Encijan
|
Sezam, jaz se priporočam za tole zadevico o alergijah, ti bom poslala e-mail. Prosim... Smo tudi zraven (alergija na KM), samo jaz se bolj švoh oglašam tukaj, ker me čas baše. Zgleda da sem ratala prestara za virtualno čvekanje !. Špela je zdajle pri dediju in tolčeta po vsem, po čemer se tolči da (odmeva po vsej hiši), jaz grem pa malo brat čveke za nazaj. Tale dohodnina mi ni nič jasna, a to zaradi otroškega dodatka zbirate, a si pač samo D vnaprej računate?... No, saj bom prebrala, da vas ne morim... Mi smo končno dočakali 3. zobka in 4. bo vsak čas ven pogledal, tako da je bila naša zadnja noč bolj tako tako, ponavadi samo zizamo, včeraj pa sem jo še okoli polnoči nosila po rokah, sem ji potem dala Calpol, da je revica zaspala. Ima pa čist zmešan ritem, zdaj ko (na srečo) spet lahko hodiva ven. Par dni mi ni nič spala čez dan, ker mi je ravno v vozičku zaspala, ko sem se vračala s sprehoda, tako da zdaj par dni prakticiram tako, da sprehod kar podaljšam, da odspi svojo urco, urco in pol, samo včeraj mi je pa popoldne doma zaspala ob 18-ih in se je zbudila okoli 20-ih, potem pa je bilo konec spanja - skoraj do polnoči. Oh, ja, ne bom nič jamrala, ker se tudi jaz vedno spomim nate, Draja, kadar noči ne preživimo v postelji. Sem se pa ornk nahodila zadnje dni, čeprav sem res bolj kroge okrog okoliških blokov delala... Žabika, hvala za odgovor, te morda še kaj na ZS povprašam, mi ni čist jasno... L.p. Encijan
|