|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
25.1.2008 18:26:39   
Encijan
Sezam, jaz se priporočam za tole zadevico o alergijah, ti bom poslala e-mail. Prosim... Smo tudi zraven (alergija na KM), samo jaz se bolj švoh oglašam tukaj, ker me čas baše. Zgleda da sem ratala prestara za virtualno čvekanjeuser posted image !.

Špela je zdajle pri dediju in tolčeta po vsem, po čemer se tolči da (odmeva po vsej hiši), jaz grem pa malo brat čveke za nazaj. Tale dohodnina mi ni nič jasna, a to zaradi  otroškega dodatka zbirate, a si pač samo D vnaprej računate?... No, saj bom prebrala, da vas ne morim...

Mi smo končno dočakali 3. zobka in 4. bo vsak čas ven pogledal, tako da je bila naša zadnja noč bolj tako tako, ponavadi samo zizamo, včeraj pa sem jo še okoli polnoči nosila po rokah, sem ji potem dala Calpol, da je revica zaspala. Ima pa čist zmešan ritem, zdaj ko (na srečo) spet lahko hodiva ven. Par dni mi ni nič spala čez dan, ker mi je ravno v vozičku zaspala, ko sem se vračala s sprehoda, tako da zdaj par dni prakticiram tako, da sprehod kar podaljšam, da odspi svojo urco, urco in pol, samo včeraj mi je pa popoldne doma zaspala ob 18-ih in se je zbudila okoli 20-ih, potem pa je bilo konec spanja - skoraj do polnoči. Oh, ja, ne bom nič jamrala, ker se tudi jaz vedno spomim nate, Draja, kadar noči ne preživimo v postelji. Sem se pa ornk nahodila zadnje dni, čeprav sem res bolj kroge okrog okoliških blokov delala...

Žabika, hvala za odgovor, te morda še kaj na ZS povprašam, mi ni čist jasno...

L.p. Encijan

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
25.1.2008 19:42:01   
Pikca
hvala vsem za lepe želje in pikepoke...
še dobro, da je vsaj ena joška zdrava, drugače ne vem, kako bi preživeli danesuser posted image
mi je pa ful žal, da ne morem z Živo in  njenim vrtcem jutri na sankanjeuser posted image ... bosta šla sama z očijem

Brina, Bor , Iza&Skačica, luštni!
THAISS, vse najboljše!user posted image

joooj, Živa se že nekaj dni igra, da smoi na morju in zdaj vsem teži, da si moramo cokle obutuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
25.1.2008 20:13:30   
Žabika
amy: tele rdeče Superfitke ima Hana, ampak so imeli takrat, ko sem jih kupila samo številko 18. Prodajalka mi je takrat rekla, da so bile to kao vzorčne.

lejci: Hanina zdravnica je dr. Jelenčeva iz ZD Bežigrad. Jaz sem res zelo zadovoljna z njo in povsem ji zaupam. To je res veliko vredno.

skačica: tudi meni se zdi, da ni za pretiravat okoli Izine teže. Mogoče kakšen piškotek, pa kruhek več, pa bo. Pa tudi če malo bolj počasi napreduje. Za kri pa meska, pa temno zeleno zelenjavo. Je pa baje tako, da imajo otroci, ki imajo slabo kri, tudi slab apetit. Tako da, daj ji tisto kar rada je, pa tudi večkrat na dan.

draja: zakaj pa ne poskusiš s kakšnim drugim mlekom; riževo, ovseno, kamutovo?

slikce: vsi po vrsti luštkani!!!

Encijan: ni za kaj! Ti kar vpraši, če te še kaj zanima!

Midve s Hano res uživava in prav paše malo samo "ženske" družbe. Fanta doma naju sicer malo pogrešata, nama pa ful dogaja in kar prekipevava od dobre volje. Dopoldne, ko je bilo oblačno sva šopingirali, popoldne sva se pa po sončku sprehajali. Hvala Naomi za ideje - odkrila sem trgovino z izdelki Melin!
Je pa Hani danes med večerjo uspelo sestavit besedo MAMA. Kok sem bila vesela, ni treba opisat!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.1.2008 20:14:21   
Žabika
Pozabila:

thaiss - VSE NAJ!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.1.2008 20:39:19   
K_a_t_i
A kera mogoče ve, zakaj imajo v vrtcu na jedilniku vsak dan meso user posted image  A ni kao priporočljivo samo 2-krat tedensko? Al to velja za 7 mesečnike? Hvala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.1.2008 20:42:27   
Lejci
Čeeer:))

Mi smo danes pobegnili iz Lj, preživeli dan na Bledu. Sonček, zasnežene gore... ful lepo:)

Moram nujno pohvalit Sonček doo, namreč imeli smo nekaj narobe s sprednjim kolesom na vozeku. Pripeljali in v 1 urci je bilo vse nared!!! Še več, kot sem pričakovala. Brez problema!!!

Bili celo na pizzi, ful mi je bilo všeč, ker je gostilna imela Prima pappa in je bilo ful lažje, kot če bi ines sedela v vozičku. Mala je pojedla ogromno moje pice, in zgodil se je še en čudež - popila je deci in pol gostega soka. To ponavadi v celem dnevu ne dočakam. Po slamici, kot velika, haha.

In v celem dnevu je spala samo dopoldne v avtosedežu - prav fino, da se tale priorifix ful spusti in je skoraj kot v lupinici ležala. In to je vse. Upam, da bo tokratno noč spala vsaj do 3. (optimist jaz...)

Še par fotk:

user posted image

user posted image

user posted image

Anja kok lušten fant je Bor!!! Pravi dec, no :))

Skačica, a ti Iza nič knjigico ne je? Naša samo da vidi kartonko, nič hudega, če je na polici, to je pač... za glodat. Papir sploh obožuje user posted image

Tinaaja, brina je res že ornk punca, madona... a se ti avtosedež nič ne poleže?

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Hanina zdravnica je dr. Jelenčeva iz ZD Bežigrad. Jaz sem res zelo zadovoljna z njo in povsem ji zaupam. To je res veliko vredno.

Hvala ti res!!! Bom klicala, ker to, kar se nam dogaja vsakič znova, je  too much tokrat.

Thaiss, oooo HB user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
25.1.2008 20:45:37   
Žabika
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Bili celo na pizzi, ful mi je bilo všeč, ker je gostilna imela Prima pappa in je bilo ful lažje, kot če bi ines sedela v vozičku. Mala je pojedla ogromno moje pice, in zgodil se je še en čudež - popila je deci in pol gostega soka. To ponavadi v celem dnevu ne dočakam. Po slamici, kot velika, haha.

A ste bili v Pizzeriji Rustika??? Pa škoda, da niste bili včeraj, da bi se videli!

Pa še ena slikica, kako Hana uživa.

user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 25.1.2008 20:51:42 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
25.1.2008 21:14:31   
K_a_t_i
Luštni Ines in Hana. UŽITKARICE!!!! user posted image

Punce, a je treba mogoče tudi v službi povedat, kdo in za koliko časa uveljavlja olajšavo za otroka user posted image  Pa a je vseeno, če prijaviš na koncu leta, al je fino, če ga imaš že med letom prijavljenega (po mojem je vseen al kako?). Dons mam sama čudna vprašanja user posted image .
Pa - če je rojen 27.2. - se res za februar lahko že uveljavlja olajšava (bomo morali popravljat, če je tako).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2008 21:15:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
25.1.2008 21:15:49   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

A ste bili v Pizzeriji Rustika??? Pa škoda, da niste bili včeraj, da bi se videli!

Jaaaaa user posted image   Res škoda...

Hana pa res uživa, prav vidi se ji user posted image  Dobra je, da je tkole pri miru... sej najbrž ni bla dolg a ne user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.1.2008 21:34:18   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa - če je rojen 27.2. - se res za februar lahko že uveljavlja olajšava (bomo morali popravljat, če je tako).

Ja!!!!!!!!! 100 %, čeprav so vsi na DURS-u trdili da ne, ampak je moj mož vztrajal, da ja in na koncu dobil odgovor od višje instance da jauser posted image !!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.1.2008 21:56:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja!!!!!!!!! 100 %, čeprav so vsi na DURS-u trdili da ne, ampak je moj mož vztrajal, da ja in na koncu dobil odgovor od višje instance da jauser posted image !!!

No super, pol mam pa že za "ugovor" user posted image . Sem bla prehitra z oddajo... Sem pa prele prebrala v Financah, da rojeni npr. 25 decembra lahko uveljavljajo olajšavo za 07 in mi je klikel.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.1.2008 22:00:15   
Barči78
No Draja, hvala za odgovor, samo še ta mi je manjkal user posted image , Žan je rojen 24. 2. pa nisem bila ziher, čeprav sem ga kar pisala od februarja, bi že tam popravili.
Drugače se pa meni splača oba otroka pisat možu, pa kakorkoli jih obračam.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.1.2008 22:04:22   
Barči78
Ah nič, še nekaj, kaj so tiste olajšave napisane na obračunu, spodaj pod prispevki?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.1.2008 22:09:49   
Barči78
Joj čist sm not padla, že cel večer brskam user posted image .
Zdej grem pa spat, ker je imel Žan že tak napad kašlja, kot da bi žolč bruhal, bogi res, kolk se matra no, pa ne vem kako naj mu pomagam, sem ga nosila malo prej, pa se je tako jokal, sem mu dala sirup, upam, da mu vsaj malo oblaži. user posted image  Zaspal je dalje, vednar se je kmalu spet začel nov napad, še dobro, da revčka ne zbudi vsakič, ko zakašlja. Se mi tako smili, ko se takole majceno bitje samo tam v posteljici muči, ojoj, naj že mine.user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.1.2008 22:19:40   
draja
Thaiss vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pohvalim vse slikice!!!!!!!!!

Skačica se mi zdi da je Iza čist drugačna zdajuser posted image . Sem jo komaj spoznalauser posted image .

Kati še to sem ti dolžna, glede vrtca - sem klicala in so mi rekli, da če slučajno dobim podaljšanje prinesem to odločbo in se nam špara mesto do takrat.

Žabika a to si mislila zakaj ne dam Živi teh mlek? No, to so "prazna" mleka in ne morejo nadomestiti kravjega oz. materinega. Jaz moram predvsem najti nadomestilo za dojenje, mlečne kašice,jogurte, skute,..... Sem pa ji že poskušala ji pripraviti kašice z riževim pa je bilo no go.

Dajadada joj, to je pa res hudo, če razmišljaš, da Nejcu ne bo ok pri varuškiuser posted image . Prav smiliš se mi. Pa a kaj težiš v vrtcih v vaši občini? Ker poznam eno, ki je tolk časa težila, da je dobila mesto. Ja res smo lahko srečni, tisti ki smo dobili vrtec, čeprav pa tudi nas skrbi kako bo, ali bo otroku v vrtcu prijetno ali ne,....

Amy bravo za uspešen shoping!!!!

Barči držim pesti, da boste imeli mirno noč, predvsem brez kašlja!!!!! Milijon pikapok, da Žan hitro ozdravi!!!!!

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.1.2008 22:21:46   
thaiss

Najlepša hvala za lepe želje!!!
To si pa podelte user posted image

user posted image

Barci Žanu želim čimprej košek zdravja!!!

Erna pri nas je tudi jok ko se umaknem stran, je pa to posledica vrtca, pa še zdej ko je bil bolan se me je držal ko klop, še spal je v mojem naročjuuser posted image

pikca  in sezamuser posted image user posted image user posted image
Tinaaja, Skačica,Lejci in ANJA super fotkeuser posted image user posted image user posted image  A Bor se že sam futra??user posted image

Thaiss, vse naj-naj za tvojih 16.let user posted image

+ 14 user posted image

Hana user posted image user posted image user posted image  

Joj, pa š čim se to ukvarjate, dohodnina??? user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.1.2008 22:33:56   
draja
Otroško igrišče v Tivoliju - a so tudi pozimi vsa igrala, gugalnice,....?

Thaiss hvala za tortouser posted image ! To virtualno lahko tudi jaz jemuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.1.2008 23:05:37   
K_a_t_i
Thaiss, zdej se mi pa sline cedijo!!! A je iz Mignona? user posted image
Draja, pomojem da ja. Sej običajno se pospravlja samo kar je lesenega, tam pa pomojem ni nič takega.
No evo, najprej torta pol pa še spomin na Čolnarno in asociacije na sladoled. Grem jest!!!!
Barči, držim pesti za mirno noč.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.1.2008 23:30:23   
skačica
čer!

Najprej thaiss vse najboljše. Sem sicer zelooooooooo pozna, ampak upam, da še velja.

Super fotke Brine, Hane in Inesuser posted image user posted image .Kok so pa luštne tele naše punce, a ne?

Sicer pa punce, imate prav. Seveda ji bom zdaj dajala več rdečega mesa in zelene zelenjave(danes sem ji že skuhala govedino in brokoli pa pire krompirček zraven) pa še Legofer bo pila in mislim, da bi moglo bit ok. Glede teže se ne bom obremenjevala, ker je čisto ok. Hvala punce!user posted image

Dohodnina-user posted image user posted image user posted image . Jaz nisem še nič računala, a ve ste vse pildke od CSD-ja shranjevale? Jaz jih namreč nisemuser posted image , upam da dobimo izpisek do konca meseca.

Sicer pa sem bila danes spet na step aerobiki in je blo super. Punca, ki nas vodi je res fajna in mine tista ura 1,2,3. Vse me boli, ker sem se dons tud fajn napešačila z Izo v vozičku.
Jutri pa upam na en lep sončen dan, da bomo mal zunaj, popoldne pa itak gremo na pozno kosilo v LJ s sodelavci. Kul.

žabika- midva nameravava v KG 8,9 in10. februarja, mal tko na relax, mal se šetkat, kje kopat(a je kaj gor, ker res pojma nimam, ker sem bla gor sam 1x v življenjuuser posted image ) in me zanima, če veš za kako fajn prenočišče. V hotel verjetno ne bo šlo, ker je pogoj vsaj 3 ali 5 nočitev, mi bi pa potrebovali 2.  Sem mal brskala po netu in našla ene 2 gostišča s prenočišči. Res ne vem, kaj praviš?

Grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
26.1.2008 7:01:10   
A-N-J-A
Thaiss mal z zamudo,ampak iz srca VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
26.1.2008 8:10:50   
tejčica
Hejla!

Jaz sem z malima že od včeraj spet doma. Me ta vikend čaka učenje na kvadrat, volje pa nobene... Bom ziher vsake pol ure tle gor.user posted image  No, mogoče mi bo pa tako celo ratal prebrat kar ste načvekale.user posted image

Naomi, kako je Svit?user posted image

Moji še spijo, jaz pa sedaj šibam v trgovino, pol pa akcija.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.1.2008 8:40:44   
tinaaja
no jaz sem iz pojstle in po 13 urah me se vedno boli glava user posted image

zabika, a imate soncek? Kje v slo je soncek???

grem se probat k seb spravit

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
26.1.2008 8:52:14   
Žabika
skacica: bom razmislila in ti poslala linke tekom dneva.

tinaaja: tukaj jasno nebo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
26.1.2008 9:10:29   
dskubin
tinaaja - tudi pri nas SONCEEE, pa T -2,4, ki pa se bo sigurno dvignila čez dan

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
26.1.2008 9:11:41   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kje v slo je soncek???

v Izoliuser posted image  user posted image  

Vse naj naj Ela -gio!!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.