pocka
|
čer, še od nas malo glasa, dan je bil čudovit, dopoldne smo šli do Pirana na sprehod, je bilo tako toplo,da smo bili lahko kar v majicah, po kosilu smo pa še en sprehod po naravi užgali z našo kužo. Zdaj imam pa večer zase, Taja že urco pa pol spančka, možek je v nočni, jaz sem pa glihkar eno skledo šmorna zmazala,zdaj grem pa na kavč špeh nabirat. draja - z malo zamude, ampak, sem res vesela za vas, da se je na koncu vse tako lepo izšlo s temi alregijami tinaaja - Taja pije izključno iz take flaške že cca. 2 meseca in spije tudi po 3-4 dcl na dan, prej pa ni bilo šans,da bi kaj pila, tako,da je res zakon tale zadeva slikce - lepe, še lepše, najlepšejše Sem že pozabila, kaj je bilo za pokomentirat, bom drugič... ,...a ja, dskubin pogrešam Jaz sem se pa po dolgem premoru (beri 6 let) odločila,da dokončam študij, če smo že plačali, bi bilo fajn,da ga naredim,a ne? No, tako,da se bom morala kar pridno v roke vzet in se začet učit, še prej pa moram kake zapiske dobit, ker moji so verjetno že konkretno zastareli . nočko....grem si kak film naštimat