|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
26.1.2008 20:39:46   
Lejci
Čer,

Mi mamo tudi lonček s slamico, ampak takega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173086

Mi je res fino, da ne poliva, mehka slamica, mala ga ima rada, pa še 2 prekata ima, naj bi bil za na pot... Imamo pa še 2 magična lončka - vse je boljš kot flaška.

Danes sem ji za foro dala od kinder-ja tistega hippota, pa je mala celega maznila user posted image

Pocka, user posted image  za odločitev glede študija. Samo vztrajaj, pa mal organizacije, pa bo!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
27.1.2008 8:29:01   
tejčica
Matia in Žiga, user posted image  za 11 mesecev.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
27.1.2008 11:03:26   
Barči78
Juto,

Nič, nas moram nazaj na prvo stran spravit, drugač pa samo malo pozdravim, mi smo pri mojih starših, mam mal dopusta, mami kuhauser posted image .
Na sonček Žan ne sme, ker še močno kašlja, bova pa sigurno z Nejo leteli en krog, da se malo nadiham .

No, lepo nedeljo, ta sigurno bo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
27.1.2008 12:03:54   
sezam
Matia in Žiga - user posted image user posted image  za 11. mesec. Še malo, pa bo cela tortica user posted image

user posted image  user posted image  

Pocka - user posted image , da si se odločila, dokončati študij. Saj bo hitro mimo user posted image

Pikca - Kako je z Jernejčkom? A je bolje?

Drugače pa je pri nas cela famili bolna. Ana ima malo vročine, Žiga tudi še ni čist dober in zopet ima malo vročine, včeraj je zbolel še  user posted image , jaz sem pa drugače že OK, samo KAŠELJ user posted image  Ta pa je spet grozen. Skoz me žgačka, potem pa kašljam, da se komaj odkašljam user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
27.1.2008 16:52:18   
Sibil_
Matia in Žiga vse naj naj za 11-ko!user posted image

Tudi jaz še kašljam, je res zoprna tale viroza, pusti prav tak zoprn kašelj za sabo.user posted image

Sicer smo pa ok-Obalke, kaj bo kakšen kofi ta teden?In če ja, kje?Tejčica, Pocka, Dskubin, Thaiss, soncek78, katera pride?Dejte se potrudit no, še malo pa bodo službe pol pa res ne bomo šle več na kafe...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
27.1.2008 17:01:07   
Lejci
Ojla,

Matia in Žiga  user posted image  za 11 mesecev. Kako mineva čas...

Vidim, da vse izkoriščate lepo nedeljo. Jaz pa doma mal opčivam, ines je šla z očkom v živalski vrt. Blažen mir...

Barči in Sezam, in Sibil hitro se pozdravit!!!

Mi smo  pa danes doživeli kar hud padec po stopnicah. V sekundi se je odkotalila skoraj do prvega nadstropja, spodaj jo je ujela moja mami. Mene je skor kap!!! Ampak drugega, kot 2 buški nima. Hvala bogu za lesene stopnice in malce tepiha.

Ja tako je to, njena hoja je postala že kar ekspresna, samo odleti mi nekam mimogrede.

Barči, če se prav spomnim si ti Žana učila rikverc po stopnicah??? Na kakšen način? Meni nikakor ne ratuje tole... zdaj me je pa še strah za povrh.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
27.1.2008 17:10:10   
Barči78
Čeer,

No, mi smo še kar pri mojih doma. Sem popoldan celo malo zalegla na kavču user posted image , se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje popoldan počivala. Smo pa imeli vedno problem dati Žana spat pri mojih, ker v naročju noče zaspat. Sem se pa končno spomnila, da sem že neji kupila prenosno posteljico, pa ni nikoli notri hotla spat. In sem posteljico postavila v spalnico, Žana lepo odložim v posteljico in pridno zaspi in to takoj. Za zaspat je pa res en velik srček. Tudi ponoči se mu samo čudim, danes sem mu okoli 2h ponoči sesala nosek, zlivala s kapalko sirup v usta, ker je tako kašljal, pa jokal,..., ko pa sem ga odložila nazaj v posteljico, je pa samo gledal in tudi mirno zaspal.

sezam in sibil - še v vaš konec koš zdravja, naj čimprej minejo vročine in zoprni kašlji

Matia in Žiga - vse naj za 11 mini svečkic, kar pridno lovite Žana user posted image

tinaaja - a maš ti tud tak recept za večerjo, kot KATI za kosilo user posted image , hvala bogu se je dobro izteklo, brez posledic, pa da je kuhinja cela

Jutri peljem spet Nejo v vrtec je bila kar od prejšnje srede doma, pol pa lahko čakam, kaj bo naslednja stvar, ki jo bo tam pobrala. 1. 2. začnemo z Bronhomunalo, upam, da bomo v tisti skupini otrok, ki jim je pomagal.

11. 2.  začnem delat, se pravi, še 14 dni user posted image , zdej gre pa zares, odštevamo, o kriza, nisem še čist naštelana, da grem nazaj.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
27.1.2008 17:17:14   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Barči, če se prav spomnim si ti Žana učila rikverc po stopnicah??? Na kakšen način? Meni nikakor ne ratuje tole... zdaj me je pa še strah za povrh.

Ja res, naš Žan gre zelo lepo rikverc iz posteljice, kavča, stopnice vse sam prepleza do tal, pa imamo kar ene 16 stopnic. Sem ga pa učila na postelji. Ko je šel proti robu, sem ga počasi obračala, pa je dojel. Pol sva pa šla na stopnice in sem ga isto obrnila za nogice in hodila pred njim, če se je hotel obrniti, sem mu obrnila celo medenico nazaj, ga prijela no nogico in mu jo postavila na stopnico nižje, pa je še to skapiral. Sej se naučijo, vztrajaj.

Pa dobro, da jo je odnesla samo z dvema buškama, ker bi blo res lahko hudo user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
27.1.2008 17:42:03   
Barči78
Še naš bolanček

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
27.1.2008 18:06:57   
erna14
sezam-a ze kaj stejes dneveuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
27.1.2008 18:28:41   
tinaaja
lejci, joj, jaz sem pa pozabila na ZOO.. bi lahko danes sli. sva sibala okol, pa sva sla peske pol do azurja na kosilo pa bi zivalc tud pasal :) joj, tale padec se pa grozno slisi, sam, da je vse ok.

barci - no super za pocitek user posted image in uzivanje :)

moj je na necakovem rd... z B sva ostali doma, ker je imel fuuuul gripo mali, pa v petek je bruhal, njegov brat ful kaslja user posted image itak bodo spet komentarji, da sva paraniocna... ahhh whatever, imam malo rajs zdravo  ...

ziga in matia - vse naj najuser posted image   joj prve svecke se noro blizajo user posted image user posted image kok gre hitro...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
27.1.2008 18:39:47   
Lejci
Barči hvala ti 100x, jutri bo 1 učna ura.

Tinaaja ja, super je tale zoo, naša je ful nora na vse živali, ful se splača imet letno karto, 30€, poplača se v 5 ali 6 obiskih, ne vem točno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.1.2008 19:21:22   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

1. 2. začnemo z Bronhomunalo, upam, da bomo v tisti skupini otrok, ki jim je pomagal.

BArči-niti ne poskusi letos več, ker se ne splača.Bronhomunal namreč deluje, če ga otrok jemlje 3 mesece in to pred napadom viroz, zdej ti ne bo pomagal, lahko celo škodi.Mi smo ga dobili septembra-za september, oktober in november in kao takrat naj bi najbolj učinkoval.No, meni se zdaj ne zdi smiselno in tudi naša p je tega mnenja.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.1.2008 19:24:22   
erna14
evo en link za pesmice
http://www.ringaraja.net/okk.asp?cID=166
http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=168&p=1&tmode=5&smode=1

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.1.2008 19:33:30   
erna14
punce a ste vidle kok je letosnjih marcevk samo na rr registriranih 79user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.1.2008 19:36:10   
erna14
sibil rr ,barci-kva pa je to za ena zadeva bronh......user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
27.1.2008 20:45:37   
Barči78
Erna - to so kapsule, ki jih P priporoča otročku, ki je pogosto bolan in naša Neja je. Je pa tudi res, da naj bi jih začel jesti pred začetkom teh viroz. Ješ jih 3 mesece in sicer 10 dni, potem pa prekineš za 20 dni,....pa to 2x ponoviš.

Sibil - jaz jih prej nisem dobila, pa sem vprašala v lekarni, če se jih sploh splača zdaj jemati, pa je rekla, da če je veliko bolna, naj jih kar jemlje, pa tudi P ni oporekal. V lekarni pa dela moja teta in bi mi verjetno odsvetovala, če bi škodovale, tko da mi bomo poskusili, to mi je zadnja opcija, da bo vsaj en mesec skupaj v vrtcu.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
27.1.2008 20:48:30   
Pikca
čer,
smo bli pri naših in na enem RD, otroka pridna, zdaj sta zaspala, mi2 pa gledava Schwarzija. Malemu se je driska umirila in vrnil se mu je apetituser posted image

sEM MOŽU OMENILA, ČE BI ŠLI KAK VIKEND V kRANJSKO, pa je Živa rekla, da ne, ker se boji Bedancauser posted image user posted image

konc reklam, grem  mojmu nazaj na sedežno...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
27.1.2008 20:51:07   
Žabika
bronhomunal: tako kot je napisala Sibil naj bi se kura naredila nekje jeseni - torej pred temi zimskimi boleznimi. Jih kar nekaj poznam, ki jim je kura pomagala, tudi sebe user posted image kakšnih 10 let nazaj.

Mi smo bili danes spet na praznovanju ene Enke. (Uf, tinaaja, spomnila sem se, da si me spraševala, če je to ime. Ne, to je prvi rojstni dan.) Imeli smo se super, Hana se je zabavala in mislim, da bi lahko midva kam tudi šla za 3 ure. Ampak seveda nisva šla, ampak sva uživala med otroki.

Drugače smo pa kar ok, spet doma pri najinih fantih. Zadnji dve noči nista bili ravno najboljši, sem pa sprobala, kako je, če spiš z otrokom. Sej ne vem, ali nisem spala zraven, ker nisem imela nič prostora, ali zato, ker sem jo morala gledat, kako sladka je. Hani kar nekaj teče iz nosa, ampak samo taka prozorna zadeva. Ne vem, ali je to prehlad, ali samo preveč sluzi. No volje je zaenkrat še dobre in upam, da se kaj ne izcimi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
27.1.2008 20:55:25   
Sibil_
BArči-3x se jih jemlje.In verjetno škodujejo ne, pomagajo pa tudi ne.JAz bi jih raje šparala za drugo leto-ker če ji zdaj ne bodo pomagale boš mislila da ji ne koristijo, pa ne bo res samo timing  ni pravi.

Erna-sicer so to dobesedno posušene bakterije, ki pa so v majhni količini in naj bi spodbudile imunski sistem, da je bolj odporen ko ga za prav napadejo.Nam niso ne vem kako pomagale, pomagal je edino čas.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
27.1.2008 21:01:01   
Barči78
Bronhomunal - mah, če po pravic povem, še sama ne vem kaj naj, tolk sem že obupana, pa hudo mi je, ker se jo vsaka bolezen prime, tako rada bi ji pomagala, pa ne vem več s čim in se mi je to nekako zdela rešilna bilka. Jutri verjetno peljem Žana nazaj h zdravniku, pa se bom še 1x posvetovala z njim.

Sem prej zlikala vse cunje, pa ni hujšga, kot likat rjuhe, za čez dve postelji, z elastiko user posted image , pol pa to še lepo zložit, joj, men to ne gre, ko jo zložim, jo lahko še 1x zlikam user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
27.1.2008 21:02:53   
Barči78
Ja SIbil 3x, mislila sem napisat, pa to še 2x ponoviš user posted image

Sej najbrž imaš prav, sam sej pravim, zgubljam se.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
27.1.2008 21:16:18   
cv105
hojlala

Matia&Žiga - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes preživeli takoooo leeeep daaaan ... naše podjetje vsako leto pripravi en dan na snegu ... smo bili na SC Cerkno ... seveda je bil Maks tudi z nama ... sem se cel teden ven vlekla, da ne bi šla, ker se mi je mali smilil, saj ga je bilo treba ob 6.15 zbudit ... ampak mi ni žal ... zjutraj smo se 4x smučali na praznem smučišču, potem sva z Maksom eno urico preživela v izjemno lepi, lepo urejeni, čisti, topli, prijazni igralnici, ki vključuje previjalnico, otroško kopalnico in tobogan, po katerem previtega in umitega  otroka spustiš v spodnje nadstropje v restavracijo ... svašta, res ... no, potem smo še malo smučali in šli domov ... superca ... veliko sončka, veliko smeha, poznanih obrazov in neskončno vprašanj "kdaj prideš?" ...

evo, toliko za nocoj

user posted image  za vse bolne ...

nočko

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
27.1.2008 21:18:11   
K_a_t_i
Čer! Še jst mal na brzino...

Žiga spi, oči je na odbojki, mami pa kuri zadnje atome na RR user posted image . No sej, dan ni bil preveč utrujajoč, sam neki sem "cotasta" zdele. Mam še vedno okus po včerajšnjem koktejlu user posted image . Se nas je dobilo 6 sošolk iz gimnazije in smo čvelaaaaaaaaale pa čvekaaaaaale (skor 6 ur user posted image ). Joj, prav pasalo je! Drugič moramo it še mal zaplesat. Žiga je pa vedu, da je mami pršla pozno domov in do 8:36 ni niti pisnil. Hvala sine user posted image .

Drugače pa smo včeraj pohajali po Izoli (malo za spremembo, ponavadi obdelamo Portorož in Piran) in Žiga se strinja z mami, da ima Gušt odlično hrano. Danes smo pa šli v Tivoli, kjer se je za svoj 11 mini rojstni dan (hvala vsem za čestitke) naučil vozit po toboganu - tako, da se sam požene user posted image . Res so že veliki tile naši sončki.

Tole bo vse za danes. Grem kar spat...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.1.2008 21:25:39   
Barči78
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.