|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
19.1.2008 16:08:50   
Barči78
Dajadada - kot vidiš nisi sama, sam maš ful brihtnega sogovornika gor user posted image , sej smo že včer ugotovile, da sm čist blonduser posted image
Pijem kavo, Žan spi, Neja je spodaj pri babici, mož zunaj dela, v glavnem uživam. Tudi sama sem danes vse presesala, pomit mam pa itak skoz, to se vse svetiuser posted image , še preveč.

V glavnem, tvoj Nejc takole kruh je, še naša Neja ga ne poje tolk, Žan pa sploh noče kruha. Pa tako rada bi jima včasih kaj namazala, ker ti že tako zmanjka idej kaj dati za jesti, da ne bo skoz isto.

Naš Žan je danes pojedel:
- 2 dl mleka
- keksolino narejeno iz 2 dl mleka
- zelenjavna juha - več kot 2 dl
- polenta skuhana na jabolčnem kompotu - skor 3 dl.

Popil je pa 20 ml kompota - rekord user posted image  - pa še to v eni uri.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
19.1.2008 16:10:06   
Barči78
Aha, še eno vprašanje imam, kot kaže, ima tud Žan rahlo vnet en uček, se mu nabira, kot zaspanček bel izcedek. Ali to čistite s fiziološko od zunanjega kota proti notranjemu? Hvala.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
19.1.2008 16:11:13   
Barči78
No, s mi pa še ti ušla, pa morm sama kufe pit. user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
19.1.2008 17:53:26   
Dajadada
Aha, še eno vprašanje imam, kot kaže, ima tud Žan rahlo vnet en uček, se mu nabira, kot zaspanček bel izcedek. Ali to čistite s fiziološko od zunanjega kota proti notranjemu? Hvala.

Jp.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
19.1.2008 18:00:50   
Dajadada
No, s mi pa še ti ušla, pa morm sama kufe pit.

Jah, jst sm kofe spila, pa ni bilo nobene gor, pol se je pa tamauček zbudu, sva se šla pa mal potepat.

Evo takole je v dobrih odnosih s sosedomuser posted image
user posted image

Tole je pa pri malo bolj oddaljenemu soseduuser posted image  (se bolj slabo vidi zadaj)
user posted image

V glavnem konjev pri nas ne manjka...se mi včasih zdi k da smo edina bajta k ga nimauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
19.1.2008 18:57:25   
Barči78
oooooooooooooo Dajadada, jest bi tud takole živela, da bi tkole vidla prvega soseda, pa da bi bil to konj user posted image , res super. In kje to je?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
19.1.2008 19:07:03   
erna14
barci-a ne pomivas po tlehuser posted image user posted image sm packa a neuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
19.1.2008 19:12:12   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

barci-a ne pomivas po tlehuser posted image user posted image sm packa a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , grem kuj

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
19.1.2008 19:15:14   
Barči78
A ti povem kaj počnem, z jedilno čokolado se bašem, ker mi je druge zmanjkalo, a mi gre dobr user posted image user posted image , tko je, če druzga ni

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
19.1.2008 19:28:37   
tinaaja
bravo barci user posted image za cokolado namrec... jaz danes ne pogledam hrane, ker smo se za kosilo odlicno (pre)najedli user posted image Je bilo ressss superca, moj mozek obvalda zacimbe v nulo in je fantasticno pripravila par zadev user posted image   Zan pa res ogromno poje proti brini user posted image

Dajadada, lustne fotke user posted image

Otrok lacen, protestira .. papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
19.1.2008 19:50:06   
Barči78
Ja, veliko poje, je potem za večerjo zmazal še en lino s 5 vrstami sadja, pripravljen na 2 dl mleka.
Sploh mi ni jasno, kam on to predela, jest bi tud user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
19.1.2008 19:58:55   
K_a_t_i
O, Barči, Dajadada - sem prov vesela, da sta napisali, kok tamala pojesta - mene namreč že 2 dni skrbi, ker je ves čas lačen!!!! No, zdej vidim, da v bistvu poje bolj malo user posted image  (danes recimo: "čokolino" iz 2 dl mleka, malo polente in pol pražene bučke, enih 120g skute, 2 griza jabolka in še en "čokolino" iz enih 150ml mleka pa še zdej bo ene 2dl mleka pred spanjem pa če navmo mel sreče, še ponoč 2dl - joj, dons ma samo mleko user posted image ).

Če bom pr močeh, se še kasneje javim - moram zvaljat testo pa bučke in meso prepražit in nardit vse za mesno pito, da ju3 sam v pečico porinem...

Pa še eno vprašanje - a je še kater otrok v bližnji preteklosti dobil ORENK napade trme? Žiga je občasno res lažje nosit kot prenašat, TOČNO tist kar si vpikne mora dobit, drugače sitnari za pop***, se meče nazaj, user posted image . Med previjanjem so cele borbe. Me mal skrbi kaj bo, ko bo še mal zrastel. UPAM, DA MINE!!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
19.1.2008 20:03:53   
erna14

barci-tud to je cokolada,sam da je,sladkor gor al pa doluser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
19.1.2008 20:07:00   
Barči78
O Kati, a si že pospravla cunje user posted image , ja, otroka pa stradaš, jest mu dej, revčku user posted image .

Sicer pa, tud mlek je dobr, če ni druzga, k jedilna čokolada user posted image .

Ja ja, trma, da bi mojga posnela sam 1x, v glavnem, ko mu vzamem telefon ali daljinca, to je huuuudo, se tolk nazaj vrže, da morm bit ornk pripravljena, da hitro roko podstavim, drugač  bi bla boga glava. user posted image  Pravjo, da mine ke do OŠ enkrat user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.1.2008 20:08:32   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa še eno vprašanje - a je še kater otrok v bližnji preteklosti dobil ORENK napade trme? Žiga je občasno res lažje nosit kot prenašat, TOČNO tist kar si vpikne mora dobit, drugače sitnari za pop***, se meče nazaj, user posted image . Med previjanjem so cele borbe. Me mal skrbi kaj bo, ko bo še mal zrastel. UPAM, DA MINE!!!! user posted image user posted image user posted image

Kati-pravijo, da mine, mi pri Patriku še kar čakamo....pa ima že tri leta in toliko.....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
19.1.2008 20:10:22   
Barči78
 Joj, kva sm zdej ušpičla, dam jest kuhat mlek, v dobri veri, če je žlica not, pa ne bo šel čez. In seveda stojim zraven in čakam, in izivam usodo, pa je mlek že čist na vrhu posode, pa jest še kr upam, da ne bo čez rob kastrole ušel, ja itak user posted image . Kva naj rečem, jah, zdej vem user posted image , ampak dokazt si morm pa vse, a ne

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
19.1.2008 20:31:01   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Joj, kva sm zdej ušpičla, dam jest kuhat mlek, v dobri veri, če je žlica not, pa ne bo šel čez. In seveda stojim zraven in čakam, in izivam usodo, pa je mlek že čist na vrhu posode, pa jest še kr upam, da ne bo čez rob kastrole ušel, ja itak user posted image . Kva naj rečem, jah, zdej vem user posted image , ampak dokazt si morm pa vse, a ne

...ti ze neb bla za u hiso eksperimentov user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
19.1.2008 20:34:31   
Pikca
kok lep sončni zahod smo imeli danes:
user posted image

dopoldne smo bili pa na dooolgem sprehodu ob Kam. Bistrici, se je Živa tok zmatrala, da je šla popoldne spat... zato je pa zdele čist naspidirana in namest da bi spala, trenira za Piko nogavičko:
user posted image

mene pa vse kosti bolijo, zdaj pa ne em od česa...
- dolgega sprehodauser posted image
- začetka gripe (možek je prejle zakuhal)user posted image
- začetka mastitisa (že 2. dan imam zamašen vod - bula v levi dojki - topli obkladki ne pomagajo)user posted image

upam, da je prva varianta...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 19.1.2008 20:36:13 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
19.1.2008 20:39:02   
tinaaja
Pa še eno vprašanje - a je še kater otrok v bližnji preteklosti dobil ORENK napade trme? Žiga je občasno res lažje nosit kot prenašat, TOČNO tist kar si vpikne mora dobit, drugače sitnari za pop***, se meče nazaj, . Med previjanjem so cele borbe. Me mal skrbi kaj bo, ko bo še mal zrastel. UPAM, DA MINE!!!!

B ima fore, da se vsa napne, da je cist rdeca v fris, pokaze zobe in renci ali pa izusti tisti hhhhhhhhhhhh kot da se napenja... In to n-krat na dan. In ja, ce cesa ne sme, je cela katastrofa... un izsiljevalski jok user posted image mece se pa ne nazaj, na sreco.. Za previjanje pa rabis specialce user posted image nisi edina, ki razmisljas, kaj sele bo user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
19.1.2008 20:57:27   
Barči78
Naomi - a mislš, glej kolk mi gre dobr user posted image

OOO PIkca - nora fotka, sem 2x pogledala, sm mislila, da imaš sliko na steni, u močna, močna Živa, a bo Pika nogavička? Jest pa sploh ne vem kaj naj, lanska obleka za klovna ji je glih prvo, pa ne vem, če bom kaj novega kupovala, edino če bo ta tud Žanu prov, pa bo Neja čebelica (pri nas je ful in Čebelica Maja)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
19.1.2008 21:19:05   
Lejci
Čer,

Mi smo tut fajn izkoristil dan, 2x sprehod, mala v komi, moje noge pa tut user posted image

Fotke so fuuuul luštne, brez izjeme... Mi tut hodmo konjčke gledat, sam tok lepega sončnega zahoda pa nismo mel...

Količina hrane, naša poje vsaj polovico manj user posted image  Če poje deci, smo že zmagali. Se mi zdi, da je zadnje čase shujšala, ker ji hlače dol padajo (št. 68) user posted image  Sam več kot poje ne morem vanjo spravit, ker si hrano iz ust jemlje in jo meče okoli.

Trma,  zelo poznano. Včasih je niti previt ne morem sama. Pobegne, se zvija, kriči, brca... In če ne dobi kar hoče tut histerija, metanje stvari po tleh, odrivanje... Situacija se eksponentno slabša s povečevanjem utrujenosti.

Je pa začela lezt na povšter. Ko spi pri mene obvezno zleze gor, v svoji postli pa si ga tudi potegne in gor zleze. Evo dokaz:

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
19.1.2008 21:53:01   
K_a_t_i
Evo, jst sem fertik! Zdej pa še pogledam Varuško na pomoč od dons pol pa spat.

Punce, same luštne slikce ste gor dale dons user posted image . Kr ne vem kera je najbolj luštna user posted image .
Najbolj sta me pa nasmejala dvojčka od Anje. Še dober, da ni mamca misla, da sta enojajčna! user posted image  No dej, mama Anja, prlimi nam eno slikco kjer oba stojita pa da presodimo, če res obstaja verjetnost, da se človk zmot!

Naš razbojnik bo pa medvedek za pusta. A v jaslih majo pusta? Upam, da - ker komaj čakam, da vidim šopek malih našemljenih otročkov user posted image .

Cune (tole je especially za Erno in Barči user posted image ) - pospravla vseh beri, piši, pamti in se čudi!!! - 8 strojev. Vse oprano v 3h dneh. Pa še bolj se čudi - koš za umazano perilo je SPET poln. AAAAAAGGGGGGRRRRRRRRRR (posteljnino sem not dala).

Kje se pa dobi ta Sack'n seat? Pa kolk košta? K zgleda prima za stlačt v torbo pa sabo vozit... Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
19.1.2008 22:26:36   
A-N-J-A
Eeee Kati zdaj si me pa najdla,tole je edina da oba stojitauser posted image
user posted image

čista dvojčkauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
19.1.2008 22:30:22   
draja
Ojla!

Živa komaj zaspala, pa mal me migrena daje,tako da danes samo pohvalim vse slikice user posted image user posted image  in pokažem, kako super cool mamico ima Živa, ker ji pusti "svobodno umetniško izražanje s hrano" user posted image :

user posted image

user posted image

Punce, meni se zdi, da je Živa zrela za vrtecuser posted image . Pa vamuser posted image ?????????

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
19.1.2008 22:48:54   
K_a_t_i
Anja, odlično! Sam Ela je mal hitrej rastla user posted image .

Draja, medaljo za pogum! Lahko še jst Žiga h teb prpeljem? user posted image  Ma ne sam za v vrtec, Živa je za na kak državni sprejem user posted image user posted image user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.