|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
20.1.2008 15:13:08   
Barči78
Kati - a je ta kostum za 2 leti? Se mi zdi, da ga Žiga tako lepo pobere, naš je bolj droben, bi se verjetno zgubil notri. Ali imaj tudi manjše?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
20.1.2008 16:07:30   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Žabika, saj ne vem, morda te je že katera spraševala (nisem še na tekočem), pa bom kar vprašala, da potem ne pozabim. Kje si bila to na predavanju, sploh nisem pomislila, da kaj takega obstaja in seveda sem ful zainteresirana, da bi se tudi sama česa podobnega udeležila. A je bilo to predavanje tudi kaj povezano z alergijami, ali samo tako na splošno zdrava prehrana brez naštetega? Prosim za čim več info... Lahko na ZS, če se ti zdi, da ne paše sem...

Encijan, nisem pozabila, samo ni bilo pravega časa za odgovor.

Tečaj organizira Mojca Kurent, ki uči tudi masažo dojenčkov. Poteka na njenem domu, ponavadi ob ponedlejkih, traja pa 3 ure. Tečajev je načeloma več; na vsakem srečanju se pripravljajo različne stvari, prvi tečaj pa naj bi bil namenjen predvsem spoznavanju različnih možnosti (od tega kje kupiti sestavine, pa do tega kako jih skuhati oz pripraviti). Me smo zaključena skupina, tako da bi se za naslednje srečanje lahko odločile in prosile Mojco, da pripravljamo npr. samo zajtrke in malice. Zadeva je namenjena tistim, ki želijo pripravljati bolj zdravo hrano in seveda tistim, ki imajo alregije na posamezne sestavine. Povdarek je na pripravi hrane brez mleka, sladkorjev in jajc, vse ostale sestavine pa so iz biološke proizvodnje.
Na tem srečanju smo pripravile: riževo kašico s suhimi marelicami, rozinami in jabolkom; juho iz rdeče buče in riževimi rezanci; juho iz zelenih bučk; aldove žgance; riževo kremo; lešnikov sladoled; kokosove kroglice, pa poizkusile smo veliko različnih izdelkov. Npr. naravna sladila, različna mleka, čokoladne bombone, piškote, ....
Bilo je super, samo tako kot sem že napisala, potrebujem nekaj časa, da bom naučeno spravila v prakso. No pa ne vsega, da ne bo pomote.

Danes smo preživeli lep dan na svežem zraku in SONCU!!!! Pa še čist toplo je bilo. Zdej pa Hana spi.

hrana: Hana poje zelo, zelo malo. Ampak očitno ima dovolj. Samo malo se mi spet ne da pripravljat vsega za tiste tri žlice. Sej bo bolje. Najlažje je pa itak jabolko ali pa banano olupit.

pust: Kati ful je luštkan Žiga medo. Super kostumček. No jaz pa moje miške še ne bom izdala. Bom komaj počakala še 14 dni, da vam pokažem slikco.user posted image

trma: o tudi mi jo poznamo. Sicer ne z metanjem, ampak z jokom. Pri previjanju smo bili pa parkrat malo bolj na trdo in ni več panike. Samo leži in gleda.

ANJA: teli ta stari jih pa res stresajo. Huda podobnost - predvsem v višini!user posted image

Uf sem naklofala - dost mam!

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
20.1.2008 16:13:19   
Žabika
No še nekaj sem pozabila.

Za vse tiste, ki imate Sangenic-e! Če vam notranja spirala rada pada dol, kontaktirajte Ariel in jim to povejte in poslali vam bodo nov zgornji del koška. Mi smo ta spodnji del (ker se je snel dol) vrgli s polno vrečo plenic v smeti in nisem vedela kaj narediti. No in na forumu sem našla to številko, poklicala in imamo že nov zg. del. Mi je pa rekel gospod na drugi strani, da je to pač napaka - da tisti zatiči ne držijo dovolj in da jih zato menjajo.

Samo v vednost in spoštovanje! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.1.2008 18:03:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Kati - a je ta kostum za 2 leti? Se mi zdi, da ga Žiga tako lepo pobere, naš je bolj droben, bi se verjetno zgubil notri. Ali imaj tudi manjše?

1-2 leti. Ne, manjših pa nimajo. Ampak, če ga boš kam ven peljala, potem boš itak dala bundico spodaj in bo ok!

Lejči, ne zavidam ti takšne noči user posted image . Držim pesti, da bo čimprej bolje! Žiga se tako pogosto zbuja le še, če je kaj narobe (zamašen nos, zobki,..). Drugače pa mu kar gre. TOK, TOK, TOK

MEaa, nič se bat velikega avtomobila! Mej v glavi, da je mnogo bolj varen! Sicer pa se jaz še zelo dobro spomnim, ko sem zamenjala twinga za Peugeota 307 - od Lj do Trbovelj sem peljala, kot bi bila prvič za volanom, potem pa v mini boks pred hišo parkirala kot profesionalec! Zaradi servo volana, je bilo parkiranje mnogo, mnogo lažje user posted image .

Smo zdej nazaj s sprehoda po sončku user posted image . Smo se napokali v avto in odločili, da se peljemo do konca megle (joj, je ogabna tle v Lj user posted image ) in glej ga zlomka - že na začetku avtoceste proti Primorski smo ga srečali! Smo se kar na Vrhniki ustavili in malo sprehodili. Smo našli en fantastičen vrtec. Tak moderno narejen, ful dobra igrala, okolica... Res lep! Za konec smo pa še eno slaščičarno našli. Skratka - kul. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
20.1.2008 18:21:10   
sezam
pardaižnik - tudi mi ga že nekaj časa jemo. Vem, ad je alergen, zato ga nisem uvedla med prvim user posted image

barči - user posted image  nov avatar, pa kup user posted image user posted image , da se ortoka čimprej pozdravita
Za mleko se pa drugače dobi eno tako steklo, ki ga daš v posodo in ko se začne gresti, le to začne poskakovat in prepreči, da bi šlo mleko čez - preverjeno user posted image

jjasna - user posted image  kak fant je že vaš

vstajanje v stolču - pri nas se tudi začne vrtet pa vstajat - v primma papi se obre za 180 in se spravi na kolena - ko je začel to delat, ni nikoli več odpet. V tipp trapu se pa tud skor za 180 obrne user posted image

dajadada - kake fine sosede imate. Pa seveda lepe slikice Nejkota user posted image

previjanje - ne bi o tem, se vrti, pa vsede pol bi pa vse raziskal user posted image user posted image user posted image  Tko, da smo na previjalni toliko časa, da spravimo plenico gor, potem pa v naročju naprej user posted image

draja - se zmenimo za srečanje in ti prinesem user posted image

slikce - vsi malčki in malčice so ful dobri - s slušalkami, pa Živa & paparica, pa Jernejček & sončni zahod, pa pikanogavička Živa, pa seveda Anina "dvojčka" (user posted image user posted image  - ja res zgleda čista dvojčka), medo Žiga, user posted image user posted image

trma - no k sreči je nimamo - pri Žigu, zna pa toliko bolj zatrmariti Ana user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Sam kaj, ko cunj nikol ne zmanjka. Sama mam tud skoz poln koš, pa skoz perem,

Pri nas isto, predno je stroj opran in posušen (v sušlcu) se že spet v košu nabere user posted image

Žabika - hvala za info glede Sangenic. Pri nas tudi skoz dol padajo, enega smo pa tudi že v kanto odnesli user posted image

Včeraj sva pa bila v šopigu v A, otroka pa v varstvu pri naših. Se mi zdi, da je eden bolj užival, kot drugi. Pa za povrhu sta bila še ful pridna, Ana je celo lepo jedla user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
20.1.2008 18:33:23   
K_a_t_i
Punce, gre katera na Pilates, aerobiko, squash (aktivno igranje),... - neskončno možnosti user posted image . Jst bi definitivno RABILA malo miganja pa mi manjka en, da me ganja user posted image . Mal sem ogledala tole dvorano od Bu-ba-e, k je blizu mene http://www.bu-ba.si/index.php?menu=urniki-Ples . Anyone?
A je katera ki kje pridno miga (razen Tinaaje, ki z jezikom miga o aerobiki user posted image )?

Sezam, a ni fino, ko lahko nekam v miru greš, otroc se majo pa fino tačas? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
20.1.2008 18:38:49   
Dajadada
Sack'n seat je mene koštal mal manj kot 20 € s poštnino vred, uporaben pa naj bi bil nekje do 2 let.

Naši sosedi konjčki so res fajn za gledat, ampak kupi gnoja zraven njih pa malo manjuser posted image .

Žiga je res lušn medvedek, pa Živa kako obvlada papanjeuser posted image .

Pikca, nora fotka s sončnim zahodom. Sem kar gledala a je plakat, al je res.

Dvojčka Bor in Ela...Anja, zakaj pa je Bor tok bolj švohuser posted image .

Lejci, a tok ji povšter paše?
Men je tudi mami rekla zakaj ga ne dam nejcu pod glavico, mogoče bi pa boljš spal. Kaj pa vem no...jst se tok držim vseh teh novih zapovedi...nič pod glavo do 2 letauser posted image

Količina hrane...ja, pri nas je zihr vsaj 4x na dan po cca 200ml plus dve dojenji, zadnji mesec mu je res ful buši zrastu, pa spet ima mal podbradkauser posted image .
Danes je prvič jedel gostilniško kosilo...je jedel pri meni in sem jst skor lačna ostalauser posted image . Pojedel je pol moje goveje juhe s fuuul rezanci (jst jih itak ne maram), pa prvič je jedel štruklje s pehtranom in so mu bili ful dobri, je hotel kar še pa še...pa še neko puranjo rolado sem mu dala (kdo ve kaj vse je bilo tam notr, ampak kaj čš, če je bil fant lačen in če mu je bilo dobro). No poleg tega je imel pa še eno porcijo kuhane zelenjave. Aja, pa seveda je moral tudi majhno štalo narest in zlit moj deci refoška, tako da je bilo treba prte menjatuser posted image .
Bil je lep dan, lepa nedelja...še več takihuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
20.1.2008 19:22:36   
erna14
A je katera ki kje pridno miga 

a ni vazn kjeuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
20.1.2008 20:11:07   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Sezam, a ni fino, ko lahko nekam v miru greš, otroc se majo pa fino tačas? user posted image

A veš, da je prav pasal. Pa še ko sem vedela, da otroka uživata. sem bla pa prvič malo dlej ločena od Žiga (od 9h do 17h), pa sva oba preživela bp user posted image

miganje - jao, jao jaz se tud že cel mesec spravljam na aerobiko, pa še nisem prišla do tja user posted image user posted image

Še to, našemu malčku je že 2x ratalo vstat ob opori, ampak zmeraj, ko mene ni zraven. Enkrat pri moji mami, ko sva bila na obisku (medtem ko sem šla na WC se je dvignil ob enem stolčku), včeraj pa mojemu očetu ob jaslicah user posted image  drugače pa sploh še nič ne poskuša user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
20.1.2008 20:33:06   
tinaaja
Evo, pa smo doma.. No B pop ni ratalo zaspat, tko da sem sla kar mal z grozo na obisk... Na poti do tja je itak zaspala za 10 min. user posted image In me je ful rpesenetila. Of 12-20 je spala teh 10min, a je bila cel cas super volje user posted image Lubica pa je prejle dol padla user posted image

ZA vse umetnice - ideje za ustvarjanje http://malenoreideje.blogspot.com/

Ce katera bere bloge, je ena na RR, ki ima za moje pojme super stil pisanja - splet.ka user posted image (http://marjetica-marjetica.blogspot.com/).

Aja, vceraj sem hotla povedat tole:
Lesnina je prenovljena in vredna ogleda user posted image Mene je na WMF oddelku cist metalo, na sreco je vse tok drago, da nisem kupovala, sem prisparala za cas, ko bom velika user posted image

Na poti domov sem nasla CD od Colonie - remember the times waaaay back user posted image user posted image user posted image
Colonia špila, sobota zvecer, mravljinci v zelodcku, kam gremo zurat, kdo bo se zunaj, ... itd... me je popeljalo v leta nazaj in moram rect, da sem si kar zazelela en ornk odklop user posted image No, najprej bo treba nehat zizat (kdaj ze???), da se bom res lahko predala kasemu bambusu ali redbullvodki - moji nekdaj favourite toksicni zadevi user posted image Ja, zdaj je pa res ze dolgo od kar sem sla ornk zurat user posted image

a je sla ze kaksna v dalmacijo z avtodomom? mi2 bi verjetno sla letos za ene 2 tedna..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
20.1.2008 20:46:25   
erna14
tinaaja-oh ja in oh ja,bilo je davno....................user posted image ,si se mene naspiderala

nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
20.1.2008 20:52:27   
thaiss
erna maš mail!!!!!!!!!!!!!

Grem prebrat kaj ste čez dan naklofale in potem pokomentiram!!!!!!!!11

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
20.1.2008 20:54:30   
Lejci
Čer,

Naša ima novo animacijo - sestrinega morskega prašička. Čist je nora nanjga, boža ga, daje mu lubčke, hrani ga (seno everywhere), mu nosi igrače...

Pikca, men so pikopoko razprodali user posted image ... Ampak čbelca je lih tko lepa user posted image  Spodi pa rumene plišaste žabe, črnega nimamo nič, no wonder.

Vstajanje v stolčku, spodaj v kuhinji od staršev imamo Primo pappo, tam mi spleta ven po vseh 4 žez mizico na mizo, naredi vse, kar si zamislite, še mal, pa jo bom morala zvezat. Gor v naši sobi imamo antilopo (ker dol ful kadijo, ni druge, kot da jemo v sobi in kuhamo na hodniku... no comment) in mi tut že noge gor vleče.

Kati jaz bi se ti na pilatesu prec pridružla, ampak večino dni v tedni nimam varstva. user posted image

Dajadada, ja zgleda, ker gor sama leze, js ji tut v sanjah nisem povštra hotla dat. Pol se pa ponoč zbudim, pa njena glava vzporedno ob moji.

Tinaaja, mene tut vrže ob kakšnih predpotopnih spominskih komadih, ah kje so ti časi. Evo mal za nostalgijo... mene vedn v dobro voljo sprav http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg=2&show=5&id=21264&videoid=6135

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
20.1.2008 20:55:41   
K_a_t_i
Jao meni... Žiga še niti ne hodi sam pa je naredu v 15 minutah 20 krogov po stanovanju (enih 300-400m). Je nekaj rinil pred sabo in šibal (zavijala sem pa jaz user posted image ). Pomojem je čas, da začnem za gojzarji gledat, k bo hmal treba na Triglav user posted image .

Za tvoje snene oči, ja dala bi sve..... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
20.1.2008 21:14:37   
tejčica

Uf ste načvekale v zadnjih dveh dneh...

Jaz imam še vedno mami tu dol in mal pohajamo, mal pa moram izkoristit varstvo in se pripravljam na izpit, ki me čaka čez en teden, pa še seminarsko moram prej skupaj spacat...

Naš mali je danes KONČNO ugotovil, da flaško lahko v rokah drži tudi sam in pije iz nje.
user posted image

Obalke, kako kaže kaj s kofetkom jutri?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
20.1.2008 21:15:08   
thaiss
Matia pa od prejšnje noči kuha vročino in ni šans da jo zbijemo; čez dan sem ga kr z obkladki hladila, pred eno urco pa sem mu dala svečko in zdej spi na kavču, ker se mi ne da vsaki dve minutki v sobo, ker skos neki stokauser posted image  Upam, da ne bo kej hujšegauser posted image

ANJA luštna tvoja dvojčkauser posted image  
maškare v jaslih- pri nas bojo otroci našemljeni, Matia bo ....user posted image

Medo Žiga user posted image  user posted image  
Barci78 lep avatar, pa sibil tudi!!!

skutice LM ne kupujemo že kak mesec, odkar so bile lihtako bananine plesnive. Zdej kupujem kar hoferjeve in so OK

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
20.1.2008 21:16:09   
Žabika
No kdaj potem fiksiramo en žur marčevk brez sončkov? Čez ene pol leta bo pa mogoče že šlo - kaj pravite?

Kati: po moje bo Žiga jutri do 9:30 spal, ker se je zihr ful zmatru! user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
20.1.2008 21:19:13   
tejčica
Thaiss, a si ga v kopeli že kaj ohlajala? Daj ga v vodo ki je enaka njegovi telesni temperaturi, potem pa jo postopoma ohlajaj. Jaz sem Taji in tudi že Vidu tako zbijala vročino. Pa user posted image  za Matia, da se hitro pozdravi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
20.1.2008 21:19:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Obalke, kako kaže kaj s kofetkom jutri?

Nas ne bo, pa pri sibil so baje tudi bolaniuser posted image
Upam,da bomo čimprej zdravi, tako da se dobimo po dolgem cajtu!!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
20.1.2008 21:21:38   
tinaaja
No kdaj potem fiksiramo en žur marčevk brez sončkov? Čez ene pol leta bo pa mogoče že šlo - kaj pravite?

user posted image user posted image user posted image user posted image poleti, o bo potrebna hladna pijaca, da bo gasila naso vroco zeljo po odklopu user posted image user posted image user posted image ja, cez pol leta bo glih prav user posted image

Thaiss - joj boza, upam, da bosta cim prej brez vrocine. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
20.1.2008 21:21:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, a si ga v kopeli že kaj ohlajala? Daj ga v vodo ki je enaka njegovi telesni temperaturi, potem pa jo postopoma ohlajaj. Jaz sem Taji in tudi že Vidu tako zbijala vročino. Pa user posted image  za Matia, da se hitro pozdravi.

mukoma, ma smo!!!
thx

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
20.1.2008 21:24:41   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image  Super ideja. Pa tut že prej kot čez pol leta lahko.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
20.1.2008 21:31:42   
K_a_t_i
Joj, božček Matia user posted image . Glih zdej mi je še ena kolegica poslala sms (fanka od prejšnjega ponedeljka uvaja v vrtec) - da ma virozo z vročino... Zgleda ne bo treba vzet dopusta za drugi teden uvajanja v vrtec, ampak kar bolniško user posted image

Srečanje brez otrok - lahko kar prec, sam ne naslednjo soboto, sem zasedena user posted image . user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
20.1.2008 22:12:52   
Sibil_
No, za žur mamic marčevk bi se pa jaz zelo potrudila in poskusila prit-dajmo se kaj zmenit no-pa mogoče vseeno ko bo mal topleje (hmm-pa ko ne bo treba imet zimske opreme na avtu za v Lj, hehe).user posted image

Kafe jutri za nas odpade, ker ima Lukas še kar vročino.Saj drugače smo še kar, ampak ta vročina traja in traja in je ni konca, pa malo šmrka pa kašlja ma ni hudga.Patrik je bil bolj bogi-čist kot cunja dva cela dneva.user posted image

Za pusta bo Lukas buča, Patrik pa indijanec (taki so plani).

Obalke-a kaj veste kje bo kako rajanje-po možnosti na odprtem, ker s temi bacili jaz v kakšno dvorano glih ne bi šla?Dskubin-ti kaj veš?Navadno si najbokj informirana...user posted image

ANJA-ampak res, unikatna dvojčka imaš doma!Kva ga špihnejo stare nonce noo...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.1.2008 22:40:54   
draja
Matia, Lukas in ostali bubicani hitro, hitro se pozdravit!!!!!

Žur brez marčkov jaz sem za, pod pogojem, da na žuru ne teče beseda samo o naših sončkihuser posted image . yeah right, kolk sekund bi zdržale?user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.