noseča, tako da bova skupaj na porodniški. JUHU.user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res malo za knjige.
Uživajte in čim lepše izkoristite dan.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
26.3.2008 12:09:30   
rosalie
Kolikor opažam se že vse med sabo bolj ali manj poznate. Ne mislim ravno osebno, ampak tako...opažam, da vas je kar nekaj ki se boste tudi poročile in vsem skupaj res iz srca iskrene čestitke in VELIKO, VELIKO sreče!!! Me je tole spomnilo na mojo prvo user posted image , ko sem se poročila, bila sem taka kot user posted image , in do zadnjega nisem vedela ali se bom sploh lahko stlačila v poročno obleko??!!! Je pa na žalost šlo po poroki vse narobe, in tako sem se pri 25.letih, po dveh letih zakona ločila in ostala sama z mojo šrajiko.
No, in evo, noseča sem drugič, srečna z mojim user posted image , z mojo prvo pupiko in v pričakovanju našega user posted image . Spola še ne vem, si pa res po tihem želim še eno pupiko, sej veste - roza voziček, roza soba od naše princeske, da o roza oblekicah raje ne izgubljam besed...potem pa naj imam fantka??? Moj user posted image  se samo smeji in pravi, naj se ne sekiram, da itak do enega leta dete sploh ne ve, v kaj ga bom oblačila in v kakšne barve vozičku vozila??!!! Pa vseeno. Malo grdo, ampak res si želim pupo!!!
No, k vsemu napisanemu pa še tole....se je druga nosečnost začela s težavami pri zanositvi, tudi potem s krvavitvami, tako da sem že od sredina januarja na bolniški...in očino še kar bom...

Zanima pa me drage moje....mal se sekiram ker sem se prvič fajn zredila, kako je kaj pri vas? Mislim...sem že pridelala 3,5 kg??? No, včasih kaže malo manj, včasih malo več, zdaj pa resno razmišljam kaj jesti čez dan, da ne bom spet taka kot balon??

Želim vam vsem skupaj lep dan in veliko sončka....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
26.3.2008 12:15:38   
Tejchy
Rosalie - user posted image  user posted image  user posted image  zato, da si šla pokončno naprej po ločitvi.. tako je treba user posted image  user posted image  user posted image .. si pa verjetno zato zdaj toliko bolj srečna... ti je že bilo tako namenjeno.

Kar se tiče kg.. a tebi se zdi 3,5 kg veliko?? user posted image  Js sem pridelala že 4 kg, ko sem se nazadnje vagala, pred prazniki... ziher mam pol zdj že 5+ ... pa se sploh ne obremenjujem s tem - gledam tko - 4 mesec 4 kg, če gre tko do konca 9 mesec - max 11 kg, kar je verjetno čist ok. Kaj menite??
Menda pa ja ne bom kot balon.. že itak sem bolj pri majhnih, pol res lahk skor tko zgledam ko ena žoga user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
26.3.2008 12:19:16   
*zoe*
Rosalie pol imaš pa res že pestro dogajanje v zadnjih letih, ampak to sploh ni važno. Važno je da si sedaj srečna in vesela user posted image  Nimaš kaj včasih tako pride, vsi imamo razne "up and down" scene. Pravijo, da če nimaš težav, jih pa lahko pričakuješ user posted image .

A si NS že imela?

Kar se pa kilogramov tiče, pa tudi meni kar rastejo user posted image . Sicer je to šele moj prvi user posted image , ampak mi ne bi bilo smešno, da bi mi po porodu ostalo preveč kg. Jaz trenutno jem vse po spisku pol bomo pa videli kaj bo.

A pa so ti šle pol kile nazaj a so ti po prvi user posted image  ostale?

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
26.3.2008 12:21:14   
*zoe*
Petra1978 zate pa držim pesti za izpit user posted image . Saj bo šlo. Sedaj sta dva, imaš tihega prišepetovalca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
26.3.2008 12:32:24   
rosalie
"zoe" s kg v prvi nosečnosti je bilo tako, da sem štartala s 60 kg (pri mojih 165 cm) in končala pri 82 kg??!!! Tako da si lahko predstavljaš kakšna sem bila...
Po porodu sem bila še vedno ogromna, vendar sem bila res zelo nezadovoljna s svojim življenjem in niti volje da se spravim k sebi nisem imela.
Ampak, potem pa sem končala študij, dobila službo, in bila....ne vem, srečna. In tako sem imela zadnja 3-leta tam okoli 54, 55 kg. Včasih tudi kakšno kg manj. Zato pa me zdaj malo bolj skrbi, da ne bom spet pristala na 80 kg??!!!! Pustimo času čas.
Res pa ne razume, kako hudiča so ene nosečke tako suhe in imajo samo trebušček?? Očitno nisem te sreče...bomo pa hujšali naslednje leto!!!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
26.3.2008 12:35:11   
rosalie
Aja, pa nuhalno sem že imela. Se je dete tako specialno videlo, ampak kaj ko pa ni hotel dati nog narezen!!!
Moj user posted image  je rekel da je 100% punčka, ko jih tako skupaj drži!!!
On že ve, kaj je naredu, al ne??!!!

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
26.3.2008 12:47:21   
ključek
tko, mal sm se k sebi spravila, čeprov še nisem čist ok.
zunaj sije tako lep sonček.....sem 100% da bi bla bolj, če bi šla en krog, ampak po včerajšnem pogovoru z zdravnico sem čist panična oz. sem se sprijaznila s tem, da bom lepo noter čičala. sicer ne vem, kako se bom vozila v službo vsak dan, če se stanje ne bo izboljšalo, samo nočem biti več zaprta med 4 stene. tako kot je napisala pf - počutiš se, da si zapornik. prosim, ne zdej mislt, da neki jamram skoz pa to, sam počasi se naveličaš, sploh potem, ko se malo boljše počutiš, bi šel rad malo ven, na sprehod, na svež zrak. saj luftaš doma, sam to ni isto. ali za njih v lj pač je??user posted image  najboljše, da odprem balkon in okno v spalnici, dam gor kapo in bundo, k bo pihalo in šetam sem in tja. evo, sprehod!!! user posted image  mal sem tud že tečna, se opravičujem.

rosalie, dobrodošla!! user posted image

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
26.3.2008 13:03:10   
*zoe*
Rosalie jaz sem bolj suhica in si ne predstavljam nosit dodatnih 20 kg s sabo. Sem šla v petek v Lj si ene hlače kupit in mi je prodajalka naštimala velikost M in S (ponavadi nosim S oz. 36) pol sem pa oboje probala in prišla ven iz kabine če ima še manjšo številko user posted image , ker sem bila kot en žakelj. XS so mi pa prav - no mogoče v bušiju še mal prevelike, sam se dajo približno naštelat, pa itak bo sedaj pospešena rast. Čisto od kroja je zgleda odvisno. Drugače so mi pa šle kile ziher za 4 kg že gor, če ne že za 5-6 user posted image  to bom pa danes izvedela na pregledu. Doma sem namreč uničila tehtnico user posted image user posted image user posted image  Imam pa ful apetit in nisem nič bruhala, ker če ne jem, mi pa hitro rata čudno v želodcu, tako da niti nimam šanse preveč paziti na hrano. Saj pravim zaenkrat je tko, kaj bo bomo pa videli.

Je pa fajn, da si prišla na lepe kilogramčke. Pa če ti je enkrat ratal, ti bo pa še enkrat - ni panike user posted image

No, pol se ti bo pa želja po pupi uresničila user posted image  user posted image  user posted image

Me to you - to je tudi meni čudno, da po eni strani priporočajo sprehode, pol te pa zaprejo v kletko. Ni fajn user posted image  Res čudna politika. Je pa ja fajn it mal na sprehod in se mal nadihat in spočit možgančke. Če si skoz noter ti hitro začnejo it traparije po glavi user posted image  Jaz drugače komaj čakam, da bom mobilna z vozičkom. Obožujem sprehode z vozičkom. Že delam plane user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rosalie)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
26.3.2008 14:10:20   
coko
pf in me to you tudi jaz sem med takšnimi "srečnicami",da sem lahko samo noter. Vaju čisto razumem. Včasih grem z mojim v trgovino in se prav nadiham svežega zraku. Prav paše. Najhuje je, če je zunaj tak lep sonček, jaz pa morem biti noter, ker nikoli ne veš kdaj ti kdo potrka na vrata. Groza. Ampak med vikendi naj ne bi prevejali, ali pač? Jaz sem se malo pozanimala pri tistih, ki so že bili doma (zaradi komisije) in so vsi rekli, da ni panike. Ene so samo poklicali. Pa še takrat jih ni bilo doma, pa ni bilo problema. Če pa so poostrili nadzor,kot same pravite,potem pa ne vem kako je zdej. Mogoče pa samo zdravnike bolj kontrolirajo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
26.3.2008 14:11:50   
mokatela
dobrodošla rosalie user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in čestistke za user posted image .

Ko tako berem, vse nabirate kg, meni pa izginjajo user posted image , pa jem kot volk. A se ne sekiram, bodo itak še prišli. Itak pa že imam občutek, da sem kot želva (od hrane mi ful pašejo solate) s bušijem, ki se lepo vidi user posted image  in komaj čakam, da bo lep sonček in zeelooo toplo, da bomo lahko vse ponosno razkazovale svoje bušije user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
26.3.2008 14:39:20   
emi*
OJ!

Lep pozdrav vsem user posted image ! Vidim,da se zelo obremenjujete z bolniškimi. Čeprav tudi jaz večinoma doma visim me sploh ni strah iti ven,ko grem kam. Jaz kar grem.user posted image  Od začetka nosečnosti sem na bolniški in sedaj imam spet podaljšano do 19.5. tako,da si malo zraka le privoščim,kaj pa čem doma,saj umrem od dolgčasa.Saj popoldan bi lahko šle kam ven,saj ne verjamem,da bi kdo prišel kontrolirat. Za urco dve pa bi si lahko privoščile svežega zraka.user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
26.3.2008 14:43:35   
ključek
emi*, jz sem slišala (tud od svoje osebne zdravnice), da preverjajo do 21 ure zvečer, vsak dan, vikend, praznik....in baje ti lahko vzamejo bolniško za nazaj. ne vem, jaz napišem, kar sem zvedela, kaj je res pa ni, pa tko ne ve nihče točno. ne vem, mene mal skrbi, priznam.
aja še tole me zanima...koliko odločb si pa dobila do sedaj? na koliko časa ti podaljšujejo?

< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.3.2008 14:44:06 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
26.3.2008 15:09:01   
emi*
Saj vem ja. Meni je rekel G samo,da me ne bi slučajno dobili v kakem klubu ali diskaču.user posted image

Na bolniški sem od 4.1. potem februarja je zdravnica poslala na komisijo so mi podaljšali do 17.3. Potem drugič so mi zdaj podaljšali do 19.5.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.3.2008 15:12:08   
ključek
vidš, vsaj to. jaz še na sprehodu nisem zaželjena-z njihove strani. user posted image  meni pa podaljšujejo na 3 tedne. in mislm da je to še bolj zoprno. čakanje na odločbo, kaj bo pisalo.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.3.2008 15:17:14   
arabela*
oila,pikice moje.
Kak lep sončen dan.Še fajn,da je moj user posted image  imal fraj,pa smo malo lutali.Smo šli k kolegu na kafe,pa sedeli na terasi na sončki.Kak paše.Upam,da bo zdaj več sončnih dni.
Glede bolniške pa,če vam po pravici povem sem v celi bolniški bili cel dan doma vsega skupaj dva dni.Ne zdržim,pa če še mi je tak slabo.Vsak dan po dvanajti grem z tamalo ven,pa mi je čist vseeno.Mi tak paše pa pika.
A ve katera,kaj se zgodi,če te ni doma,ko te iščejo??oz koga to obvestijo??Ostaneš brez službe ali brez bolniške??
Vse nove nosečke,dobrodošle med nami čvekamiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.