|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name ves da is 03 007
23.1.2008 20:52:53   
amy26
Draja, sem prav vesela zate in za Živo da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: My name ves da is 03 007
23.1.2008 21:05:33   
draja
Grrrrrrruser posted image  tolk sem se razpisala, pol me pa ven vrže in noben backspace ne pomaga!!!

Sem prej pozabila:

Ela, Nejc in Anej čestitke za 10 mesecev!!!!

Živa in Neža čestitke za 1. svečko!!!!!

Mi se trudimo z allernovo. Sem ji danes skuhala vanilijev puding na vodi od kompota, ko se je malo ohladil pa sem ga zmiksala z 80 ml allernove in mala je celo jedlauser posted image . Sicer mi ni glih fajn, da je take sladke stvari, ampak je pa fajn, da vsaj nekaj je.

Ostalega pa se mi ne da zdaj še enkrat pisatuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: My name is 03 007
23.1.2008 21:14:56   
tinaaja
ker puding pa uporabis?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.1.2008 21:23:45 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 21:48:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
23.1.2008 22:49:23   
draja
Tinaaja kupila sem vanilijev puding od Podravke - Dolcea. Sem zdaj pojedla ostanek, torej samo na vodi od kompota skuhan puding in je bil prav dober! Kdo bi si misliluser posted image . Če bi še mal sadja not pustila je to super sladko sadna malica za naše čmrlje.

Meaa enako je glede rasti srkbelo mene. Živa namreč jeseni kar ni nič zrasla. Je kar ene dva meseca merila 66,5 cm. zdaj pa so jo končno zmerili 70. Bomo videli kaj bo jutri na sistematskem. Jaz sem se ful sekirala pol sem se pa spomnila da itak rastejo v intervalih! Tko da nič skrbeti! Živa pol kar v enem mesecu zraste par cm, pol pa spet eno dolgo obdobje nič. Oblekice nosi še vedno št. 68 iz H&M, torej tiste, ki sem ji jih kupila avgustauser posted image . No zdaj počasi prehajamo na št. 74.
Pa zakaj hudiča te profesor ni pustil na izpituser posted image ????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
23.1.2008 22:53:34   
Žabika
No jaz sem preživela prijeten večer na tekmi odbojke, zraven pa sem na telefonu spremljala še rokomet in tek Majdičke! Super športni večer!

tinaaja: meni je danes ravno en pacient razlagal, da tudi pozna dedka in kako je grozno, ker ima ta dedek tri otroke - najmlajša hčera je imela tega fantka, sinova pa še nič. Torej bil je edini vnuček, in še pri njima v varstvu. Ma grozno.
Če me spomin ne vara, si imela ti tudi danes Traxxa? A za take ta dolge ture ga še uporabljaš?

draja: user posted image user posted image user posted image Veselim se z vami!

Kati: a to se zdej na zimo vsi spravili adaptirat? Čuden folk!

Grem počasi spat, jutri greva s Hano na podaljšan vikend v KG. Še prej pa na en krog okrog Blejskega jezera.

Neposredna povezava do sporočila: 1331
23.1.2008 23:14:25   
Žabika
Spremenjen naslov teme??? user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
23.1.2008 23:41:06   
skačica
čer!

draja- ne vem al sem že izrazla svoje veselje ob vaših negativnih izvidih al ne, zato ti še enkrat rečem jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Sem bila še jaz živčna cel dan.

Za tabelco bom jutri napisala naše mere, ko pridemo od P, zaenkrat vem samo to, da imamo en zobekuser posted image .

meaa- kje pa si ti? Se tko redko javljašuser posted image

Men je pa zdej mentor odpisal, da je naloga okuser posted image (bi najraj kar en šampanjc rukla, ampak ne smem, hujšamuser posted image ), jo mož jutri pošlje moji kolegici da jo lektorira pol pa še teh. pregled in sledi......zagovor. Me je že zdele grozauser posted image . Ampak mende bom ja prežvela, ne?

Greva z možem počasi spat, jutri imava z Izo napovedan obisk. Pride aprilček in njegova mamica. Je pa mali pravi rambo, kobaca že ne vem kok dolgo, zdej že skor hodi, skratka kar skače, ko se premika po stanovanju.Pa težji in večji je tud ornk od naše Ize. Naša je bolj piščanček.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
23.1.2008 23:42:29   
skačica
ja pa res je nekaj čudno tole......ime teme namrečuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.1.2008 6:08:14   
amy26
dobro jutro
skačica, super za diplomsko, dober občutek a neuser posted image

draja, hvala za recept, ga bom tudi jaz kopirala od tebeuser posted image  danes poskusim na isti način narediti puding Eli, me pa zanima a si kompot kaj sladkala.
priporočam se še za kak recept, kjer ne uporabljaš jajc, mleka, krompirjauser posted image  ker jaz nimam pojma kaj kuhat

včeraj sem Eli skuhala brokoli, cvetačo, korenček in na koncu dodala malo riža, seveda vse posolila in malo vegete dodala, pa ji ni glih šlo, no nekaj je pojedla cca 150ml ker sem jo zamotila z igračko, drugače pa če ji gre kaj v rit ne rabi nobene igrače, ker že sama veselo odpira kljunčekuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.1.2008 7:55:41   
tejčica
Žan, user posted image  za 11 mesecev.
Draja, suuuuuupeeeeeeer da so bili Živini izvidi ok!user posted image user posted image user posted image

V tabelco bom našega malega vpisala ko ga zmerim in zvagam.
Skačica, user posted image  za diplomo.

Pikca, pridno trenirajte kobacanje.user posted image  Tiste vrečke za zbiranje lulanja pa meni Vidu še ni uspel pravilno naštimat (se mu je kar odlepila) in že cca en mesec nosiva vodo do P.

Dopoldan pa šibam na Gorenjsko, peljem mami nazaj. Gorenjke, kakšna kavica jutri???

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.1.2008 8:07:28   
tinaaja
jutro,
soncek je user posted image user posted image user posted image

draja, dobro opravite na sistematskem!

Če me spomin ne vara, si imela ti tudi danes Traxxa? A za take ta dolge ture ga še uporabljaš?

jaz imam za vse sprehode traxxa, v avtu pa marelo za kak shopping.. ravno zdaj si ogledujem spet buggsterja, ker ko bo B hotla hodit, bo traxx kar ornk zalogaj za potiskat + B... (ja, ja vsak izgovor je dobr, saj vem user posted image ). sva mi2 tud hotla v kranjsko, pa gre svakinja, tko da bova verjetno kam drugam picila user posted image

Skacica, zagovor bos razturila user posted image

Jaz pa Kr_enomami pogresam user posted image

NAslov teme je Erni malo ratal spremenit (glej kje tipkas user posted image ), pa sme ga jaz nazaj v nasega trenutnega :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.1.2008 8:28:11   
skačica
erna, ti pa res znašuser posted image , še dobr, da imamo tinaajo, da napake za tabo popravlja!user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image user posted image . 100x se je zbudila, se prisesala name in tako v nedogled. Raje ne bi o tem kako zelo me bolijo bradavice od tega njenega žvečenja celo noč. Ajaj. Ne vem a jo muči ta zob, ki hodi ven že cel teden al kajuser posted image
Sem cela povožena, čez dobro urco pa že obisk dobiva.

Hvala punce za pohvale in za vzpodbude, resste fajne. Sej vem, da bo šlo na zagovoru. Sicer je pa res to tako dober občutek, ko ti napiše, da je ok in se zaveš, da ni treba nič več po literaturi brskat, spreminjat, brisat, pisat,... ah ja. Res sem happy.

Grem zdele mal v kopalnico, da se mal poštimam, se me bodo drugač še ustrašle

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.1.2008 8:44:00   
thaiss
Dobro jutro, midva sva lihkar ustala, po par nočeh user posted image  je bila današnja superuser posted image  user posted image  Matia je spal v svoji posteljici do 4.24, je popil mleko in klepetaluser posted image  do 6h (sem ga samo v enim uhom poslušalauser posted image ) in nazaj zaspal do 8.30 user posted image  user posted image
Vročine pa ni, ni (tok-tok)!!
Zunaj pa je velik velik sonček, midva ga bova samo skoz okno uživalauser posted image

Žan vse naj naj za 11ko
user posted image

skačica user posted image  user posted image  

Tejčica uživaj na Gorenjskem!

erna kako ti je to ratalouser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.1.2008 8:44:47   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Grem počasi spat, jutri greva s Hano na podaljšan vikend v KG. Še prej pa na en krog okrog Blejskega jezera.

Mi smo v soboto v KG. Si za kakšno kavo?

Skačica - čestitke za diplomo. Se ti je najbrž kar kamen odvalil izu srca. Vsaj pri meni je bilo tako.

Draja - JEEEEEEEEE, sem talo vesela za vas. Zdej pa častiš kavo pa en piruser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.1.2008 8:46:29   
urla
thaiss - super, da Matia nima vročine. Kdaj pa nadaljujeta z vrtcem?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.1.2008 8:49:16   
*sonchek*
Evo, da se še mi pofočkamo user posted image  

Draja / Živa         - 8,1 kg,    70 cm - 1 zobek
Erna14 / Žiga      - 9,5 kg ,   73cm - 8 zobkov
K_a_t_i / Žiga     - 10,7 kg,  77cm - 8 zobkov
meaa / Lan         - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka
Pikca / Jernej      - 7,35 kg,  70cm - 0 zobkov
Sezam / Žiga       - 9 kg,      75cm - 5 zobkov
Sibil RR / Lukas    -10,5 kg   77 cm - 6 zobkov

Soncek78/Nika     -9,65 kg   82 cm - 2 zobka 
Thaiss/Matia        - 9,85 kg   78 cm - 4 zobke
*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobkov 

Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.1.2008 9:25:47   
urla
Kje pa ste vse?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.1.2008 9:31:30   
tinaaja
Ven na sprehod se pakiramo user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.1.2008 9:32:58   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ven na sprehod se pakiramo user posted image user posted image

A sem ti že rekla, da si packauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.1.2008 9:33:33   
Lejci
Ojla,

Skoraj vam ne sledim več user posted image . Mi ines ne pusti, da se vsedem za pc - ma v sekundi je pri meni in že ona tipka. Zadnjič mi je pa miško v koš za smeti odnesla.

Zvečer pa tut hodim spat zgodaj, ker me je začelo ne-spanje dohitevat  v vseh pogledih in sem totalno sesuta. Ona se pa še kar zbuja user posted image  In tolko se doji, da se mi je 2 dni nazaj ena joška napolnila do amena. Ne pomnim, kdaj je bila tolk trda, boleča... sam še ven bi moralo začet tečt user posted image

Draja, ful sem bla vesela za vaju, ko sem prebrala dobre novice!!!

Meaa, to so pa res pr*** da ti ne pustijo na izpit. Niti malo fleksibilnosti ne morejo pokazat. Pa naša tut tekoj skoči k babici ko pridemo domov in kar stežka nazaj k meni, haha.

Skačica, user posted image  za diplomo!!!!!!!! Boš vidla, zagovor je samo formalnost, mene je blo tut zelooooo strah, na koncu (po predstavitvi) se je pa komisija skoraj sama med sabo "kregala" kateri ima bolj prav in boljše mnenje o tej temi... Ma pametni so se delal, js sm bla bolj za okras tam :))

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

zdaj si ogledujem spet buggsterja, ker ko bo B hotla hodit, bo traxx kar ornk zalogaj za potiskat + B...

Iz lastnih izkušenj ti povem, da je zelooo zoprno. Dejansko in ne samo kot izgovor!!! Meni se je Britax že ene 300% poplačal, sploh ne vem, kako hudiča sem bila prej brez njega. Predvsem zaradi lahkosti in dobre vodljivosti.

Še mi user posted image

*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobko
Lejci / Ines           - 8,2 kg     70cm   - 4 zobki

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.1.2008 9:38:47   
erna14
TINAAJA-IZDAJALKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pšššššššš
naslov-nc kriva,kaj je bilo,kje,kdaj,zakaj ooo soncek sije full lepo.kdor zna pac znauser posted image
mea-nc bat ziga tud se mi zdi da je skoz enako velikuser posted image ,model-user posted image no problem pis na zs cifrouser posted image
thaiss-user posted image user posted image  bravo matia za nocko in da ni vec vrocine
urla-se mal pa bomo vse na soncku user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
24.1.2008 9:43:03   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Draja - JEEEEEEEEE, sem talo vesela za vas. Zdej pa častiš kavo pa en piruser posted image .

ma častim kar hočešuser posted image . sam midve čist preblizu ena druge živiva, da bi se kmalu kaj srečaleuser posted image

A te bodo šefi danes kaj prej spustili domov, ker je sonceuser posted image ?

Skačica jeeeeeeee za diplomo. Zagovor pa ni nič v primerjavi s porodomuser posted image .

Erna haloooo? Kako ti rata spremenit ime temeuser posted image user posted image ? ma sem se tolk nasmejala zdaj. Faca si.

Matia jeeeeee za zdravje!!! Priden, priden fantek!

Amy kompota nisem nič sladkala (skuhala sem ji jabolka in suhe slive), pa v puding sem dala dobri 2 veliki žlici sladkorja (na vrečki piše od 2 do 4). Mogoče bom naslednjič še manj sladkala puding. Drugače pa ne vem še kaj dosti pamtenih receptov. Pri nas pali,če ji v allernovo zmiksam banano in pol dam grisolino, samo če se prav spomnim Ela ne je bananeuser posted image . Kaj pa polento? Živa jo obožuje.

Žan vse naj naj za 11-ko!!!!!!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
24.1.2008 9:45:11   
erna14
draja-ja vcefr k sm tipkala in mi je crtica skocila gor na naslov in valda sm pozabla zbrisatuser posted image      saj ga nisem tko ¸ful sfalila my name ves da is 03 007user posted image user posted image  

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
24.1.2008 9:45:57   
Dajadada
Dajadada            - 9 kg,       72 cm - 8 zobkov 

*sonchek*/Anej   - 10,7kg    81cm   -7 zobko
Lejci / Ines           - 8,2 kg     70cm   - 4 zobki

Uuuu, vidim, da je kar nekaj marčkov ujelo Žigata po številu zobkov. Kaj je zdaj Kati, a se je pri vas ustavilouser posted image ?

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.