|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
24.3.2008 18:44:25   
meta21
Evo reni82, sem te že vpisala na seznam, tako da si tudi uradno naša. Bambi ti si pa tudi dobila roza črtici, da bomo na tekočem. Ne vem, kam se je naša Kahlo skrila, na Velikonočne otoke?

Kar se pa tiče ignoriranja, pa se meni velikokrat zgodi, da berem 2, 3 strani naenkrat ali pa še več in na koncu odpišem samo tistim zadnjim, ki se jih najbolj spomnim. Če se ti kdaj zgodi, da ti nihče ne odgovori, preprosto še enkrat vprašaj ali pojamraj, pa se bo že našla prava sogovornica. Jaz sem načeloma za zelo strpno komunikacijo in me vedno preseneti, ko zasledim kakšen oster ton ali pa slabo voljo na forumu, ampak pri tolikih babncah (pa še nosečih) na kupu, najbrž mora bit tako. Še dobro, da ves čas ne pada dežuje oz. sneži.user posted image

Lep preostanek prazničkov!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
24.3.2008 19:47:04   
alysa
Js v 16. tednu in sem si v H&M nabavla dvoje nosečniških hlač, od tega kavbojke sedaj že kar nosim. Ostale hlače so me že tiščale oz. sm si mogla včasih gumb odpet. S temi se počutim vsaj bolj sproščeno.

user posted image Alysa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
24.3.2008 21:23:30   
Bambi D
Hvala, meta21 user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   [Brisano sporočilo]
24.3.2008 21:46:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bambi D)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
24.3.2008 22:13:21   
ključek
ojla!!
reni82, dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni82)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
24.3.2008 23:34:56   
lana luna
dobrodošlica novi souser posted image !!

jest sem pa januarja nardila tri teste (ta pocen testom nisem verjela, šele clearblue me je prepričaluser posted image ).

drgač sem pa jest v drugem mesecu shujšala 2 kilograma zdej mam pa že tri tedne konstantno težo. še nč ne gre navzgoruser posted image a bi me mogl že skrbet???

drgač mi je pa še zmer precej slabo... dons sem spet školjko objemala (kot tahuj pjancuser posted image user posted image )

trebušček mi je pa u treh dneh ful zrastu. ga zdj tko ponosno božamuser posted image

jest še nimam nobenih nosečniških hlač ampak mislim, da bom mogla drug teden počas jit v šoping. pa me nekej skrbi. a tiste hlače k majo tako široko elastiko za čez trebuh kej tiščijo. oziroma a elastika tišči. kakšne so kej cene hlač v Kepci?? kaj pa H&M in C&A?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
25.3.2008 7:18:30   
lana17
Dobro jutro souser posted image !
Dobrodošle nove user posted image !

Vidim, da je debata o trebuščkih. Jaz ga imam že kr nekaj časa, ampak mislim, da je velikost malce posledica tega, da sem se zredila. Za 4,5 kg. user posted image Oj, oj. Kaj šele bo?. Upam, da se mi bo apettit umiril in da bo zunaj čimprej sončno vreme, da bom mal migala.
Prejšnji teden sem bila na nosečniški telovadbi. Sem bila zadovoljna. Predvsem zato, ker sem se mal razmiglal. Zdaj pa res že nekaj časa nič ne migam. user posted image Ta teden bom tud šla. Gre pa predvsem za vaje, ki krepijo roke in noge.

Vsem želim lep začetek delovnega tedna in čim manjuser posted image .

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
25.3.2008 7:41:56   
*zoe*
Jutro!

Dobrodošla reni82 user posted image

Tudi meni se trebušček že kar pozna, kile pa tudi user posted image  kar preveč. Jutri imam pregled, pa me zanima kako kaj napredujemo.

Med prazniki sem samo jedla, tako da se moram kar malo pazit danes in jutri, da ne bodo prav slabi izvidi.

Drugače sem bila pa v soboto v H&M in C&A na Rudniku pa sem kar malo razočarana, ker imajo tako malo stvari, pa še te so grozne za pogledat. Sem probala ene kavbojke v H&M in so bile tako neudobne - vse me je tiščalo, v C&A pa se mi je zdela boljša roba, ampak mi pa kroji niso pasali, niso mi lepo sedle na rit. Velikost S mi je bila prevelika, XS pa malo preozka. Vam moram povedat, da imajo v Avstriji veliko več izbire in lepše stvari kot tukaj. Tukaj po moje res prodajajo to kar gor ne morejo. Imajo pa v H&M ene ful lepe in udobne hlače iz bombaža in lana, ki so bolj poletne.

Čim manj slabosti vam želim user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
25.3.2008 7:51:17   
KAHLO
OJ punce!!!!

im backuser posted image user posted image user posted image user posted image

moje velikonočne počitnice so za mano in tud moj shopping v grazuuser posted image  kaj naj rečem bila sem pošteno razočarana, ko sem v h und m-u mrzlično iskala zgornje dele za nosečnke, pa je blo vse bl za stare mame, jaz pa že ne bom takšna okrog hodila, no pol sem si kupla ene tričetrtinske kavbojke, zgornje dele pa kar pr navadnih cunicah samo sem pač vzela XL številke in je blo....tako da sem bila pol vseeno potešena z oblačilci!! drgače pa moram rečt da ni bilo nič kaj izbire!!!! do Ikeje pa tud prišla nisem večuser posted image user posted image  bo treba še enkrat zavit tja gor.....

Ta seng nam jo je pa pošteno zagodel, jaz sem že čist spomladansko razpoložena in pričakujem višje temperature, sem že vso zimsko garderobo spravla....pol pa tak šok!!!!

Meta dobrodošla nazaj!!!! sem te kar pogrešala..........a si spet zavila kam v tujino na kak izlet!!!

Dobro ste se načvekale od kar me ni bilo, tako da nisem še uspela niti vsega prebrat, mi je pa bilo zelo všeč da smo se znašče  na samem vrhu forumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you....kako kaj slabosti...upam da si že boljše!!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
25.3.2008 8:22:23   
jopa
Lana luna
Svetujem ti, da greš pogledat v H&M za nosečnice. Jaz sem dobila dvoje hlače, ene bolj poletne lanene, druge pa kavbojke. Oboje mi stojijo. Elastika nič ne tišči. Zelo mehke in prijetne so za nosit - pravo olajšanje. Je pa treba probat. In tudi drži, da imajo v Gradcu v H&M dosti več stvari. Za majice ni panike, saj so že navadne dovolj raztegljive in vsaj nekaj časa še ne bom potrebovala za nosečnice.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
25.3.2008 8:27:50   
pf
Dobro jutro punce.

Ja Kahlo imaš prav, da ni kaj lepih zgornjih delov za nosečnice. Tudi jaz vzamem nekaj iz navadne kolekcije in pač večjo številko. Tudi malo bolj modno je.
A  že čutite kaj metuljčkov in brcik?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
25.3.2008 8:42:47   
*zoe*
Tudi mene zgornji deli sploh še ne skrbijo, saj imam kar nekaj preširokih majčk, ki mi bodo sigurno prav do 7. meseca. Sem si pa kupila eno majčko črtasto bež v H&M, ki mi je bila edina všeč. Drugo je blo pa res čist staromodno.

Kahlo a si se potem spočila?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
25.3.2008 8:46:25   
anchy82
Pozdravljene souser posted image ! Ste lepo preživele velikonočne praznike? Meni letos niso bili prav nič velikonočni, ker nam je ta user posted image sneg takšno zagodel! Občutek teh praznikov so mi dajale le dobrote na miziuser posted image user posted image user posted image , ampak še teh nisem mogla veliko pojest, ker me je hitro začelo že vse tiščat!

Jaz tudi že nosim nosečniške hlače in prav prijetno se počutim v njih. Za zdaj imam samo ene, vendar dokler lahko oblečem še nekaj starih, si jih še ne mislim kupit, ker so lepo drage. Kar se pa zgornjih delov tiče, se pa strinjam, da imajo za nosečke res vse tako staro - bljek - zato sem si tudi sama raje kupila nenosečniške majčke, vendar malo večje velikosti oz. take, da so pod prsmi rezane. Pa lepo zgledauser posted image
Danes me pa čaka tretji pregled - že komaj čakam! Vam javim, ko pridem spet nazaj domov, saj pri fantu na žalost še nimava internetauser posted image
Zdaj sva v polnih pripravah na najino poroko, zato se vam tudi ta poredko javljam! Vas pa redno beremuser posted image

Pozdravljene vse nove user posted image in čim lepšo in mirnejšo user posted image vam želim!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
25.3.2008 8:47:26   
Tejchy
Ojla pupe!!!!

Kako smo preživele praznike?? Js sem sam jedla user posted image  user posted image  user posted image  non stop sem mela neki v ustih user posted image  user posted image  Prej, ko nisem bila user posted image  sem nekaj malega pojedla, pa me je kr trebuh tišal, zdj pa nič ne tiši in pol kr jem... je blo kr mal smeha pri naših, ko sem jim to razložla. Drugač pa sem sem do zdj zredila 4kg. Glede na to, da sem v 4 mescu se mi zdi to kr ok. Če bo šlo tko lepo naprej - kg na mesec, bom kr zadovoljna. Sicer pa se s tem sploh ne obremenjenujem..

Reni82 dobrodošla med nami user posted image  user posted image  user posted image  Men se tud trebušček že počasi vztrajno boči in je že opazen. Moje stare hlače mi niso več prav, razen enih, tko da sem si v Grazu v H&M kupila ene tričetrt kavbojke (iiiiiiiiiiiiii KAHLO, kaj pa če imava iste user posted image  user posted image  user posted image ), pa ene elegantne črne in eno kiklco.. zaenkrat. Drugače pa bom nakupovala sproti, ker me je strah, da se bom še v noge (stegna) redila in mi bo kmalu vse premalo. Glede majčk oz zgornjih delov pa si js ne mislim kupovat nosečniških, ker je itak letošnja moda taka, da bo marsikatera navadna majčka prišla v poštev.

pf - js še ne čutim brcik... itak sem prvič noseča, tak da jih še kak mesec dni ne pričakujem.

Kahlo - lepo da si spet z nami.. nas je že skrbelo kje se potepaš user posted image  user posted image

Anchy82 - držim pesti za pregled user posted image  user posted image  .. ja, zdaj je bilo malo zatišje s temi pregledi, zdaj pa se bo počasi spet začelo.. Le poročaj kako bo..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 25.3.2008 8:49:47 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
25.3.2008 9:07:00   
*zoe*
Jopa user posted image  po moje imava midve enake poletne hlače iz H&M. Katere barve imaš? Jaz sem si vzela bež, pa štrikce ima v pasu. So pa ful udobne, ampak na žalost še mal premrzle za tole zimsko vreme. Komaj čakam višje temperature.

Tejchy tudi jaz sem samo jedla, tako da se moram danes mal nazaj držat za pregled, da ne bo potem sladkorna, pa holesterol, pa še kaj.... Ampak kaj ko se ne morem upreti hrani. user posted image

(odgovor članu jopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.3.2008 9:43:05   
KAHLO
Zoe....moram rečt da sem se res spočila, ampak to sem opazla komaj zdaj k sem prišla nazaj v službo.....k me še ni nič zamorilouser posted image user posted image

Tejchy možno da imava res iste tričetrtinske kavbojke........., pol kasneje mam ša namen kupit kakšne iz lana ali pa kakšnega drugega bl zračnega materiala za poletje, pa tud kako krilo mam namen še nabavit!user posted image user posted image

Kaj se pa tiče čutenja brcik, jaz nisem povsem še prepričana, včasih me tako žgečka tam okrog popka da se moram kar mal popraskat, pol pa tuhtam al je to od prebave, ali naša picika mamico božauser posted image user posted image user posted image  komaj čakam na une malo bol koknkretne, k bom točno vedla da me ona žgečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

S pregledi pa je res zdaj malo zatišja, jaz mam pol 18.4. morfologijo, tak da sem že čist nestrpna, me pa prav zanima kako zgleda ta pregled, verjetno tud preko trebušne stene ali?!?!?!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.3.2008 10:09:31   
ključek
ojla!!
naj najprej vsem mamicam, ki že imate user posted image  zaželim lep materinski dan.  user posted image  ostale se vam pridružimo drugo leto!!!!user posted image user posted image user posted image
luštn, je mal bolj pestro na RR kot čez praznike. user posted image  
KAHLO, živjo!!! se mi je kar zdelo da si šla mal na dopust. si šla k staršem? razvajanje na vsakem koraku, a? user posted image  kok fajn, k že tok kupujete cote. jz pa še kr stare nosim. user posted image  sicer sem zdej dobila 2 kg, a na izgubljenih 8 kg, ni to nic. user posted image  KAHLO, hvala tudi za lepe želje, sicer sem včeraj spet user posted image , ampak...upam, da bo zdej mal miru!!user posted image user posted image user posted image
drgač pa-cote...jz sem kar nekaj lepih videla v neckermannu in v quelle, bom tm neki naročila. baje so tud dost ok. bomo vidl, ko pride pošiljka, vam poročam takrat.
zdej pa šibam v trgovino, da bomo jedli kosilouser posted image , pa še mal me skrbi ta kontrola, k sem že 3 mesece doma. da ne bojo pršl glih takrat k me ne bo.
aja, popoldne grem pa na obisk k nečaku, včeraj so pršl domov, komaj čakam, da ga primem v naročje. vem da bom bolj lesena, sam...vaja dela mojstra, bom do septembra čist v tem.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.3.2008 10:10:33 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
25.3.2008 10:33:45   
KAHLO
 Me to you.........ja domov sem šla k staršem, sicer sem pa itak največ časa preživela s svojim nečakom, sem se počutila k v vrtcu, kar naprej sva se igrala, pa pela .......tak so zanimivi toti mali škrati ka bi jih človek pojedel, pa kakšne izjave dajeuser posted image user posted image  sem vidla tvojga nečaka..........joj pravi cuker...pazi k bo malo zrasel tam pr dveh, treh letih, boš vidla kako te bo okupiral, jaz k pridem domov me kar naprej s čim zaposli, zdaj na veliko telovadi, in pol se že pr vratih dere da moram it z njim telovadit, in je že na tleh in noge v zrak pa trebušnjake...pa nevem kaj vse...mu komaj dopovem da teta pa zdaj ne mora vseh vragolij z njim početuser posted image user posted image  skratka čestitam ti in ti želim veliko veselja ob njem!!!!! kaj se pa tiče tvojih kilc se pa ne bi preveč sekirala, to pomeni da lahko do konca nosečnosti se porodiš kar za konkretno več kot me ostale nosečke k nimamo takšnih težav s slabostmiuser posted image user posted image  pa še pr cunjicah lahko mal pršparašuser posted image  evo zdaj lahko že vadiš s previjanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image  boš pol glavna asica v porodnišnici, k boš svojo štručko na hitro zamotalauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
25.3.2008 11:03:35   
coko
Dobrodošla nova user posted image , reni82!

Ja tale sneg pa nam je zagodel med prazniki. Samo še smrekca, pa lučke so manjkale, pa bi imeli božič.

Tudi jaz sem bila v soboto v H&M (LJ),pa sem bila kar razočarana. Sicer sem si na koncu kupila sp. del trenirke, ampak prišla sem pa po kavbojke. Ne vem zakaj ne morem najti pravih kavbojk. V trebuhu so mi vse prevelike in zgledam kot en balon. Pa nisem med suhicami. Verjetno bom morala še malo počakati z nakupom. Zaenkrat so mi samo še ene kavbojke prav,pa še tem morem včasih odpeti gumb. Zredila pa sem se 1kg do sedaj.
lana luna  če imaš možnost ostati doma in ti niso problem finance,ti bi jaz svetovala, da kar doma počivaj. Razen v primeru če se boš full dobro počutila,in te delo v vrtcu ne bo izčrpavalo. Lahko pa vprašaš v vrtcu,če potrebujejo pomoč v kateri izmed starejših skupin. Iz izkušenj pa vem, da je pomoč najbolj dobrodošla ravno v jaslih.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
25.3.2008 11:06:09   
ključek
ja vem, kako te mali pikeci okupirajo....imam že enega nečaka, ki je star 6 let. in ker sem jaz zelo otročja, se vedno hit skup ujameva, ker mi glih prou "seka" za njegovo starost. user posted image  in pol ne vpraši....lumparije sem ga naučila jaz!!! user posted image  in imam namen tud tega pikeca isto naučit. pa še razvajam preveč!! taprava teta!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
25.3.2008 11:11:04   
coko
Tudi jaz želim vsem mamicam, vse najboljše za materinski dan user posted image .

Ali že nosite nosečniške modrčke? Kakšne pa? Od katere firme? Je res da ne smejo biti z oporo, zaradi mlečnih želez? Zakaj? Nekaj sem slišala o tem.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
25.3.2008 11:14:54   
*zoe*
Me to you pol pa imaš res kar težave s tvojo slabostjo. Si res ne predstavljam, da bi jaz shujšala za 8 kg, ker potem bi me že v bolnico vlekli, ker bi bila čist podhranjena. Sploh ne bi več skupaj stala. Noro. Upam, da res čim prej minejo tvoje slabosti in da se malo nazaj porediš. Sicer ti pa tudi jaz odstopim kakšno kilo user posted image  user posted image . Jutri na pregledu me bodo spet tehtali - me prav zanima koliko bo pokazalo. Moja tehtnica doma je pokvarjena (še sreča user posted image ).

A je drugače že kaj bolje s tvojo slabostjo, a še ni nobenega vidnega izboljšanja?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
25.3.2008 11:19:02   
*zoe*
O coko, teli modrci mi pa delajo sive lase. Ravno včeraj sem probala prvega in sem skoraj živčnega fasala. Groza user posted image . V trgovini se mi je zdel fajn, včeraj doma pa vse prej kot to. Sploh mi ni bil udoben, moje joške so šle čist po svoje, se mi je kr mešal, pa drugače ima kosti, ampak je čisto tenak iz bombaža in ima kao opore, sam feelling v njem je pa katastrofalen, tako da sem danes za v službo nase navlekla kar lepo svoj star prizkušen udoben modrc. Saj res, da mi je malo majhen, ampak bo za silo.

Sem bila tako tečkana v tistem modrcu, da mi je moj rekel, naj ga dam takoj dol, če ne mi ga bo on user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
25.3.2008 11:30:52   
ključek
ojla, *zoe*!!
predvidevam, da si ti zelo suhica, kajne?? no, jaz sem imela 69 kg, tko nism glih debela, sam okol trebuha sem mela mal več, pa ritka, pa bedre-to je tud mal bolj poudarjeno. ala JLO. user posted image  hvala za lepe želje, jaz tudi upam, da kmalu mine. pravijo, da naj bi do 20 tedna sigurno minilo. tko da...še 3 tedne, pa bom spet k rožca. user posted image  no, drugače upam, da bo že prej konec.user posted image user posted image user posted image
naslednji torek imam pregled, bom videla, kaj bo rekel G. verjetno tako kot vedno - ja, to pride zraven v paketu. user posted image  bom naslednjič naročila mal drugačen paket, brez user posted image . user posted image
čeprav me je pa zadnjič prijateljica zelo razočarala, al kako naj se izrazim...sva se pogovarjali, pa sem rekla, da če bomo imeli še kdaj user posted image , upam, da ne bo tako hudo, kot je sedaj. in me je nadrla, da kaj pa mislim, da mariskateremu G bruhanje sploh ni problem, da sem lahko vesela, da sem doma. lahko bi imela SS, lahko bi krvavela, imela probleme z user posted image ....jaz sem jo kar gledala-pa kaj ti je??? mene trenutno matra slabost&bruhanje in mi je to problem. zavedam se, kakšni problemi so še, ampak jih na srečo nimam in se ne bom ubadala z nečim, česar se mene ne tiče. in pol mi je še tko osorno rekla-sej, očitn maš preveč cajta, če te forume skoz bereš, tuki so itak sam take, k jim je dolgcajt. user posted image  mi je kr vroče ratal. zakaj so ljudje tako nesramni?? in to naj bi bila prijateljica???? ja, zlo fajna, vem. user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.3.2008 11:35:47   
Tejchy
Ja itak... VSEM MAMICAM VESEL MATERINSKI DAN user posted image  user posted image , drugo leto se vam pa še js in ostale pridružimo user posted image  user posted image

Sem prej pozabla dopisat, da kar se teh brcik tiče - js sploh nimam nobenega feelinga, da se v mojmo trebuščku karkoli dogaja user posted image  V prvem trimesečju sem občasno še čutila kako špikanjem, zdj pa nič. Možno da zato, ko v prvem timesečju nisem imela kakih problemov, zdj v drugem pa jih imaš ponavadi še manj. Tak, da komaj čakam na pregled, da spet slišim srček našega user posted image , da se malo pomirim, da je vse ok.

Kahlo - pojma nimam kak zgleda morfologija, verjetno isto kot nuhalna. Predvidevam... bomo kmalu videle user posted image  user posted image

Me to you - 8kg si zgubila.. uff... js bi bla že 3x v bolnici, če bi blo pr men tko.. user posted image  da se ti slabosti čimprej nehajo in da dobiš kako kg gor user posted image
Glede tvoje prijateljice - no comment.. Sam js glih nimam velik cajta se s tem forumom ubadat (služba, končujem magisterij) , pa mi je vseen v veselje tistih 10 min, ki si jih na dan utrgam zato, da malo poklepetam. Ne vem kaj je tu narobe?? user posted image  Sj to je skor isto kot pa da bi kako knjigo bral -  s tem, da pač tule izveš kako informacijo s čvekanjem, tam pač samo z branjem.. Moje mnenje no..

Ja, tistim, ki že imate kake nečake in ste že kj varvale bo kr fajn, ko ste že vsega malo navajene in imate že malo šole. Js bom po moje kr lesena na začetku pri previjanju user posted image  user posted image  a, me nič ne skrbi - materinski čut hitro pride, vas bom že ujela user posted image  user posted image

Glede moderca - si ga grem danes kupit - od Lisce.. bom jutri poročala kako je za nosit.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 25.3.2008 11:40:05 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.