MetiLu
|
Jutro punce Dones je pa Meti spala celo noč Tud na wc ni blo treba sicer se pa tudi moje razpoloženje spreminja iz ure v uro. Včeraj sem bila tok togotna, da me tud ni mogel v boljšo voljo spraviti, ko je prišel domov. Šele zvečer je blo mal boljš. No, za dones imam pa en kup stvari za narest , volje pa glih ne, samo se bom vseeno spravila, da mi ne bo dolgčas, ker potem samo o neumnostih razmišljam Mami28, kar vse preperi, tudi če je novo. Bamby, upam, da ne boste spet bolni Mlavla, pa ti si s temi tvojimi kuharijami res prava Domačica Tiste, ki ste sanjale, da ste rodile - a je bila taka noč al kaj moj mi je prec zjutraj povedal, da je sanjal, da sem rodila punčko in da sem čist pop... ker je blo treba skoraj vse cunjce zamenjat Katka, dobra ideja za pismo. Jaz sem včasih velikokrat kaj zapisovala, samo tega je že par let Sem kar malo pozabila na ta stik s sama sabo. Februarka, jaz sem tudi poročnega dala dol, pa mi je bilo ful čudn, sem se ga tako navadila nosit, da se počutim, kot da sem naga brez njega. No pa sem dala namesto poročnega kar zaročnega gor za ta čas Lanchy, vem kako se počutiš. Tud jaz sem prejšnji teden imela občutek, da gre vse narobe, pa se še zdej ni pol stvari poštimal. Mikrovalovko še vedno čakam, avto še zdej ni zrihtan, iz knjižnice nič niso javili, kar nekaj popravkov na diplomi imam za narest, previjalne še ni v kopalnici, da ne govorim o stroških, povezanih z naštetim ... Aja, pa v začetku februarja naju čaka še zavarovanje stanovanja. Tko, da če te kej tolaži, vsi mamo na grbi nekaj, kar nas teži, pa sej bo, danes imaš pač tak dan. To mine, za jambranje smo ti pa zmeraj na voljo Dolenjka pa najbrž že veselo zapravlja - lumpa, sam da ne bo pol jokala, da jo vse boli pa dol tišči