draja
|
Erna joj bogi mali Žigec s tistim kisikom . Ampak on je vedno dobre volje . Pravi sonček! Thaiss ups, tudi meni ni jasno, kako lahko takšen režim pričakujejo od 11 mesečnika . Mislim, kako naj sam sedi, sam je, sam zaspi na ležalniku,... Pa tudi njihov jedilnik mi ni čist jasen . Kaj bo pa pol moja Živa v vrtcu, ko ji je komaj en zobek mal ven pokukal, pa ko ne je nič če ni v nulo spasirano . Ampak veš, po moje, se bo vse lepo izšlo. Ker je najmlajši, ga bodo najbolj pazile in veliko crkljale, Matia pa bo kot spužva vsrkal vase vsa nova znanja od prijateljčkov in se 1,2,3 navadil vsega, kar mora znati v vrtcu. Škoda le, da ni vzgojiteljica pokazala večje prilagodljivosti. En velik za vaju oba! Tinaaja ja nam planerjem res ni lahko . Unim zraven nas pa še manj . Pa milijon pikapok za Ajo, da ni nič hudega in da tableta hitro prime. Boga, boga mala kuža . Otroci in živalice res ne bi smeli trpeti! Pikca en koš zdravja pošiljam v vašo hišo, da se hitro, hitro pozdravite. Tejčica a še vedno zapravljaš po gorenjski? Naomi hmmmm, igrače, zanimive kakšen trenutek, ponavadi glih tist trenutek, ko jih jaz držim v roki. Knjigica je sicr zanimiva, samo po dveh sekundah je že kaj drugega bolj zanimivo, pol spet knjigica, pol spet nekaj drugega,..... Midva z možem se res vedno bolj bojiva, da je naša mala en hiperaktivc . ker ko jo primerjam z drugimi, je veliko bolj živahna. Nje npr. ne moreš držat v naročju več kot par sekund, ker se samo vrti, vstaja, zvira,.... Uživajta na plavanju. A ta nadaljevalni tečaj pomeni,da sta že brez obroča ? Sezam upam, da je konec slabih noči pri vas in boste danes super spali. Skačica jaz bi definitivno zahtevala del denarja nazaj. mislim, kaj se pa grejo. goljufajo in se neumne delajo, da lahko dvojno služijo . No, ampak važno, da je bil mož vesel in da ste uživali. A so mu drugi pustili zmagat ? cv105 a ne, kolk nam je res lepo ! Sonček78 prava lepotička je vaša Nika. Pa daj še kaj napiši kdaj, te pogrešamo!
|