Barči78
|
Evo mene, nazaj od P, Žan ima vneto grlo, po grlu ima bele pikice, mal bronhitisa, tko da imamo antibiotik, če pa do petka ne bo bolje, pa greva v ZD na inhalacije, tolk, da vidi, če pomagajo. No ja, vsaj nekam smo se prestavili po 14. dneh. Sem ga vprašala za bronhomunal, pa je rekel, da glede na to, da je ravno po AB, je še celo dobro, da poje še bronhomunal, tko da bomo probal. Kaj pa to, največji šok, mene bo kap, še zdej mi slabi. Pridem po Nejo v jasli, je bla seveda vesela, ko me je zagledala, pa rekla, da je blo v redu. Pol se pa vsedeva v avto, pa pravi ona mene, da jo je teta pokala po glavi , pa jo vprašam, zakaj, pa pravi zato ker sem tekala po razredu in mi je celo pot do doma to govorila, pa vem, da ne laže, ker je to prvič omenila. Prej je zmeraj rekla, ko sta bili njeni vzg. npr. Darja je bla huda name, me je kregala,.... NIKOLI pa, da jo je udarila, po vrhu še po glavi. Pol je pa rekla, da se je v kotu jokala, pa da je solzice z rokico obrisala . Ma konc me bo. Jutri naj me sam nazaj en drži, ko mi bo Neja pokazala, katera teta jo je.