Barči78
|
Čeer, No, mi smo še kar pri mojih doma. Sem popoldan celo malo zalegla na kavču , se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje popoldan počivala. Smo pa imeli vedno problem dati Žana spat pri mojih, ker v naročju noče zaspat. Sem se pa končno spomnila, da sem že neji kupila prenosno posteljico, pa ni nikoli notri hotla spat. In sem posteljico postavila v spalnico, Žana lepo odložim v posteljico in pridno zaspi in to takoj. Za zaspat je pa res en velik srček. Tudi ponoči se mu samo čudim, danes sem mu okoli 2h ponoči sesala nosek, zlivala s kapalko sirup v usta, ker je tako kašljal, pa jokal,..., ko pa sem ga odložila nazaj v posteljico, je pa samo gledal in tudi mirno zaspal. sezam in sibil - še v vaš konec koš zdravja, naj čimprej minejo vročine in zoprni kašlji Matia in Žiga - vse naj za 11 mini svečkic, kar pridno lovite Žana tinaaja - a maš ti tud tak recept za večerjo, kot KATI za kosilo , hvala bogu se je dobro izteklo, brez posledic, pa da je kuhinja cela Jutri peljem spet Nejo v vrtec je bila kar od prejšnje srede doma, pol pa lahko čakam, kaj bo naslednja stvar, ki jo bo tam pobrala. 1. 2. začnemo z Bronhomunalo, upam, da bomo v tisti skupini otrok, ki jim je pomagal. 11. 2. začnem delat, se pravi, še 14 dni , zdej gre pa zares, odštevamo, o kriza, nisem še čist naštelana, da grem nazaj.