|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
11.1.2008 22:25:49   
draja
Anja user posted image user posted image . Kaj češ, moški pač. Sej ziher se bo jutri pokesal za to, pa bo celo hišo pospravu, pa skuhal, zlikal,....user posted image Eh moški ja. Brez njih bi bilo pa vseeno dolgočasno ne user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.1.2008 22:39:59   
tejčica
Ekola mene, ma ne še z Gorenjske. Štart zaradi spleta okoliščin prestavljen na jutri. Vse že pripravljeno, mulčkom pustim spat zjutraj sam do osmih, se nafutramo pa gremo. Plan je tak in itak da ne bo obveljal.user posted image  Mava s sestro plan it v šoping, zato bi rada takoj zjutraj štartala. Kranjčanke, a ste vse trgovine že spraznile a se še splača it? "Morem" it v Qlandio bone zapravt. A je kakšna trgovina s čevlji v tem centru? Letos sploh še nisem bila na razprodajah.

Pa da še jaz mal najin "razvoj"user posted image opišem. Z mojim sva skupaj 10 let in pol. Po dobrih treh letih sva se odločla za user posted image  (živela še vsak na svojem koncu naše deželice) in dobila Tajo dva dni pred najino peto obletnico. Zaživela sva pa skupaj en mesec pred Tajinim prihodom. 4 mesece pred 10. obletnico pa se nam je pridružil še Vid. Poroka pa kdo ve, mogoče kdaj bo, ma nam tako čisto nič ne manjka.user posted image

Anja, user posted image , ah ti naši moški nam včasih res znajo narediti siv las. Ma kaj bi pa brez njih (moških, ne sivih lasuser posted image )!?!

Erna in Žiga, močno močno držim pesti, da bosta kmalu doma.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.1.2008 23:53:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sezam, joj kako navihano gleda Žiga, mi na srečo (trkam) zaenkrat nimamo težav s ponočevanjem (bo pa sigurno prišlo še tako obdobje, je bilo tudi pri Živi)

Saj jaz moram tudi trkat, da se to ne bo ponavljalo. To se je zgodilo včeraj, ko se je zbudil z vročino in sem ga šla odvit, pa svečko dati in se je čist predramil, potem pa ne zaspat user posted image  Drugače zadnje čase kar lepo spi, ponavadi se samo 1x zbudi za hranjenje user posted image (tok tok tok)

draja - ti nič ne zavidam takih noči user posted image  Pri meni je bla še sreča, da jaz nisem spala, ko se je zbudil. Potem sem pa ugasnila še luč na hodniku (v sobi je sploh nisem prižgala) in se še sama vlegla, pa se je le počasi umiril. Samo je moral najprej prečekirati, če jaz res ležim user posted image

erna - upam, da kisik čimprej pomaga Žigiju in bosta čimprej doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja - ja tile naši moški user posted image  A ne, sploh ne zastopijo, kolk nam pomeni, če se vsaj spomnijo na kako obletnico, rd,.... Ma kdo bi jih razumel user posted image  (ali pa nas user posted image )

tejčica - upam, da ti jutrišnji načrti uspejo user posted image

Mi2 bova pa letos poleti 8 let skupaj in od tega 6 let poročena user posted image  (in tudi toliko časa živiva skupaj) Sem se zdejle kar mal spomine obudile na začetek - petkov poletni večer v kampu, prijatelji, pa nočno kopanje, nato se vsi "poparčkano" porazgubili user posted image  ...... kje so že tisti časi user posted image  Ah, ja zdaj pa že sanjam, najbolje da grem spat user posted image

Nočko user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.1.2008 1:17:15   
TeDyBear
Pozdarvček po dolgem času še od nas :)
Trenutno smo še od silvestra "v karanteni", ker smo stalno bolni. Predelali smo laringitis J., virozo G., pljučnico L., spet virozo J. dva dni je bilo vse ok, danes pa je J. spet zakuhal na 38.8, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa sva skupaj od mojega 14. leta in njegovega 16,5.leta user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, resno!!!! Poročila pa sva se 4 mesece pred rojstvom ta srednjega (G.), pred semimi leti, tako da bova letos aprila IMELA 20. OBLETNICO kar sva skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomoje, da vodim user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - čimprej se pozdravi!!!!

SLIKICE - vauuuu, prav vsi so taki srčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je novo to, da ima Jurij 6 ZOBKOV in da se sam spušča in NAREDI TRI KORAKE user posted image user posted image user posted image !!!

Pa še moji trije pobalinčki:

user posted image

Tejčica, uživajte na najlepšem koncu Slovenije user posted image user posted image

Draja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pocka - user posted image user posted image user posted image za tvojega šefa, kapo dol

Anja - user posted image user posted image user posted image za doooolgo vezo in obletnico, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za RD

Erna - user posted image user posted image user posted image user posted image za RD

cv105 - tud jest mam fuuul za likat, maš kej cajta?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meaa - user posted image user posted image user posted image za Lanovo frizuro, Jurijevi lasje so pa bolj švoh, no ja, do druge svečke enkrat bo pa tud on frizerja videl user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikca - upam, da ne pokasirate noric user posted image user posted image user posted image

amy26- približno vem, kako se počutiš, ker imamo tudi mi s prehrano (in prebavo!!!) tudi težave user posted image user posted image user posted image vse naj naj in user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, barči, sezam, dajadada, žabika, thaiss, dskubin, sibil, naomi, skačica in vse ostale user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa res spat!!!

NOČKO, BEJBE!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.1.2008 8:42:09   
skačica
jutro!

A sem prva? Pol pa eno kofico za vse vasuser posted image . Bo tale čist dobra, druge se mi ne da kuhatuser posted image .

Mi smo spali ok, le Iza je dobila mal vročine, ven ji rine zg. enkica, je že čisto belo, samo še ven mora pokukati. In ravno danes, ko imamo rezerviran karting za RD mojga možeka. Namreč danes praznuje, sem mu že čestitala.
Zdej če bo imela še čez dan vročino, jo bom dala v varstvo(kandidata bolj težko najdemuser posted image ), če bo pa ok, gre pa z nami. Ji nič drugega ne fali, je skoz super razpoložena.

Anja- mah kdo bi včasih zastopu tele naše dedce, kaj? Mogoče se bo pa res danes odkupil za včeraj. Poročaj.

tejčica- tebe pa čaka krasen vikend. Mal šopinga, mal čveka s sestro in domačimi. Jaz imam oboje zelo radauser posted image . Uživaj!!!!!!

TeDyBear- ja po moje imata res vidva najdaljši staž med nami. Bravo!user posted image user posted image user posted image . Sicer je pa prav luštno videt tvoje tri fante. Moja sestrična ima tudi 3 fantke, za zadnjega je mislila, da bo punčka, ampak so zdej tko veseli in prav luštni. Njen brat pa ima 4 punčkeuser posted image .

Iza še spi, jaz pa že pokonc. Sploh se ne spomnim kdaj nazadnje sem tok zgodi vstala. Čist prekmal. Zdele že študiram kaj bi skuhala za kosilo. Mož bi me ven peljal,ampak jaz vztrajam, da bom kar sama skuhala. Sicer pa on še vedno ne ve kam ga peljem.(zdej en dan je prletu dam in me spraševal, če ga slučajno peljem na tetovažouser posted image , da to pa njemu ni všeč. Ne vem od kje mu take ideje. Naslednji dan pa, če ga slučajno peljem h kaki vedeževalki al pa na stilsko preobrazbouser posted image user posted image user posted image - da on ni takšen tip človeka in mu to ne bi blo všeč. Kot da ga ne poznam user posted image )

< Sporočilo je popravil skačica -- 12.1.2008 8:44:10 >

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.1.2008 8:45:31   
amy26
Tedybear, lepo da si se spet kaj oglasilauser posted image
user posted image user posted image  da se čimprej pocajtate, ker tole je pa pri vas too much

mislim da glede trajanje veze zuser posted image  vodiš, 20let kapo doluser posted image

midva sva skupaj dobra 4 leta, od tega sva poročena dobri dve leti, torej 2,5m preden se je rodil Aleks sva se poročila.

Ela spet ful kašlja, ma ne vem kje je to pobrala, verjetno spet od tašče, ko jo je mirkala ko sem morala v sredo nujno na pot. Tako da revica je skupaj kašljala dve uri, sej ne vem kaj ji dati da se kašelj umiri.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 656
12.1.2008 8:48:03   
amy26
erna čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bosta z Žigcem čimprej doma

user posted image

skačica, čestitke tudi tvojemu možu za RD

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.1.2008 8:49:51   
amy26
zdej en dan je prletu dam in me spraševal, če ga slučajno peljem na tetovažo

tudi meni ne bi bila všeč tetovažauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 658
12.1.2008 8:50:38   
Barči78
Jutro,

Evo, niti nisem zgodnja, sobota je, možek je doma, da pedena Nejo, Žan pa spi še od včeraj od 20.00 user posted image . Očitno si je privoščil zimsko spanje. Srček moj mali.

Žiga, Erna, res grozno se je tole obrnilo, upam, da vama gre na bolje in da bosta kmalu doma user posted image user posted image user posted image

TeDybear - user posted image  za korake, pa čedne fante imaš pri hiši user posted image
Pa pozdravite se no, kaj sploh še niste preboleli, prov bogi otročki user posted image user posted image user posted image

Tejčica - do kdaj boš na tem lepem koncu, gremo na kavico user posted image

A-N-J-A -  user posted image user posted image user posted image , tukaj ga pa ne bomo zagovarjale, res bi se lahko spomnil, no ni blo lepo, da je pozabil, sam sej vemo, moški. Upam, da danes not prinese.user posted image

Najina veza traja od aprila 2001 (skupaj bova 7 let, a je res kriza takrat, a se to od poroke na nove šteje user posted image )
Poročena sva od aprila 2004
user posted image  september 2002
Neja maj 2005
Žan februar 2007

Se nama je tudi kar hitro odvijalo vse skupaj

Zdej grem pa spit kavo, pa pogledat Žana, kaj počne tko dolgo sam tam notri.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.1.2008 8:54:21   
skačica
amy, jaz sicer nerada kaj pametujem, ampak meni je sestrična(mag. farmacije) predlagala slezov sirup in je Izi resnično pomagal in je bila kmalu bolje. Je rekla, da tud pri svojih treh fantih vedno to uporablja pa je eden malo mlajši od Ize.
Tudi v lekarni mi je farmacevtka svetovala Slezov sirup.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.1.2008 8:59:49   
Barči78
Tejčica - sploh še nisem bla na razprodajah, tko da je verjetno še kaj ostalo zate user posted image . Drugače imaš pa v Qlandiji kar nekaj trgovin s čevlji, tko da res najbolš, da greš takoj zjutraj, da boš do kosila naokrog.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.1.2008 10:00:39   
Pikca
jutro,
danes bi morali it na sankanje z vrtcem, pa je prestavljeno zaradi slabega vremena... tako, da se moramo spomnit kako drugo animacijo za Živo, no zdele sta šla z mojim v trgovino, jaz pa sem uspavala Jernejčka in sem malo frejuser posted image

Anjauser posted image , upam da se bo res danes oddolžil...

aha, morm nehat, sta že nazaj...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.1.2008 10:43:11   
Lejci
Jutro,

Sploh ne morem več v miru sedet za pc-jem, naša bi samo še okol hodila - valda jo moram za roko držat. Skoraj se noče več sama igrat.

Žigcu najprej veliiiik user posted image , da bo čimprej zdrav.

Anja čestitike za obe obletnici!!!

Kar se najine zveze tiče, sva midva tudi precej mlada začela - pri 17 letih user posted image . Oba sva en drugemu prva partnerja. Po 6 letih sva se poročila in čez 3 leta je prišla Ines.

Tako da imava letos 4. obletnico najine poroke in 10. najine zveze. Skupaj sva začela živeti šele slabo leto pred poroko, pa še to zaradi teženja mojih staršev. Na svojem pa še zdaj nisva, ampak letos tudi to planirava.

Za Ines sva se odločila že fuuuul prej, ampak sem jaz hotela met moj fax končan, ker sama sebe poznam, da mi oboje hkrati ne bi zneslo - pa še prav sem mela user posted image  Sem bolj ziheraš v življenju glede večine stvari.

Tudi mi smo bogatejši za Superfitke, copate. Ines v njih ful lpo hodi. Čevljev nisem kupovala, ker so nam trenutno ene zadosti, po trdoti oz. mehkoti pa enake kot naše cicibanke.

Zanima me, s čim se vaši malčki kaj igrajo? Zadnje čase naša najbolj obrajta svoje dojenčke in lončke. Ampak se ful kratek čas posveti kakšni igrači, pol pa pleza po meni.

Čez dobre 3 tedne se mi izteče porodniška, pa še zdaj nimam službe user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.1.2008 11:25:52   
sezam
skačica - preživite čimlepši dan. PA zvečer poročaj, kako je možek reagiral, ko je videl presenečenje user posted image

Tedybear - user posted image  lepo, da se spet malo oglasiš. Res imaš krasne fante user posted image  Pa user posted image user posted image  za vaše zdravje.

A veste od česa je imela Ana fleke - Actimel user posted image user posted image  Ko smo jih ukinili, so izginili. Sedaj bomo počasi nazaj uvedli čokolado in oreščke, da vidim, če je še kaj od tega krivo, ali je res samo actimel user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.1.2008 13:08:15   
tinaaja
Pozdravcek user posted image

Tedybear - joj pa tele vase bolezni, prav user posted image se slisi.. Upam,da boste kmalu spet vsi zdravi user posted image

ANJA - jaz bi kuhala ornk mulo danes , ce se ne bi ornk oddlozil. user posted image Moski user posted image

Sezam, actimel user posted image JAz ga ravno poskusam B malo vsilit, ker ga noce.. ampak nej bi bilo zanjo priporocljivo

Lejci, a jo bos vseeno dala v vrtec, ce ne bos dobila sluzbe? Upam, da jo dobis user posted image

Barci, jaz sploh pomislit ne morem, da bi B spala tok kot Zan user posted image Ker danes je bila auf ob 6 user posted image Jaz sem potegnila do 7:30 user posted image

No tko punce za malo vzpodbude - sem danes ze s fitnesa, odtekla 50min + vaje na trenazerjih za zgornji del telesa user posted image user posted image Upam, da jutri ponovim vajo user posted image Kuha pa se juhica - krompir, cvetaca, ohrovt ... Zdravo user posted image

Skacica, uzivajte! A si bila na aerobiki?

user posted image user posted image user posted image Erna - vse naj naj !! user posted image user posted image user posted image
user posted image Upam, da sta z Zigatom bolje!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.1.2008 13:39:33   
erna14
evo sam da se javim,sem sam pod tus prletela je moj pr zigiju,aja pa tamalmu sm prsla skuhat kosilouser posted image ,sploh noce tiste hrane jest,jaz jim recem da je sam pasirano draja-tole pozorno beri,oni pa prnesejo juho z ribano kaso in govedno v kosih,valda da ni nc jedu.user posted image ,je pa full odvisn k skoz ga tehtajo ce dost je in pije drugac mu bodo dal infuzijo.user posted image user posted image user posted image user posted image .je danes ze cel dan brez kisika tako da bomo vidl,sam ma se vedno cevke v nosku in ga motjo pa tko nc lustn.sibam pod tus.hvala vsem za pesti,objemcke,pikepoke....dijo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 666
12.1.2008 15:38:32   
cv105
punce zdravo

Tedybear ... vsake toliko imam čas ... sam ne za likat ... user posted image  ... pa en kup user posted image  za tvoje fante

erna ... user posted image  ... tudi za vaju ...

pa en user posted image za vse ostale ... dopoldne sem šla v Lj na razprodaje ... mal sem se oblekla ... obut se še moram ... je pa ful lep občutek imet kaj novega ... zdaj sem leto in pol bolj kot ne v trenerkah in pižami, tako, da ... user posted image

pa pri dedku sem bila na obisku ... je na travmi ... včeraj so mu amputirali polovico stopala, naslednjič gredo dalje ... dobesedno tako je rekel dr ... user posted image

moja dva fanta sta doma uživala sto/uro ... ampak res ... v glavnem sem zjutraj skuhala Maksiju mineštro za kosilo ... mišljeni sta bili dve porciji (tudi za jutri) ampak on je danes VSE pojedel ...

grem ... sirena

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.1.2008 16:41:02   
draja
Skačica upam, da uživate v rojstnodnevnem presenečenju in da je imela Iza vročino res samo zaradi zobka! Pa vse najboljše tvojemu dragemu!

Erna groza tole s hrano, pa hvala za info. Bo treba torej prej skuhat in mi bo moral mož nosit v bolnico, če bomo res notri zadržani. Milijon pikapok še naprej za vaju z Žigcem in da se hitro, hitro vrneta domov.

TedyBear evo piiiiiiiiiiihaaaaaaaam, da odpihnem vse bacile iz vaše hiše!

Tejčica vzami si čas za kakšno kavo z gorenjkami - so same fejst punceuser posted image .

Barči jaz ne morem pozabit tvojega Žana s srečanjauser posted image . Čist me je očaral, si zdaj še bolj želim kakšnega fantka kdaj imetuser posted image . Pravi mali zlati angelček je! Pa zaspanček tudi user posted image . To bi mi pa sploh prav prišlo ob moji Živiuser posted image .

cv105 spet v LJ in spet me nisi na kavo povabilauser posted image ! Čaki, čaki, da jaz pridem mal v tvoje kraje, pol me boš morala pa cel dan gledat pa zabavatuser posted image .

Sezam iiiiiii kakšen romantični začetek vajine zveze sta imelauser posted image . Midva sva začela kar med odmorom na šolskem hodnikuuser posted image . Jah, kaj češ, pri rosnih 16,5 letih te ljubezen lahko zadane kjerkoli in kadarkoliuser posted image .

Tinaaja priiiiiiiiiiiiiidna s tem fitnesom! Kapo dol!

Amy tebi pa samo povem, da te pogrešam in da te moram nujno kmalu spet videtiuser posted image .

Jaz sem bila pa danes tako navdušena, da ni megle, da sva se z Živo sprehajali kar v dežjuuser posted image . Prav luštno sva se imeli. Ona je bila itak pokrita s tistim za dež od vozička, jaz pa malo pod marelo, malo pa kar po dežjuuser posted image . Pol se nama je po predavanjih se možek pridružil in smo izropali tržnico, se povabili na kosilo k moji mamai in zdaj smo doma in oba sladko spančkata jaz pa uživam ob kavi.Pospravljeno ni še nič, ampak uživamo! Life is good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.1.2008 16:55:47   
amy26
Amy tebi pa samo povem, da te pogrešam in da te moram nujno kmalu spet videti .

Draja, jaz pa tebeuser posted image  tako da srečanje mora biti kaj kmalu, sam da Ela neha kašljat pa se povabiva v Lj.

Zdej mi spančka, končno mal več kot pol ure, ker dopoldne je odspala 2x 15 minut kar je zanjo bolj malo, ker ponavadi spi vsaj 2x eno uro v kosu.
Aleks pa gleda risanke. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.1.2008 17:02:14   
tinaaja
Life is good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

res je user posted image kar privosci si user posted image

mi2 z brinco pa imava danes babji zur, ker se gre fotrcek rekreirat cez eno uro. ta mala danes ful apetituser posted image je smesno - se s fotrckom igra brez problema v alkatrazu, ampak samo da ju pogledam in da to vidi, je konec. hoce k meni user posted image pa ko pridem od kje, me ene 10min sploh ne spusti, samo mazila bi se. jao, kako bo, ko bom sla v sluzbo user posted image

Modrc za dojenje - a je kje kaksna vidla kaksnega, ki je bolj apetitlih kot uni od millerja.. pocasi bi jaz kaj mal bolj normalnega.. sem tega gledala
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2430700

sicer pa nisem ziher, kako naj najdem modrc, kjer je ena kosarica B in druga D user posted image user posted image user posted image Ker dojim samo se na eno zizo, je pa par urah nedojenja taka razlika, da mi je obcasno prav zoprno user posted image da ne omenjam, kok "lustno" je bilo danes tect na fitnesu user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.1.2008 17:22:32   
Anonimen
Moja dva moška spita in ima mami celo pol urce zase! user posted image user posted image user posted image Jure je že boljši, le še nosek ima zamašen in pol med spanjem kašlaj in ga vse moti in sesalcamo sredi noči, ampak potem se čist zbudimo,... Ampak smo pa že bolje kar je pa tudi veliko.

Anja, z majhno zamudo čestitke za obletnico poroke!

dolžina veze - midva imava jutri 5 let odkar sva par, poročena pa 1leto in 2meseca. Sem bila med tistimi pri katerih nosečnost po poroki ne traja 9 mesecev...user posted image user posted image user posted image

Žiga in Erna en kup pikapok in objemčkov za vaju!

TeDyBear - vi se pa hitro pocajtajte!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
12.1.2008 17:55:59   
sezam
tinajaa - Ja, saj jaz sem ga ji začela dajat, zaradi boljše odpornosti. Zato so pa fleki kar trajali, ker sem ji vse drugo omejevala. Samo po moje je fora v eni od sestavin, to moram pa še stestirati user posted image

razprodaje - mam namen it, pa še ni blo časa user posted image  Sva mislila danes it v A, pa je odpadlo. Bo treba zgleda še pri nas prej kaj it pogledat user posted image  Ja čas bo, ko bo treba v službo, omara pa user posted image user posted image  - nič pametnega za oblečt.
Naš Žiga je pa danes spal celi 3 ure user posted image user posted image user posted image  Ana ima pa spet vročino user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.1.2008 18:27:30   
Dajadada
TeDyBear, joj, tole mora biti pa naporno, tok bolanih na kupu. En koš pikapok za tvoje sončke.

Meaa, včer sem pozabila Lana pohvalit. Kje si bila pri frizerju? Pa tko pridno je sedeluser posted image .

Jaz sem ga pa dons kar doma sama postrigla, itak da boljš kot zadnjič frizerkauser posted image . Ne res, zanč je imel lase vsepovsod, pri miru ni bil niti sekundo, komi da ji je ratal, da ni brez ušesa ostal. Danes sem ga pa jaz lepo posedla v njegov stolček, striček ga je zabaval jaz pa vihtela škarje. Moram rečt, da mi je kar kul ratal, ampak še zmer so kravžlčki na glavi, nč bat, nismo ga čist oskubiluser posted image .

Dolžina veze, 11 let čez en mesec. Nas je pa kar večina maratonkuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 673
12.1.2008 18:50:08   
cv105
meaa: ja, jaz sem tudi pozabila pohvalit ta novo frizurco user posted image user posted image user posted image

frizer: ... jaz bi tudi Maksa h frizerju peljala ampak sem zihr, da ga bo povsod dosti, samo na stolu ne ... ima pa spredaj tako dolge laske, da ga včasih za hec na prečo počešemo, da ima frizuro "za h birmi" user posted image user posted image user posted image  ... ja, pa zadaj ima kravžlje ... pa vrtinec sredi glave ... na čisto nemogočem mestu ... je podedoval po moji mami ... samo ne ji povedat, ker je besna, če jo zaradi tega zezamo user posted image user posted image user posted image

draja: ma ti samo pridi ... lahko tudi na počitnice user posted image  ...  pa Živo obvezno s seboj pripelji ... to bomo uživali user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 674
12.1.2008 20:05:38   
pocka
čer

se malo javim,dokler se mi večerja peče user posted image . Moram pohvaliti mojo miško,je spala od 18.45 do 8 zjutraj (ob 6.30 ziza)user posted image user posted image in še  po dopoldanski malici je spala več kot eno uro, kar je pri nas neverjetno, ponavadi spi pol urce,ampak TOČNO pol urce.user posted image
Jaz imam pa končno spet novo frizuro, sem se malo uredila, je bil že cajt. Taja bo pa tudi morala kaj do frizerja, ji spredaj franzice lezejo malo v oči. Bom to kar moji mami prepustila, je iz te stroke.user posted image
erna - držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skačica - kako je uspelo presenečenje?

dajadada - user posted image user posted image bravo Nejc za novo frizuro, slikco,slikco...

dolžina zveze - midva sva skupaj 8 let in pol, skupaj živiva malo več kot 8 let, poročena pa ne vem kdaj bova, ker jaz nisem za to, me je sicer že malo omehčal, tako,da...nikoli se ne ve

vprašanje
- a je že katera dala user posted image za probat jetrca. Sem brala,da so zelo bogata z železom, malo razmišljam,če bi ji probala dati, pa se ne morem odločit.

Grem gledat film, pa se redit zraven.....user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.