|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 21:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: My name is 03 007
14.1.2008 21:47:19   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
punce... tole je pa za dober smeh.. komentarji, da dol pades user posted image user posted image

Res, komentarji so za dol past, smeh je pa mal trpek... Tisto o "puščanju dolgih" in "praznih vrečah"... tut zame velja ... LOL ... Hvala bogu za push-up modrce.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.1.2008 21:49:53   
tinaaja
V BC pa imajo po ta novem Robeez po 30€, kar je 10€ ceneje kot gloss junior..

Meaa - pojma nimam, kaj jo je zvilo.. zadnje leto jo zvija po hrani, po kateri prej ni imea tezav - tko da starost i guess..
je pa fora tale zadeva za kopanje

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.1.2008 21:50:18   
thaiss
Sej ni tak baubau vrtec, samo ko imaš svojga otroka tam se ti smili kaj vse od njega zahtevajouser posted image
Je pa definitivno vrtec prava odločitev, verjetno bo v družbi starejših otrok še hitreje dojel vse te stvari, naučil se bo sigurno dosti novega, pa tudi sedet na stolu...
Dokler sem jaz doma, ga bom vozila po 2-3 urce dnevno.

v petek imava v planu špricat vrtec, a ste za kafe???????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.1.2008 22:00:29   
sezam
A se bo kati kaj javila al misli zase obdrzat skrivnosti tenerifov???

A ni rekla, da bo 14 dni brez laptopa, ker ga je dala v slžbo posodobit user posted image

vrtec - res so božci tile naši malčki, ki morajo tako zgodaj v vrtec. Jaz tudi ne vem, kako bi blo to pri našem. Nam je malo prihranjeno. Do septembra se bo pa že še kaj naučil user posted image  Do takrat pa pri babi, čeprav meni ni glih najbolj pri srcu user posted image

igranje - pri Žigu sem opazla, da mu niso ne vem kako všeč pliškoti in tako tudi pametni kuža ni kaj aktualen. Je pa dobil eno tako kocko, ki ima različne stvari na vsaki stranici (nekje ura, klavirček, labirint,...) in pa en avto, v katerga se mečejo liki in pa daje različne glasove. Ta2 sta mu pa ful zanimiva. Pa seveda žoge, pa celo od Ane kuhinja in njeni pripomočki, ... Tako, da se kar za nekaj časa zamoti z igračami. Sam, če ni Ane zraven. Drugače m pa skoz igrače pobira. user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.1.2008 22:07:36   
draja
Tinaaja jeeeeeeeee za Ajo!

Sezam in Meaa user posted image user posted image user posted image  za vaju, ker mislita name ponočiuser posted image . Zato vama pa zdaj čisto potiho prišepnem, da se je to noč Živa zbudila samo 4-kratuser posted image . Kar verjeti nisem mogla. Sej zato, ker sem imela preveč spočito glavo, sem pa filozofske teorije razvijalauser posted image . Je pa drugače res da, po tistih ta najhujši nočeh včasih komaj funkcioniram oz. sem sposobna samo za Živo poskrbeti, vse ostalo pač stoji oz. prevzame mož. Res, tu ne gre za lenobo, ampak enostavno ne morem.

Thaiss itak, da je vrtec prava stvar in Matia bo slej ko prej uživaluser posted image . Pa kolikor vem, sta res na dobri poti za uspešno uvajanje, če se je že prvi dan za pol urice sam zaigral. Bravo Matia!
A to glede kave si vabila obalke ali si mislila kaj v našo kotlino priti? No, saj midve bova verjetno itak zadržani v bolnici,drugače pa bi bila takoj za kavo!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.1.2008 22:08:38   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

A se bo kati kaj javila al misli zase obdrzat skrivnosti tenerifov???

A ni rekla, da bo 14 dni brez laptopa, ker ga je dala v slžbo posodobit user posted image

Bravo Sezam, sedi 5! Odlično spremljaš forumuser posted image !

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.1.2008 22:12:02   
tinaaja
ja, ja, 14 dni.. ampak ste pozabile, da ga ima tud njen user posted image user posted image user posted image tko da... c,c,c,c kati!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.1.2008 22:17:51   
Naomi
..ne se naprezat...je se ni domov ...11 dni I guess 

ja, ja, 14 dni.. ampak ste pozabile, da ga ima tud njen user posted image user posted image user posted image tko da... c,c,c,c kati!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.1.2008 22:20:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a tok si je privoscla... c,c,c,c KATI!!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.1.2008 22:20:43   
tinaaja
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.1.2008 22:21:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja
A to glede kave si vabila obalke ali si mislila kaj v našo kotlino priti?

v vašo kotlino, pogledat kako zgleda megla

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.1.2008 22:21:45   
tinaaja
upam,da bo kej soncka sabo prinesla user posted image

ajde, nocko!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.1.2008 22:45:59   
tejčica
Hejla bejbike!

Mi smo danes prikolovratli nazaj na Obalo in nas je pričakal taaaaak leeeep sonček!user posted image Sem sem kar našopingirala gor, ampak spet sam za maledva. Zase, ki je najbolj nujno, pa nisem kupla ma prav nič.user posted image

Brat za nazaj se mi pa ne daaaaaa...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.1.2008 22:56:59   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a tok si je privoscla... c,c,c,c KATI!!!!

No jaz mislim, da je pred četrtkom ne bo! A se nam že mal vleče ta čas ko je ni, a ne? Po moje se pa njej ne! user posted image

Slaba novica: kašljamo!!!! No jaz ne, pa moj tut ne, pa pes tut ne. Se mi kar zdi, da smo kaj staknili na praznovanju ene Enke, kjer so vsi vrtčevski otroci nekaj krehali. No sobo tok vlažim, da upam, da stene ostanejo suhe.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.1.2008 7:01:31   
tinaaja
B se je zazdelo, da bi vtsala pred 6 in sem jo po polurnem trudu- ja uspavala.. pride fortcek in pod tusem naredi tako galamo, da je imela mala oke na pecljih user posted image user posted image user posted image Odgriznla bi mu glavo user posted image user posted image user posted image V ally macbeal stilu user posted image Tko da zdaj ze kofetkam user posted image

Zunaj ŠE ne dezuje, tko da to je dober znak user posted image

Zabika - Enka je ime? user posted image Sam vprasam, da ne bo pomote..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.1.2008 7:58:17   
A-N-J-A
thaiss-pri Eli v vrtcu je fantek,ki je bil od začetka tok zmatran da je kr zunaj zaspaluser posted image .Pol ga je mela V v rokah in ga sploh ni mogla zbudit,no pol ga je pa not nesla v posteljo.Pa se je počas privadu in povlekel do 12-h.
Hrano imajo pa pri nas prilagojeno jasličarjem in še zdaj lahko dobijo kakšen lino al pa kruhuser posted image .Kosilo pa za najmlajše spasirajo.
srečanje-dajmo se zment ker dan,da lahko planiram še kaj druzgauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.1.2008 8:12:23   
thaiss
Jutro,

naša nočuser posted image , zdej pa bi mulc spaluser posted image  

HANA vse naj naj za 10ko!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
srečanje-dajmo se zment ker dan,da lahko planiram še kaj druzgauser posted image

PETEK!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 15.1.2008 8:14:45 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.1.2008 8:32:53   
Barči78
No takole, trenutno ne morem nič komentirat, ker sem nehala brati pod zadnjem postu na strani 29, ki ga je pisala Draja. v glavnem, tolk mam solzne učke, da ne vidim več dobro brati. Draja, res lepo napisano, pa kako resnično, pa kako malokrat se tega zavedamo. user posted image user posted image  Pa čimveč takih noči.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 769
15.1.2008 8:59:45   
Naomi
...WB Kati user posted image ...
...je ucer zvecer napisala sms, da so na letaliscu, da so mal zlomleni, da Ziga malce prehlajen ampak, da so uzivaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...tko da ma da se danes javi user posted image ...

...aja, pa dobro jutro vsem skupaj...kaj vec pa tekom dneva user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.1.2008 9:45:47   
skačica
jutro!

Enostavno nimam več tok časa za RR, skoz nekaj laufamo okrog.
Včeraj sem imela v službi sestanek, ki se je vlekel in vlekel, dorekli pa nismo nič kar bi bilo v moje dobrouser posted image .
Torej, direktor bi mi dal tak del. čas, če bi delala po 6 ur, da se mi enostavno ne splača koristit tegauser posted image user posted image user posted image . Bom še vidla kako bo. Če bo ostal pri enakih pogojih, grem delat po 8 ur, Iza bo pa v varstvu pri mami.
A bo še katera mamica tako pozno hodila domov kot jaz???? En teden ob pol petih, en teden ob pol šestihuser posted image user posted image user posted image  Mi je že zdele hudo, ampak tako pač more bit, sem pa bila včeraj čisto povožena. Potem pa razmišljam in si mislim, če lahko druge mamice to sfolgajo. bom pa še jaz.

Vsem slavljenčkom, ki ste praznovali v teh dneh želiva z Izo vse najboljše, še posebej pa tebi Erna za RD.

Sem super vesela, da sta z Žigijem doma.user posted image

A da bo že pust? Jah, moja sestra je imela lansko leto za svojga sinčka zajčka in mislim, da bo Izi letos prav. Sam poiskat ga moram, drugače bomo pa kaj kupili.

igranje- Ja, Iza se rada igra na puzzlah, tud po pol ure sama. Trenutno jemlje iz valja žogice, trikotnike in kocke in jih pol not meče. Pa knjigice obožuje, še posebej je srečna, ko bereva Piki na kmetiji.

Kati- WB, hitro poročilouser posted image

draja, res lepo napisano.user posted image

Ne vem kaj naj še pokomentiram, sem pozabila  vse.Edino še to, da je naša mala osvojila vstajanje ob opori in zdej non stop vstajauser posted image . Sej je že prej kdaj, ampak zdej pa ves čas, ob vsaki prilikiuser posted image
Aha pa včeraj sva bila z možem v savni in jacuzziju in sva pila šampanjčka in uživala in svečke so gorele in.............mah, super je bilo. Bova čez 14 dni ponovila.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.1.2008 9:58:16   
Pikca
jutro,
kava popita, mali spi... čas za RRuser posted image

novička: dobila nov zob (jaz, ne Jernej) - modrostni mi je ponoči ven pokukal, svašta, zdej, pri mojih letihuser posted image  - sem si zgleda tako želela, da bi Jernejčku končno pokukal zobek, da sem ga jaz dobilauser posted image

srečanje v petek - prideva, če se pozdraviva

se je že zbudil, nabrž spet kakauser posted image ...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.1.2008 10:14:35   
Naomi
novička: dobila nov zob (jaz, ne Jernej) - modrostni mi je ponoči ven pokukal, svašta, zdej, pri mojih letih - sem si zgleda tako želela, da bi Jernejčku končno pokukal zobek, da sem ga jaz dobila

...as se kej veckrat zbujala, pa as ksno zlicko calpola sneknla, pa a te je moz kej okol nosu?user posted image ...a je 32-ka al 28-ka? user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.1.2008 10:16:16   
skačica
pikca user posted image user posted image user posted image  za nov zob. Če je Jernejček pa ti, sej je vse v isti bajtiuser posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.1.2008 10:25:43   
Pikca
as ksno zlicko calpola sneknla
to lih ne, sm pa hotla star recept uporabit - mal z vinčkom namazatuser posted image   zdele mi je pa Jernejček grizalo posoduuser posted image user posted image

Skačica, škoda, da se ni dalo nič zmenit s tvojim šefom... jaz sem drugače tudi večinoma hodila domov okrog pol petih, uradno ob štirih, ampak je zmeraj popoldne še kaj nujnega al pa kaj za dokončat...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 15.1.2008 10:42:06 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.