|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
18.1.2008 22:02:53   
Gio
user posted image user posted image

še mal naših slikic user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.1.2008 22:06:57   
cv105
čer

no, postarali smo se ... zdaj pa naprej user posted image  

živa&draja: user posted image  za vaju ... da vaju e bi nikoli več tako grdo mučili in da bi ti dr kočno že ugotovili, kaj muči malo miško

čiščenje noska: zdaj, ko je zdrav, ga pustimo popolnoma na miru ... ob prehladu pa mu ob vsakem previjanju, pred in po kopanju in še vmes po potrebi vlivamo fiziološko in čistimo z babyvacom ...
koliko vlijemo na 1x? ... ampulca drži 20 ml ... spraznimo tudi tja do polovice ... običajno takoj priteče tekočina v grlo ... ko se sluznica zmehča, pa do konca sčistimo z babvyvacom ... takrat gre ven ulala materiala ... sta mi pa P in patronažka zatrdili, da fiziološka ne škoduje in da se jo lahko vliva v nosek kar konkretne doze ... kje je meja ? ... ne vem

nosek se Maksu sčisti tudi tako, da ga fejst zmatramo ... norimo po hiši gor in dol in potem se kar samo odpre in teče v potokih ven ... pomaga tudi para in eterično olje ... po tej mešanici se fino kiha ... upam pa, da vseh teh metod letos ne bomo potrebovali preveč user posted image

dan minil na brzino ... dopoldne sem na občino oddala vlogo za znižano plačilo ... ajajajajaj ... celo na sprehod smo šli ampak ne po sončku ... ste očitno vsega v LJ ponucali user posted image  ...

bodite pridni ... nočko user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.1.2008 22:10:49   
A-N-J-A
user posted image Se mi zdi da me že cel mesec ni blo goruser posted image .Smo mel probleme z netom in sem bla out of rr.
urla ful te je lušten bratuser posted image ,pa hvala za dons

draja-upam da je zdaj konc s tem preiskavam in da se Živi izboljšauser posted image

pika pola,ko sem jaz z Borom zanosila sem mela tak zobobol da me je skor pobral-to je vse hormonsko.
Lejči-Ines je res pravauser posted image

Mi smo bli danes na bazenu in smo ful užival,no otroka sta bla čist happy.
Pa Borko ma nov zobek-šestiuser posted image .

To je vse od mene,sem zmatrana k sem mogla tok prebratuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.1.2008 22:29:57   
amy26
Draja, sam da je vse za vamiuser posted image , men bi bilo slabo če bi Eli tolikokrat jemali kri, že zadnjič mi je bilo v Ped.kl. slabo ko so ji dvakrat jemali iz rokice in ko je jokala kot dež.

Glede mleka je pa res en sranje, če nimaš na papirju dokazane alergije te kao ne pripada na recept, pa čeprav otrok ne prenaša KM.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.1.2008 22:35:16   
A-N-J-A
Aja še ena prigoda z bazena.Itak da so bli sami upokojenci in  tko enkrat zaslišim zraven mene k ena mama razlaga drugi:joj lej kok sta luštna te dva dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.1.2008 22:36:48   
draja
Uf, sem kar zaspala med Živinim uspavanjem, pa mi ni dalo, da bi kar za noč tam ostala. sem smotana s tem ponočevanjem user posted image !

Punce hvala vam vsem za lepe besede user posted image user posted image user posted image

Tinaaja ne ni mi treba nehati dojit. Samo Živa pač ne sme drugega mleka kot allernovo (v kašicah itd.).Tudi tam so ji kašice pripravljali s tem mlekom, samo jih tudi povohala ni. Doma še gre, če ji banano zmiksam notri ali pa sladkam. V bistvu zdaj še z lažjim srcem dojim, ko vem da ni preobčutljiva na laktozo in s tem na moje mlekouser posted image .

Pikapola ojej zoboboluser posted image .Jaz sem jih kar nekaj že prebolela in se popolnoma strinjam z Erno, da je to najhujša bolečina! Upam, da kmalu mine.

Erna bravo za razgovor in držim pesti, da tudi vsi naslednji dobro uspejo! Žigcu pa veliiiiikeeeeega poljubčka na buškico.

Urla prav res te je fajn spet malo več brati!

Gio lepo, lepo da se malo oglasiš! Ela je pa fuuuul zrasla. Res, se mi zdi čist drugačnakot sem jo nazadnje videla.oraš večkrat kakšno slikico prilepitiuser posted image .
Pa bravo Eli kaj vse že znauser posted image user posted image user posted image .

Ines, bejba, obvladašuser posted image user posted image user posted image
Bor in Matia čestitke za nova zobkauser posted image user posted image user posted image

Encijan mi smo se zdaj malo bolj opogumili pri uvajanju novih živil, ker smo nekako dognali, da težave niso tako zelo povezane s hrano. Meso pa Živa je zmiksano z ostalo zelenjavo in polento ali rižem ali krompirjem. Je pa vedno le purana, ker to pač tudi midva jeva in to pač imamo domauser posted image .

Dajadada Živa tudi pogoltne fiziološko in nikoli ne priteče čez drugo nosnico nič venuser posted image . Čistimo ji kar z niveinimi ampulami in porabimo največ eno za obe nosnici. Smo pa pridni in že od prihoda iz P čistimo nosek vsak večer s fiziološko + narhinelom!

Maks čestitke za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.1.2008 22:37:47   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Aja še ena prigoda z bazena.Itak da so bli sami upokojenci in  tko enkrat zaslišim zraven mene k ena mama razlaga drugi:joj lej kok sta luštna te dva dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  tale je pa bosa user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.1.2008 22:58:46   
sezam
Pikca - upam, da se nam uspe še enkrat videt, predno začnemo s službo, pa čeprav samo s tamalim dvema user posted image  Drugače pa en kup user posted image  za vaše zdravje

draja - jaz imam eno škatlo Allernove, pa ti jo lahko dam, ker jo mi ne bomo potrebovali. Kupila sem jo, ko smo šli na morje (pa sva bila še na dieti), pa je nismo nič potrebovali

PikaPola - user posted image user posted image  da te čimprej neha bolet zob

erna - upam, da najdeš čimboljšo službo - kjer boš zadovoljnja s šefico in da bo dobra plača user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
joj lej kok sta luštna te dva dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

U Anja, tale je pa močna user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.1.2008 0:25:52   
skačica
čer!

Joj kok ste načvekale, sem samo preletela in si upam, da najpomembnejše točkeuser posted image  zapomnila.

draja- mi gre kar na jok, ko berem kaj je mogla tvoja Živa danes prestat. Revica mala, no. Samo da je za njo pa upam, da boste res izvedeli kaj jo muči.

nosek- jaz samo kadar je prehlajena, čistim nosek s fiziološko, drugače nikoli. Zaenkrat tako pali. Imam pa kar pršilo Aqua maris in ji razpršim v nosek in konec dela.

Evo, sem že pozabla o čem ste kaj čvekale.

Midve sva bile dans tud na sončku, za hišo sva se gugale in gledale psa in mačko, k sta se igrala.
Zvečer sem pa jaz lepo odšla mal na step aerobiko in sem bla tako kaput(kondicije ni ni), da sem mislila, da bom izdihnila. Zdele se pa počutim odlično. Bom kar lepo 2x tedensko hodila, da še kej zase naredim. Vem, da bi mogla večkrat, ampak mi ne znese. Seveda je po telovadbi sledil še daljši ženski klepet ob čajčkuuser posted image .

Grem spat, sem utrujena za umret.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.1.2008 1:26:50   
Anonimen
Sam tolk na hitro predno grem spat, da se javim...

En kup objemčkov za vse bolančkane, prehlajene, popikane od inekcij, za tiste, ki se privajate v vrtec,... skratka vsem. user posted image

Nočko!

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.1.2008 9:00:05   
tinaaja
Jutro soncki!
Jjasna, Gio - ja lepo, da se oglasita. ela je prava mala damica, in kaj ze vse obvlada user posted image Jjasna, daj kaksno fotko tvojega cupavca gor, vidim, da so mu ful lasi zrasli.

Zajtrk - no da delim se nekaj, kar pri nas pali zadnji teden. Rizeve vaflje in pepecenec namocim najprej mal v vodo (5-10sec), da se rahlo razpusti in mala je na veliko. Ker men je tud vse ful suho za tko jest. Pa vmes ji skoz dajem za pit in ful pije,kljub temu, da je ze razmoceno. Skratka, danes je pojedla 1 vafelj in 2 prepecenca (od hipp-a), zdaj pa se nekaj kruhka cuza user posted image aja, pa actimel koncko pije po zlicki user posted image

Obalke, kaksno kaj napovedujejo vreme za jutri za obalo?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.1.2008 10:14:12   
Žabika
tinaaja: jaz sem včeraj slišala, da bo nedelja sončna, razen ob morju, kjer bo nizka oblačnost. Tako da mi smo spremenili plan in šibamo na G do ponedeljka.

No najin žur se je včeraj končal ob polnoči, ko je bila doma urgenca! Nato sva se podojili in je spala v kosu do 7:30. Ne vem, kdaj se je to nazadnje zgodilo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.1.2008 11:01:50   
skačica
dan!

Pri nas ni sončka, sva pa ble z malo že zunaj eno urco, zdej pa spančka opoldansko spanje(malo zgodaj, ampak ponoči ga je sračkala). Izgleda, da jo muči druga enkica spodaj, ima vse nabreklo in še kaka bolj pogosto tako, da je sigurno to.

Za zajtrk sem ji pripravila čokolino, ampak ji ni šel dol, par žlic in adijo. Ko se zbudi ji pripravim sadno malico, za kosilo pa še ne vem kaj naj ji skuham, midva bova kar pico jedla. Men se čez vikend ne da kuhatuser posted image .

Aha, kaj pravite? Patronažna mi je rekla, da paradižnika ne smem dat Izi do 2. letauser posted image . Sem bila prav presenečena, tega res nisem vedla. ma zakaj pa zdej to? Jaz ji ga bom poleti ziher dala, ker ima tast vedno tako lepega in dobrega(nič škropljenega in to) pa svakinja jima je tud dajala pred drugim roj. dnevom.

Danes sem se zbudila za pol kile lažjauser posted image  in zelooooooo lačna, ampak ne, nič drugega ne jem za zajtrk kot sadje. Zdele grem en kivi uničit.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.1.2008 11:24:36   
tinaaja
Skacica, s cim ji delas cokolino? Paradizinik pa je kao tudi hud alergen. Jaz ji ga bom ziher dala poleti domacega user posted image A ti tud sadje unicujes user posted image Za kosilo pa rakle user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.1.2008 11:54:43   
soncek78
Hello! Pozdravček z obale...

Vreme je bljaaaaakkkk! Megleno in nizka oblačnost. Pa sem upala, da bo malo sončka posijalo. Mala moja ninka, saj je pojedla skoraj 300 g sadja. Potem je kar dol padla. Ubošček, kok se je namatrala.

No zdaj smo že auf! In čvekamo...

user posted image

Pucanje noska:  mi delamo to samo po potrebi... Občasno!

Draja: Upam, da bo čimprej mimo user posted image in da bo z miško vse vredu...

Zdaj moram že letet, noče več bit v stajici. Protestira! Evo tako izgleda...

user posted image

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.1.2008 12:00:03   
erna14
skacica-jaz sem mu zadnc nardila paradiznikovo omako,je full jedu z krompirckom pa ni blo nc,kar se pa tice zajtrka in sadja za zajtrk,sem pa nekje brala da bi moral za zajtrk jest sadje ker to prinasa vir energije za cez dan in je baje najbols za zjutrajuser posted image
no tko kosilo se kuha/pece,za nas pica za tamalga pa kumare v omaki z krompirckom

prsla je mami na obisk je spet prpelala sabo pol kleti iz dolenske od krompirja,zelja,kolerabice.....cokoladeuser posted image

anja-ojoj user posted image user posted image si me nasmejalauser posted image ,pa cestitke boru za zobka
tejcica-no sej lahko nehas mal ribat pa gloncat,ti damo day off,da lahko prides se mal sm pocekiratuser posted image
jjasna-wb,lepo da nas nisi pozablauser posted image
gio-super fotke in tudi tebi wb in lepo da prides tudi ti mal k nam pogledatuser posted image
thaiss-jeeeeuser posted image user posted image nasemu zobatcu za zobka.caki neki sm pozabla,a nisi nekega soncka omenjala da ti ga poslem-cccccccc ni sansuser posted image user posted image mi smo se vceraj sicer sam 30 min tko lepo martinckal po soncku a ves kok je sedlo da sva za kratek cas zapustila tole najino karantenouser posted image
tinaaja-brina faca z piscancem,a je padla kaka fotkauser posted image
dajadada-men je rekla na PEK zdravnica da ni omejitve v kolicini fizioloske na dan,cim vec tem boljse zato da se smrku razredci da ni gost,mogoce ne vlivas dovolj pod pritiskom jaz mu dajem v nostka z tistim razpiratorjem k je kao za nos picat,vlijem v tist not pa stisnem in zelo malo pogoltne
draja-kako se drzi moja mini snaha,a jo se rokica buba.no pa enga lupcka ji posiljava z zigijem
kati-a se zdaj cune pospravlasuser posted image user posted image user posted image

no zdaj pa grem

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.1.2008 12:03:35   
erna14
tinaaja-a ni neka zadeva kao "cokolino" od millupe k se zmesa z vodouser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.1.2008 13:11:13   
Lejci
Mi smo tudi nazaj s sprehoda, kok paše, k ni dežja, še celo sonce smo vidli za 3 minute user posted image . Mala pa spi, je med dojenjem zaspala, kar se pomoje tutže 1 mesec ni zgodilo. To pa to, ko ni hotla dopoldne spat... Ričet se pa tut že kuha...

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Aha, kaj pravite? Patronažna mi je rekla, da paradižnika ne smem dat Izi do 2. letauser posted image .

Hmmm... halo... jaz sem ji paradižnik že zdaaaaaavnaj dajala, ena izmed njenih najljubših jedi so makaroni v paradižnikovi omaki. Prvič slišim, da kar do 2 let naj ne bi, še v paparici piše... ne bom trdila, ampak se mi zdi da po 8. mesecu. Pri nas je to šlo po grlu že veliko prej.

Čokolino naša tudi ni najprej marala, tko da sem ji keksolino kupila, to pa ji gre 100 na uro. Zdaj že tudi "čokolino" v bistvu simby od tuša. Ampak ni ga pa čez rio mare za zajtrk user posted image

Nč, grem perilo obesit user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.1.2008 13:17:57   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

no tko kosilo se kuha/pece,za nas pica

Erna, a ti mal za mano ponavljaš user posted image

Pikapola - user posted image user posted image user posted image  za tvoje zobeke, res znajo bit problem med nosečnostjo. Drugače pa, drug teden bi imela čas, če bo Neja zdrava in bo šla nazaj v vrtec. Se slišimo.

A-N-J-A - a dvojčke skrivaš pred nami user posted image . Sicer pa če je tvoja Ela nekje tam kot moja Neja, potem ni čudno, če pomislim kako velik je Bor user posted image

soncek78 - a tvoja takole nežno protestira, ja res je jezna,user posted image jo je lepo videti, prov srčkana je. Moj ko protestira, se nazaj vrže, je hudouser posted image

Paradižnik - jaz ga vedno kuham v goveji juhi, pa tudi v tubi ga uporabljam za kakšne juhe.

Gio - a tvoja pa takole slušalke na ušesa, da ma mir pred tabo. user posted image user posted image

Spanje pri nas se spet malo izboljšue, nosek je malenkost boljši, le da je začel kašljati med spanjem. Drugače si pa sploh ne predstavljam, kako bi jima jaz zlila v nos dl tekočine, men je to kar mal tu mač, al pa bi porabla eno uro časa, k ne gre nikamor, pa še vse jima v usta teče, pa Neja še malo ven spljuva, Žan pa vse pogoltne. user posted image

Nič, mali stika po omarah, grem v akcijo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.1.2008 13:33:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Jjasna, daj kaksno fotko tvojega cupavca gor, vidim, da so mu ful lasi zrasli.

ja, sem ga že dvakrat sama malo ostrigla, pa so vsi takoj skritizirali, sedaj pa čakam na sestrično, ki je frizerka, da ga pride v ponedeljek ostrič. Pa še par fotk.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.1.2008 13:46:02   
cv105
dan

... danes smo leteči ... jutri je smučarska tekma in smo celo dopoldne delali štartne liste, delili številke, šilili svinčnike, brusili smučke ... ni da ni ... Maks je omagal ... sva mislila it na sprehod ... prestavljeno za nedoločen čas ... sončka pa ni in ni ... user posted image

zvečer bova šla še k dedku ... je doma ... nekam je oslabel (nima moči) in včeraj sem mu kupila masažne (ali nekaj podobnega) žogice, da bo malo moč v rokah treniral ... upam samo, da mi jih ne bo direkt v glavo vrgel ... user posted image

jjasna: kakšen fantin je že ta vaš Jure
sonček78: joj, kako nežen protest ... čisto nekaj drugega kot naš ravbar
paradižnik: Maks ga je odkar smo uvedli GH ... ni bilo nikoli reakcije, najprej smo jedli domačega, zdaj pa kdaj pa kdaj tudi kar kupljenega v kakšni omakci ali mineštri
Anja: ja, česa vse ljudje ne skombinirajo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.1.2008 14:50:05   
Dajadada
He, he, so pa popularne slušalke.
Evo našega DJ Nejkota (mu je kar lička skup stisnl, k so tok velikeuser posted image ).

user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.1.2008 15:32:37   
Dajadada
Jaz pa danes pucam, pucam in pucam. Sem že vse posesala in pomila po tleh (to se pri nas ne zgodi velikokratuser posted image , je bolj mož za pomivanje), pa zglancala kopalnico in kuhinjo. N. pa pančka po obilnem kosilu (jaz ne morem verjet kok ta mali poje...v zadnjem mesecu je ful bušija dobiluser posted image ...zgleda k bierbauchuser posted image ).
Danes je imel npr. za:
- zajtrk: kos rženega kruha z maslom in marmelado (zmazu kr ornk velik kos),
- malica:vsaj 200ml kuhanih jabolčk in hrušk s kosmiči
- kosilo: 300ml čisto goste zelenjavno-mesne juhe...pa kar še je hotel jestuser posted image
spil pa 1dcl čaja.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.1.2008 15:41:34   
Dajadada
A sem sam jst doma, al kaj? Druge pa vse šibate naokoli.

Pocka, mi smo probali Sack'n seat in je fajn zadeva. Ampak samo za tisti čas ko je in je pri miru, ko neha jest pa kar nogice spodviha pod ritko in se hoče dvignit. To je pomanjkljivost, ker ima nogice na stolu...mu ne visijo dol tako kot pri drugih stolčkih. Naš v trip trapu kar zdrži nekaj časa, tako da lahko tudi midva pojeva...tam ve da ne more nikamor...pa seveda ne sme imeti nogic naslonjenih na poličko, ker drugač takoj začne vstajat.
V glavnem je priročna zadeva za k babici, ali pa za na dopust.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.1.2008 16:04:44   
Barči78
No tko, napisala veliko, pritisnila potrdi, pa pol takoj prekliči, ker sem nekaj pozabla in je šlo vse v franže.

Pozabla sem povedat, kako je Jure srčkan.

Probam še 1x mal spisat.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.