|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
25.1.2008 14:09:44   
sezam
Pikca - user posted image user posted image user posted image  pa čimmanj bolečin

amy, draja - že nekaj časa nazaj je PikaPola pošiljala eno luštno knjigico o prehrani otroka z alergijami. Če želita, vama jo lahko pošlkem. Pošljita mi mail na ZS

Iza vse naj naj za 10-tko
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.1.2008 14:12:01   
A-N-J-A
Mal slikic:

Tale je spešli za žabiko,k ma rada packanjeuser posted image
user posted image

Naš "mali"vojak
user posted image

Takole sem užival na bazenu
user posted image

Za pusta bom kondomuser posted image
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.1.2008 14:21:17   
draja
Evo nas nazaj iz razvojne! P predlaga podaljšanje porodniške in nam bo tudi napisala priporočilo. Z Živo ni sicer nič narobe, ampak jo obravnava kot rizičnega otroka že zaradi vseh zapletov pri porodu. Madona mi je kar slabo ratalo, ko mi je razložila, kako zelo je bila Živa izpostavljena zgodnji možganski okvari med in po poroduuser posted image . Do zdaj o tem sploh nisem razmišljala. Je pa tudi rekla, da so tudi te motnje spanja, pa naj bodo kakršnegakoli izvora, definitivno razlog za podaljšanje, sja je spanje enako pomebmno kot hranjenje itd... Jaz sicer zelo dvomim, da nam bodo podaljšali, ampak bomo videli.

Drugače pa je bila čist navdušena nad Živino brihtnostjo in kar verjeti ni mogla akaj vse že pokaže in kako že vse razume. Midva sva pa itak kar cvetela zravenuser posted image .

Aja, pa po njenem naj bi čim prej nehala dojiti. Ker ko sva naredili analizo naših noči in težav je potrdila tisto kar jaz že dolgo sumim, in sicer da ima težave vedno par ur po dojenju. Tudi dr. sedmakova mi je omenila, da imajo lahko alegriki težave po materinem mleku, kljub dieti matere. Tako da bomo res počasi ukinili, smao prej se mora še malo bolj na allernovo navaditi.

Sem jo vprašala glede čevljčkov: čim bolj mehki in absolutno nič ortopedskega notri!!! To je njeno mnenje in jaz se ga bom držala. Mi bomo torej najverjetne kupili Geox ali pa Superfit. Za copate pa priporoča take ala shoo shooske!

V torek imamo razgovor z vzgojiteljicama v vrtcu in jih moram vprašat kaj v primeru, če mi podaljšajo porodniško. Ker verjetno ni pametno otroka uvajati junija v vrtecuser posted image .V tem primeru bi verjetno Živo vseeno že prej dali v vrtec po par uric na dan da se navadi okolja in ljudi, pa pol poleti ne bo tolk hudo, če se bodo menjale vzgojiteljice.

Pikca ojej mastitisuser posted image . Upam, da hitro mine. Pa bosta tvoja korenjaka zdržala brez dojenja?

Erna ne skrbi zaradi joka. Mislim da so zdaj vsi marčki v takih fazah, da so še posebej navezani na mamice. Vsaj Živa se je čez noč spremenila in zdaj joka,če jo hoče očka vzeti iz mojega naročja, pa je drugače čisto obsedena z njim. Pol pa se vedno zaigra in zamoti in ji je super in sploh ne ve zame. Enako bo z Žigcem v vrtcu.Ne skrbi!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.1.2008 14:25:28   
skačica
Kok lušten Boruser posted image .

Pikca in sezam, hitro se pozdravita!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, men se tud zdi, da so sonce pozabil dons gor namontiratuser posted image . Sva šle pa vseen na eno doooooooolgo turo, sva dve ure in pol hodile, šle v lekarno, trgovino.
Zdej sem se odločila, da jo zjutraj najkasneje ob 8-ih še podojim pol pa ji dam ob 10-ih mlečno kašico, ob 13-ih sadno kašico(slive, banana, jabolka, breskev,...) pol gre spat in jo spet mal podojim, ko pa vstane pa dobi kosilo(okol 16-ih) Pol pa kak puding ali skuto ob 18 in tam okoli 20-ih mlečno kašico, pred spanjem dojenje. Kako se vam to zdi? Zdej sem s tem futrom čist napsihirana, ker ima slabo kri pa še bolj drobcena je(pravi Puser posted image ). Je kosilo prepozno? Prej ga ne morem skuhat, če hočva bit kaj na zraku, pol gre pa spat. Mah, bo že ok tko.

Bom še jaz kako fotko nalimala, sam da najdem kako luštno.
Bi kak video pokazala pa ga ne znam naštimatuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.1.2008 14:25:37   
draja
Sezam hvala, je poslala tudi meniuser posted image . Samo se nisem še čisto dovolj poglobila vanjouser posted image .

Anja user posted image user posted image  kake dobre fotke. prav nasmejala sem se. luškan je pa itak 100 na uro!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.1.2008 14:28:48   
skačica
draja, fino bi blo, če bi ti podaljšali porodniško, kajne? Držim pesti.

Ja, moja Iza je doma tud samo v starchild copatkih, ki so mehki al pa v termo nogavičkam s bremzicami, samo za v mraz ji obujem cicibanke(ki mi niso bogve kaj), ampak v njih nikoli ne stoji na nogicah, samo za zaščito pred mrazom.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.1.2008 14:38:44   
skačica
user posted image
tkole sem vesela, kadar mi mami da literaturo, da mal študiram.
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.1.2008 14:40:14   
K_a_t_i
Pikca, ja šit no user posted image . Hiter se pocajtaj!!!

Draja, držim pesti, da podaljšajo. Glede vrtca pa se tudi pozanimaj, ali sploh velja tovrstna "rezervacija".

Bor je faca user posted image .

Skačica, dober plan. Ampak iz mojih izkušenj dvomim, da bo Iza vse to pojedla. Naš je "bajsi" proti njej pa če ob 8h pije mleko, ni varjante, da mu gre ob 10h kaj po grlu (no, mogoče kak krhelj jabolka ali pomaranče, griz banane - to mu gre vedno user posted image ). Predlagam pa malo drugačen vrstni red, če se bo ob 8h dojila - naslednji obrok sadje, nato kosilo, nato "jogurt" varianta (če se slabo redi, ji daš mirne duše zraven kruh in nato večerja (če pa kje okol šibata, pol pa kosilo in popoldansko malico obrneš in je!). Sicer pa - itak ti bo Iza povedala kdaj in koliko bo jedla. Držim pesti! Pa v sadje kake kosmiče ali pa piškotke.

Zdej se pa sonček dela, šibava do vrtca oddat še potrdilo od zdravnika, da je OK.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.1.2008 14:41:54   
skačica
user posted image
No tale je pa že kak mesec stara fotka, ampak ok. Nisem zadnje čase nič pametnega pofotkala, sem kar bolj snemala, zdej pa imamuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.1.2008 14:44:40   
skačica
Kati, res je, prav imašuser posted image . Tisto mlečno kašico bova spustile! Sej vem ja, res ji je ob 10-ih težko kaj v usta uturit, bom raje sadno malco prestavla ob 12-ih in adijo al pa ob 11-ih, če bo že lačna.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.1.2008 14:52:14   
Sibil_
Thaiss vse najboljše tudi tukaj, lepo praznuj!

user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.1.2008 14:59:12   
tinaaja
Skacica, jaz mislim, da morda probaj raje dajati izbrano hrano kot pa kolicinsko nekaj forsirat. Npr rdece meso, zeleno zelenjavo zraven (brokoli)... Tko zdaj jaz poskusam, ker B pac noce kosila jest, sam se mi zdi, da je za kri tko optimalno, ker vsaj nekaj poje tistega, akr rabi. Poleg tega ima B skoz kruh na razpolago - ker pac za kosilo ne poje kaj dost OH. Pa predvsem se ne sekiraj, saj ima kul tezo, ti samo delaj na vnosu meska, rumenjaka,... Ko bo pri tvoji mami bo morala pa se mal vec GH pojest, ker ne bo zize. Lustne fotke user posted image Pa izi vse naj naj user posted image user posted image

B posilja user posted image frajerju B user posted image

Draja - user posted image jao, to pa je moral bit sok, o potencialnih nevarnostih pri pordu user posted image No, sam da se je dobro koncalo. user posted image Ti pa le napisi zdaj un dopis pa opisi vse probleme. Pa cim prej oddaj. Komisija zaseda ob ponedeljkih.

Pikca, upam, da natibiotik cim prej prime. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.1.2008 14:59:54   
amy26
Amy, a pa ves kok stevilko? sicer nisem nic na tistem koncu, sam bi ze kaj skombinirala in skocila do tja Na superfit.at imas kao navodila za izmerit nogico.

tinaaja, št.19 bi bila v redu, imam od Aleksa št.20 pa so ji ful prevelike, sem pa nogico tudi izmerila glih na tisti škatli od superfita(je Aleks dobil nove copate) tako da bo 19 kar v redu.
hvalauser posted image

drugače sem mal prej prišla iz NM sem bila v Kiku, sem najprej mislila iti v Brežice pol mi pa slučajno ena na RR reče da je tudi v NM, tako da sem imela pol poti prišparaneuser posted image  kupila ful luštne bunde za otroka, pa žabice, pa nogavice za vso družino, .....se kar splača sploh za otroke.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.1.2008 15:00:03   
Barči78
A ste ve že dobile iz Centra za soc. delo povzetek obračuna naše porodniške, da ste si preračunale dohodnino? A ste razbirale podatke iz vsakega meseca posebej?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.1.2008 15:02:49   
amy26
ANJA, hude fotke, a ti kar daš da ti packa, dobra siuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.1.2008 15:48:31   
tinaaja
Pa se par nasih fotkic...

tkole mi sibamo na sprehodu
user posted image

Tkole spimo v atvtu

user posted image

Tkole pa se nadaljuje igra z ajo..

nini
user posted image

kuku

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.1.2008 16:06:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A ste ve že dobile iz Centra za soc. delo povzetek obračuna naše porodniške, da ste si preračunale dohodnino? A ste razbirale podatke iz vsakega meseca posebej?

Nismo. Pa TRUDLE smo se razbirat podatke user posted image . Men pomojome (UPAM!!) ni ratal kot bi moralo.

U, Brinči je pa orenk baba ratala! user posted image Tinaaja, a nimaš ti sedeža na isofix? K vidim, da maš s pasom pripetega user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2008 16:17:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
25.1.2008 16:15:24   
sezam
Brina, Bor, Iza - user posted image user posted image  eden bolj simpatičen kot drugi

draja - upam, da dobiš podaljšanje

Mene se pa spet vročina loteva user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
25.1.2008 16:21:17   
erna14
THAISS VSEE NAJBOLJSE SE V MOJEM IMENU
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
25.1.2008 16:23:06   
K_a_t_i
Thaiss, vse naj-naj za tvojih 16.let user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
25.1.2008 16:47:41   
Barči78
 Joj tale dohodnina, sam še nekaj me zanima, ali dobite v službi izpiske plač od decembra 2006 - novembra 2007? Mene to ful bega, glede na to, da oddajamo dohodnino za leto 2007??? Sej sem čist zbegana že. Ke j fora?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
25.1.2008 17:00:04   
Barči78
OK, sej mi je vse jasno, tko pač je user posted image

Thaiss - user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.1.2008 17:15:08   
tinaaja
Tinaaja, a nimaš ti sedeža na isofix? K vidim, da maš s pasom pripetega

Nope, moj avto nima isofixa user posted image Pol pa pravijo, da je varneje imet avtosedez, ki se priveze s pasom..

Barci, jaz se nisem nic dobila od csd. V sluzbi pa sem dobila za 2007 celo leto.

Thaiss .... vse najboljse

user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.1.2008 17:15:47   
Dajadada
Barči, glede dohodnine milsim, da smo vse kar same razbirale iz mesečnih obračunov, skupnega niso še poslali...ne vem a ga sploh bojouser posted image , milsim, da je rok, da delodajalci dajo tele letne obračune 31.1. Plače so pa zato od dec-nov, ker je treba pri dohodnini vpisat tisto, kar si dobil nakazano v l. 2007, se pravi plača dec06 je bila plačana jan07.
Prispevki so prispevki, davki pa akontacija dohodnine...saj ste tako vzele, a ne...jst mislim da je tako prav.  

Erna, ne, ne sej nisi ti nejca v punčko spremenila oz. ja zdaj si ga spet, ker si vzela nepopravljeno verzijo. Najprej sem jst kar roza pisala, pol je kati popravila, pol je bil pa spet zadnji seznam roza obarvan naš sinko.

Ja kati, pa itak da bi punčko, čeprav tale je čist o.k., da ma lulčka naslednji-a pa bi bil-a lahko rozauser posted image

Skačica, nekateri pravijo da je po tretji že prepozno za kosilo, ampak mi ga imamo tudi vedno okol štirih, ker prej men ne rata skuhat, je bolj praktično dat sadje, al pa skutke, al pa kruh.

Draja, držimo pestke za podaljšanje.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.1.2008 17:17:10   
Dajadada
Thaiss, vse naj-naj za tvojih 16.let

Uuuu, Thaiss a že 16. jih imašuser posted image ? A nisi prestara za otrokeuser posted image ? Vse naj, naj.

Pohvalim še vse fotke, oba B-ja, pa izo in mamico skačicouser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.