|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
13.1.2008 21:01:18   
thaiss
Dober večer, kako zatišje tukajuser posted image

Včeraj smo bili v Trstu na škontih, Matia je bil tanajtabolj pridenuser posted image  user posted image  
Jutri pa greva za eno urco v vrtecuser posted image user posted image user posted image

Erni in Žigcu sem že osebo zaželela košek zdravja, pa še tu jima želim da se vrneta čimprej domov!!!!

Sezam tudi vam user posted image user posted image user posted image

VID, ŽIGA in LINA vse naj naj za 10ko!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.1.2008 22:06:23   
Barči78
O, pa res ni nikjer nobene.
Jaz sem danes oba skopala, mi je čist zakuhal. Žan mi je z nadzvočno hitrostjo tolkel po vodi, tko da niti ne vem, a se je on kopal ali jaz, ali mi je samo hotel povedat, da naj pomijem kopalnico user posted image  No, res sem mogla še stene vse zbrisat, se je tako jokal, ko sem ga vzela ven, sama sem se pa samo še malo namilila pod tušem in splaknila.

user posted image

Kako so pa kaj vaši med kopanjem pridni. Ali jih že v veliki banji kopate, men se zdi mal težko sklanjat notri, edin če moža zraven pošljem user posted image , tako da mi se še kar v tamali kopamo, pa Neja tudi, samo njej kar pod tuš dam banjo, da mal vodo z lončki ven zliva, Žana bom mogla pa zgleda kar zapret pod tuš. user posted image

thaiss - upam, da bo Matia sprejel vrtec, pa čim manj solzic, ponavad je itak mamicam bolj hudo user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.1.2008 22:14:28   
draja
Naša Živa še zdaj ne spi,pa skoz moram pri njej viseti, tko da mi je medtem že cel post zbrisaluser posted image .

Barči mi jo tudi še vedno v tamali banji kopamo in se rada kopa. Jo kopamo kar vsak večer. Precej manj pa je navdušena nad brisanjem in oblačenjemuser posted image .

Matia bravo zate, da si bil tako priden, jutri v vrtcu bo pa sploh in oh zabavno. Mamica drži se!

Tinaaja mi smo bili v Vrsarju (oz. Fontani pri Vrsarju), ko sem bila še čisto majhna, tko da kaj dosti se ne spomnim, vem pa, da smo se res ogromno sprehajali. Sam ne me vprašat kjeuser posted image .

Smotka jaz, pozabila prej čestitati Vidu in Lini - vse najboljše!!!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.1.2008 0:57:04   
skačica
čer al je že dobro jutro!

Jaz sem šele zdele prišla do računalnika, Izo sem namreč spravljala spat od 22-ih dalje in je zaspala nekaj čez polnočuser posted image . Pojma nimam od kje tok energije. Skače po postelji, vstaja se ob vsaki opori, ki jo zagleda,......igra se z vsako pleničko, ki jo najde, slinčkom skratka nikakor ne zaspat. Na konc sem ugasnila tisto mini lučko in ji ni ostalo drugega kot da je zaspala. Do sedaj smo vedno imeli prižgano malo lučko, zdej pa ne vem al jo to moti al kaj za vraga ji ne da spat? Sicer pa skoz dobre volje.

Včerajšnje presenečenje je v celoti uspelo. Mož je bil zelo vesel, vsi povabljeni pa so tudi zelo uživali v vožnjah in tekmovanju. Vse ok, le nad odnosom zaposlenih na stezi sem zeloooooooo razočarana. Glede na to, da plačaš kar nekaj eurov, bi se lahko malo bolj prijazno vedli. Vmes so spuščali še druge na progo, čeprav sem zakupila celo progo za eno uro. In sem valda zaropotala, da tako pač ne morejo delat. Naši so čakali, drugi se pa vozili. Je rekel gospa, če bi želeli celo progo bi pa morali plačati 330 eurov. Kot da jih nisemuser posted image in ko sem mu to dotajčila, je vse umaknil dol. Ampak odnos se ni nič kaj izboljšal. Res ne vem kako niso nič vedeli, če sem še 1 dan prej vse potrdilauser posted image .Očitno imajo denarja polne žepe in se jim j.... za stranke al kajuser posted image

Jao, Iza se že joka, letim......

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.1.2008 7:46:10   
tinaaja
B je celo do polnoci spala v svoji pojstli, ampak kaj ko sem se jaz premetavala po pojstli kot en hlod user posted image No in se mi zdi, da se je manj zbujala - morda ker sem jo pokrila s koutrom. Bom danes spet testirala user posted image

Skacica - tipicen odnos za rollbaruser posted image   Jaz bi zahtevala, da ti odbijejo od cene. PA super, da je drugace uspelo user posted image

Kopanje - pri nas rula flipper v veliki banji vsak dan user posted image B noro uziva user posted image

Thaiss, Matia - srecno danes user posted image user posted image user posted image

Bor, Dita, Anja in Livija - se 2 meseca, pa bo cela svecka. Poseben cmok za B od B user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.1.2008 8:19:17   
pocka
jutro
čestitke današnjim slavljenčkom za 10-ko, Diti, Livija, Bor in Anja
Erna, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

skačica -
super,da je presenečenje uspelo, glede odnosa pa user posted image , bi jaz tudi fajn zaropotala, če bi druge spuščali na stezo

tinaaja
- mi smo par let hodili v Vrsar, kjer sta imela tast in tašča hišico (kamp Valkanela), je kar lepo za se sprehajat, od tam npr. do Vrsarja (prav do mesta) je kar lepa potka, je pa malo klancev. Prav po mestu je tudi lepo, ne vem pa kako daleč se da hodit, mi smo šli ponavadi samo na sladoled pa nazaj, tako da user posted image . Ma po mojem ni panike.user posted image

thaiss
- srečno danes

pust - boste tamale kaj oblekle za pusta? Midva študirava, če bi ali ne, mormo it malo pogledat po trgovinah, če imajo sploh kaj pametnega.

kopanje - Taja se še vedno kopa v "mali" banji, ki pa niti ni tako mala in itak, da šprica kot nora, je nekako tako kot pri vas Barči, pestro

Danes pa se mi zdi,da bomo imeli celo malo sončka. Ga bo treba izkoristituser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.1.2008 8:48:36   
skačica
jutro!

Evo, včeraj nisem več prišla do računalnika, sem namreč še jaz zaspala. Iza se je ponoči kar nekajkrat zbudila, ne vem kaj jo je mučilo, zdele še spi, ampak bo morala kmal ustat, ker greva k moji mami, da jo tam pustim v varstvu potem pa jaz šibam na sestanek v službo(za krajši del. čas). Me prav zanima kaj me čaka.

ja, odnos je pa res slab. Ne moreš verjet, da se nekdo lahko tako oholo obnaša do ljudi, ki mu nosijo denar in to dost denarjauser posted image . Mah, me verjetno ne vidijo več tam.

Iza je drugače ok, vročine po tisti noči ni več imela, ampak zobka pa tudi še ni zunaj. Ga čakamo.............

Grem se popedenat. Se beremo še zvečer!

Aha tinaaja- si spraševala, če sem šla na aerobiko. Ne, nisem šla, ker je Iza zakuhala in je nisem hotela pustit same z očijem. Sicer je pa šla svakinja, ampak je sploh niso imeli, ker dvorana ni bila frej. Jutri jo imamo.

Danes zvečer se pa greva z možem savnat pa mal v jacuzzi namakat pa šampanjčka pit. Greva na tur. kmetijo Korošec(je na netu, mal si poglejteuser posted image )

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.1.2008 9:27:39   
Barči78
ku ku user posted image

Malo pozdravi, ker mi je malo dolgčas, sem pobrala vse cunje, vse zložila, pospravila stanovanje, skuhala kavico, no zdej sem se pa dol vsedla, Žan pa spi.

Skačica - super, da je bil mož zadovoljen, samo jaz bi sigurno vodilnega poiskala, to je pa tu mač. Pa sej si fajn drago plačala

maškare - ja, jaz bom oba obleka, samo ne vem še v kaj user posted image , za Nejo sem lansko leto tako fajn živahen kostim dobila, je prov žarela v njem, itak pa ni bilo več kaj dosti izbire, ker zmer ta zadnje minute okrog skačem user posted image  Ampak ji je blo na kožo pisano - takole je zgledala, pa še pajaca spodaj, da je bla mal bolj okrogla, pa je blo user posted image

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.1.2008 9:50:10   
tinaaja
Barci, prid se k men.. jaz moram za psom kozalnje brisat user posted image user posted image user posted image ima zgleda neke prebavne motnje, je cist boga.. Ampak sem jezna, ekr se mi je pokozlala nekam, kamor se ji res ne bi bilo treba user posted image   super kostum od neje user posted image

drugace pa ... malo zemljepisa user posted image user posted image user posted image http://www.radioena.si/galerija_big.php?pid=6770&id=10064#6770

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.1.2008 10:37:09   
sezam
erna - vse najjbooooolljjjšeeeeeee!!!!!

user posted image   user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.1.2008 11:14:19   
sezam
čestitke še današnjim malim slavljenčkom za 10-ko - Diti, Livija, Bor in Anja. Ja še malo, pa boste šihali prvo svečko

user posted image

thaiss - o, a je že začetek uvajanja user posted image . Upam, da ga bosta oba čimbolje prenesla user posted image

barči - mi se pa že ar nekaj časa kopamo v taveliki banji - sedi v fliperju in veselo brca user posted image
Ampak, ti si pa res pridno, ko imaš vedno vse popedenano user posted image

skačica - user posted image  da je uspelo presenečenje, odnos pa user posted image
Dobro zrihtaj danes v službi.

maškare - pri nas bom tudi oba oblekla. Žiga bo verjetno klovnček (kostum še od Ane), za Ano pa še ne vem. A imajo že kostume po trgovinah?

Drugače je bla pa naša noč spet user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da se je čist vsako uro zbudil user posted image user posted image  Ga res še matra tale prehlad user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.1.2008 11:24:38   
tinaaja
Kdaj sploh so maskare? user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.1.2008 11:25:30   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kdaj sploh so maskare? user posted image

5.2.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.1.2008 11:30:08   
Dajadada
Thaiss, sporoči kako je šlo uvajanje. Upam, da bo Matii všeč vrtec.

Maškare, še dobr, da ste me spomnile.

Kopanje, mi še vedno čebriček uporabljamo, je hitreje in manj pucanja. A ga nobena več ne uporabljauser posted image Saj jaz sem tudi glih včeraj rekla mojemu, da ga bo treba pospravit, ker ga je mali počasi prerasel. Včasih pa banjico ali ta veliko banjo skupaj z mamico in očijem.

Mi gremo pa danes z očijem v šoping, pa mal avtočke pogledat, ker bo mamica kmalu menjalauser posted image , pa na kosilo, pa mal šetkat. Je delal soboto in nedeljo, pa sva mu ukazala, da si mora danes vzet čas za najuuser posted image . No ja, vseeno je šel delat, ampak sva mu dala uro, samo do enih.  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.1.2008 11:31:19   
Dajadada

Kdaj sploh so maskare?

5.2.

A že? Dve leti nazaj so bile pa marcauser posted image  

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.1.2008 11:45:45   
tinaaja
ja, saj je velika noc (velik petek) tud ze za brinin rojstni dan user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.1.2008 11:51:11   
cv105
ojlala

najprej en veeelik objemček za Matijo ... user posted image  ... samo spomnila sem se na tvoj vrtec, pa sem postala vsa solzna ... ja, ni kaj ... zdaj gre zares

čestitke današnjim slavljenčkom Diti, Livija, Bor in Anja in slavljenki Erni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.1.2008 12:33:32   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Kdaj sploh so maskare?
5.2.

A že? Dve leti nazaj so bile pa marcauser posted image  

Je, letos je vse ful zgodaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Kopanje, mi še vedno čebriček uporabljamo, je hitreje in manj pucanja. A ga nobena več ne uporabljauser posted image Saj

Med tednom se mi še vedno čebričkamo, v soboto pa je tavelika banja user posted image

Men je pa Žiga prej v naročju zaspal, ko sva inhalirala. Zgleda se mu pozna nočno žuriranje in je tako zaspal 1 uro prej in celo brez malice user posted image  Bomo vidli kolko časa bo vlekel.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.1.2008 13:13:55   
A-N-J-A
Erna vse najboljšeeeeee za teuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.1.2008 13:16:07   
Barči78
Evo, midva sva se vrnila s sprehoda, sem tako šibala, k je že čist s tamejhnimi učkami gledal, (pa šele mal čez 11 se je zbudil po drugem spanju user posted image ) pa rajš vidim, da spi v posteljici, da lahko kaj počne zraven, če pa spi v vozu, morm pa glih zraven bit. V glavnem, komaj sem ga previla, tolk se je jokal, res je bil utrujen in sem ga samo še v žakelj dala, pa v posteljico in je tišina.

Zelenjavno juhico sem skuhala že zjutraj, kar za vse štiri, zdele grem pa še za palačinke maso nardit, pol pa veselo pečenje.

Erna user posted image

Diti, Livija, Bor in Anja vse najboljše tudi vam, še maloooo......user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.1.2008 13:16:14   
Pikca
ojla,
mi2 z Jernejčkom imava zgleda neko virozo, smrkava in driskavauser posted image . To menda zdaj v vrtcu razsaja, ampak Živa je okuser posted image  , no mal smrka. Cepljenje ta teden torej dokončno odpade, pa srečanje tudi...

ERNA, VSE NAJBOLJŠE!!!

čestitke tudi današnjim slavljenčkom: Diti, Livija, Bor in Anja !

Matia in Thaiss, kakšno je bilo prvo srečanje z vrtcem, upam, da pozitivno

pust: Živa bo Pika Nogavička (če si vmes ne premisli), Jernejček bo pa najbrž pikapolonček (imamo še od Žive). v trgovinah sem vidla že prejšnji teden kostume.
Neja je pa res dobra v tistem kostumčkuuser posted image

kopanje - naš je zgleda edini, ki se ne mara kopatuser posted image  ne v banjici, ne v čebričku, edino zadnjič, ko sta bila oba z Živo v tavelki banji, mu je bilo zabavno, tako, da razmišljam o nakupu fliperja...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.1.2008 13:32:25   
Pikca
aja tinaaja Vrsar -  meni bil je kar luškan, samo zdaj so baje kampe zaprliuser posted image - manj za sprehajat. mestece je zelo majčkeno in na hribu. mi2 sva bila v hotelskem naselju Belvedere, v redu, samo ful stopnic, zelo luštni pa so apartmaji v prvi vrsti od morja. plaža v glavnem skalnata, na enem delu prodnata - ampak tam je seveda gužva.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.1.2008 13:45:22   
erna14
dan

no moje najlepse darilo za rojstni dan,je definitivno najinprihod domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .no seveda se morava vsaj 14-30 dni izogibat ljudi,da ne pokasira se kakega virusa,tako da se lahko popolnoma pozdravi.ma nima veze,sam da smo doma.hvala vsem za cestitke,ostalo nimam casa komentirat grem mal zalegnt k tamalmu.no ce katero zanima kako prepoznas da ima otrok prmalo kisika
-na trebuscku tik pod prsnim kosom,kjer se koncajo rebra,se full vdira noter medtem k diha na vsaki strani in pa za vratu tam k je jamica odspredaj se tud vdira.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.1.2008 13:53:53   
Barči78
Erna - lepo, da sta se vrnila domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.1.2008 14:22:36   
draja
Ojla!

Draga Erna vse najboljše!!! Uživaj v današnjem dnevu s svojimi dragimi, predvsem z Žigcem!

Vse najboljše tudi vsi mali marčki, ki danes praznujete!

Midve z Živo pa sva danes preživeli super lepo dopoldneuser posted image . Šli sva peš do baby centra, kjer sem ji kupila Baby Bornauser posted image , kapico, flisek in eno čist brezvezno igračouser posted image . Ampak mi je zapasalo, da ji nekja privoščim in sem ji in Živa je navdušenauser posted image .
Na poti domov mi je zaspala, zato sem šla še v trgovino in lekarno in ker je še vedno spala, sem se v našem naselju usedla na kavico. Kar sama. In sem v miru pila kavico in občudovala svojo malo princesko med spanjemuser posted image . Doma si nikoli ne vzamem časa, da bi samo sedela in jo opazovala in občudovala.
In sem razmišljala, da kako sem srečna da jo imam in da kako nič drugega ni pomembno v življenjuuser posted image . In pol me je prešinilo, da kako se vsak dan obremnenjujem z nepomembnimi stvarmi, namesto da bi preprosto uživala vsak dan posebej. Zakaj bi se dva meseca vnaprej obremenjevala kako bo v službi in v vrtcu, ker ko bo čas za to, bomo vse speljali in vse bo ok. Zakaj bi se sekirala, kako bo na preiskavah na Pk v četrtek, ker itak da bo vse ok. Zakaj bi se sekirala, če ne bova doma za čas njenega kosila, če pa lepo spančka in ne joka od lakote. In zakaj bi zvečer vedno, ko mala zaspi,prvo stvar rekla, da kako sem utrujena, namesto da bi rekla, kako lep dan je za nami. Zakaj bi se bala noči in vstajanja, ko pa se lahko tako več crkljam z Živo in ker itak ne bo večno vstajala cele noči.
Mal sem se zamislila tudi nad mojim jamranjem, ki je dostikrat nezavedno. Mi je dala misliti malo včeraj tista oddaja Varuška na TV3. Ker če pomislim, je prva stvar, ki jo zjutraj rečem možu, da kako slabo sva spaliuser posted image . Pa ko kliče s službe, ga tudi najprej vprašam, kdaj pride, da bo malo Živo prevzel. Ko pride domov mu največkrat rečem kaj v smislu: "Uh hvala bogu, da si doma, nisem imela časa nič narediti, jesti,..." Ali kaj podobnega. 
Tko,da je moja zapoznela novoletna obljuba, da doma ne jamram večuser posted image . No,čisto malo šeuser posted image . Še vedno pa si rezerviram RR za jamranjeuser posted image .

Se opravičujem za tole filozofiranje, samo mi je res danes dalo misliti vse skupaj.

Pokomentiram in preberem vas pa, ko Živa zaspančkauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.