TeDyBear
|
Pozdarvček po dolgem času še od nas :) Trenutno smo še od silvestra "v karanteni", ker smo stalno bolni. Predelali smo laringitis J., virozo G., pljučnico L., spet virozo J. dva dni je bilo vse ok, danes pa je J. spet zakuhal na 38.8, tako da Midva pa sva skupaj od mojega 14. leta in njegovega 16,5.leta Ne, resno!!!! Poročila pa sva se 4 mesece pred rojstvom ta srednjega (G.), pred semimi leti, tako da bova letos aprila IMELA 20. OBLETNICO kar sva skupaj Pomoje, da vodim Žiga - - čimprej se pozdravi!!!! SLIKICE - vauuuu, prav vsi so taki srčki Pri nas je novo to, da ima Jurij 6 ZOBKOV in da se sam spušča in NAREDI TRI KORAKE !!! Pa še moji trije pobalinčki: Tejčica, uživajte na najlepšem koncu Slovenije Draja - Pocka - za tvojega šefa, kapo dol Anja - za doooolgo vezo in obletnico, pa za RD Erna - za RD cv105 - tud jest mam fuuul za likat, maš kej cajta? meaa - za Lanovo frizuro, Jurijevi lasje so pa bolj švoh, no ja, do druge svečke enkrat bo pa tud on frizerja videl Pikca - upam, da ne pokasirate noric amy26- približno vem, kako se počutiš, ker imamo tudi mi s prehrano (in prebavo!!!) tudi težave vse naj naj in Tinaaja, barči, sezam, dajadada, žabika, thaiss, dskubin, sibil, naomi, skačica in vse ostale Zdaj grem pa res spat!!! NOČKO, BEJBE!!!
|