draja
|
Jutro! No, jaz pa o naši noči ne bom, ker ne jamram več . Sem dolžna še par komentrajev od včeraj: Barči kolk si ti faca s tem mlekom . Tolk si me nasmejala,sem si te prav predstavljala zraven lonca, polno upanja,.... . Pa Žanu pošiljam milijon pikapok, da se hitro pozdravi! Res je hudo,če je tako zelo, zelo prehlajen. Kati čist iskreno - lepšega pustnega kostuma (in seveda tudi otročka v kostumu ) še nisem videla!!!! suuuuuuper! Sezam joj super, se priporočam za allernovo . Tinaaja jaz dam kakšne tako zapacane obleke kar skuhat pa gre vse lepo dol, pa zaenkrat se mi še nobena cunja ni uničila. So pa res praviloma bile vse bolj svetlih barv ali celo bele. Pa super za Brinin napredek v spanju!!!!! Trma poznamo. Čeprav ne v obliki nekega histeričnega joka, ampak malo zacvili, glavo nazaj vrže,.... Še vedno pa je najbolj legendaren Brinin izpad, ko ji je Žan flašo vzel . Faca mala . Količina hrane me je skoraj kap, ko sem prebrala, koliko eni pojejo . Mi smo daleč zadaj, edino kosila bi pojedla ogromno, vse ostalo pa zadnje čase ne pridemo niti do 100 ml. Sploh sadje ji ne gre in ne gre. Zdaj v bolnici sem imela prave muke s hranjenjem. Za vsako žlico je morala obvezno najmanj enkrat vreči igračko na tla, jaz pa valjda vsakič do pipe in jo oprati in obrisati, pa spet jovo na novo. Vam povem, aerobika brez primerjave!!! Pa obrokov imava tudi ful malo, zgodaj zjutraj malo dojenja, pol malo, malo malice, pol kosilo, pol malo, malo malice in zvečer malo večerje + malo dojenja. Ampak silim je pa s hrano nikoli ne. To se mi zdi grozno, silit s hrano mislim.
|