|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
14.1.2008 1:54:49   
nizy
Pozdravljene,
zdaj verjetno že vse spite,jaz pa ne morem. Kratko poročilo s sobotnega nakupa  v Qlandiji v Kranju.
V C&A sem dobila škornjčke podložene, pa balerinke za našouser posted image  vse po 1.5€, pa za večji dve pupi sem dost stvari dobila poceni. V Ineršparu so imeli baby pajace pliš znižane na 3€,pa termo nogavičke  3 skupaj pakirane po 3€, majo pa dost izbire. V Arielu sem dobila pliš kompletk za iz bolnice: majčka , žabce z zapenjanjem na ramenih in copatki za 8€. No,še bi lahko naštevalauser posted image .

Sem bila zadovoljna z nakupom user posted image user posted image . Za naju z  user posted image  ,pa nisve nč zapravlauser posted image .

Upam,da bom zdaj lahko zaspala , je treba zjutraj našo punco v šolo peljat.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.1.2008 6:59:20   
vrtnica76
Jutro souser posted image !
Zadnji dve noči je pa tudi meni spanec nagajal.Prebudin se sredi noči in pl nikakor ne nazaj zaspat.Pa se kotalimuser posted image iz levega na desni bok in sploh ne najdem prave lege.Grrrrozno!Dons sem se nekej premetavala in na hrbtu spala,pa me zdej toolk hrbtenica boli kuser posted image .No,bom pa še dopoldan mal kavč zlikala, da spanec not prinesemuser posted image .
Mary_louuser posted image ,sam da si še v enem kosu.Sem skos na en uč špionirala kako je s tabo.user posted image naj pa še kr počaka in se mal zredi.Ampak za tolk tednov ni slabo.Našuser posted image je dva tedna starejši pa ima 2300g.Pa tut intenzivno delava na rejenjuuser posted image .
Meti,probej diplomco zdele čimbolj porihtat,da te po porodu ne bo še to preganjaluser posted image sej bo šlo!Lanchy tut zate držim pesti,da sfiniširaš diplomco!
Aja Meti,lep bušiuser posted image ,po voziček mi je tut ful lep.Bo pa Janez res lohk važen,da se v takem lepem vozeku voziuser posted image !
Srečka nosečka,zaradi cunjic se pa ne sekirat.Če bo nuja se še vedno da dokupit.Tut jaz ne pretiravam,ker pol itak hitro prerastejo.
Dolenjka,ampak sanje so pa res včasih čist odpuleneuser posted image .Se tut meni to dogajauser posted image !
Nizyuser posted image za dober nakup!
Vse,ki imate danes pregled pa dobro opravite!!!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.1.2008 7:10:46   
Lanchy
Jutro punce!
Tele noci so pa vedno hujseuser posted image ...samo se jamram in grem ze posteno sama sebi na zivce. Kar koli moj naredi mi ni prav, tecna sem k 100user posted image , navelicana vsega...A se se kateri to dogaja? Popoldne in zvecer me prav posteno trebuh boli in bi sla najrajs kar rodit.

Danes peljem avto na servis, pa upam, da mi ga cim prej zrihtajo...so mi ga pred blokom tko lepo po celi levi strani od enega blatnika pa do drugeba butnili, da je za vec kot 1500 evrov skode...se dobro da mam kasko, pa parkirisce zavaravanouser posted image .

Sesalec nama je crknil...se tega je treba dat na servis, porkadus, se mi zdi da gre vse nekaj narobeuser posted image ...pa da ne recem, da je sesalec star dobre 3 meseceuser posted image
Mah nic, bom pocasi nehala jamrat, pa se vam se tekom dneva kaj javim.
BYE

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.1.2008 8:15:08   
vrtnica76
Lanchy,tile hormončki so res oduser posted image .Sem tut pri sebi opazila kako hitro se mi razpoloženje menja.V trenutku postanem tečna in grem sama sebi na živce.Pol pa šeuser posted image v slabo voljo spravim,ki ni prav nč kriv.
Dobro zrihtaj na servisu,pa sesalc tut.Sej veš.Ko mauser posted image mlade,jih ma velik,pravijo.Ampak za dežjem vedno posije sonce.in to drži!Ti nam kr pojamrej.Zato pa smo tukaj,da ena drugo tolažimo, kadar smo user posted image ,a ne.En velikuser posted image zate!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.1.2008 8:19:13   
nuka
Dobro jutro!
Tamala je že v vrtcu, Nejc še spi. Ga moram zbuditi pa peljati v varstvo. Potlej šibam po avto na servirs. Je stal servis celo premoženje tako da še nekaj časa ne bom nič zapravljala. Ob 10.30 imam UZ.  Pa  pomivalni stroj morva kupit, ker nama je crknil.
Tako da je današnji dan zelo razgiban.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.1.2008 8:24:21   
Lanchy
Vrtnica, HVALAuser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.1.2008 8:28:06   
mlavla
Dobro jutro!

Jst sem mela dones tud eno user posted image noč..sem se ziher ene dve uri premetavla preden sem zaspala..no pol sem se pa tud že čist prekmal zbudila...in seveda nisem več mogla nazaj zaspat...še bolj mučno mmi je bilo pa user posted image  poslušat kako sladko spanjčka...jst pa nikakor še zadremat nisem mogla....
zdej se pa počasi odpravljam od doma ker imam 10:15 pregled..in res že komaj čaka..aja pa zredila sem seuser posted image (skor 2kg v enem mesecu)..sicer bo moja G čist navdušena nad tem (čeprav še nisem čist na začetni teži, še ena kilca mi faliuser posted image )

se vam oglasim popoldne...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.1.2008 8:33:54   
katka37
Jutro!

Tudi sama ugotavljam, da sem vedno bolj sitna. Noči so res že kar grozne, neprespana sem 100 na uro. Po moje ne bom tako slabo spala niti takrat, ko bo naš user posted image  na svetu, če bo spal tako kot oba mulca. Bomo videli.

Poskusimo najti v vsakem dnevu čim več lepih trenutkov spet (saj jih je kar, ampak smo preveč "nosečkaste"). Naš dan se bliža, to tudi vpliva. Ne predajmo se, nasmeh na usta in gremo naprej. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi danes napisale pisemca za naše user posted image , bi imeli lep spomin, ko zrastejo, me pa bi dale na papir kar je v nas. (Ojoj, nekaj ne štima, ko imam take ideje.)

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.1.2008 8:35:42   
Februarka08
Dobro jutro!
Spet sem nekoliko bolj spalauser posted image , komaj verjamem... Le kaj bo današnjo nočuser posted image . No, ne bom se že zdej obremenjevala...
Lanchy še predobro vem, kakšni so sedaj naši živčki, naše razpoloženje, naši hormoni... Zato kar pojamrej, je prec boljše... user posted image En user posted image zate za lep dan!
Zdele sem komaj prstane dol spravila... Joj, sem začela zatekat. Zdej jih pa res ne bom več gor dajala. Čeprav poročnega, ne vem...user posted image Mah, mal sm čudna.
Ko ste ravno govorile o sanjah - sem se spomnila, da sem hodila naokrog še user posted image in z vozekom.user posted image Po celi vasi, sneg je šel kar ga je dol moglo, jaz pa v kombinezonu...user posted image Mislim...
Jaz grem sedaj počasi na zajtrk (spet čokolešnikuser posted image -pomoje se mi bo po porodu zagabil), potem pa mal v horizontalo, pol pa v službo, da mi vpišejo še zadnjo plačo za porodniško... Joj, pa nič se mi ne da...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.1.2008 8:37:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Poskusimo najti v vsakem dnevu čim več lepih trenutkov spet (saj jih je kar, ampak smo preveč "nosečkaste"). Naš dan se bliža, to tudi vpliva. Ne predajmo se, nasmeh na usta in gremo naprej. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi danes napisale pisemca za naše user posted image , bi imeli lep spomin, ko zrastejo, me pa bi dale na papir kar je v nas. (Ojoj, nekaj ne štima, ko imam take ideje.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.1.2008 8:40:28   
mlavla
katka...zelo dobra idejauser posted image user posted image user posted image
če bom le pri moči jo bom izkoristilauser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.1.2008 8:46:42   
srečka nosečka
Dobro jutro, pozdravljam klub nenaspanih user posted image .
Tako vrtnica in lanchy - jaz sem tudi z vama.

Tole spanje pa res postaja že prava umetnost. Zvečer samo odlašam z odhodom v posteljo, zjutraj pa takoj ven iz nje, ker mi že gre pošteno na živce, ko mi nič ne paše. user posted image Čez noč pa tako ali tako se 100x zbudim, ker me peče zgaga, ali tišči v žlički, ali mi trebuh otrdeva, ali moram lulat, ..... No, danes me je še dragi nekaj budil, ker se preveč odziva za moje jamranje. user posted image
Edini vesela sem, da mi je ta mala količina in nekakovostni spanec dovolj. user posted image

mlavla in nizy - dobro opravita na pregledu

katka - to s pisemcem je dobra ideja.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.1.2008 9:00:28   
mami28
Jutro souser posted image !

Sem šele zdele iz postelje. Nekje sred noči sem se zbudila in potem nisem spala nekaj ur. Proti jutru pa mi je ratal zaspat. Sem mela pa tko žive sanje, da sem rodila punčko, ki je bla težka 2560 g in velika 41 cm user posted image (zanimiv,, da sem si še te podatke zapomnila user posted image ) Aja, pa tud tko lepo se je smejala in kr vse zobke je mela. Pa takoj sem jo slikala in seveda javit na RR. Prav zanimiv, ka se ti vse ne sanja user posted image

Mam pa eno vprašanje, sej verjetno ste ga že obdelale. Kupila sem tetra plenice v Tosami, pa me zanima, če ste jih preprale?

Dobre preglede danes, pa čim več se smejte!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.1.2008 9:03:04   
mlavla
jutro mami28...samo na hitro ti odgovorim...jst sem preprala vse stvari za dojenčka..tudi plenice (nove in tudi rabljene)..
zdej pa res šibam proti LJ....

papa

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.1.2008 9:14:22   
misar
dobro jutro čvekeuser posted image

Jaz sem pa danes spet super spala, sva se odkotalila v posteljo sicer šele ob 23:30 ampak sem spala ko polh do 8:00. še obvezni odhod na WC sem danes spustila user posted image
danes imam milijon idej za opravke, ma mi prav noben ne diši. tist, ki vključuje mene in peglo pa še najmanj user posted image user posted image user posted image
jaz sem tud vse stvari za našo bebico preprala, od a do ž.
no zdaj vas še mal preberem, spijem kavico do konca, pa da vidim, če me kaka volja zagrabi...ja ŠUR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.1.2008 9:17:08   
nizy
srečka nosečka - si me verjetno s katero zamenjala ,jaz danes nimam pregleda. Sem šla prov prevert,da nisem slučajno narobe datum napisalauser posted image .

Dobrodošle v klub nespečihuser posted image .Jaz sem bila pokonci do 3h zjutraj,pa še to sem zaspala na sedežni v polsedečem položaju. Našauser posted image se je čez dan umirila ,ponoč pa razgraja 100 na uro.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.1.2008 9:25:34   
srečka nosečka
nizy - sorry, sem te zamenjala z nuko. user posted image  

mami28- tudi jaz sem vse stvari od dojenčka preprala in prelikala.

Sem začela kašljat kot nora. Pa celo grlo me peče. Sedaj navalim na čaj in med. Upam, da bo zaleglo. Kako se le user posted image  počutijo, ke me kašljamo? To jih more premetavat sem in tja. user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.1.2008 9:30:20   
bamby
Lepo pozdravljene vse po vrsti!

Proti jutru sem pa tudi jaz imela neko čudno zbadanje v sp. delu trebuha in v nožnici user posted image user posted image . Sem imela že razne pomisleke, da se je morda že začelo. No, pa sem lepo vstala in se sprehodila (komaj user posted image ) do WCja in je bilo kar malo boljše. Pa še user posted image  se je skozi nekaj pretegavala, tako da stvar vse še poslabša.

Jaz sem tudi vse cotike preprala. Še plenice, ki mi jih je user posted image  sestra dala speglane v nulo (pravkar odrabljene) sem vrgla še enkrat v stroj, pa priznam,da mi jih je bilo kar škoda user posted image user posted image . Če bi kupovala nove, bi jih seveda prav tako preprala.

Naš tamali pa spet nekaj grozno kašlja user posted image . Sem danes za spremembo bolj zgodaj vstala, pa sem ga slišala kašljati. Upam,da se ne razvije spet kaj iz tega user posted image . Sem letošnje zime in njegovih viroz in drugih obolenj že rahlo naveličana user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.1.2008 9:36:04   
mami28
Hvala za odgovore user posted image

Zdele si grem pa zajtrk pripravit, čokolino user posted image Se privajam na otroško hrano.

Čudovit dan vam želim!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.1.2008 9:49:51   
Neni13
Dobro jutro,

jaz sem se komaj sedaj iz postelje privlekla. Spala od 1-ih pa do sedaj. Hvala bogu nimam problemov s spanjem. Zanimivo, da vse sanjamo dojenčke, ki že imajo zobe...user posted image

Jaz sem tudi vse cotke preprala..

Mami 28 pri meni je čokolino vsak dan na jedilniku..Če ni zjutraj je pa zvečer..

Tudi jaz imam namen iti v center mesta (peš, cca.15-20 min) pa na kosilo s sodelavki.Pa sproti še mimo kake trgovine. Aja, pa na socialno še moram nest potrdila o lanskih prejemkih za porodniški dopust. Ja, jaz se pa rokov nič kaj ne držim, še dobro da ne komplicirajo.. V petek sem že dobila dinarčke od CSD. Od občine pa verjetno dobimo po rojstvu, kak mesec, dva?

Danes zvečer pa imam akopunkturo.. Probat ni greh..

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.1.2008 10:03:17   
mala_pikica
Dobro jutro! Tudi jaz sem bolj slabo, sem včeraj skozi celi dan bruhala, pa danes zjutraj tudi. Jaz se drugače počutim dobro, trebuh me sploh ne ovira. Ampak me pa kot user posted image  muči kislina. Sedaj pa pijem čaj iz malinovih listov, pa mi sploh ne teče po grluuser posted image user posted image , pa ni slabega okusa.

Tudi jaz sem vse stvari za user posted image  oprala in zlikala. Se pa tudi meni danes nič ne da delati. Bom pa danes pripravila stvari za v porodnišnico za user posted image  in mene.

Vse, ki imate danes pregled, pa dobro opravite! LP

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.1.2008 10:08:29   
MetiLu
Jutro punce user posted image  Dones je pa Meti spala celo noč user posted image  user posted image  user posted image  Tud na wc ni blo treba user posted image
sicer se pa tudi moje razpoloženje spreminja iz ure v uro. Včeraj sem bila tok togotna, da me tud user posted image  ni mogel v boljšo voljo spraviti, ko je prišel domov. Šele zvečer je blo mal boljš.
No, za dones imam pa en kup stvari za narest , volje pa glih ne, samo se bom vseeno spravila, da mi ne bo dolgčas, ker potem samo o neumnostih razmišljam user posted image
Mami28, kar vse preperi, tudi če je novo.
Bamby, upam, da ne boste spet bolni user posted image  
Mlavla, pa ti si s temi tvojimi kuharijami res prava Domačica user posted image  user posted image  user posted image
Tiste, ki ste sanjale, da ste rodile - a je bila taka noč al kaj user posted image  moj mi je prec zjutraj povedal, da je sanjal, da sem rodila punčko in da sem čist pop... ker je blo treba skoraj vse cunjce zamenjat user posted image  user posted image  user posted image
Katka, dobra ideja za pismo. Jaz sem včasih velikokrat kaj zapisovala, samo tega je že par let user posted image  Sem kar malo pozabila na ta stik s sama sabo.
Februarka, jaz sem tudi poročnega dala dol, pa mi je bilo ful čudn, sem se ga tako navadila nosit, da se počutim, kot da sem naga brez njega. No pa sem dala namesto poročnega kar zaročnega gor za ta čas user posted image
Lanchy, vem kako se počutiš. Tud jaz sem prejšnji teden imela občutek, da gre vse narobe, pa se še zdej ni pol stvari poštimal. Mikrovalovko še vedno čakam, avto še zdej ni zrihtan, iz knjižnice nič niso javili, kar nekaj popravkov na diplomi imam za narest, previjalne še ni v kopalnici, da ne govorim o stroških, povezanih z naštetim ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Aja, pa v začetku februarja naju čaka še zavarovanje stanovanja. Tko, da če te kej tolaži, vsi mamo na grbi nekaj, kar nas teži, pa sej bo, danes imaš pač tak dan. To mine, za jambranje smo ti pa zmeraj na voljo user posted image
Dolenjka pa najbrž že veselo zapravlja - lumpa, sam da ne bo pol jokala, da jo vse boli pa dol tišči user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.1.2008 10:15:28   
Februarka08
Ja, Meti, jaz sem dala tud kar zaročnega zdaj gor... Imam občutek, da je malo večji.user posted image Poročnega bom dala pa v škatlico ali pa na verižico, samo me skrbi, da ga zgubim... Tolk sem se ga navadila, da kar ne morm brez njega. Še user posted image se ga je navadil, pa za mašino dela, kar sploh ni pričakoval...user posted image Naj ga le nosi, drugače bom huda.user posted image
Jest sem pa brez avta in ne morm do šihta.user posted image Upam, da čimprej kdo dam pride da šibam...
Prej sem pozabla mlavlo pohvalt - res je prava gospodinja... Če bi user posted image RR bral, bi rekel - vidiš, malo se zgleduj.user posted image Ampak meni res križ ne dopušča, včasih pa še volje zmanjka... Ah, sami izgovori...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.1.2008 10:15:34   
misar
NENI na ZS sem ti pustila sporočilo.

pa lep dan!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.1.2008 10:34:36   
Marusah
Dobro jutro...

Danes je moj prvi dan v porodniški user posted image user posted image user posted image  Zdej pa nič več službe za eno leto - kak se to fino čuje user posted image
Jaz sem tut šele malo prej vn iz spalnice pokukala. Pa celo noč sem spala kot angelček user posted image

Mami28 ti kr vse cotike za malega pikeca preperi. Nikoli ne veš kje vse se je to vlačlo.

Mani je tudi sedaj uspelo vse pooprati in polikati. Zdej mormo pa samo še pojstelco, pa zibko postavit... pa sma se z možekom odločila, da še malo počakava... Če bo sila, jo lahko tudi sam postavi. Glavno je, da je posteljninca oprana.

Bamby pazite se pri vas!!! Da ne boste spet vsi zboleli. Vi pa res nimate letos sreče z virusi... Lepo čajčka pa limonco. pa bo!!!

Srečka nosečka ti pa tudi - čajčka pa limonco!!! Da ne boš še mene okužila (ko smo tako blizu doma) user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.