Lejci
|
Ojla, Skoraj vam ne sledim več . Mi ines ne pusti, da se vsedem za pc - ma v sekundi je pri meni in že ona tipka. Zadnjič mi je pa miško v koš za smeti odnesla. Zvečer pa tut hodim spat zgodaj, ker me je začelo ne-spanje dohitevat v vseh pogledih in sem totalno sesuta. Ona se pa še kar zbuja In tolko se doji, da se mi je 2 dni nazaj ena joška napolnila do amena. Ne pomnim, kdaj je bila tolk trda, boleča... sam še ven bi moralo začet tečt Draja, ful sem bla vesela za vaju, ko sem prebrala dobre novice!!! Meaa, to so pa res pr*** da ti ne pustijo na izpit. Niti malo fleksibilnosti ne morejo pokazat. Pa naša tut tekoj skoči k babici ko pridemo domov in kar stežka nazaj k meni, haha. Skačica, za diplomo!!!!!!!! Boš vidla, zagovor je samo formalnost, mene je blo tut zelooooo strah, na koncu (po predstavitvi) se je pa komisija skoraj sama med sabo "kregala" kateri ima bolj prav in boljše mnenje o tej temi... Ma pametni so se delal, js sm bla bolj za okras tam :)) IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja zdaj si ogledujem spet buggsterja, ker ko bo B hotla hodit, bo traxx kar ornk zalogaj za potiskat + B... Iz lastnih izkušenj ti povem, da je zelooo zoprno. Dejansko in ne samo kot izgovor!!! Meni se je Britax že ene 300% poplačal, sploh ne vem, kako hudiča sem bila prej brez njega. Predvsem zaradi lahkosti in dobre vodljivosti. Še mi Draja / Živa - 8,1 kg, 70 cm - 1 zobek Erna14 / Žiga - 9,5 kg , 73cm - 8 zobkov K_a_t_i / Žiga - 10,7 kg, 77cm - 8 zobkov meaa / Lan - 10,3 kg, 74cm - 2 zobka Pikca / Jernej - 7,35 kg, 70cm - 0 zobkov Sezam / Žiga - 9 kg, 75cm - 5 zobkov Sibil RR / Lukas -10,5 kg 77 cm - 6 zobkov Soncek78/Nika -9,65 kg 82 cm - 2 zobka Thaiss/Matia - 9,85 kg 78 cm - 4 zobke *sonchek*/Anej - 10,7kg 81cm -7 zobko Lejci / Ines - 8,2 kg 70cm - 4 zobki