|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
12.1.2008 20:28:57   
Barči78
Jest sm bla tud na dedku mrazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KO bi ve vidle, kolk sem tekla, da sem se z njim slikala user posted image user posted image user posted image  - evo dokaz

user posted image    

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.1.2008 20:29:11   
tinaaja
vprašanje - a je že katera dala za probat jetrca. Sem brala,da so zelo bogata z železom, malo razmišljam,če bi ji probala dati, pa se ne morem odločit.

pol ji daj raje zrebickov zrezek.. super vir zeleza...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.1.2008 20:32:35   
Barči78
Ups, velika slika.

Ja, prov res je bil Žan danes en velik zaspanec, je šel popoldan spat ob 12.50 in je spal do 15.45, men nč jasno, sem bla kar mal nervozna že, k sm že vse skuhala, cunje oprala, obesila, pospravila, otrok ap akar spal, no ja, priden priden, res pravi angelček, bomo videli jutri, ponavad jih ne smemo hvalit, a ne user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 20:45:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
12.1.2008 20:56:55   
tinaaja
Meaa  kako si zadovoljna z Buggsterjem? No vidis, ti si pa zmagovalka v kratkosti veze user posted image user posted image user posted image al te morda kaksna sisa???? user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.1.2008 20:57:45   
Lejci
Čer,

Pozabla sem pohvalit fotke s srečanja user posted image . Super so, malčki in mamice...

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Lejci, a jo bos vseeno dala v vrtec, ce ne bos dobila sluzbe? Upam, da jo dobis user posted image
No tko punce za malo vzpodbude - sem danes ze s fitnesa 

O ja, v vrtec bo šla v vsakem primeru, če ne drugega se mi zdi da je dobro, da se navadi(ve), da ne bo šok, ko bom šla v službo.

Bravo za fitnes user posted image . Jaz bi šla na pilates nazaj, če bi imela varstvo. Tako pa doma samo izgovore iščem user posted image

Modrc za dojenje bolj kulturnega izgleda se da dobit tudi v HM-ju, če se ti da v Mb zapeljat... (še bolje v Graz, ampak pustimo detajle). Ja, sej vem, nč nism pomagala user posted image . Leclerc je mel nekaj časa, pa v Bušiju sem nekaj vidla na www.

Mene je pa moj čist presenetil - kupil nama je letni karti za zoo. To se bomo sprehajali user posted image

Frizer - naša bi pa šla na podaljševanje las, da bi ji mami kako špango lahko zapela gor user posted image   Meaa, res fajn frizerka in nova frizurca. Priden Lan!!!

Za železo so tudi nam svetovali žrebička.

Barči, a si DM-ju kak spisek želja v žep na skrivaj stisnila, za drugo leto user posted image  ??? Luštna fotka.

Naša je postala pravi živec. Samo hodi gor, dol, sem, tja, jaz pa z njo in jo hecam, da se spusti in pride sama k meni. Bom probala posnet, zaenkrat mi še ni ratal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 21:13:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
12.1.2008 22:03:22   
Anonimen
jetrca in železo- baje so jetrca čistilni sistem v telesu - naloga je razgradnja in odstranjevanje strupenih snovi iz telesa. In zato naj jih manjši otroci naj ne bi jedli. Tako so meni obrazložili. Ima pa veliko železa pogleg žrebička tudi teletina, pa veliko vrst zelenjave - brokoli, špinača,... v bistvu zelena zelenjava, pa suho sadje - največ jih imajo marelice. Telo pa lažje absorbira železo iz živil živalskega izvora kakor iz zelenjave, sadja. Se pa več železa absorbira, če zraven takšnega živila (obogatenega z železiom) jemo neko živilo bogato z vitaminom C. Sem naredila celo študijo, ker je imel Jure nizek hemoglobin, tako da imava naslednji teden kontrolo kako je kaj z njim. Mu je pa zaradi nenehnih prehladov in bolezni padel iz 120 na 96 v 2 mesecih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
12.1.2008 22:11:08   
dskubin
jap, žrebička pa kozarc pomarančnega soka.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.1.2008 22:33:10   
Sibil_
Čer!

Žrebiček-kje se to dobi?A v vsaki mesnici?In kako to pripraviš, da je dobro za odrasle in kako za otroke?Kako ve to naredite?Jaz bi namreč poskusila, še nisem nikoli.user posted image

Patrik nam je zakuhal revež, je kot cunja že cel dan.Sumim kako gripo al pa kej, bomo videli kako bo jutri.Res upam, da niso ušesa, ker potem dobimo spet antibiotik in jih imam že poln kufer.Držite pesti da bo ok, prosim.user posted image

Danes sem bila v Udinah na razprodajah in je bila že zjutraj neverjetna gužva-noro.Sem pa dobila kar nekaj stvari in sem prav zadovoljna, čeprav utrujena.

Tejčica-a ti si kaj kupovala?Drugače pa za kanarčka bi mogla mene mal povprašat-poznam kar nekaj rejcev in sama živali iz zoo shopa ne bi vzela.Iz izkušenj in tudi iz pripovedi vem, da to ni pametno.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.1.2008 22:41:38   
Žabika
No, danes bom pa še jaz malo pojamrala. Začelo se je že včeraj zvečer, z kriki groze, nadaljevalo s pogostim nočnim zbujanjem in malo vročine. Dopoldne je bil med tem, ko sem bila jaz v službi, doma cel urnebes - spet s kriki groze. No popoldne je minilo še kar mirno; bili smo na praznovanju Enke od prijateljičine punčke, zvečer pa je sledilo eno urno uspavanje. Res upam, da je kriv zobek in da končno že pogleda ven. Ampak res je zanimivo to, da za prvo zgornjo enko sploh ne vemo, kdaj je prišla, zdaj ta druga ga pa takole serje.

tinaaja: jaz imam tale modrček, pa ni nič kaj posebnega, razen tega, da je res bolj podoben modrcu, kot tisti Mullerjevi. No tudi jaz bi, če bi vedla, da bom tako dolgo dojila, takrat na začetku poiskala kaj bolj lepega, zdej pa že ene tri mesece govorim, da zdej pa res ne rabim več, ker itak ne bo dolgo trajalo. Pa kar dojim in dojim. Se mi pa zdi, da gre zdej tudi že z normalnimi modrci, čeprav meni kar nekako ne stojijo prejšnji modrci. Pa ne zaradi velikosti, ampak mi kar nekaj ne sede.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.1.2008 7:29:52   
Dajadada
A lahko še jaz malo pojamram? Tudi zobki, kaj pa drugega. Včeraj ponoči je dobil kar pol žličke Calpola, ker se je od 8ih do 10ih zbujal na 15 minut in jokla, jokal, jokal. Danes ponoči pa ga je sral od 3 do 5ih, pa ne vem al so bili zobki al kaj. Lezejo mu pa ven spodnja dvojkica, pa zgoraj levo meni zgleda kot da je trojka otečena, ampak menda štirice prej ven pridejouser posted image .
6:30 sva pa končala nočuser posted image . Komaj čakam , da greva čez eno urco spet mal spat...ponavadi za 1,5 ure. Drugače je pa ta teden začel z zbujanjem med 4:30 in 5:00 in nikakor da zaspi nazajuser posted image . Zaspi mogoče za 5 minut, ga uspavaš nazaj za minuto itd., dokler ne omagamo in ga pustimo zbujenega. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.1.2008 8:18:13   
tinaaja
jutro,
no zabika, dajadada, da nadaljujem v stilu user posted image vceraj naju je z mojim skoraj kap.. se cez senzor slisi neke cudne zvoke in sva oba laufala, ker sva nekako takoj vedla, da nekaj ni. Ponavadi mala stoji in pac klice. Vceraj pa lezi in se spusti v taaaak jok, taki kriki, da me men kr ki zaledenela. Ampak ona lezi user posted image Jo dvignem in tako tuli, se napenja... Moj je stal kot vkopan, jaz pa mirit in cez glavo so mi svigale ideje, kaj bi bilo.. Od tega, da je kar ornk narobe pa do tega, da zgleda da sanja.. No in ko tko tuli par minut in je nikako tudi umirit nisem mogla, jo dam v pojstlo in na zizo ... In se je umirila kot bubica.. Tko da - sanje user posted image Na sreco user posted image Ampak bilo je strasno.. No, sam da ni kaj narobe, pa ni panike. ampak noc je bila katastrofa, skoz premikanje, prestavljanje, zizanje in po vrh vsega so mene roke tko cudno bolele - zgelda prevec vaj user posted image Tam nekje po 3 sem celo malo zaspala, vems pa na en uc.. Ampak life is gooduser posted image Mala je razposajene, jaz imam musklfibr, in se ne dam - grem danes spet  fitnesirat. user posted image Moj dragi pa se gre spopast z dezjem na sprehod z ajo user posted image

Zabika in Dajadada
, upam, da zobek cim prej pokuka ven, ker ni takole trpkjenje obojih nic lustno

Modrc - ja jaz tud ze ene pol leta govorim, da bom nov modrc kupila pa nic od tega...  so pa tile iz mullerja resssss vzdrzljivi user posted image

Zrebicek se v lj dobi pri krusicu na trznici.. popeces na hitrco na obeh straneh - zacimbe sol, poper, zenf... priporcajo ob anemicnosti in nosecnicam, jejo pa ga itak lahko vsi user posted image

Jjasna  je super napisala glede zeleza user posted image user posted image

Meaa - no bom malo pogledala vozicek, ko se vidimo user posted image Ma, sem z naso marelo zdaj res zadovoljna, ampak tale buggetser mi res ne da miru .. A ne anja user posted image user posted image

bodite lepo... a je kje danes sonce??????????''

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.1.2008 9:15:19   
tinaaja
Tkole: erna vas pusti vse lepo pozdravit user posted image Ziga je razpolozen, za zajtrk dubu cokolino, mu je pa ponoci saturacija spet padla. Ampak je borec in je zdaj spet brez kisika user posted image Pikepoke za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.1.2008 9:35:33   
Barči78
Še dobro jutro iz našega, gorenjskega, z dežjem posutega konca user posted image .

Naspali smo se, Žan je spal 10,5 ur v kosu, ne tolk kot včeraj, ampak vseeno je res srček. Ja Draja, lahko samo rečem, da bolj pridnega, potrpežljivega, prikupnega fanta, si sploh ne bi mogla želeti.  Meni so itak vsi govorili, ja pa fantje manj spijo, so bolj nagajivi,..... bla bla ba, v glavnem moj je pravi srček. Kako se bo pa obrnilo, pa recimo let it go with the flow.
Neja je bla tud ena zaspanka, da zdej ne rečem, kako ga biksa ponoči, še vedno vsako noč okoli 2h tuli, joka, noče spat, gledala bi risanke, pa  pol zaspi, pa je pred 7 že čist zbujena, in seveda je ona krivec za to, da se je Žan zbudil danes ob 7h, ker se v sosednji sobi reži, cvili, piska, dere,....... ja pa to so pa punčare user posted image  
Amapak naj je konec koncev prov luštno.

Ta moment Neja in možek smrekico podirata, Žan pa spi. Mamica pa akole in to še v pižami user posted image

meaa - sem ti rekla, da me pokliči, pa te peljem do GM-a, pa še na kavico, zdej pa maš, k si se 5x mim peljala user posted image , sicer pa važno da si uredila in si zadovoljna.

dedek mraz - evo, včeraj sem našla sliko na spletni strani KS, pa sem bla kar mal šokirana, user posted image  jest, to pa je veselje user posted image

erna - samo, da vama gre na bolje, kar se pa hrane tiče, pa res grdo, ker recimo Žanu na Jesenicah, so nosili spasirano hrano (kosilo npr. polenta, čisto nasesekljana govedina in spasiran brokoli), pa je zelo rad jedel njihova kosila.

tinaaja - tak šok sem tud pri Žanu doživela, kar sredi čist trdnega spanca je začel ful jokat, ja ja, domišljija jim dela. Ampak važno, da ni kaj hujšega.

železo - naš jetrc še ni jedel, poje pa ogromno govejega mesa, pa špinača je tudi v redu za pridobivanje železa, pa še en pomarančni sok čez, pa bo.

sibil - user posted image user posted image user posted image  za Patrika, čimprej se pozdravite

žabika, dajadada - upam, da so samo zobki in da se ne izcimi ven kaj hujšegauser posted image user posted image

Me je glih ati klical, če bomo jedli ribe za kosilo, da jih bo spekel, no fino ena skrb manj danes. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.1.2008 10:37:15   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tkole: erna vas pusti vse lepo pozdravit user posted image Ziga je razpolozen, za zajtrk dubu cokolino, 

ja in to z mlekom iz pomurskih mlekarnuser posted image . Kar je Erna izvedela šele po zajtrku seveda. Eh ta naša PKuser posted image . Pa WC imaš pri vratarju, tuš tud na drugem koncu stavbe, hrano v kleti,... Si ne predstavljam Žive pustit same v sobi, ker že doma joka, če ji hrbet obrnem,kaj šele v drugem prostoru. Boge mamice in otročki, ki morajo biti dolgo časa notri.

Žiga pikepoke zate in z zamudo čestitke za tvojih 10 mesecev!!!!!

Dajadada, Žabika upam, da hitro pokukajo tile nagajivi zobki ven. Mi smo imeli tudi žurko od polnoči do 2-eh, samo mislim, da je ni nič matralo, ampak se ji je samo fajn zdelo, da se malo poigra z namauser posted image . Je odprla oči v trenutku, ko sem se hotela uleči na posteljo in mi namenila taaaaaaak lep nasmešek izpod dudice, da sem takoj vedela, da bo še zabavnouser posted image . K sreči jo je moj prevzel, da sem jaz zraven malo dremala.
Tinaaja fitnes go, go, go, gouser posted image user posted image user posted image . A to hodiš sem na moj konec al kam drugam?

Skačica kako ste se imeli včeraj? Kako je Iza?

Kaj sem še pozabila? aha, life is good!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.1.2008 10:52:52   
Pikca
jutro,
pa kaj je spet kakšna luna al kaj, naš ga je tudi sračkal ponočiuser posted image , se mi je kar zdelo, da bo tako, ker sem ga pohvalila...

jao, ob takih dneh mi je malo žal, da smo dali hčerki ime ŽIVAuser posted image , jo je polno stanovanje in polna ušesa...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.1.2008 10:57:21   
Pikca
... pa še prehlad se mi zgleda začenjauser posted image ,  pa včeraj nam je avto crknu - noče vžgat, kar na lepemuser posted image

... life is good!!!!!!!!!!
user posted image user posted image  mogoče potem, ko spijem še en kofe, če mi bo ratalo... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 13.1.2008 11:06:39 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.1.2008 11:37:08   
tinaaja
Tinaaja fitnes go, go, go, go . A to hodiš sem na moj konec al kam drugam?

na tvoj konc ja, imam letno karto user posted image ful je smesno, da med maldimi ni take fensijade, ampak une mamce nad 60 - vse v armani in podobnih dizajnerskih cunah user posted image user posted image user posted image

Fitnes rules user posted image res pase gibanje user posted image user posted image pa niti nisem tok brez kondicije user posted image vcasih sem bila na fitnesu 5-6x na teden... ahhh ja, kje so ti casi user posted image user posted image ampak ne zamenjam

Pikca za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.1.2008 11:37:27   
cv105
mi smo pa celo noč spali ..... lalalalalalala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no ja ... Maks je spal do zjutraj, jaz sem pa šele ob dveh zaspala ... nisem mogla spat ... sem vse cajtnge od celga tedna prebrala ... user posted image

zdaj pa skupaj kuhamo in Maksa previjamo vsake pol ure ... po tanovem si ne vzame časa, da bi se enkrat fejst pokakal ampak kaka na obroke ... pa ni driska al pa kaj ... user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.1.2008 13:56:34   
sezam
pa kaj je spet kakšna luna al kaj, naš ga je tudi sračkal ponočiuser posted image

Naša noč tudi user posted image user posted image user posted image user posted image  Pričakavala, sem da se bo zbujala Ana (glede, na to da je imela celo popldne vročino in ji Clapol ni kaj dosti pomagal user posted image ) Je prespala celo noč (od 9h do 7.45) user posted image . Žiga pa. Prvič ob 23.30, nato sračkanje in dretje od 1.30 do 2.30. Ne ležat, takoj sedet, pa tolaženje nič pomagalo,.... Potem je pa le zaspal in se zbudil za hranjenje ob 5.30. Sem pa jaz čist user posted image user posted image  - povožena. Tud kava ni nič pomagala user posted image user posted image

Ana je danes brez vročine. Upam, da tako tudi ostane. Sta pa oba smrkava user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.1.2008 15:33:57   
erna14
ojla

evo mene,sm si prsla glavo umit domov k mam ze tok grozne lase pa pod tus,tamavcek pancka je ati pr njemu,no tko danes je ziga ze od 1 zjutraj brez kisika,full vesel dobre volje,vrocine ni.posluste kok so nasi dohtarji smesni,nasa p naju je poslala na pediatricno,ker mu je saturacija padla na 94 in po inhalaciji ni narastla,danes,mal prej mu jo je sestra merila in ima 94 in ona tko rece "uredu je",pa sm jo vprasal kok je imel in pravi niha od 94-96,sm rekla a ni to slabo,prav ona ja ne od 92 naprej je uredu kao po novem da so se zdravniki sedaj tko odlocil in da so neke studije delal da kar je nad 92  je kul,pol mi pa ni blo nc jasno nc,sm ji rekla da smo bli mi zaradi preniske saturacije not sprejeti,pa je rekla ja sestre se ne vejo vse da je to ureduuser posted image user posted image user posted image .pol pa vrjami komu zeuser posted image

rojstni dan-vsem hvala za cestitke,ampak upostevala jih bom pa sele jutr.14.1.user posted image user posted image user posted image
aja se novica imamo nov zobek in zdr.je reku ce bo tok priden kot dozdaj greva jutr domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sibam dijo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.1.2008 15:55:18   
sezam
erna - upam, da res jutri prideta domov user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke Žigiju za 10-tko (mal z zamudo user posted image )

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.1.2008 16:10:54   
Barči78
Erna, tole je blo pa prov lepo prebrti, sam zdravniki bi se pa res lahko malo bolj uskladili, si kar jezen ja. No, ampak važno je, da je Žiga dobro razpoložen, pa upam, da gresta jutri domov.

sezam - user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva bolančka, moja tud nekaj kiha, pa tud upam, da se ne začne spet sezona antibiotikov user posted image

tinaaja - pridna, da takole telovadiš, jest zadnje čase nič ne naredim zase, še sprehajam se ne več toliko, sem kar mal žalostna sama sebe

tejčica - dej še kej zame pust v trgovinah user posted image

Drugače je pa atek spekel odlične ribe, sem se tokrat odločila kar za postrvi, mah super so ble.

Drugače pa Neja spi od 12.45, sej ni čudn, če ga pa ponoč žura. Vse mamo zmešan, zdej pa sploh kar ponoč nima plenic. Se zbudi, pol pa nazj ne bi zaspala, pa še ušlo ji je včer ponoč, oh ja, naporno tole nočno odvajanje, res.

Žan tudi pančka, spekla sem pecivo, če ga je že katera kdaj pekla - pecivo na suho (jabolka, orehi, skuta, moka, pa čez polita jajca, smetana, mleko), no ja zanimiva priprava.

PK - res komaj čakam, da odprejo novo, ker tukaj na Vrazovem je res porazno. Jaz sem bila z Nejo tam 6 dni po porodu, tiste, ki ste bile že tam, si lahko predstavljate koliko stopnic na dan sem mogla prehodit, s tem, da smo takrat imele mamice svojo sobo čist na drugem koncu, kot so bili otroci, jedilnica pa spet čist drugje v kleti. 1x smo štele stopnice in jih je bilo okoli 1000 na dan za prehodit. Pa pravijo, čim več počivaj po porodu, če se le da. user posted image  Ja, men ni šlo.

Pikapola - evo, poskusila sem Kneipp belo kavo in se mi zdi super, jo kar brez sladkorja pripravim, tko da se priporočam user posted image , kar se pa prevoza tiče, vaju bom pa vedno vesela, samo če bo srečanje ta četrtek, najbrž ne bom šla, imam v planu iti na en lep obisk, če pa bo kak drug dan, pa z veseljem grem.

Pa pa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.1.2008 18:30:16   
tinaaja
A katera pozna Vrsar? Kje je kul pa lepo za sprehajat?
http://www.istra.com/vrsar/hotel_kamp.asp?j=cro&tip=hoteli&meni=smjestaj

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.