Barči78
|
Jutro, Evo, spali smo slabo, ampak nič zato, važno, da sem ležala. SIcer sem mogla Žana 3x dvigniti, da se je odkašljal, ker je dobival hude napade, davil se je močno, močno, sem mu sredi noči nosek sesala, pa vodo po kapalki kapljala v usta, ker drugače nič ne pije. Ma, kar hudo je z njim, drugače pa skoz nasmejan. Pikca - no pa še za vas , tale zima je pa res čudna, pozdravite se čimprej, pa da Jernej neha driskat. Pri nas je Neja včeraj čisto vodo driskala, danes je pa v redu. Pojma nimam kaj razsaja, me je kar groza Tinca - a ti tud mene mal,.......... , pa tolk sem se potrudila, a ne. RA in copatki - meni Veličkovičeva vedno pravi, bremzice, bremzice, bremzice, ali pa balerinke, samo men niso tolk všeč, ker se mu obračajo po nogi. Draja - dobro opravite v RA, mi imamo kontrolo v sredo. Imaš ZS Žabika - hvala za informacijo, bom še to poskusila, drugače ga mažem z materino dušico od Justa, sam mi smo itak pomojem ekstremni primer glede kašlja, ko ga napade, ga zelo močno. A-N-J-A - fantki so čist mamine mazice, a ne, našmu se kar učke posvetijo, ko me zagleda, taki srčki so. Samo naš se rad sam igra, važno, da nekoga vsake toliko časa opazi, da je blizu. skačica - tale tvoja P je pa mal čudna, naš ima manj kg kot vaša, pa ni čist na spodnji meji, je pač bolj drobne sorte, jest bi tud Podatke o teži dodam, ko ga stehtam. Grem se malo z Nejo igrat. Pa upam, da se bo Žan naspal, zaenkrat v pol ure še ni zakašljal.