|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
24.1.2008 9:47:23   
erna14
tinnaja-kazen bo vzgojnauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.1.2008 9:50:49   
draja
Erna user posted image user posted image user posted image  ti me vedno spraviš v dobo voljouser posted image user posted image user posted image .

kakšna mati semuser posted image . Tolk napišem, pa nič o tem, da je naša Živa uspešno prestala sistematski pregled in je prav ponosno pokazala kaj vse znauser posted image . Sem bila tako ponosna nanjo,sploh ker bi se po vseh prestanih preiskavah jaz veliko bolj bala belih halj kot pa se jih ona.
Aha, pa pri 1 letu ne bo cepljena, ampak šele pri letu in pol in še to pod nadzorom na PK. Mi je kar malo odleglo.

Pikca Živa tudi še ne kobaca. Čeprav čist lepo naredi 3, 4 korake, pol pa se spusti na trebušček in šiba po trebuščku naprej. Jutri imamo kontrolo v razvojni pa bom videla kaj mi bo svetovala. Ti vsekakor sporočim.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.1.2008 9:55:03   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: draja
A te bodo šefi danes kaj prej spustili domov, ker je sonce ?

Ja seveda user posted image . Sicer pa ob petkoh delamo samo do 13, pa ga bom jutri izkoristila, sonček namreč. Čez vikend pa letimo mal na gorenjski konc, da nadoknadimo zamujeno.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.1.2008 10:03:38   
Dajadada
Včeraj sem bila na eni službeni predstavitvi/delavnici. Se tiče mojega dela, ko pridem nazaj oz. bom verjetno že zdaj pomagala, tako da služba here we come. N. je bil pa spet pridkan pridkan fantek pri stričku v vartsvu, sta bila cele 3 ure in pol na sončkuuser posted image . Sam pazi to, ko ga pridem iskat tamauček lepo spi v vozičku brez kape in rokavičk in pravi moj bratec, zgleda da mu ni pasal, ker si je oboje dol povleku, on že ve zakaj...jao, deciuser posted image .

Potem sva šla pa še mal k varuški. Greva zdaj vsak teden za kakšno uro, dve, da se malo navadi okolja in nje. Tamaučku je kar kul tam, mala Ana mu bo velik izziv, ker ji sledi kamor gre ona in valda hoče vse kar ima ona v rokah.
Meni je pa vsakič bolj grozno, ko greva tja in varuška mi je VEDNO MANJ VŠEČ.

Meni je tok grozn, ful bi rada najdla kakšno drugo, ampak kje, kakouser posted image  Joooj, sej vem, da mi nikol nobena ne bo čist všeč, ker itak vsi delajo po svoje, mal drugač kot jst, ampak user posted image user posted image user posted image ...a bi ga lohk vsaj obrisala po bradici ko je jedel, ne pa da je vse dol kapljal po njemu in po tleh...a bi lohk jedel za mizo, ne pa kar mimogrede in vsepovsod, da se pol plazi po skutici in piškotih...ma vam povem, tam sva bila eno dobro uro in je bil čist svinjski...in pol mi reče naj ga naslednjič ne oblečem tok lepouser posted image . Pa sem ji povedala kaj si mislim, ampak sploh ni hotla poslušat...ona ima pač svoj pravuser posted image . user posted image  pravi naj se probam zmenit da od doma delam in imam doma N., ampak vem da to ne bo šlo...joj, joj, joj...kuser posted image pa tej vrtci k nobenga ne dobimo, pa še za sept. mi je kle v gros. rekla, da ne more nč rečt, bo gužva itduser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.1.2008 10:05:53   
Dajadada
No, tako sem se vam mal zlajala, zdaj greva pa spet mal v službo pogledat...je šefe včer rekel, da bi rad da pridem mal, kar z Nejkotom...nimam pojma kwa bi rad.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.1.2008 10:06:28   
Barči78
Se čisto na hitro javim, samo tolk, da tebi Draja povem, da sem zeeeeeeelo vesela za vas, ampak res. Včeraj sem se vsake pol ure vsedla za računalnik, da ti napišem kaj vzpodbudnega, pa me je kar zmrazila misel, da bi blo kaj narobe z Živo. Nisem mogla napisat enga pametnega stavka, zato sem pa danes tolk bolj vesela, ko sem prebrala, da je vse OK. V mislih sem bila s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.1.2008 10:15:48   
draja
Barči joj, user posted image user posted image user posted image prav do solz si me ganila. Meni je tolk fajn, da sem vas spoznala. Prav vseuser posted image !

Dajadada uh, ja tole z varuško. Verjetno je res bolje, če ne vidiš kaj se dogaja. Jah, kaj naj ti rečem, mene bi ziher tudi motilo, samo poskusi pogledat s pozitivne plati - če je drugače prijazna, lepo skrbi za Nejkota,.... je še njamanj kar lahko potrpiš umazane cunje. Saj vem da ni lahko, amapk dokler nimaš druge možnosti poskusi gledati tako. Je pa res, da vsaj za mizo bi pa moral jesti!!!! Mislim kako naj se pa otrok drugače nauči reda. Glede tega so res fajn vrtci, samo če nimaš možnosti pač moraš sprejeti to. Važno da je Nejcu tam fajn in se dobro počuti!!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.1.2008 10:18:03   
Barči78
Joj, kolk se je moj pikec danes ponoči davil, pa trenutno je spal 10 minut, nakar ga je zbudil tako hud kašelj, sem šla v sobico, je revež skoraj bruhal, tolk je jokal, bogi. Zdej je zgleda nazaj zaspal, ker je tiho.
Včeraj sva bila pri P, pa pravi, da mu malo hrope v pljučkiih, ampak ne za AB. Dal nama je kapljice Sinekod, za pimiritev kašlja, brez veze, pa greti prsni koš, pa čistit nosek,... bla bla, vse počnem že cel teden, pa je skoz slabše. Če do ponedeljka ne bova boljša, morava nazaj na pregled.

Tejčica - žal ne morem priti, bom pa zelo vesela srečanja s tabo kdaj drugič.

Zvečer sem poslala razvit okoli 250 slik, spet bom imela delo, sedaj se moram pa zbrati, pa vse slike presneti na DVD je, ker mi računalnik ugaša, če pa zgubim vse slike, pa filmčke, ki jih imam na rač. grem pa tud jokat na drevo. V glavnem računalnik bo treba formatirat, predno ugasne za vedno.

Sonček moj mali, vse najboljše za 11 mini svečkic
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.1.2008 10:21:45   
tejčica
Dajadada            - 9 kg,       72 cm - 8 zobkov 
Draja / Živa         - 8,1 kg,    70 cm - 1 zobek
Erna14 / Žiga      - 9,5 kg ,   73cm - 8 zobkov
K_a_t_i / Žiga     - 10,7 kg,  77cm - 8 zobkov
meaa / Lan         - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka
Pikca / Jernej      - 7,35 kg,  70cm - 0 zobkov
Sezam / Žiga       - 9 kg,      75cm - 5 zobkov
Sibil RR / Lukas    -10,5 kg   77 cm - 6 zobkov

Soncek78/Nika     -9,65 kg   82 cm - 2 zobka 
Thaiss/Matia        - 9,85 kg   78 cm - 4 zobke
*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobko
Lejci / Ines           - 8,2 kg     70cm   - 4 zobki 
tejčica / Vid          - 11 kg       84cm  - 6 zobkov

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.1.2008 10:25:35   
Pikca
ojla,
tale vrečka za lulanje bo trši zalogaj kot sem si mislilauser posted image , ni dobro prijela, pa še pokakal se je ful...

Tinaaja, ne ni bil cepljen včeraj... p. bi ga cepila, sam meni se ni zdelo, ker malo smrka, še vedno bolj redko kaka, v Živinem vrtcu razsajajo norice in zdaj baje tudi gripa... smo se zmenili, da prideva čez 14 dni, če bomo zdravi...

Draja, se priporočam za kake napotke glede kobacanja... ampak naš se niti plazi ne, on bi kar sedeluser posted image  in če se prevrne na trebušček, se začne jokat, namesto, da bi probal plazituser posted image
Skačica, user posted image za diplomo... jaz jo bom kar sama lektorirala, ampak se še nisem spravila... evo, si me spet spodbudila... Zagovora je pa mene tudi strah... bi šla raje rodituser posted image

Barči, user posted image  za Žanovo zdravje... se mi zdi, da kolikor so včasih prehitro in brez potrebe predpisovali AB, se pa zdaj včasih preveč obotavljajo... naša Živa je kašljala in jamrala za ušesek cel mesec (s presledki), ko je končno dobila AB, od takrat je pa OK (tok tok).

pa seveda vse naj naj Žan za 11-ko!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 24.1.2008 10:28:20 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.1.2008 10:44:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: urla

thaiss - super, da Matia nima vročine. Kdaj pa nadaljujeta z vrtcem?

po vsej vejetnosti ga bom imela še naslednji teden doma.

Včeraj sva bila pri P, pa pravi, da mu malo hrope v pljučkiih, ampak ne za AB.

ravno zato smo mi dobili antibiotik, sva se p hodila tri dni zaporedoma kazat, da se je prepričala če je al ni za A.

Kaj ste vse na sončku???? user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.1.2008 11:25:39   
erna14
sm tok slabe vole,sem bla zmenjena za ob 5 da pripeljem moski model za strist in valda sem se vse zmenila zdaj mi je pa tist fant odpovedal da je neki umes prslo in da ne more,zdaj pa vsi ampak vsi ki jih poznam so ostrizeni,res.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.1.2008 11:45:29   
urla
Erna - a ti mojga pošljem?????

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.1.2008 11:50:18   
thaiss
ojoj erna, upam da najdeš enga!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.1.2008 13:50:34   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Erna - a ti mojga pošljem?????

joj zlata si,evo sem ga dobilauser posted image thx

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.1.2008 13:54:45   
skačica
erna, jaz tud upam, da najdeš koga.

pikca- kaj pa ko se Jernej stegne za igračko, a takrat se pa opre na rokice in stoji na vseh štirih? Jaz sem jo potem, ko se je postavila v ta položaj malo pohojsala naprej in nazaj, da se je uprla enkrat na rokice, drugič na nogice. A si predstavljaš? In potem je skobacala 1,2,3. Se je pa pred tem tud kar vrgla na trebušček in mene čakala, da jo pridem pobrat.

Moja Iza pa zdele spančka, jaz sem ravno pojedla špagete z zelenjavno omako(se grem spet mal ločevalnouser posted image ), zdele pa razmišljam kaj Izi skuhat. Najbrž kar polento in bučke v smetanovi omakiuser posted image .

Čakam mojga, da pride iz službe (bom še mal čakalauser posted image ), pol pa se obe z malo stuširava in greva na posvetovalnico.
Danes ne bova šle nič na sončkauser posted image . Prej sva imele obiske, pol sem jo dala spat, ko se zbudi bo jedla, se umijeva, oblečeva in gremo k P.. Torej ne pride v poštev sprehod danes. Bedno!
A bo jutri tud lepo vreme?

Mene pa tko mišice na nogah bolijo. Aerobika pol pa še včeraj dolg sprehod, danes sem pa adijo. Logično, nimam nobene kondicije.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
24.1.2008 14:01:44   
erna14
skacica-drzim pesti da bo vse ok,user posted image user posted image user posted image .dobra si da se ti da telovadit,men se ne da(še)user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.1.2008 14:01:51   
skačica
aha, si ga že našla.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.1.2008 14:46:22   
Pikca
pikca- kaj pa ko se Jernej stegne za igračko, a takrat se pa opre na rokice in stoji na vseh štirih? Jaz sem jo potem, ko se je postavila v ta položaj malo pohojsala naprej in nazaj, da se je uprla enkrat na rokice, drugič na nogice.
skačica hvala, bova še tako probala... ja, stoji za krajši čas na vseh 4, pol pa dol na trebušček...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.1.2008 15:37:34   
Pikca
mene je pa zdele kr naenkrat začel ful mrazit... pa joška me boli... mastitisuser posted image ... čakam mojga, pol grem pa k zdravniku...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.1.2008 16:06:05   
cv105
CV105/Maks         -8,1 kg,    71 cm - skoraj 5 zobkov
Dajadada            - 9 kg,       72 cm - 8 zobkov 
Draja / Živa         - 8,1 kg,    70 cm - 1 zobek

Erna14 / Žiga      - 9,5 kg ,   73cm - 8 zobkov
K_a_t_i / Žiga     - 10,7 kg,  77cm - 8 zobkov
meaa / Lan         - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka
Pikca / Jernej      - 7,35 kg,  70cm - 0 zobkov
Sezam / Žiga       - 9 kg,      75cm - 5 zobkov
Sibil RR / Lukas    -10,5 kg   77 cm - 6 zobkov

Soncek78/Nika     -9,65 kg   82 cm - 2 zobka 
Thaiss/Matia        - 9,85 kg   78 cm - 4 zobke
*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobko
Lejci / Ines           - 8,2 kg     70cm   - 4 zobki 
tejčica / Vid          - 11 kg       84cm  - 6 zobkov

... še 1x dodajam Maksa ... ste ga izgubile nekje na poti user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.1.2008 17:20:21   
Dajadada
Ma sran , pišem pišem, pol gre pa vse nekam...page can not be displayed, grrrr.

Še enkrat...
Pikca, upam, da ni mastitis.

Draja, ti imaš vedno kakšno vzpodbudno za vsako, zato pa tudi me tebe tako rade bodrimo in mislimo na vaju z Živo .

Erna, je striženje uspelo? 

Thaiss, ene P še vedno predpisujejo antibiotike na prvo žogo, fajn da vaša ni taka.  da prime antibiotike, da bo matia čimprej o.k.

Danes grem v lekarno po ene pastile za grlo in rečem, da dojim če mi mal svetuje. In ona vpraša kok je pa star in povem da  10 mesecev in ona čist zgrožena, da zdaj bi pa ja že lahko nehala, sej grem kmalu v službo, pa mleko itak ni več tok hranljivo...nisem mogla verjet, da mi to reče lekarničarka, ki bi ja morala vedet kok je dojenje zdravo itd. Sem ji takoj pojasnla, da dojim zjutraj in zvečer ker nama tako paše in da nima to nobene veze , če sem doma al pa če grem v službo  in itak da ne bom nehala zato da bom lahko zdravila jemala ...saj so tudi zeliščna....jao, jao.  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.1.2008 17:22:41   
Dajadada
Kam so pa smajliji zginl v zgornjem postu mi pa ni jasn. Sem kopirala pa pejstala, ker mi je spet nekaj sorry bla, bla, zdaj je pa tkole rataluser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.1.2008 17:28:25   
Dajadada
Aja, pa še ena za popi . Včer ko sva bila pri varuški mal pred odhodom ugotovim, da tamala kašlja, da je na antibiotikih in da je nekaj dni ni bilo, ker je bila bolna. In nama naša "predraga" varuška tega sploh ni povedala prej. Grrrrr. Sem upala, da ne bova kaj odnesla, ampak mislim, da se pri Nejcu že nekaj kuha, je že parkrat kihnu, ima mal več sluzi v nosku...držte pesti, da bo o.k.

Pa kaj je s temi ljudmi...a ni nobenmu jasn kaj je prav in kaj ne , čemu se izogibat, kaj se priporoča itd.  

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.1.2008 17:50:16   
tinaaja
Danes grem v lekarno po ene pastile za grlo in rečem, da dojim če mi mal svetuje. In ona vpraša kok je pa star in povem da 10 mesecev in ona čist zgrožena, da zdaj bi pa ja že lahko nehala, sej grem kmalu v službo, pa mleko itak ni več tok hranljivo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAz bi ji tud povedala svoje.. Ti povem, kaj se je men danes zgodilo... en stari dela kao bbbrrr sebi s prstom - tist k si po ustincah s prsti potegnes in reces brrr in na enkrat on to s svojim prstom namredi po brininih ustnicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bila cist paf... user posted image user posted image user posted image

Tolazi se, da ko je otrok enrkat na antibiotikih ni kuzen..  user posted image mal bedno ja tole tud..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.