MetiLu
|
Dobro jutro A sem taprva tle gor Kaj mislte, a že mamo eno februarko v dveh delih? Mary lou, eno , pa hitro se nam javi. Danes bo bolj samoten dan. Moj je šel v službo, zunaj je vreme za posrat, jaz pa zdele perem en stroj, pa oblogo od lupince sem dala zraven. Grem prec še album poštimat, da boste mal firbcale. Srečka nosečka, tako je tudi mene včeraj zvečer zbadalo, ker sem pojedla en navaden jogurt. POtem se je pa še teta zgaga pridružila. Na konc me je moral moj med lopatkami močno masirat, ker me je tako zbadalo, kot bi mi en nož zarinu u hrbet No, pol je bilo pa dobr. Ponoč me je spet trgalo v mednožju, groza, sem komi s postle zlezla in šla na wc. Pa mali se je spet mal umiril, upam, da bo danes bolj živahen. Ravnokar sem zbasala zadnji košček štrudeljčka, bomo vidl, če mu je pasal Me pa moj vsakič zdej, ko gre na šiht vpraša, če ga bova počakala v enem kosu Sam pomojem ni panike, naš je očitno pogruntal, da mu nič ne manjka in bo pomojem še neki časa na toplem (kljub vsem pripravam). Avtek še ni zrihtan, bo šelel jutri. O previjalni pa tudi še nič novega. Moram mal tega mojga svaka privit, pa včeraj mi je ta nosečka, ki je bila pri nama na obisku predlagala, naj si še eno previjalno naredim nad posteljco, da bom ponoč lahko nahitro previla, pa bom našmu mizarčku naročila, da še eno dilo odreže in naredi ploščo za previjanje na posteljci. No, grem zdej slikce zrihtat.