|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
12.1.2008 19:23:50   
Februarka08
Evo mene - stuširana, obrita, glava posušena, dišečauser posted image , skratka čist pripravljena za v P... (Posteljo, mislimuser posted image ). Ne mislim še v Rim, pa konec. Sva se z mojmu user posted image neki spričkala in je reku, da bo on kopalnico pospravu, pa neki je sikal, tako da grem zdej že na kavčka... Toliko o hvaležnosti da sem cel dan na nogah.user posted image user posted image
Aja, tudi jaz sem študirala, kako bomo javile o naših user posted image ... Na nekem drugem forumu mamo seznam s tel.št. - pa smo se nekak zmenile, da se med sabo obvestimo, potem pa javimo... No, pa tud mojga sem že zverzirala, da kuj javi.user posted image Ko se strezne...user posted image
Pridne bodite in pazite nase, jaz grem na zaslužen počitek.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
12.1.2008 20:15:44   
MetiLu
oooooooo, dogaja, dogaja user posted image  user posted image  user posted image

Evo, obiski so šli, tamal je bil tak cuker (2 leti in pol je star), z nosečo mamico smo malo poklepetale, rok ima 3 tedne za mano. Lupinca je super, sem poslikala, dam takoj zjutraj v album, vozek tud.
Zdej grem pa Seabiscuit-a gledat user posted image

lepo pančite, bom jutri bolj pridna tle gor user posted image

P.S.: Jaz sem mojemu naročila, da vam bo kar tukaj na RR napisal, ko bo treba javit, da smo rodili. Če ne pa Dolenjki pošljem sms user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
12.1.2008 21:07:47   
srečka nosečka
čer user posted image

Samotni sobotni večer, ker je moj ravnokar šel v nočno. user posted image  Ubogi revež, vsaj tam si verjetno malo oddahne od mojega nenehnga govorjenja o user posted image , porodu, previjanju, hranjenju, in bla bla bla user posted image .
Si ne morem pomagat, ko pa se dan D tako hitro bliža. Še 24 dni. user posted image

marusah - sedaj ti ni treba iti več mimo, s lahko kar na kakšni kavici oglasiš. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.1.2008 21:26:15   
Suzi*
Čer.

Da se še jaz mal pofočkam danes. Nisem bla danes nič kaj pridna, nič pametnega naredila, edino kruh sem dopoldne spekla. Včeraj oz. šele ponoči so se lažni popadki končali, me je pa proti jutru tako spodaj pod trebuhom bolelo, kot en krč je blo. user posted image  Čez dan je blo potem vse ok. Dopoldne smo šli malo ven na sončka, je bilo tako toplo, res prijetno. Potem smo pa vsi 3je zaspali. user posted image  Potem na hitro pojedli kosilo, imeli še ene obiske, mojga zdele spet ni, ima danes še tazadnje silvestrovanje user posted image . pa moji starši so bli prej na obisku, je mami spekla višnjev štrudel in ga dostavla....sem tud jaz kar en košček pojedla, ker ni močno sladkala. user posted image  Pa celo danes me je zgleda mali uslišal in je zaspal normalno brez hudih prerekanj.

Me je pa začelo prav pod rebri bolet, tudi ko ležim na boku. Ponoč sem imela kar nekej problemov, ko mi je trebuh otrdeval, mi je blo kar slabo, ker je vse gor pritiskalo. user posted image user posted image  Upam, da bo ta noč bolj mirna.

Hm, ne norte no z Rimom. Kam se vam vsem tako mudi? user posted image user posted image  
Mislim, da je najbolj, da za srečni dogodek kateri izmed nas pošljete sms, da bomo na tekočem, al pa možeke zverzirate in podučite kam naj javijo....ampak naj to nardijo preden grejo proslavljat. user posted image user posted image user posted image  Jaz bom po moje kar kateri sms poslala, oz. bo moj možek, ko bo itak vse obveščal. Ampak ne pred valentinovim. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.1.2008 21:42:35   
srečka nosečka
suzi - user posted image  da se sedaj počutiš OK, oz. da so lažni popadki mimo. Hmmm, popoldanski spanec pa paše, kajne. MIdva sva se tudi danes po kosilu samo še v posteljo zvrnila. Sem mu rekla, da je treba to izkoristit, ker verjetno potem več ne bo tako brezkrbno, oz. nama bo user posted image  navijala tempo in ritem. user posted image

A še katero v "žlički" peče?
To predvsem čutim, ko leži ali pa se hočem obrnit - zareže, kot bi z nožem potegnil.
Samo ne upam, kaj preveč jamrat, da ne bo dolenjka huda. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.1.2008 21:57:59   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A še katero v "žlički" peče?

Mene peče v žlički preden me zgaga napade. predvidevam da je od kake hrane. Včeraj zraven otrdevanja trebuha sem pa tam čutila napetost in slabost. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.1.2008 2:12:12   
Marusah
Sej ne vem al je še dober večer al že dobro jutrouser posted image

Sma se z lubekom malo potepala pri prijateljih, pa smo se pošteno začvekal... Sma šele pred pol ure domov prišla. Zdej pa je user posted image  zaspal ko klada, midva s pikecam pa sma malo lačna ratala... in zdej sedim pred računalnikom in berem kaj vse ste čez dan načvekale, zraven pa jem kruh namazan s pašteto in pijem kakav, mali pa veselo skače po trebuhuuser posted image

Meti jaz tut ne bom baldehinčka imela - to je za punčke user posted image  Ne, sej se hecam, sam pri nas ni placa še za baldehin.

Mary_lou vso srečouser posted image !!!

Srečka nosečka naslednjič, ko grem mimo ti pozvonim user posted image

Zdej grem pa še jaz v pojstlo, mal mojmu pomagat drva žagat user posted image user posted image user posted image

Lepo pančkite še naprej!!! Lepe sanje...

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.1.2008 9:31:32   
Lanchy
Jutro punce!
Se vidi da je vikend in da debata kar ne stece. No pa saj je prav, da izrabimo se zadnje proste trenutke in se stisnemo k svojim srckom. Danasnja noc je bila zame katastrofalna, saj sem hodila na 1 uro na wc, spat sva sla pa tut sele okrog pol enih.

Mene v zlicki pece samo ce kaj takega...npr. sladkarije al pa kar koli z bele moke.

Danes bom pa jotico kuhala (tisto tapravouser posted image ), ker nase jotice ne kuhamo ze kar nekaj casa, saj je vedno kaka prepoved padla...ceprav bi se ena pred porodom pa vseeno prileglauser posted image ....mogoce za pospesitev poti v Rimuser posted image .
Nic, se vam oglasim se kaj tekom dopoldneva, ko vas malo vec pokuka na plan.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.1.2008 9:41:35   
MetiLu
Dobro jutro user posted image  A sem taprva tle gor user posted image
Kaj mislte, a že mamo eno februarko v dveh delih? user posted image  Mary lou, eno user posted image , pa hitro se nam javi.
Danes bo bolj samoten dan. Moj je šel v službo, zunaj je vreme za posrat, jaz pa zdele perem en stroj, pa oblogo od lupince sem dala zraven. Grem prec še album poštimat, da boste mal firbcale.

Srečka nosečka, tako je tudi mene včeraj zvečer zbadalo, ker sem pojedla en navaden jogurt. POtem se je pa še teta zgaga pridružila. Na konc me je moral moj med lopatkami močno masirat, ker me je tako zbadalo, kot bi mi en nož zarinu u hrbet user posted image  No, pol je bilo pa dobr.
Ponoč me je spet trgalo v mednožju, groza, sem komi s postle zlezla in šla na wc. Pa mali se je spet mal umiril, upam, da bo danes bolj živahen. Ravnokar sem zbasala zadnji košček štrudeljčka, bomo vidl, če mu je pasal user posted image
Me pa moj vsakič zdej, ko gre na šiht vpraša, če ga bova počakala v enem kosu user posted image  user posted image  user posted image  Sam pomojem ni panike, naš je očitno pogruntal, da mu nič ne manjka in bo pomojem še neki časa na toplem user posted image  (kljub vsem pripravam).
Avtek še ni zrihtan, bo šelel jutri. O previjalni pa tudi še nič novega. Moram mal tega mojga svaka privit, pa včeraj mi je ta nosečka, ki je bila pri nama na obisku predlagala, naj si še eno previjalno naredim nad posteljco, da bom ponoč lahko nahitro previla, pa bom našmu mizarčku naročila, da še eno dilo odreže in naredi ploščo za previjanje na posteljci.

No, grem zdej slikce zrihtat.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.1.2008 9:44:54   
Februarka08
Jutrček!
Ja, zgleda da še vse spijo... Al pa se muckajouser posted image , tudi to je prav... Jaz sem danes celo spala!!! user posted image Ne morm verjet... Tudi po obisku wc-ja sem še malo zadremala nazaj. No, saj po včerajšnjem dnevu sem že lahko padla v posteljo kot snop.user posted image Zjutraj me je pa zbudil petelinji zajtrk (saj veste, tisti brez basiceuser posted image ), ampak je bil pomoje iz moje strani eden zadnjih, ker mi je potem nekam čudno trebuh otrdeval.user posted image Bomo že potrpeli. Tja do 39.tedna, potem pa jota za pospešitev v Rim.user posted image Me zanima, če jo sploh še znava.user posted image
Zdej grem pa malo smučanje pogledat, pa še oblečt se morm, potem pa kosilo. Kaj bi dala, da bi mi ga enkrat moj user posted image pripravil... Jah, saj vem, potem pa svizec čokolado v folijo zavije...user posted image
Pridne bodite, lepo nedeljo vam želim, vas pridem še kaj pogledat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.1.2008 10:01:09   
misar
dobro jutro še z moje strani.

kaj to slišim, da se enim že v Rim mudi. Nema, pa bastauser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem bila kar pridna, sva bila z dragim zjutraj v šopingu, popoldne sem pa en stroj cot oprala, pa mal smo zabušavali user posted image user posted image user posted image
danes sem bila bolj pri poznih za vstat, pa sem komaj zajtrk pojedla, zdaj pa že razmišljam o kosilu. mislim, da bo pica padla, se mi je lušta...grem testo zamesit.

lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.1.2008 10:23:16   
Februarka08
Meti, jest sem bolj pri tafirbčnih, tako da sem že pogledala slikiceuser posted image . Super vozičekuser posted image , glih taprav za Janeza!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.1.2008 10:33:53   
Janey
Dobro jutro
Smo bli včeraj na abrahamu in sem do zdaj ajala. Lubek še kar ajauser posted image user posted image
Sem imela ponoči take krče, da me je zvijalo, sem že mislila, da bomo mogli it..pa hvala bogu nič ni bilo...mogoče je samo aleluja klicala..al so bli pa kaki lažni. No v glavnem smo še v enem kosuuser posted image user posted image včeraj lubek ni bil ravno...user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...pomoje bi se kar sama peljalauser posted image user posted image
Zdaj nama grem pa nardit zajtrk..pol pa eno indijanko proti dežeku zapojemo...ti fuj ta dežek. Sredi januarja...jojuser posted image user posted image

Lepo nedeljo vam želim.
mery-lou se nič ne javi??user posted image user posted image mogoče se že cartauser posted image upam da je vse ok....držim pestke

Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.1.2008 10:45:09   
Lanchy
Meti, super vozicekuser posted image
Bom danes tudi jez poslikala nasega pa prilepim slikice.

Kok je bedno tole vreme...se na sprehod se mi ne da it v tem dezju. Pa tok sem lena, samo prelagala bi se iz postelje na kavc in nazaj....bo treba se mal v pogon spravit, pa kaj skuhat, pa pospravit...Jao, kok se mi ne dauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.1.2008 11:36:36   
katka37
Dobro jutro!

So me moji pustili kar spati, moj zdaj kosilo kuha, jaz pa lahko uživam. Včeraj smo kar zabluzli po trgovinah, kupila sem še copate za v p in kremo za ustnice, zdaj pa res lahko gremo, če bo sila seveda. Še vedno je moja edina želja da dobim naravne popadke.

Mary lou, javi se čimprej ko boš lahko, smo vse na trnih. Drži se. user posted image

Vse ostale pa se lepo imejte, čeprav je deževen dan, se bomo pa bolj cartali na kavčih.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.1.2008 11:50:38   
Marusah
Zdravo,

Midva sva tut zdej iz spalnice prilezla user posted image  Je tako lepo po kavici pridišalo, da sem mogla vstat user posted image  Jaz pa ne vem kaj mi je - cele dneve bi sam spala user posted image  Upam, da bo tako do poroda, da mi ne bo treba ponoči vstajat in na WC hodit...

Samo vreme je pa res nikakvo danes. Še dobro, da je nedelja - dan za poležavanje in cartanje. Pa kr naj bo zdej tako vreme, da bo marec lep, ko se bomo z vozički začele sprehajat user posted image

Lepo se mejte, jaz grem uživat za likalno mizo user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.1.2008 12:03:09   
Lanchy
Evo, jota je skoraj kuhana, potem bom pa se zdrobove cmoke za skrinjo naredila in to je to...ne bo vec prostora v skrinji za kaj drugega. Cunjice se mi bodo tudi ravnokar oprale, tko da jih dam potem se susit, likala bom pa verjetno jutri. Da se slucajno ne iztrosimuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.1.2008 12:14:05   
mary_lou
evo mene nazaj v enem kosu se je moj cukercek odlocu da pa se ne bi prsov cist takoj, mogoce se je dolenjke ustrasu! sm mela pa 3 ure popadke na 15 min k se pol niso razvil ne vem zakva ne sm kr mal zalostna sva sla tja z upanjem da bova dons ze cartala.

sm mela pa na izbiro strogi pocitek v porodnisnici do poroda al pa doma ce se bom navodil drzala kar pomen nic kuhanja nic pospravljanja sam lezanje. pa se rekl so da itak ne bo mali zdrzu do 14. februarja da bo itak kmal prsov da je ze v startu tko da naj res lezim kokr se da, da bo se vsaj kak teden na toplem.

drugac mam pa bergelce da mal lazje pridem od kavca do wc-ja ker je tak pritisk na sramno kost k bi mi jo en pocas lomil boli za umret!

sicer sm pa sama kriva k sm vcer cel dan zapravlala dinarcke od csd-ja, tko da zdej pa mam!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.1.2008 12:24:38   
Februarka08
Uh, mary_lou, samo da si še user posted image ! Še malo naj počaka, ti pa le počivaj. Kar malo naj te razvajajo! Saj bo, boš vidla... user posted image user posted image zate za čim manj bolečin...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.1.2008 12:26:42   
Marusah
O Mary_lou me smo pa mislile, da boš za pijačo dala user posted image  Smo se namreč zadnjič na srečanju zmenile, da katera prva rodi, da za pijačo user posted image

Kak teden al pa dva naj tvoj pikec kr še počaka...pridno počivaj in se pusti razvajat!!!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.1.2008 12:26:45   
Neni13
Mary lou,

pozdraljena nazaj. user posted image Zdaj pa res miruj, da dopolniš vsaj 37. teden.
Meni se  tudi zadnje dneve nekaj dogaja. Mislim, da se mi je trebuh spustil. Saj sem dobila grozen apetit, kislina mi nič več ne nagaja. Pojem lahko ogromno. Ponoči spim ko top. Samo enkrat se zbudim, grem na WC in takoj nazaj zaspim. user posted image  Čisto spremenenjeno....
user posted image  pa je živahna kot vedno..

Dober tek vsem..

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.1.2008 12:29:16   
Lanchy
Mary_lou, tudi me smo bile skoraj 100%da pri vas ze veselo cartate. No, pa saj je bolje, da detece se malo pocaka v apartmaju mama in ko mu bo zares pretesno,naj pa le pride na svet.
Ti lepo pridno pocivaj, pa nic vec zapravljanja dinarckovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.1.2008 12:35:53   
MetiLu
O Mery lou, lepo da si nazaj in še z nami user posted image . le počakajta še kakšen teden, pa eno user posted image  za vaju user posted image
Jaz pa ravno berem porodne zgodbe, pa me malo pogum zapušča user posted image  pa še naš mulc je danes spet tok miren, ga moram it malo pobezat, kaj zdej to lenarjenje pomeni.
Vsaj aleluja špila, to je dober znak user posted image  user posted image  Mi je pa tko dolgčas, da bom dones nabila račun za telefon do ne vem kam user posted image  user posted image  
Grem cunje pobrat iz sušilca, pol pa nazaj na kavč...
Aja, moja previjalna je narejena, samo svak še ne ve, kdaj jo bo prišel zmontirat user posted image  user posted image  user posted image  Mah mi gre že na živce, ker se mi zdi, da pol jaz tečna izpadem, ker ga moram kar naprej klicat in priganjat....

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.1.2008 13:02:40   
bamby
mary lou, samo da je še vse OK user posted image . Malo zgodaj bi bilo, ko bi bila že v dveh koslih user posted image . Imaš na isti dan PDP kot jaz. A si bila v Idriji? Ti je tašča preveč žlikrofov skuhala user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se jih včeraj pri sestri napokali user posted image . Po petih urah sem imela gležnje kot žoge user posted image user posted image . Sem se še komaj v čevlje spravila user posted image , doma pa noge takoj v luft dala. Je bil možek tako prijazen,da mi jih je tudi malo zmasiral user posted image .

meti, otroka ponoči ni najbolj priporočljivo previjat, razen če je to res potrebno (če se npr. pokaka). Je boljše ga samo nahranit in dat takoj nazaj spat. S previjanjem ga preveč zbrihtaš in namesto da bi spal, bo veselo kričal, tebi bodo šli pa lasje pokonci in imela oči z zobotrebci podprte user posted image . Tudi s tem lahko kaj hitro zamenja noč za dan user posted image .

Pri nas je tudi daens deževno vreme in se bomo spet le cartali in lenarili user posted image .

Drugače pa punce, nič se še odpirat, za naše malčke še ni prišel pravi čas!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.1.2008 13:11:40   
mary_lou
Žlikrofi ne fuj jih ne maram hehehehehe,

ma sej je res boljse da je se mal na toplem cukercek moj se bomo ze spoznali ko bo cas za to!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.