KAHLO
|
Dobro jutro moje pupe!!! Me to you......jojjjjjjjj.....res nam delaš lušte s temi dišečimi dojenčki ampak točno vem kako je če si les, jaz sem tud pr nečaku bila nekak tako, še posebaj k mi je sestra rekla, naj si ga sama vzamem iz zibke, to bi mogla videt nisem vedla kje prijet kako prijet, je kr trajalo nekaj cajta, pa k sem ga prvič previjala, sma tistga kakca razmazala vse okrog pa skoraj cel paket robčkov porabla, no zdaj s tem nimama težav, zdaj k je star 2 leti pa tako smrdi k šus, ali pa mam jaz zdaj bl izostren vonj, in mi kar dvigne k odprem to njegovo pampersko se mi kr zasmili k me pol s tistimi rjavimi učkami gleda, kaj pa je teti da ma tako solzne oči ampak se pol pošteno nasmejima no zdaj ga bo navajala na kahlico, me prav zanima če bo uspelo. Hmmm.. pol boš do 1.4 bl težko šla obiskat nečaka škodaaaaaa.....ma to so res, jaz tud tega ne razumem kako lahko eni to bolniško tako izkoriščajo, oz. kako jim ni dolgcajt, meni je tud ena rekla da naj grem na bolniško, ker se moram razvajat in cartat, in izkoristit čas za sebe, sem ji pol kr povedala, da se meni to ne zdi vredu, da bi mi bil dolgčas in bi se počutila nekoristno, plus tega pa se bom razvajala tudi takrat k bom imela bebo, za mene to ne pomeni konec mojega življenja ampak popestritev..........bova se ba z bebo crklali, pa izkoristili čim več časa, ker čas tud hitro beži, in bo ta beba zrasla in bom še kako pogrešala ta najin skupen čas.....ampak tega ene ne zastopijo, raje se same sebi smilijo!!! A ne moraš rečt svoji zdravnici da ti napiše, na bolniško da lahko greš še na kratek sprehod, meni se sploh ne zdi zdravo da bi človek mogel čepet v stanovanju 24 ur!?!?!? Drgače pa sva z lubijem včeraj kupla prvo stvar za bebijevo sobo in sicer ene okvirje za slike, so take otroške v hoferju so imeli, in sva bla prav vesela da ima najna beba že eno stvar k jo čaka.....čeprav...bova z kakšnimi večjimi nakupi še vseeno raje počakala.. Mene pa je danes ponoči zagrabil tak krč v nogi, spodaj v meču, da sem se skoraj zjokala, pa kr ni hotu popustit......zgleda da moram mal več kalcija v sebe dat........madonca je bolelo ko sto hudičev mojmu kr ni blo jasno kaj vreščim sred noči in se tolčem po nogi.....tak da sem mu vkradla pol 15 minut spanca in še nekaj minut življenja, ker je že mislil da je kaj narobe
|