|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
21.1.2008 12:38:28   
K_a_t_i
Ojla, čveke!

Dajadada, a pol zbiraš piškote, ki so teb všeč, ne Nejcu? user posted image
Thaiss, držim pesti, da ostane brez vročine user posted image .
Praznovanje - če bi blo po moje, bi povabili samo tiste otročke, ki jih Žiga večkrat vidi in konec (mislim, da bi bla to 2 marčka user posted image ). Ker pa se verjetno žlahta ne bo strinjala s tem, bomo verjetno naredili 2 "praznovanji" - enega za babice, dedke, strice, teti in bratranca (to je 11 ljudi + mi 3je v bloku user posted image ) in drugega za prijatelje - ZELO okrnjeno varianto. Nazadnje, ko sem bila pri enem ZELO družabnem enoletniku na r.d. ju, je božček mali skoz jokal, ker je blo enih 30 ljudi na kupu pa več kot 10 otrok, ki so se vsi za njegove igračke cufali.
Druga varianta pa je, da nas bo več skupaj praznovalo (naša "klapa", imamo 4 enoletnike rojene znotraj 1 meseca user posted image ). No, ne vemo še nič! Sreči imajo vsi pred nami pa bomo videli kaj in kako.
Urla, se bova zmenili za pilates! A ti je tole za štadionom kul lokacija al je mal predaleč? BRCAM TE!!!! (ob ponedeljkih imajo "uvajalno" eno uro pred vadbo - naslednji teden začneva, ok?!) Držim pesti za Tiana!!!!
Pikca - tudi pri nas je čiščenje noska nočna mora... Moj user posted image  pravi, da ma tamal ziher travme od tega, da je to zanj še slabše, kot če bi ga tepli. Što se mora, se mora, sam se bojim, da ima prav user posted image .
Sezam, se ti vid, da si utrujena, ko že zjutraj opazuješ sončni zahod? user posted image
Erna, u bogato! Glih plačo boš dala... Sam mi pa ni jasen - a prej ni noben neč popisval user posted image  Kako grejo razgovori?
Naomi, še teb mini poročilo glede na najino včerajšnjo debato o adaptiranem mleku - jedli stračitelo na kravjem mleku. Spali nepretrgoma 20:45 - 8:15. Mogoče pa je res kej na tem....
Barči78 - kje dobimo ta burek? user posted image

A katera daje pomaranče pa mandarine? No, zanima me, če je treba uno mini tanko kožico dol potegent, ker men se to toooooook ne da. Pa ne vem kako naj Žigu dopovem, da se pomaranča pa ne grize tko kot jabolko user posted image . Sej res - a je jabolka še treba lupit pa zakaj, če ja?

Novga menda nič... V bloku še vedno razbijajo user posted image , telovadim še ne, jedli smo pire krompir in repo,...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.1.2008 12:40:25   
cv105
vse naj naj Anej, Brina in Jure  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalo pokomentiram pozneje user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.1.2008 12:47:24   
Mojca B
k-a-t-i: spet vdiram na vašo temo!! mandarine naša Jona že sama zelo lepo je. Jaz jo sam olupim pa ji krheljček dam v usta - ga seveda držim, ker še nima zob ampak v dveh šusih to ona zmelje... jabolko pa lupimo. Domače, neškropljene ni treba. te kupljene pa jaz kr lupim. Itak, da vso svinjarijo najprej olupek vsrka...A ja luštn medvedek ni kaj! naša bo tud medvedek, malo drugačen. čeprav smo ji že poskusili namontirati pa dol vleče.

nič mejte se marčevke!! Tik tak vam dela....user posted image

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.1.2008 12:56:56   
Pikca
A katera daje pomaranče pa mandarine? No, zanima me, če je treba uno mini tanko kožico dol potegent, ker men se to toooooook ne da. Pa ne vem kako naj Žigu dopovem, da se pomaranča pa ne grize tko kot jabolko . Sej res - a je jabolka še treba lupit pa zakaj, če ja?

naš še nima zob in mandarino samo cuza - v bistvu spije samo sok... drugače pa po mojem ni treba une bele kožice stran dajat... jabolka pa jaz še zdaj ta velki lupim, ker noče jest kože oz. jo ven pluvauser posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.1.2008 13:12:56   
erna14
kati-ne sej stevc je odzunaj na hodniku,tako dauser posted image .ma dej sm bla tko jezna od kje so najdl tok elektrike,kr neki.aja na razgovoru sem bla pa ravn dons na vicu mam v soboto kao probo naj bi modele prpelala sam mi je bl tko no,bom vidla.joj sva bla pr p,pridm not,pa mi rece sej vidva sta bla pa zjuti ob 7 narocena,jaz sem mela pa ob enioh napisan,tko da morva jutr seenkrat ob 1 pridtuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.1.2008 13:41:30   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke ob obmesečnici! Pa vse naj naj tudi Brini in Aneju!

Draja, ja Jure je kr naenkrat iz dveh dojenj šel na nič. Sploh ne pogreša ziz. Sem mu hotla zjutrji jo dat, pa se je nasmeju, hitro k men pa me fajn ugiznu. user posted image Pa sem mu rekla, da ne sme in pol sem mislila, da nekaj le bo, je pa s prstkoma prijel za bradavico in si jo ogledoval. In to je to. Nič več zizanja. Kozje mleko ima malce drugače okus od kravjega - jaz ga ne morem pit, ker mi je bljak. Ampak je pa kozje mleko veliko bolj zdravo kot kravje, tko da...

mandarine, pomaranče - jza mu dam skoca, ampak ga pije samo če ga dam po žlici ali pa kar direkt iz kozarca. Mu dam pa tudi krhlje, ampak mu razrežem en krhel na tri dele, ker drugače si kr celega zatlači v usta in se pol davi.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.1.2008 13:52:42   
A-N-J-A
Ampak je pa kozje mleko veliko bolj zdravo kot kravje, tko da...

Pa tud velik bolj alergeno kot kravjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.1.2008 14:01:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Res user posted image   Sam mu ga dajem že 3 dni - pa bi se do sedaj že videlo - kakšne pikce, kri v blatu? Mu ga pa redčim z vodo 1:1. Joj, zdej pa res ne vem... ampak drugega mleka sploh pit noče user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.1.2008 14:04:35   
tinaaja
O anja, o tebi se mi sanja... saj ne.. se mi pa o pici user posted image user posted image user posted image

Mandarine .... ja olupim in to 2x user posted image user posted image user posted image Prvic, ker mala se ne zna olupit zunanje lupine, drugic pa iz preventive, ki se mi vseeno zdi boljs kot davljenje user posted image

Sonce otislo u nepovrat, zunaj piha ko user posted image .. Imeli smo S od sprehoda ... 

Sem bila ful atrakcija v bauhausu..  v eni roki vozicek z B, v drugi un njihov velik naupovalni, pol not eni regali in akcija user posted image user posted image Saj je slo, ampak user posted image user posted image user posted image In ne, cist noben od unih tipov zaposlenih tam ni niti mignil ... Jaz pa tud rekla nisem user posted image user posted image user posted image

Mene bi ful sok, da se B odstavi.. jaz se nisme ready user posted image No, ce bi se cez ene par mesecev bi bilo verjetno kar ok... ampak mi2 se se vedno dojiva dop, pop in zvecer - ponoci pa... user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.1.2008 14:14:03   
A-N-J-A
O anja, o tebi se mi sanja... saj ne.. se mi pa o pici

Jaz sem pa dons makarončkeuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

[/guote]

Saj lahko da ne bo nič,da ga dobro prenaša.Meni je P rekla,ki je alergologinja da ga ne priporoča.
Mal ga opazuj pa boš vidla kako ga bo prenašuuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.1.2008 14:14:52   
A-N-J-A
Rabim lekcijo o citiranjuuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
21.1.2008 14:34:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Mene bi ful sok, da se B odstavi.. jaz se nisme ready user posted image

Ja, sej tud men je blo tko tko, ampak je pa fajn ker zdej nima moj mož več izgovora, da ga morm dat jst na zizo pa spat. Dam flaško, pa ima zdej on to čez. user posted image Pa ponoči se manj zbuja, ko se več ne ziza oziroma zdej ko ve, da ne bo dobil ponoči nič.

Anja, ja ga bom gledal kako bo prenašal kozje mleko.

Pa ne boste verjele, ampak pojedel je več kot pol krožnika juhice, notr pa korenčka, malo teletine in rezancev! user posted image Kar nisem mogla verjet, ko je kr odpiral usta! Mogoče pa le začnemo jest tudi mi! user posted image

skutke - mi smo tudi dobili notr plesen, pa je bla tolk velka, da jo nisem rabila iskat kot Kati. user posted image Ampak sam v eni skutki, ena mi je bla mal čudna in sem jo stran vrgla preventivno, drugi dve sta bile pa OK.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
21.1.2008 15:20:23   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Sezam, se ti vid, da si utrujena, ko že zjutraj opazuješ sončni zahod? user posted image

user posted image user posted image  jao meni user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva pa bila dobre 2 uri zunaj. Ob ene 2h je začelo mal bolj pihat, prej pa ni bilo panike user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 15:45:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
21.1.2008 16:09:50   
draja
Joj punce, mi imamo potrjeno alergijo na KMuser posted image user posted image user posted image . Me je skoraj kap, ko me je pred BC v Šiški poklicala dr. Sedmakova. Alergična je na lakto globiline in še eno sestavino (se ne spomnim večuser posted image ) in zato tudi jajc ne bo smela jestiuser posted image . Obe sva torej na strogi dieti brez mleka in jajc. 
Ma ne no!!!!!! Ful sem žalostnauser posted image . Res. Saj vem, da je samo hrana, ampak vseeno. Noben si ne želi, da bo glih njegov otrok izjema v vrtcu in na plaži, ko ne bo smel jesti nobenih slaščic, sladoleda.

K sreči sem bila dovolj prisebna, da sem se zmenila z zdravnico, da pridem osebno po izvide. Je bila res ful prijazna. Tko da smo zmenjeni v sreod po 14. uri,ko pridejo še izvidi za celiakijo. Joj, samo bog ne daj, da ima še celiakijo. Joj sam tega neuser posted image .

Punce tole pa si vzemite k srcu in nikoli ne pozabite - vedno poslušajte le svoj materinski čut!!!!! Res. Ker jaz že od prihoda domov iz P sumim na to alergijo in sem šla že takrat samoiniciativno na dieto, pa se nobeni od P to ni zdelo potrebno. In ko smo enkrat le izsilili alergološko testiranje in so bili izvidi negativni, mi noben P več ni verjel, da Živa mleka ne prenaša. Ne naša P, ne alergologinja na PK, ne zasebna alergologinja. Za vse P so bili tisti izvidi sveti. Sem se včasih že prav neumno počutila in resno pomislila ali si jaz smao umišljam, da ima Živa probleme lai kajuser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da se je dr. Sedmakova zadnji dan na koncu le odločila še za testiranje na vsako mlečno sestavino posebej!!! Njena natančnost nas je rešila, čeprav so se sestre jezile, da kaj se je spet spomnila in smo morali Živi takrat že sedmič tisti dan vzeti kri. Hvala bogu za to njeno odločitev.
Pa da ne omenim, da kako me je naša P na zadnjem pregledu okarala, ker sem še kar vztrajala na dietiuser posted image user posted image . Da ne jaz ne otrok s tem ne jeva pravilne in zdrave prehraneuser posted image . Sem imela pol še slabo vest zaradi te diete. No, zdaj pa imamo končno črno na belem!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
21.1.2008 16:15:23   
Pikca
Mi2 sva pa bila dobre 2 uri zunaj. Ob ene 2h je začelo mal bolj pihat, prej pa ni bilo panike
enakouser posted image ,no, zadnjo urco sprehoda je že pihalo, ampak je Jernej zaspal in je bil lepo v vozičku zabarikadiran.

Živa je bila pa danes v vrtcu pohvaljena, do zdaj je bila samo opazovalka, kadar so kaj risali, izdelovali... ni hotela sodelovat, danes so pa delali punčke iz cunj in je ful sodelovala, sama je šivala, naredila ogrlico... jo je vzgojiteljica pohvalila kok je spretna in se ji je ful zdelo, jaz pa tud čist hepiuser posted image

rojstni dan - sploh še nisem razmišljala, bova pa najbrž z Jernejem skupaj praznovala, ker je samo 9 dni razlike. bo pa seveda on glavniuser posted image  drugače pa tako kot pri Živi, v 2 rundah - najprej domači in ožja žlahta, pol pa še prijatli in prijateljčki

< Sporočilo je popravil Pikca -- 21.1.2008 16:25:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 1166
21.1.2008 16:22:25   
Pikca
Draja, ne bit preveč žalostna, zdaj vsaj veste pri čem ste... in alergije pri otrocih dostikrat izzvenijo čez čas... držim pesti, da nima celiakijeuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
21.1.2008 16:25:45   
*sonchek*
No, pa se po dooolgem času tudi jaz javljam. Hvala vsem za čestitke user posted image  
Čestitke seveda tudi Brini in Juretu user posted image

Mi smo ok - včeraj smo prišli iz topličk. Je bilo treba še nekam pobegnit pred koncem porodniške in začetkom uvajanja v vrtec. Anej je užival 100/h! Drugače pa nič posebnega - jemo vse (razen svinjine, pa malo štrajkamo pri sadju), čakamo 8. zobek, naredimo nekaj korakov in zaenkrat smo zdravi. Dojili smo se le še zvečer pred spanjem, zdaj pa tudi to ukinjamo. Anej je pravi hiperaktivc in vzgojiteljice v vrtcu se mi prav smilijo, ker bodo po mojem non stop letale za njim user posted image
Še nekaj slikc

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
21.1.2008 16:37:12   
tinaaja
Draja ... saj ves... user posted image user posted image user posted image sigurno ni lahko imeti otrocka na taki dieti, ampak Ziva zaenkrat drugega ne bo poznala in bo njej to normalno. Verjamem, da bo to itak izvenelo. Glede celiakije pa srcno upam in posiljam user posted image user posted image user posted image , da bodo testi negativni. Vseeno pa, ko potegnes crto, ce ze nekaj mora bit, je alergija na hrano boljsa opcija in je bolje, da je otrok poseben samo pri prehranjevanju, kot pa da je kaksna fizicna posebnost ali pa ka drug gastro problem. Prvi rd bo torta mal posebna, za drugega pa bodo ze notri jajcka in zraven smetana user posted image

Sonchek - ja, anej je ze pravi pobalinko user posted image Se je pa kar orn spremenil v obraz, je prav fantek ze, nic vec dojencek user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
21.1.2008 16:48:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Kravje mleko - včeraj sem Lanu prvič dala mleko (Pomurka v plastenki). Mi lahko ena pove kje je na tem mleku odtisnjen rok uporabe?? Celo flašo sem pregledala pa njiker ničuser posted image

probaj na zamašku

O, Draja user posted image  - user posted image user posted image user posted image . Ti držim, res MOČNO držim pesti, da ni celiakija!!! Pa da tudi tale KM alergija izzveni VSAj do 3. leta...

Sonček, luštne slikce user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 21.1.2008 16:55:28 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 1170
21.1.2008 16:59:21   
Anonimen
Draja - moja sestrična je imela tudi alergijo na KM, na jajca, pršice, na mačjo, pasjo dlako, česen,... ma na vse živo. Skoz je bila pikasta, zabuhle učke, otečena po obrazku, ustnice,... Bilo je zelo hudo. Njej so to ugotovili že zelo zgodaj - točno se ne spomnim, ampak predno je dopolnila pol leta. Danes je stara 9 let in je vse normalno. Alergij nima več že dolgo - le muckov ne sme preveč ljubčkat. user posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
21.1.2008 17:41:50   
sezam
draja - user posted image user posted image user posted image  se pridružujem, kar so ti že napisale ostale in močno upam, da ni še celiakije. Alergija bo že sčasom izvenela. Je pa sigurno bolje, da se alergija odkrije čimprej in se otrok takoj privadi takega okusa. Njej bo pač že normalno, da določenih jedi ne sme. Težje bi ji bilo kasneje dopovedati, da tega pa ne sme. Še dobro, da si toliko časa vztrajala pri pregledih, drugače bi še dlje časa mučili Živo user posted image

Mi imamo pa vročino - Žiga 39,2 v ritki user posted image  Kar naenkrat.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
21.1.2008 19:19:02   
pocka
drajauser posted image user posted image ,kot so ti že druge napisale, ni prijetno,da ima alergijo, ampak boljše,da je alergija na hrano,kot pa na kaj drugega in boljše,da ste jo zdaj ugotovili,kot pa kasneje, se bo že od začetka navadila na tako hrano. Začetek bo verjetno težak, ampak pol pa ugotoviš,da je nešteto možnosti za pripravo obrokov brez teh živil in lahko kljub temu zelo dobro ješ. Držim pa močno pesti,da ne bo celiakije. Bravo zate in tvoj materinski čut, da si tako vztrajala.user posted image user posted image

sonchek - lušne slikice, Anej je že pravi fantič

vsem bolančkanim pošiljam pikapoke,da se čimprej pozdravijo

No,danes sem pa začela odštevati dneve do službe,včeraj je bil še en mesec do začetkauser posted image user posted image

Taja je že v mižulah, moj je šel v nočno, jaz pa še kužo zrihtam, pol pa si naredim eno manjado in naštimam en film... user posted image

...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
21.1.2008 19:21:03   
pocka
aja še to...meaa - se mi zdi,da je datum na plastenki naprintan, malo nižje od zamaškauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.1.2008 20:05:49   
tinaaja
da obudim tole otrosko igrico... ma za crnit smesno al pa zalostno user posted image
preberi in poslusaj http://www.lubica.net/bigwhale/blog/?p=1099

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.