|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
26.1.2008 9:21:30   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kje v slo je soncek???

v Izoliuser posted image  user posted image  

Vse naj naj Ela -gio!!!!!!!!!!!

v siskiuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.1.2008 9:23:07   
Pikca
jutro!

Živa in možek sta že na poti v Kandrše, mali je zaspal, jaz pa tlele... počutje odlično, moj me je komaj prepričal, da ni pametno da se grem sankatuser posted image ... se ne bi dala kar tako, odločilni argument je bila Jernejčkova driska... še vedno je bogiuser posted image , ponoči ga je ful napenjalo, 2x sem ga previla...

dohodnina... jaz tudi še nisem računala, mogoče danes, če se mi bo dalo... ampak bi si morala tudi mag. lektorirat, stanovanje pospravit...

Barči, joj bogi Žan, ko tako kašlja... jaz sem dajala Živi tople obkladke na prsa, ko jo je ponoči matralo, se mi zdi, da je pomagalo... a inhalirat ste že probali?

Draja, je pa res težko s to prehrano... upam, da Živa sprejme Alernovo

Ines, Hana, kako uživatauser posted image ,

ste me pa malo zrajcale s tole gorenjsko... saj v KG je tudi otroško sankališče, a ne? - evo, že planiram vsaj 1-dnevni izletuser posted image , Žabika, jaz bi tudi kakšen link plis, mogoče bi pa mi tudi prespali...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 26.1.2008 9:29:17 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.1.2008 9:32:17   
tinaaja

Kje v slo je soncek???

Vse naj naj Ela -gio!!!!!!!!!!!

tole z mini rd si ga pa malo biksnila mimo user posted image LP, Vrtnica in Ela80 imajo danes obmesecnice .. vse naj naj! Gio in Ela pa imata na 17 v mesecu user posted image

Ja, ja soncek je tud na vicu sam za oblaki, meglo,...
grem spat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.1.2008 9:35:07   
skačica
jutro!

Pri nas je tud sončeeeeeeeeek, ampšak bova še mal počakali za ven, ker je po tleh še slana.

A v Kandrše sta šla tvoja, pikca? Mi smo tud tja s šolo hodil se smučat in sankat, ker je blizu. Jaz sem doma oz. sem bila in bomuser posted image  ene 10 km stran. Ko boste naslednjič tam, me kontaktiraj, bom uletela na en kufeuser posted image .

tejčica- ja teb pa prov nč ne zavidam učenja. Kok se pa men ne da več za knjigami sedet, no, sej sem dost- zadnjih 5 letuser posted image . Uh, sploh raj ne pomislim na to, da bi se mogla spet učit, vsaj nekaj let rabim premora potem pa mogoče....

žabika- hvala že vnaprej!

Naša noč je bila čist fajna, je spala v kosu od polnoči do 5-ih pol pa tko tko, ampak naspali smo se. Zdek razgraja tle po dnevni, se meče po svojem Rody-ju, jaz pa razmišljam kater sadež naj dam v ustauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.1.2008 9:35:36   
Pikca
grem spat
lahko noč, pa ne predolgo spat, megla se že dvigauser posted image ... vsaj pri nas

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
26.1.2008 9:39:54   
Pikca
A v Kandrše sta šla tvoja, pikca? Mi smo tud tja s šolo hodil se smučat in sankat, ker je blizu. Jaz sem doma oz. sem bila in bom ene 10 km stran. Ko boste naslednjič tam, me kontaktiraj, bom uletela na en kufe
zmenjenouser posted image , sem že rekla mojima, da bomo morali ponovit, da se bo še mami nasankalauser posted image , če bomo le zdravi...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
26.1.2008 9:41:15   
Lejci
Jutro,

Naša noč se je spet ob 6 končala, do 2 je sicer v svoji postli spala, ampak v naslednjih 4 uraj nadoknadila vse in se n-krat zbudila. Sploh ne vem, vsake 20 minut, sm bla tooook zmatrana, ampak mi jo je moj odnesu, da sem vsaj nekaj časa spala.

Pa še vedno me ugrizne med dojenjem, dons ponoč spet... to je en tak (boleč) šok, prav strah me je ratal. AMpak pri vsem tem je pa kr komično, ko ji recimo tlačim dudo v usta ona pa hoče joško in pol joka in govori daj daj daj, al pa dodo dodo...

Sem pa prejšnji teden ugotovila med kopanjem, da zna pokazat, kje ima trebušček, nogo, roko in ritko. Sploh nism vedla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Otroško igrišče v Tivoliju - a so tudi pozimi vsa igrala, gugalnice,....?

Ja, so. Naša je čist nora na tiste zadeve na fedrih za jahat user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
26.1.2008 9:41:39   
Pikca
zakaj pa meni pri citiranju ne napiše, kdo je napisal izvorno sporočilouser posted image   pa citat od citata tudi ne znam prav naredit... rabim tudi jaz eno lekcijo iz citiranja...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
26.1.2008 9:44:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Kje v slo je soncek???

v siskiuser posted image user posted image

za Bežigradom

Men se zdi, da predolg spiš, pol te pa kegelj boli user posted image . No, NAJ NEHA!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
26.1.2008 9:53:10   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

zakaj pa meni pri citiranju ne napiše, kdo je napisal izvorno sporočilouser posted image   pa citat od citata tudi ne znam prav naredit... rabim tudi jaz eno lekcijo iz citiranja...

Moraš dat [ quote] pred IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

Citat od citata gre pa hierarhično:

Najprej [ quote] IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
            Potem "notranji citat" [ quote]IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
            "blablablablabla"
            Nato se zaključi najprej notranji citat  [ /quote ] 
In nato še "zunanji" [ /quote] 

Sem dala presledke v [quote ] samo zato, da mi ne bi naredil kakega citiranja forum. Drugač presledkov ni!

Upam, da bo ok, sem bolj slaba pri razlaganju user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
26.1.2008 10:00:08   
draja
Tinaaja a ti resno, da ni sonca na Viču? Ker tule v Šiški tko pripeka, da komaj ekran vidim. In to že od navsezgodajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
26.1.2008 10:08:30   
Žabika
Par varjant:

http://www.apartmajigrohar.com/
To so naši znanci, kar boste lahko našle tudi na tej strani!user posted image Imajo pa kar dosti polno, pa še mislim, da prav za malo noči ne jemljejo. Je pa za poskusit. So pa ti apartmaji na začetku KG, tako da je do smučišča kar malo sprehoda.

http://www.hotel-vijolica.si/
Tole pa je meni ful všeč, pa še čisto na smučišču je. Podobno je tudi
http://www.apartmaji-vijolica.com/

http://www.intersport-bernik.com/?Apartmaji_3%2B%2A%2A%2A
Tudi tole je v centru KG. Pred prenovo smo bili večkrat prav v teh apartmajih.

http://www.sednjek.si/index.php?id=27
Tudi tole so mi že hvalili!

Zdele mi pade samo tole na pamet. Mogoče pa ob sprehodu še na kaj dobrega naletim in potem pošljem kontakt. Bo pa po moje ta vikend Skačica kar težka.

škripanje z zobmi: vem, da ste ene že pisale, da vaši sončki škripajo, ampak tole pri Hani je pa kar malo too much. Jo bom kar prekrstila v Škripija! Sploh ne vem, kako lahko s 3 in 1/3 zoba tako škripa. Sem pa tudi jaz bruksist ("bolezen" škripanje z zobmi se imenuje bruksizem), ampak zakaj pa to otročki počnejo mi pa ni jasno.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
26.1.2008 10:15:02   
cv105
jutro

najprej Thaiss: vse najboljše za rojstni dan user posted image

spali smo tako ... če bi se morala odločit za oceno, bi dala osem od deset user posted image

včeraj popoldne smo šli k sodelavki, da si sposodimo še en avtosedež, da ga bomo prekladali iz avta v avto ... namesto pol ure smo sedeli in čvekali in jedli tri ure ... začuda Maks sploh ni bil zaspan in ko smo ob devetih domov prišli, je bil še čisto navit, kot urca ... je pa pri sodelavki dol padel od navdušenja nad klavirjem ... bom kasneje kakšno fotko prilepila ... user posted image

atija smo poslali v službo do 12.30 ... potem pojemo kosilo in odpešakamo k Maksovi sestrični na rojstni dan ...

zdaj pa na sonček ...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
26.1.2008 10:15:55   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

škripanje z zobmi: vem, da ste ene že pisale, da vaši sončki škripajo, ampak tole pri Hani je pa kar malo too much. Jo bom kar prekrstila v Škripija! Sploh ne vem, kako lahko s 3 in 1/3 zoba tako škripa. Sem pa tudi jaz bruksist ("bolezen" škripanje z zobmi se imenuje bruksizem), ampak zakaj pa to otročki počnejo mi pa ni jasno.

nimam česa dodat ... no, mogoče to, da jaz škripam z zobmi le, kadar sem besna user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
26.1.2008 11:38:20   
tinaaja

grem spat
lahko noč, pa ne predolgo spat, megla se že dvigauser posted image ... vsaj pri nas

skoraj 2hr user posted image OK, definitivno nekaj ni cist OK z mano, ampak soncek je, gremo ven user posted image upam, da je se kak kai ostal na trgu user posted image

Uzivajte vsi

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
26.1.2008 12:11:44   
skačica
žabika, hvala!

Midve sva  mislili it na sončka, je pa mala zaspala. Bosta kasneje z atijem šla, jaz bom pa kosilo skuhala, itak samo za Izo.

Sem že mal posesala, kake hude generalke se mi ne da delat, jo bom naredila, ko bo imel moj dopust, da bom imela čas in mir.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.1.2008 13:34:51   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Moje sožalje, res... Naša to dela že nekaj časa in se meni dobesedno dviguje ob tem user posted image user posted image user posted image  In je tudi delala, ko ji je zgornji samo pokukal ven... zdej se je mal umirila, thx god...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.1.2008 14:31:29   
sezam
Encijan - sem ti poslala

Ines, Hana - user posted image  tapravi uživantki user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.1.2008 16:26:52   
Pikca

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

"blablablablabla"

Sem dala presledke v [quote ] samo zato, da mi ne bi naredil kakega citiranja forum. Drugač presledkov ni!

Lejči, hvala za razlago, da vidimo, če znam

Žabika, tebi pa hvala za linke!

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.1.2008 16:27:39   
Pikca

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci

"blablablablabla"

Lejči, hvala za razlago, da vidimo, če znam

Žabika, tebi pa hvala za linke!

user posted image evo znam

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.1.2008 17:10:33   
Žabika
pikca: tukaj je sankališče, tekoči trak, vrtiljak, igrala, drsališče in seveda vlečnice. Bi še kaj? Bo pa mogoče Urla kaj več povedala, kako je, ker mislim, da so večino tega sprobali. Danes je bilo res ful luštno, polno malih otrok in vozičkov.

No takole pa je danes uzivala:
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
26.1.2008 18:24:29   
slumpo
halo ja po res dolgem času...ampak men se resnično že meša
no zdej pa še to.........

resnično me spet samo nekaj zanima....

kako je z bruhanjem pri naših tamalih....
mali je že od ponedeljka prehlajen ampak je danes že bolje, imamo pa drugo nadlogo.....
enkrat je bruhal ponoči kar na lepi ravni, enkrat dopoldne in sedaj zvečer spet....
res sem naredila jaz eno napako ampak vseeno...namreč tudi mene je zvil želodec in mi je zdravnica kljub temu da sem povedala da ponoči še enkrat dojim dala tablete ULTOP za katere pa sem prebrala da se ne smejo uživat med dojenjem...in lahko da je to reakcija ker sem 2 vzela sedaj sem s tem nehala in imam ene naravne ki jih lahko uživam...
sedaj me pa zanima
če pač ne gre za reakcijo na moje zdravila pri malemu kaj bi lahko bilo?...nima vročine...po koliko času oz. kdaj je pametno k zdravniku....skratka vse o bruhanju...tudi na splošno je moj živček mali bolj miren in bolj se pestva...
prosim za razlago oz. kakšen nasvet!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
26.1.2008 19:29:27   
tinaaja
Slumpo, daj raje na MONu Tanc vprasaj. Pojma nimam kaj je to za eno zdravilo in kako lahko ucinkuje ob dojenju na malcka.

Dan je bil res super... user posted image

Skratka, sli smo pogledat bugaboo bee-ja v busija.. user posted image user posted image user posted image Sploh brez veze komentirat user posted image

No v BC sem B kupila (po priporocilu RRjevke) tole steklenicko za potje na slamico
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158807
user posted image

Zanekrat lahko samo pohvalim, ker B bi kar pila in pila in pila iz nje user posted image Sem ji morala kar vzet user posted image user posted image user posted image

Pa ratal mi je skoraj stanovanje zazgat.. sem B vecerjo pustila prizganouser posted image user posted image Razen dima na sreco ni posledic, no ja, pa vecerje ni dobila planirane user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
26.1.2008 20:27:06   
pocka
čer, še od nas malo glasa, dan je bil čudovit, dopoldne smo šli do Pirana na sprehod, je bilo tako toplo,da smo bili lahko kar v majicah, po kosilu smo pa še en sprehod po naravi užgali z našo kužo. Zdaj imam pa večer zase, Taja že urco pa pol spančka, možek je v nočni, jaz sem pa glihkar eno skledo šmorna zmazala,zdaj grem pa na kavč špeh nabirat.
draja - z malo zamude, ampak, sem res vesela za vas, da se je na koncu vse tako lepo izšlo s temi alregijamiuser posted image user posted image

tinaaja - Taja pije izključno iz take flaške že cca. 2 meseca in spije tudi po 3-4 dcl na dan, prej pa ni bilo šans,da bi kaj pila, tako,da je res zakon tale zadeva

slikce - lepe, še lepše, najlepšejše
Sem že pozabila, kaj je bilo za pokomentirat, bom drugič...user posted image ,...a ja, dskubin pogrešamuser posted image

Jaz sem se pa po dolgem premoru (beri 6 let) odločila,da dokončam študij, če smo že plačali, bi bilo fajn,da ga naredim,a ne?user posted image No, tako,da se bom morala kar pridno v roke vzet in se začet učit, še prej pa moram kake zapiske dobit, ker moji so verjetno že konkretno zastareliuser posted image .

nočko....grem si kak film naštimat

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
26.1.2008 20:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
user posted image  
Ziga in njegova prjatlca Kristina in seveda moja malenkost

Orkamadonš... a tkole je to... k sm te nazadnje vidla, si bla pa čist drgačna... itak, da si luštna še zmeri... ampak da pa mladička od svojga frenda prvič vidm na INTERNETU, no, to se pa že ne spodob... dej ti, Erna, lepo reč Perotu, da če gre lohk z usemi na pir, bo šou pa še z mano, ker sm že pozabla, kako tip zgleda... hvala bogu, da sm usaj Dejčijvo Kristino (fotko) dobla po MMSu, ker tut do Grosupljega ne znam več pridt, zgleda... jao, u bistvu še dobr, da je Internet, no, drgač bi bla jst čist za luno... eh, pa sej sm itak... a se bomo kej vidl? user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.