Barči78
|
Še dobro jutro iz našega, gorenjskega, z dežjem posutega konca . Naspali smo se, Žan je spal 10,5 ur v kosu, ne tolk kot včeraj, ampak vseeno je res srček. Ja Draja, lahko samo rečem, da bolj pridnega, potrpežljivega, prikupnega fanta, si sploh ne bi mogla želeti. Meni so itak vsi govorili, ja pa fantje manj spijo, so bolj nagajivi,..... bla bla ba, v glavnem moj je pravi srček. Kako se bo pa obrnilo, pa recimo let it go with the flow. Neja je bla tud ena zaspanka, da zdej ne rečem, kako ga biksa ponoči, še vedno vsako noč okoli 2h tuli, joka, noče spat, gledala bi risanke, pa pol zaspi, pa je pred 7 že čist zbujena, in seveda je ona krivec za to, da se je Žan zbudil danes ob 7h, ker se v sosednji sobi reži, cvili, piska, dere,....... ja pa to so pa punčare Amapak naj je konec koncev prov luštno. Ta moment Neja in možek smrekico podirata, Žan pa spi. Mamica pa akole in to še v pižami meaa - sem ti rekla, da me pokliči, pa te peljem do GM-a, pa še na kavico, zdej pa maš, k si se 5x mim peljala , sicer pa važno da si uredila in si zadovoljna. dedek mraz - evo, včeraj sem našla sliko na spletni strani KS, pa sem bla kar mal šokirana, jest, to pa je veselje erna - samo, da vama gre na bolje, kar se pa hrane tiče, pa res grdo, ker recimo Žanu na Jesenicah, so nosili spasirano hrano (kosilo npr. polenta, čisto nasesekljana govedina in spasiran brokoli), pa je zelo rad jedel njihova kosila. tinaaja - tak šok sem tud pri Žanu doživela, kar sredi čist trdnega spanca je začel ful jokat, ja ja, domišljija jim dela. Ampak važno, da ni kaj hujšega. železo - naš jetrc še ni jedel, poje pa ogromno govejega mesa, pa špinača je tudi v redu za pridobivanje železa, pa še en pomarančni sok čez, pa bo. sibil - za Patrika, čimprej se pozdravite žabika, dajadada - upam, da so samo zobki in da se ne izcimi ven kaj hujšega Me je glih ati klical, če bomo jedli ribe za kosilo, da jih bo spekel, no fino ena skrb manj danes.