|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
19.1.2008 22:50:30   
Anonimen
zmotla

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 19.1.2008 22:52:14 >

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.1.2008 23:43:33   
skačica
kok luštne slikce, punceuser posted image user posted image user posted image . Sam res so tile naši marčki sami lepotci.

Anja- ja res, čist dvojčka, jauser posted image . Mislim halouser posted image

trma- moja Iza niti ni trmasta zaenkrat. Sej včasih z nogami pobrca, ko jo umaknem od kake nevarne zadeve, ampak redko kdaj, da bi burno odreagirala. Sploh pa ne, da bi se nazaj metala (zaenkrat, upam, da ne bo že jutri drugačna slikauser posted image ). Pri previjanju se pa obvezno hoče obračat in doseči tiste stvari, ki so najbolj oddaljene od njenih rok, zato ji kar jaz dam hitro kako stvar v roke in jo zamotim, da jo čimhitreje previjem.

Smo šli dons k moji mami, Izo pustila 2 urci v varstvu (mami pravi, da se mora mal Iza navadituser posted image ) in šla z bratom in njegovo punco ven na pijačko. Je pasalo, še bolj je pa pasalo prit nazaj domov in stisnit mojo malo.
Jutri gremo spet dol, je za mojega atija maša.

Grem spat, sem čist kaput. Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
20.1.2008 8:06:07   
Barči78
Jutro,
Sem kar naspana, kljub Nejinemu dretju, do nevem kdaj, kljub Žanovemu zbujanju, revež ne more dihat, pa ga opazujem, zdej skoz skozi usta diha. Učke j eimel zvečer tako zalepljene, da sem mu kar v vsako dala po eno kapljco Nejinih antibiotičnih kapljic, da je vsaj učke lahko odprl, danes je pa z učkami malo boljše.user posted image  Joj, pa naj se že pozdravita.
Kašlja Žan celo noč takooooo močno, da sem mu poleg posteljice priklopila osvežilec zraka, pa notri nakapljala evkaliptus. Ful je bošček.

Živa - ti maš pa res eno super mamico, a te je pod tuš kabino postavilauser posted image user posted image

ANJA - luštkana slikica, no ja, če dobr pogledam,.......................user posted image  sta pa res mal podobna

Kati - ma si ti pridna, res. Sam kaj, ko cunj nikol ne zmanjka. Sama mam tud skoz poln koš, pa skoz perem, likam pa zvečer, ko vsi spijo

Mašakre  v jaslih - pomojem ravnotako oblečejo otročke, jaz našo Nejo bom, kje pa si dobila kostumček Kati

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
20.1.2008 8:15:52   
tinaaja
Barci, upam, da se tvoja2 kmal pocajtata in da se ju zdravje obdrzi.

Nocka - B spala v svoji postleji do 3:30 user posted image Pol pa se ji zdelo, da bi bila ona mal pokonc user posted image Tko da - ce bi spala pol se naprej, ne pa da je bil "rave on", bi bilo ze idilicno in kicasto user posted image user posted image

Kati - zdaj,  mas ze grip, lahk prides se k men zlikat... je pol manj user posted image

Draja - kar dobro vam gre tole samofutranje user posted image A pa ti gre pol ven iz oblek? Jaz imam ful oblek,  zadeve ne grejo ven user posted image

ANJA - lacna sem user posted image user posted image Pa itak, da bi ju komot zamesala za dvojcka  da-ahuser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
20.1.2008 8:18:20   
erna14
morgen

kati-se je upanje zate,8 strojev res mislm kapo dol,jaz sem vcer pr 3 pusko v koruzo vrglauser posted image
barci-mogoce je bla misljena lesena zlica,probaj seenkrat mlek zavretuser posted image user posted image drugac pa sem iz podobnega testa k ti,da vesuser posted image .pocajtajte se,a si zanu kaj dviglna vzglavje pa zvecer preden gre spat naj mal caja spije baje to pomiri kaselj
draja-user posted image user posted image user posted image  hvala za jutranji smeh,res vsa cast za zivo da je bila tako izvirna pri hranjenju
trma-nas tamal je cist hud,k pride do konca postle in ga primes da nebi padu dol in on se razjezi k kuza ce mu hoces kost uzetuser posted image ,kr neki
anja-full dobra dvojcka,a sta z veliko razliko na svet prsla.aja se to zadnc sem bla na zavodu,ker mi je ena na zavodu rekla da moram ta teden pridt ce hocm met nadomestilo za februar in jaz sibam tja in ne vpras tam me je ena postran gledala zakaj ze sem se prsla prjavt ce sem se vedno na porodniski pol sm ji pa popvedala zakaj ji ni blo pa nc jasn kdo je lahko take podatke in info.vn nanesu.tako da na zavod se moras it prjavt  v osmih dneh po koncani porodniski,sabo imej pogodbe delodajalca prvo in zadnjo in sklep o porodniski,delavno knjizico

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
20.1.2008 8:51:07   
pocka
jutro
spali od 19.30 do 7.15 brez zbujanjauser posted image user posted image .

draja - uuu, dobra si,jaz se pa kar ne upam Taji pustit,da tako packa, ker me kar mine,ko pomislim,koliiko je treba pol pucatuser posted image

dajadada - slikce so zakon, živite na res lepem mestu. Pa hvala za poročilo glede Sack'n seat, ga bomo verjetno v bližnji prihodnosti naročili. A veš mogoče do kdaj je tale zadeva kaj uporabna?

slikce marčkov
- lepe,lepe,najlepšejšeuser posted image

kati
- http://comfortbaby.com/sack.html

trma - oooo ja, pri nas je tudi močno prisotna, če ni kaj po njeno, je taaak užaljen, histerični jok, kot bi jo iz kože dajali. Previjanje je pa tudi postalo zanimivo že zdavnaj. Trenutno pomaga če ji dam prazno flaško od fiziološke,da jo žveči, pol da mir.user posted image

čiščenje noska - mi ne prakticiramo tega vsak dan,ker ne vidim smisla v tem. Ko je prehlajena pa ji dajem notri fiziološko in ščistim z Narhinelom. Zaenkrat je bilo tako OK (tok tok tok), zato bomo še naprej tako delali.

anja - ja,ja identična sta,tale vaša dvojčkauser posted image user posted image

barči - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu pri nas je pa spet meglauser posted image , vidim glih 10 metrov naprej od okna...jaz bi sprehhoooddd

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
20.1.2008 9:02:57   
Barči78
erna - kdor zna pač zna, a ne user posted image , kva češ lesena buča, ne žlica user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
20.1.2008 10:36:35   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

erna - kdor zna pač zna, a ne user posted image , kva češ lesena buča, ne žlica user posted image

ne saj ni tok hudo,jaz sem pristas tega da vsako stvar je treba sprobat da se ve za drugicuser posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.1.2008 10:38:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Mašakre  v jaslih - pomojem ravnotako oblečejo otročke, jaz našo Nejo bom, kje pa si dobila kostumček Kati

V BTCju v hali A spodaja je ena trgovina (nimam pojma, kako se ji reče user posted image ) - prodajajo plišaste igračke in podobne zadeve. Zdaj pa še pustne kostume. Majo res fuuul zadev - no, za take male so imeli "samo" pingvina, medvedka, kužka in še nekaj (pa se mi zdi, da kar vsakega samo po 1 komad) - vse pa toooook cartkan. Res. No, jst sem tam kupla tudi zato, ker mi ni, da so vsi isti - ja, da isto predstavljajo, ne pa da imajo do pikice enak kostumček. No, takle bo Žiga.... Samo pssssssssst! user posted image
user posted image

Tinaaja, Erna - ne me preveč hvalt user posted image . Pr nas se cunje ekstra lepo obešajo, še lepše pobirajo, potem pa samo orenk zlagajo - nisem peglala!!! user posted image

Pocka, hvala za link user posted image .

Ko že glih vse pišete o nočeh... user posted image  Jaz se prijavim za neomejeno takšnih. Mami in oči sta do pol 1h gledala film, Žiga je pa spal neprekinjeno od 20:00-8:45 user posted image .
JEEEEEAH BABY!!! user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.1.2008 10:54:49   
draja
Jutro!

No, jaz pa o naši noči ne bom, ker ne jamram več user posted image .

Sem dolžna še par komentrajev od včeraj:

Barči user posted image user posted image  kolk si ti faca s tem mlekomuser posted image user posted image . Tolk si me nasmejala,sem si te prav predstavljala zraven lonca, polno upanja,....user posted image .
Pa Žanu pošiljam milijon pikapok, da se hitro pozdravi! Res je hudo,če je tako zelo, zelo prehlajen.

Kati čist iskreno - lepšega pustnega kostuma (in seveda tudi otročka v kostumuuser posted image ) še nisem videla!!!! suuuuuuper!

Sezam joj super, se priporočam za allernovouser posted image user posted image .

Tinaaja jaz dam kakšne tako zapacane obleke kar skuhat pa gre vse lepo dol, pa zaenkrat se mi še nobena cunja ni uničila. So pa res praviloma bile vse bolj svetlih barv ali celo bele.
Pa super za Brinin napredek v spanju!!!!!

Trma poznamo. Čeprav ne v obliki nekega histeričnega joka, ampak malo zacvili, glavo nazaj vrže,.... Še vedno pa je najbolj legendaren Brinin izpad, ko ji je Žan flašo vzeluser posted image . Faca malauser posted image .

Količina hrane me je skoraj kap, ko sem prebrala, koliko eni pojejouser posted image . Mi smo daleč zadaj, edino kosila bi pojedla ogromno, vse ostalo pa zadnje čase ne pridemo niti do 100 ml. Sploh sadje ji ne gre in ne gre. Zdaj v bolnici sem imela prave muke s hranjenjem. Za vsako žlico je morala obvezno najmanj enkrat vreči igračko na tla, jaz pa valjda vsakič do pipe in jo oprati in obrisati, pa spet jovo na novo. Vam povem, aerobika brez primerjave!!!
Pa obrokov imava tudi ful malo, zgodaj zjutraj malo dojenja, pol malo, malo malice, pol kosilo, pol malo, malo malice in zvečer malo večerje + malo dojenja. Ampak silim je pa s hrano nikoli ne. To se mi zdi grozno, silit s hrano mislim.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.1.2008 11:04:27   
Pikca
i, Kati, ful dober medouser posted image , tazga pa res še nisem vidlauser posted image . samo notri mu bo pa malo vroče v tem...

naša noč - je bilo nekaj priklopov, kot vedno... pri Jernejčku se s spanjem res ne morem hvalit... Živa je pa zmeraj tako dobro spala (no, večinoma, je imela tudi eno krajše obdobje zmešanega ritma)... vseeno sem še kar naspana.

nisem zbolela, zgleda, da me je včeraj samo sprehod zmatraluser posted image , možek je pa že tudi boljši, otroka tudi , tako, da smo (skoraj) na konju.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.1.2008 11:06:45   
Barči78
Ooooooo Kati, kakšena lepa maškara, to bom šla pa kar pokukat mal v to trgovino, upam, da jo najdem, sam psssst, jest bom tiho, če boš ti user posted image

Draja - ampak sem res stala zraven, kot da izivam mleko user posted image  Drugače ima pa tašča pomojem posodo za kuhat mleko, k vodo notri naliješ, v bistvu je voda okol celega lonca, pa pol začne piskat, predno čez uide, morm mal vprašat, da bo alarm, predno mi cela hiša smrdi.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.1.2008 11:28:30   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Zdaj v bolnici sem imela prave muke s hranjenjem. Za vsako žlico je morala obvezno najmanj enkrat vreči igračko na tla, jaz pa valjda vsakič do pipe in jo oprati in obrisati, pa spet jovo na novo. Vam povem, aerobika brez primerjave!!!

ale
a si zihr da ti to zivo opisujes in ne zigata

barci-ta trgovina je vkletnih prostorih hale a,ne v prtljicju in to nekje na sredini hale ne bos mogla sfalit,ker majo povhn pustnih kostumov po izlozbi
kati-jaz pa tinaaja te pa tok med zvezde kujeva kok si pridna ti pa sam zlagas cuneuser posted image user posted image user posted image .full lep kostumcek,se mi zdi da drugac za te tamale kr neki skup namecejo ta je pa res lep.kok si dalauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.1.2008 11:30:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
i, Kati, ful dober medouser posted image , tazga pa res še nisem vidlauser posted image . samo notri mu bo pa malo vroče v tem...

Je ful tanek user posted image . Pa še odpet se da med nogicami - za previjanje. Kapo bo pa pač dol dal pa bo user posted image . Moram pa neki še pogruntat, da mu na šape nalimam, da bo mel za "premze" - pomojem bom kr une blažilce za na predale nalimat (une plastične krogce) nalimala.
Pa super, da si OK!

Joj, ja Barči - kletni prostori, ne pritličje (hvala, Erna). 25€.

Draja, user posted image user posted image  - hvala user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.1.2008 11:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Količina hrane me je skoraj kap, ko sem prebrala, koliko eni pojejouser posted image .

Draja, da te potolažim - mi smo glede količine hrane daleč za vsemi. Mi jemo posamezen obrok po pol ure, da ga nahecamo, da poje par žličk. Pred dvemi dnevi se je kr na lepem nehal dojit. user posted image Sam malo oslini zizo, pa se zasmeje ali pa me ugrizne. Pil pa ne bi več tam. Ampak končno mu je eno mleko všeč - kozje mleko (ga imamo doma) in mu ga razredčim z vodo 1:1 in ga fullllll rad pije, tako da je tudi meni lažje, da vem, da vsaj nekaj mleka in s tem vitaminčkov pa le dobi. Ta teden imamo še previrjanje količine hemoglovbina v krvi, pa bomo videli kako smo bili usepši z vsemi temi žličkami zelenjave, sadja,...

Kati - luštkan kostum!

Trma - mi se zatrmamo samo, če kdo reče da tega ali onega ne sme in rečemo "ne" in pol je užaljen in obrne ustnice navzdol in največkrat sledi še hud jok, tako da ga moraš potolažit, pa še to komaj. Je ekstra občutljiv. Če samo kdo kaj bolj na glas reče ali zavpije je že jok, pa tudi če to ne let nanj. Pa če drugi otroci jokajo mora tudi on. user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
20.1.2008 12:19:12   
K_a_t_i
Male skutice Lj mlekarne, okus BANANA , rok 5.2. - PLESNIVE (zelo, zelo tanka plesen na vrhu lončka - če ne porineš prav nosa notri in povohaš, komot spregledaš). Pri meni 2 komada, oba plesniva.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
20.1.2008 12:36:17   
tinaaja
Trma - mi se zatrmamo samo, če kdo reče da tega ali onega ne sme in rečemo "ne" in pol je užaljen in obrne ustnice navzdol in največkrat sledi še hud jok, tako da ga moraš potolažit, pa še to komaj. Je ekstra občutljiv. Če samo kdo kaj bolj na glas reče ali zavpije je že jok, pa tudi če to ne let nanj. Pa če drugi otroci jokajo mora tudi on.

Barci, Draja, Zabika, & Co s srecanja  v mercatiorju .. kt da bi brino opisovala jjasna user posted image user posted image user posted image Se vid, da sta rojena na isti dan user posted image user posted image user posted image

Kati, jaz teh skut od zatkrat nisev vec kupila. Enostavno ne zmoremuser posted image Zdaj je podlozene skute in so tudi meni fantasticne

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
20.1.2008 12:36:18   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Male skutice Lj mlekarne, okus BANANA , rok 5.2. - PLESNIVE (zelo, zelo tanka plesen na vrhu lončka - če ne porineš prav nosa notri in povohaš, komot spregledaš). Pri meni 2 komada, oba plesniva.

a dej nehi,jaz sem mu jih nehala kupvat takrat k so ble se z rokom 25.12 in mu sedaj fruhtcverge kupujem,ceprav svasta pravjo za njih ampak moja necaka sta jih oba jedla pa sta vseen zrasla in zdrava sta kolikor tok,tko da se mi ne da ukvarjat z temi lj-mlekarnami ker je vse za en k....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 12:54:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
20.1.2008 12:57:36   
Anonimen

Ojoj, jst mam pa 2x po 6 v hladilniku...user posted image Pa lumpi skutke plesnive, pa skutke Lj. mlekarn,... pa pol vidiš miš v kruhu, pa miš v kumaricah,... sej sploh ni nič več užitno. user posted image Ko so bile Lumpi skutke vse plesnive - vseh 6 komadov, sem jih poslikala in pisala na Mercator, pa sploh noben ni šmirglu žive sile. Nobenega odgovora! Nesramnost, da te kap!

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
20.1.2008 12:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Pustni kostumčki
- Moj dragi je Lanu kupil piščančka v Tušu in pravi da imajo full dobro izbiro. Cene so tam do 15€. Malo mi je samo žal, ker je prinesel premajhnega  v Tušu pa ga nočejo zamenjat, čeprav so še vse etikete gor in je v originalni embalaži, samo računa nimamuser posted image

Meaa, pejd še enkrat iskat enak kostumček, samo večjo številko. user posted image Pol pa s tem računom prinesi nazaj unega od zadnjič, ki mu je premajhen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
20.1.2008 13:15:00   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Ojoj, jst mam pa 2x po 6 v hladilniku...user posted image Pa lumpi skutke plesnive, pa skutke Lj. mlekarn,... pa pol vidiš miš v kruhu, pa miš v kumaricah,... sej sploh ni nič več užitno. user posted image Ko so bile Lumpi skutke vse plesnive - vseh 6 komadov, sem jih poslikala in pisala na Mercator, pa sploh noben ni šmirglu žive sile. Nobenega odgovora! Nesramnost, da te kap!

poslji se na poptv...  pol ratajo odzivni user posted image user posted image jaz lumpi in mercator izdelokov NE kupujem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
20.1.2008 13:40:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

poslji se na poptv...  pol ratajo odzivni user posted image user posted image jaz lumpi in mercator izdelokov NE kupujem...

Tudi jaz načeloma ne. Kupovala sem samo lumpi skutke in jogurte, ampak jih po plesni ne več. In zanimivo je to, da so skutke delali v Franciji, jogurte pa v Slo Pomurkse mlekarne. In beje so ali pa bodo skutke Lumpi kmalu ukinili.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
20.1.2008 14:51:24   
Lejci
Ojla,

Naša noč je bila še bolj user posted image  kot ponavadi. Spala je od 21-22.15, 22.30 - 23.15, po 0.30 pa se je ene 15x zbudila do 6.00 ko je bilo konec. Toook me oči pečejo, da groza. Kako vam uspe, da mali tok lepo spijo celo noč, sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje spala 3 ure v kosu, kaj šele več in kaj šele do 8 zjutraj. Luksuz!!!!

Pust - naša bo pa čebela. Sem v šparu za 4€ kupila "kostumček", v bistvu je slinček s črtami in kapica s tipalkami. Fajn je, ker gre čez bundico in kapico.

Skutke, jaz od decembrske serije kupujem v Hoferju. 12 skut za cca 1,09€, medtem ko so od LM 6 skut po cca 1,5€. Ni za primerjat.

Meaa, user posted image  za zmago nad karavanom, prostorsko tut ni primerjave, a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
20.1.2008 14:55:03   
Pikca
Je ful tanek . Pa še odpet se da med nogicami - za previjanje
Kati, pol je pa res superuser posted image , men se je zdel, da je podložen, k je pa Žiga tak kerlcuser posted image

Lejči, mi imamo isto sam pikapolonico, pa rdeče hlače in majčko bo imel oblečeni, pa še zimski kombinjezonček imamo rdeč (vse še od Žive).

jaz sem pa tole najdla - ni treba v ikeo po antilopa, sicer je tukaj dražji, imajo pa zastonj dostavo: http://www.pisarna.com/

< Sporočilo je popravil Pikca -- 20.1.2008 14:56:10 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.