|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
24.1.2008 19:05:31   
thaiss
Čer,
danes sva bila spet pri P, malček katarja se mu še sliši na levi pljučki, ušesa in ostalo bpuser posted image   user posted image  V ponedeljek imava kontrolo, načeloma je vse ok. Danes je že cel dan brez vročine in če bo tudi noč taka greva jutri lahko ven, na sončkauser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Ti povem, kaj se je men danes zgodilo... en stari dela kao bbbrrr sebi s prstom - tist k si po ustincah s prsti potegnes in reces brrr in na enkrat on to s svojim prstom namredi po brininih ustnicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bila cist paf... user posted image user posted image user posted image

aaajjjojjjjjjjjjojjjj stari sigurno nima vseh čistihuser posted image user posted image user posted image

Aja, popoldan pa sem bla v vrtcu, smo imeli predavanje na temo TRMAuser posted image Zanimiva tema!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: My name ves da is 03 007
24.1.2008 19:16:58   
sezam
Ziga - sta bolje ?

Žiga le še malo smrka. Sem pa zato jaz obležala. Imam vročino, en čas me trese, en čas mi je vroče, pa vse me boli, pa kašljam,... user posted image user posted image

draja - user posted image user posted image user posted image  da je res samo alergija

Vas nisem prebrala, jutri dalje user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: My name ves da is 03 007
24.1.2008 19:28:42   
malička
CV105/Maks         -8,1 kg,    71 cm - skoraj 5 zobkov
Dajadada            - 9 kg,       72 cm - 8 zobkov 
Draja / Živa         - 8,1 kg,    70 cm - 1 zobek

Erna14 / Žiga      - 9,5 kg ,   73cm - 8 zobkov
K_a_t_i / Žiga     - 10,7 kg,  77cm - 8 zobkov
meaa / Lan         - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka
Pikca / Jernej      - 7,35 kg,  70cm - 0 zobkov
Sezam / Žiga       - 9 kg,      75cm - 5 zobkov
Sibil RR / Lukas    -10,5 kg   77 cm - 6 zobkov

Soncek78/Nika     -9,65 kg   82 cm - 2 zobka 
Thaiss/Matia        - 9,85 kg   78 cm - 4 zobke
*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobko
Lejci / Ines           - 8,2 kg     70cm   - 4 zobki 
tejčica / Vid          - 11 kg       84cm  - 6 zobkov
Malička/Sanja      -  8,8 kg      72 cm - 2 zobka

evo še naše merice. pa lep pozdrav

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.1.2008 19:33:10   
Barči78
Samo naslov popravim user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.1.2008 19:34:32   
Barči78
Joj Sezam, telim boleznim pa kar ni konca, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.1.2008 19:36:17   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Samo naslov popravim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.1.2008 19:44:31   
K_a_t_i
Čer.
Danes pa jaz bolj na kratko (sej me mate itak dost ponavad user posted image ):
Vsem bolanim otročkom in mamicam user posted image user posted image .
Dajadada, nič ti ne zavidam user posted image . Res je prva stvar, ki jo učijo ta, da se je za mizo, da ima otrok nek red - sej tiste umazane cunje so itak brezveze sam način je pa pomemben...

Žiga je bil danes v vrtcu. Tršici zgledata fantastično, otročki facasti (najstarejši je rojen aprila 06), z Žigom se bo uvajala še ena marčevka, za njima pa pride še en mlajši fantek. Prvi stik z igralnico je pa zgledal tko, da jim je vse tovornjake znosil iz omare, vsi otroci v skupini so pa sedeli kot vkopani in strmeli vanj user posted image . Men se zdi, da se bo kr fino vklopil.
Potem sva bila pri pediatrinji. Cepljenje prestal brez da bi opazil - mu je dala zdravnica piškot in je imel ful dela z njim user posted image . Reakcija je rekla, da lahko da se pokaže čez 2-3 tedne in sicer male pikice po telesu (možno z nizko temperaturo). Ampak, nič nevarnega in je lahko v vrtcu. Naslednji pregled imava pri 13m.
Za poslastico sva se pa še zapeljala do Bleda gledat račke. Odštekana mama, a ne? user posted image  No ja, vse ima svojo računico - do tja in nazaj se je fant naspal, za kar zadnje čase doma ni priložnosti user posted image .

Še tole popravim, ker zdaj imamo točne mere user posted image :
Dajadada/Nejc      - 9 kg,       72 cm - 8 zobkov 

K_a_t_i / Žiga     - 10,8 kg,  76,5cm - 8 zobkov

Malička/Sanja      -  8,8 kg      72 cm - 2 zobka

Dajadada, neč bat - novi zobki so baje že čisto, čisto blizu - zgornji kočniki (4.) - ima vse nabreklo in oteklo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.1.2008 19:52:59   
tinaaja
Go Barci go Barci user posted image user posted image

Thaiss, Ziga, super, da sta bolje. Sezam, Pikca, naj gre cim bolj mimo vaju, karkoli vaju ze lovi user posted image

Thaiss - a bi morda se malo naukov o trmi delila z nami user posted image

No, jaz sem danes cist fuc... B ni imela svojega dneva, zjutraj je v voizicku po doooooollllllgemmmmm casu pol ure tko tulila, da sem ze gledala, ce ji resno kaj fali user posted image Pol je bil pa se cel dan v stilu user posted image Kar nekaj ji danes ni sedlo... Vmes je bila ful OK, pa spet AAAA... Pa saj nimam nic proti tecnobi, ajd vsak je kdaj, ampak me je kar skrbelo, da je kaka bolezen na poti.. Ampak ni znakov cesarkoli itak, samo moja pretirana skrb na njeno pomanjkanje spanja bi rekla, da je glaven danasnji problem.

Draja - sem naredila B kasico za vecerjo ... ahhh ja dobra je se vedno, kot v starih casih user posted image user posted image

Erna, kako je slo?

KAti , super za vrtec, cepljenje, racke, spanje user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.1.2008 20:15:01   
erna14
evo sam na hitr full sem zadovoljna z strizenjem,sefica salona tud me je full pohvalila,zdaj pa se v torek zensko strizenje in pol se fiksno zmeniva

sezam,barciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.1.2008 20:27:33   
K_a_t_i
če katero zanima - par pdfjev o otročkih
http://www.vrtec-ciciban.si/content/view/33/53/

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.1.2008 20:57:13   
thaiss
Thaiss - a bi morda se malo naukov o trmi delila z nami user posted image

pomembna faza v odraščanju............... ti pove vse, tako da ne je ovirat ko trmariuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.1.2008 21:48:28   
Žabika
urla: te čakam!

Kati: super članki! Hvala.

barci: dobra zadevica za ublažitev kašlja je FitoBalm. Taka zeliščna zadeva; kupiš v lekarni, je prav za otroke, namažeš po prsnem košu in hrbtu.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.1.2008 22:00:41   
draja
Uh Živa je šele zdaj zaspala. Sam je bila pa takooo dobr evolje in takoooo navihana, da sem se prav nasmejala zdajle z njo.

A ni fajn zdaj ko se znajo že ful igratiuser posted image ? Midve z Živo noro uživava, vsak dan se kakšno novo igro spomniva. Itak, bolj ko je neumna bolj se obe reživa.

Kati super, da si navdušena nad vzgojiteljicama, še bolj super pa je, da je Žiga navdušen, pa da je takoj vzpostavil hierarhijo v vrtcu in jim pokazal kdo je od zdaj naprej lastnik igračuser posted image . A zdaj že začneta z uvajanjem?
PA držim pesti, da ne bo reakcije na cepljenje.

Dajadada močno, močno stiskam pesti, da ni Nejc kaj pobral pri varuški! Sam eni pa res nimajo dveh čistih!

Tinaaja se ne smem spomnit na unga starca nagnusnegauser posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa me veseli, da je šla kašica v promet.

Barči že dva dni pozabim napisat, da želim Žanu da hitro mine kašelj! On je pa res revček s tem kašljem!

Sezam bogauser posted image . Upam pa, da res ležiš in je možek večinoma prevzel skrb za otroka in dom, da boš hitro spet na naogah. Pa super, da je vsaj Žiga bolje!

Pikca ajej, pa ja ni mastitisuser posted image . Držim pesti.

Erna super, da si zadovoljna s striženjem in da je zadovoljna tudi šefica! Pa itak da obvladaš! Sam naju s Tinaajo vseeno ne boš pod škarje spravilauser posted image user posted image user posted image .

Thaiss super za Matiino zdravjeuser posted image user posted image user posted image . Pa fajn za predavanje v vrtcu! Torej trma je,trma bo in vse kar lahko naredimo je, da se s tem sprijaznimouser posted image . Moram to mojmu povedatuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.1.2008 22:09:20   
draja
Barči imaš ZSuser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.1.2008 7:22:53   
tinaaja
it's a beautiful morning user posted image

Kako ste kaj cveke? Petek je tu, vikend pred vrati user posted image

Aja, pa B je spala 8,5 ur v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do 4 v svoji pojstli juhuhu

NAj bo nas dan v stilu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image ž

user posted image

skratka

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.1.2008 7:46:14   
amy26
Tinaaja super za nočko, pridna Brinauser posted image user posted image user posted image  pa upam da bo to stalnicauser posted image

enkrat si pripopala link od rdečih copatk, kje se jih kupi a samo v Lj., ugotavljamo da bo treba Eli kmalu kupiti kakšne copatke, une so mi bile pa zelo všeč, pa upam da so od superfit. 

sezam, se mi kar smiliš, upam da si danes kaj boljeuser posted image

Kati, Žiga pol uživa v vrtcu, superuser posted image  ga boš vsaj z lažjim srcem tam pustila ko veš da je vse ok

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.1.2008 7:55:30   
tinaaja
A tele?
Modell: 4-338-70 user posted image

trgovina Ara, podhod Plava laguna, blizu trznice..

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.1.2008 7:59:09   
A-N-J-A
Najprej bravo Živauser posted image user posted image user posted image ,res sem vesela da je "samo " alergija na KMuser posted image .

Brinči kdaj prideš k Boru da mu mal na uho prišepneš kako se spiuser posted image .Jaz sem danes od 22 30 do 1-h 6x vstala,in to 4x za Elo.Pol sem pa znorela je šel pa G. spat k njejuser posted image .No pol je blo pa mal boljš.

Kati lepo da je blo Žigiju in pa predvsem tebiuser posted image  všeč v vrtcu.

Evo mali že težiuser posted image ,pišuka sploh nimam časa kaj napisat k mamo tok pestro doma,velik sva zunaj in takrat tud spi,pol pa doma tečka če se mu ne posvečamuser posted image .
Evo nas še pofočkam na seznam:

A-N-J-A/Bor         -11,3kg      80cm - 6 zobkov

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.1.2008 7:59:23   
blanči
Dobro jutro!

Spet se po dolgem času malo oglašam. Spremljam vas dokaj redno, a ko hočem kaj napisati ni mira.

Spet imava probleme z alergijo in ker se P nič pametnega ne spomni sem jo naročila na bioresonanco v Rog. Slatini, tako da ugotovimo na kaj je alergična. Spet ima čisto popraskane rokice. Ko sem klicala P in ji razložila nastalo situacijo me je vprašala kaj je zadnje dni jedla in sem ji v kratkem razložila je takoj rekla, da so krive marelice iz domačega kompota. Ja rekla je, da je sigurno to. Zdaj ji ne dajem marelic že kakšne 3 tedne pa ni nič boljše. Bomo videli kaj bo pokazala bioresonanca. Soseda moja ima 8 mesečnega sinka s podobnimi težavami in ga je že peljala na bioresonanco in so ugotovili, da ne ustreza voda iz vodovoda. Zdaj mu pripravlja hrano na ustekleničeni vodi in je se je stanje zelo izboljšalo. Bomo videli.

Drugače se pa znamo že plazit tako, da jo moram kar lovit po stanovanji. Najraje gre v kopalnico in gleda pralni stroj, pa razmetavanje čevljev ji je zelo všeč. Postavlja se na noge in hoče kar hodit, tako da mi bo lepega dne križ odpadel.

Mleka po flaški mi zjutraj in zvečer sploh noče več pit. Ne vem zakaj! Pol pa naredima grisolino, rižolino ali čokolino. Sem tudi to vprašala P pa je rekla, da je to mogoče momentalno, da bo že minilo. Haloo.

Dobro toliko za danes. Vpisala sem tudi naše mer, ki so iz decembra.

CV105/Maks -8,1 kg, 71 cm - skoraj 5 zobkov
Dajadada - 9 kg, 72 cm - 8 zobkov
Draja / Živa - 8,1 kg, 70 cm - 1 zobek
Erna14 / Žiga - 9,5 kg , 73cm - 8 zobkov
K_a_t_i / Žiga - 10,7 kg, 77cm - 8 zobkov
meaa / Lan - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka
Pikca / Jernej - 7,35 kg, 70cm - 0 zobkov
Sezam / Žiga - 9 kg, 75cm - 5 zobkov
Sibil RR / Lukas -10,5 kg 77 cm - 6 zobkov
Soncek78/Nika -9,65 kg 82 cm - 2 zobka
Thaiss/Matia - 9,85 kg 78 cm - 4 zobke
*sonchek*/Anej - 10,7kg 81cm -7 zobko
Lejci / Ines - 8,2 kg 70cm - 4 zobki
tejčica / Vid - 11 kg 84cm - 6 zobkov
Malička/Sanja - 8,8 kg 72 cm - 2 zobka
Blanči/Anja - 9 kg, 72,5 cm - 1 zobek

Lep konec tedna.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.1.2008 8:05:11   
amy26
A tele?
Modell: 4-338-70

tinaaja, hvala za linkuser posted image  a je kakšna možnost da ko boš kaj v tistmu koncu da mi ene kupiš, pa ko se v prvi priliki srečamo jih prevzamem in plačam, pleaseuser posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.1.2008 8:33:49   
draja
A-N-J-A/Bor         -11,3kg      80cm - 6 zobkov
Blanči /Anja         - 9 kg,       72,5 cm - 1 zobek
Draja / Živa         - 8,03 kg,    71 cm - 1 zobek

evo sem popravila naše mere - smo mal shujšali, pa zrasli 1 cmuser posted image , pa uredila seznam po abecedi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.1.2008 8:34:57   
skačica
jutro!

Tud naša noč je bila proti prejšnji super. Zbudila se je samo 3xuser posted image .

Najprej še naše mere: sevede ne znam skopirat in prilept še drugih podatkovuser posted image , mi nočeuser posted image . Skratka mere so: 8.7 kg in 74 cm in 1 zobek, ampak menda še drugi prihajajo po besedah P.. Men se zdi čist ok, P mi je pa spet težila, da je bolj na sp. meji pa blablabla, dokler ji nisem mal povedala, da vsi ne morejo bit debeli in je utihnilauser posted image  in spremenila način komuniciranja z mano. Mislim, kaj se pa gre? Drugače je Iza ok, le kri ima slabo, zato imava zdej Legofer sirup. In pol valda kaj jeva,....in sem ji povedala, da bolj tko je, ker ve, da na koncu pade še ziza. Jo bomo zdej čez dan ukinli. Smo pa imeli uro ob 17-ih, končali smo ob 18.50user posted image , bila je pa polna čakalnica, kar vseh skupaj zdravih in bolnihuser posted image . Eh, škoda živcev....Zdej pride še en starejši P v naš kraj, morda bom pa zamenjala, bom še vidla.

Bom še pol kaj komentirala, zdele mi Iza pleza po nogi....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.1.2008 8:46:12   
skačica
aha, popravljam: imamo 2 zobkauser posted image . Evo, je prišel ven, včeraj je P v tabelo vpisala še enega in se zraven smejala kot da smo deveto čudouser posted image .

Sicer pa moji punčki pošiljam miljon poljubčkov za 10. mesecev. Naj bo še naprej tak sonček!user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.1.2008 8:47:32   
Lejci
Jutro!

Spali spet zanič, bodo spet lekatoli padali popoldne user posted image . In še ob 6 se je odločla, da je konec spanja, tko da... no comment...

Ne vem, od kje ji tok energije. Ker cele dneve samo še hodi, hodi, hodi... no zdej že mal "zateče", če je na vidiku kakšen dober ulov... daljinec, gsm in podobno user posted image  Po kolenih gre samo še, ko pade, ali pa se ji grozno mudi.

Vidim, da je zgoraj še enkrat fotka Superfitk - moram jih znova pohvalit, punce go for it!!!!! Odkar mamo njihove copatke je res FUL napredovala, pa še rada jih nosi. Res 1A čevelj (copat no...) proti cicibankam. Tudi za vrtec jih bom kupila.

Js sm tut včeraj ponorela, včeraj sem klicala P za cepljenje pred vrtcem in ta glupa sestra mi je čist zamorila. Spet jih točno tisti teden, ko naj bi bila cepljena ni v našem ZD. In v tistem imajo tudi kar vse skupaj, bolane, zdrave, prejšnjič so nas tam okužili user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da se nam to zgodi 5 dni pred uvajanjem. Da bi pa teden prej, ne, to je pa baje nevarno. Kasnej pa sploh ne.

Mi je tooook dost tega, še posebej te sestre glupe, da bom probala na hitro zamenjat P. A katera pozna, kakšni so v ZD Bežigrad???? 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.1.2008 9:08:57   
tinaaja
Amy, a pa ves kok stevilko? sicer nisem nic na tistem koncu, sam bi ze kaj skombinirala in skocila do tja user posted image Na superfit.at imas kao navodila za izmerit nogico.

Lejci, joj ti tud nimas srece s spanjem user posted image   a tkole ze masira tvoja frajla user posted image

Skacica, 8,7kg - spodnja meja user posted image user posted image user posted image user posted image MA ta P je res od user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.