Dajadada
|
Včeraj sem bila na eni službeni predstavitvi/delavnici. Se tiče mojega dela, ko pridem nazaj oz. bom verjetno že zdaj pomagala, tako da služba here we come. N. je bil pa spet pridkan pridkan fantek pri stričku v vartsvu, sta bila cele 3 ure in pol na sončku . Sam pazi to, ko ga pridem iskat tamauček lepo spi v vozičku brez kape in rokavičk in pravi moj bratec, zgleda da mu ni pasal, ker si je oboje dol povleku, on že ve zakaj...jao, deci . Potem sva šla pa še mal k varuški. Greva zdaj vsak teden za kakšno uro, dve, da se malo navadi okolja in nje. Tamaučku je kar kul tam, mala Ana mu bo velik izziv, ker ji sledi kamor gre ona in valda hoče vse kar ima ona v rokah. Meni je pa vsakič bolj grozno, ko greva tja in varuška mi je VEDNO MANJ VŠEČ. Meni je tok grozn, ful bi rada najdla kakšno drugo, ampak kje, kako Joooj, sej vem, da mi nikol nobena ne bo čist všeč, ker itak vsi delajo po svoje, mal drugač kot jst, ampak ...a bi ga lohk vsaj obrisala po bradici ko je jedel, ne pa da je vse dol kapljal po njemu in po tleh...a bi lohk jedel za mizo, ne pa kar mimogrede in vsepovsod, da se pol plazi po skutici in piškotih...ma vam povem, tam sva bila eno dobro uro in je bil čist svinjski...in pol mi reče naj ga naslednjič ne oblečem tok lepo . Pa sem ji povedala kaj si mislim, ampak sploh ni hotla poslušat...ona ima pač svoj prav . pravi naj se probam zmenit da od doma delam in imam doma N., ampak vem da to ne bo šlo...joj, joj, joj...k pa tej vrtci k nobenga ne dobimo, pa še za sept. mi je kle v gros. rekla, da ne more nč rečt, bo gužva itd .
|