|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
12.1.2008 12:35:53   
*Naja
Dobro jutro čvekeuser posted image . Jst sem danes vstala šele ob 10.30user posted image . Sem bila včeraj na enem praznovanju abrahama in sem prišla šele ob enih zj. domov. Je blo zlo fajn, hrana odlična, pecivo fuuuuul dobro. Da ne govorim o tem, da smo imeli ansambel in je bla tolk dobra muzika, da sem celo plesala in to kr nekej komadov. So me vsi spraševali, če mislim it kr rodituser posted image . Pa sem se hecala, da mi je G že napisal napotnico, ki me čaka v mojem kartonu v P, tak da če bo treba, tud lahkuser posted image (Dolenjka- sj se hecamuser posted image ). Sj ko mi je začelo že orenk dol tiščat in ko me je v hrbtenici nekej zagrabilo, sem se lepo vsedla in še sam opazovala, kak so ostali noreli.
Sem pa imela noge ful otečene, ko sem prišla domov....Sem v šestih urah, kolikor sem bila na fešti, šla sam enkrat na wc, kljub temu, da sem ful pila. Tako da se mi je kar zdelo, da bom ko buhteljuser posted image .

Ne vem več točno, katera je spraševala za kopanje v bani....Pušenjak pravi, da je dovoljeno....namakanje pa naj ne bi bilo daljše kot ene 10-15 minut...pa seveda ne v prevroči vodi.
Tako, zdej se grem pa mal učit...sicer ni prave volje, ampak morem....

Pa aleluja noče špilat že 2 dniuser posted image ....sem ravno spila kavico, pa čez še eno jabolko....upam, da bo kej...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
12.1.2008 12:36:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Janey -saj zato sprašujem,ker zgoraj ni letvic,je cela stran .Bom mogla it v BC pogledat ,kako majo tam namontirano zadevo.user posted image

Ja ziher bi moglo it. A maš doma že baldehin? Če ne kupi takega ko se na strop primontira.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
12.1.2008 12:40:20   
Neni13
Hvala,

sem bila prejšnji teden v H&M v Celju in Mariboru, po moje sem že malo slepa..
Mogoče bom pa danes uspela mojega nahecat, da greva po trgovinah,drugače pa grem v ponedeljek sama..To je itak še najboljš (kar se tiče trgovin s cotkami).
Povejte kako so kaj vaši parterji, moj tako paniko zganja po trgovinah, če je gužva. PA DAJ PAZI, DA TE KDO NE BUTNE!!
PA KAJ TAKO ŠIBAŠ...PA KAJ TI NE VEŠ, DA SI MALO ŠIRŠA.Tako, da me on bolj spravlja v stres ko kakršna koli gužva.. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.1.2008 12:41:47   
dolenjka
Larisa prav imaš, jaz sem sedela zraven tiste, ki ima doma 81 stopnic in je hotla v tisti urici ginekologijo in porodništvo doštudirat user posted image  user posted image  user posted image  Se mi zdi da vem, katera sta bila vidva user posted image
Pa kaka vprašanja! O hematomih in podobno user posted image  user posted image  user posted image  Sej ne morem verjet. Glih ta je šla pol z nama na ogled porodne in je babco spraševala kolk vložkov naj sabo prinese, pa kaj še rabi, pa za spodnje hlačke.... Una ta druga je bla pa tut modelka. Da še ostalim mal smeha na usta privabim:
Je ena vprašala kolk hitr nej gre od doma? A takrat ko začuti prve popadke al lahko še en cigaret pržge? user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem mislila da bom kar rodila user posted image  user posted image  user posted image
No in pol na konc je rekla, da če je pa tko, bo pa ona enga za živčke še pržgala, pol bo šla pa rodit user posted image  user posted image  user posted image  Hudo! No, vsaj mal je popestrila user posted image

Jaz bom EA vzela, me je babca čist prepričala. Ni mi pa jasn, a so one po količini nasmeha tam plačane al kaj? Vsi ki sva jih v porodnem bloku srečala so bili nasmejani in prijazni do fundamenta user posted image

Kar se širokega povijanja tiče je pa tko, da sem jaz vprašala sestro na oddelku in je rekla tko: oni naredijo UZ takoj, vseeno pa svetujejo še 1 mesec širokega povijanja oz. do 1. kontrole. Pravi, da je tudi "handling" z dojenčkom lažji, ker je "kompaktnejši", sploh za nas, prvorodke. Tko da jaz bom široko povijala v vsakem primeru user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.1.2008 12:42:40   
Janey
Neni v evroparku v mb vem imajo kombinezončke...če ne pa vprašaj prodajalke...če boš v mb lahko greš še v zaro pa v okaidi..tudi mislim, da jih imajo...

ja jauser posted image user posted image user posted image user posted image moj tut skoz pavi da moram malo na trebuh pazit...se samo nasmejim...nič se ne živciraj

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.1.2008 12:44:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenjka ti boščika...jaz že zvečer eno uro rabim da zaspim, pa mi je panika...tak pa...res si revica. Pridno počivaj danes. Naj te razvajajo...zvečer pa kaki kakavčič spij pa se umri pa pocartaj, da boš sproščena.
Sej je logično da imamo skrbi in ful razmišlamo in zato bolj težko zaspimo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bo bolše..ti revicauser posted image hitro kako čokoladko popapcatuser posted image user posted image

Uh Janey, tole s čokoladico je pa ideja dneva user posted image  user posted image  user posted image  Že grem, pa na kavču  se je bom lotila, pol vas pa spet mal preberem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.1.2008 12:46:32   
nuka
Ojla čveke!
Se samo mal na hitro oglasim. Pri nas smo spet vsi bolni. Na srečo je samo prehlad, pol pa upam da smo zaklučli z boleznimi vsaj za 1 leto.

Se moram pohvalit da sem začela prat in pripravljat stvari za našga user posted image . Z mojim nama je uspelo prepričat Niko da bo sestrica prav tako dobra kot bratec user posted image .  S tem smo imeli borbe
že od začetka nosečnosti. Naslednji teden grem v nabavo (lekarna, pleničke, ...).
V ponedeljek imam UZ in moram malo omeniti G da mi trebuh redno otrdeva in da me že cel mesec dajejo slabosti. Prav tako mi ne grejo gor kile. Sem imela novembra 75 kg sedaj jih imam pa 73. Upam da ni s tem nič narobe.
Dolenjka kaj se dogaja s tabo? Sem samo na hitro preletela zadnji 2 strani.

Ta vikend moram še tole diplomsko popedenat. Sem bila včeraj pri mentorci in je rekla da naj ji drug teden oddam popravljeno. In da bova zagovor uštimale okrog 1.2. Tako da bom imele tele 3 tedne še pestro.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.1.2008 12:47:26   
nizy
Janey - baldehin,stojalo ,posteljnino dobim kot darilo od  tašče . Saj sem jima naročila ,kaj naj kupita ,pa nisem prej pomislila na baldehin.
Ja smo user posted image malo pozabljive.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.1.2008 12:53:45   
*Naja
Dolenjka- kolk ti je pa izmeril MV včeraj tvoj G? Drugače so pa meni v P razložili, da je MV gibljivo tkivo, katerega dolžina se ful spreminja. Zelo veliko vpliva na njegovo dolžino to, ali si pokonci, ali sediš, ali ležiš. Men se je v P, ko sem dva dni bolj počivala, kr orenk podaljšal...
Evo še en odgovor od Pušenjaka, če te bo kaj pomiril....
....moram takoj povedati, da 2 cm še ni skrajšan MV! Pri dolžini MV namreč na srečo ne gre za zvezno povezanost med verejtnostjo prezgodnjega poroda in dolžino MV temveč se verjetnost prezgodnjega poroda pomembno prične dvigovati šele takrat, ko MV postane krajši od 15 mm in seveda, vkolikor se to zgodi pred 24. tednom nosečnosti....
Torej, če nimaš MV krajši od 15mm, sploh ni razloga za neko hudo panikouser posted image .

Jst sem tud prilepla fotke od mojega bauha...zdej se grem pa res učituser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.1.2008 13:01:51   
Neni13
Lara 76,
user posted image  dobra si, da ti uspe še študirati.. Ti nič spomin ne nagaja?
Verjetno imaš močno voljo... Kar tako naprej...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.1.2008 13:13:54   
MetiLu
Jaz pa ne bom nič baldahinčka imela user posted image  A ga boste vse namontirale al kaj?

Dolenjka, čokolada res vse popravi, sej bo punca, sploh ni panike. Do zdej ti še ni blo treba letet v P, teh 14 dni boš pa tud še zdržala user posted image  Te pridem kej pogledat pa kakšno tortico prinesem spotoma user posted image  (samo dones žal ne - pa uživaj na masažici, še zame user posted image )
Nuka, super za diplomco user posted image
Kosilo je že skoraj fertik, zdej znam že govejo župco narest user posted image  user posted image , še kromširček počakam, pa greva jest. Dones bo čist ajnfoh, nedeljsko kosilo user posted image  Potem pa še štrudelj skup zmečem, njamiiiiiiiiiii

Pridno čvekajte, se beremo kasnej.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.1.2008 13:25:07   
larisa
Še za vikend pridno čvekate,  bi zgleda res že vse rade rodile user posted image

Dolenjka, si pa res revčka. Tvoj optimizem in dobra volja pa ostajata, kljub vsemu in to je res lepo!user posted image  Sej si tud ti lahko privoščiš kak slab dan in bomo mi tebe v dobro voljo in optimizem spravljale!user posted image  zate...

Če ima katera voljo in čas, ter rada bere knjige vam toplo priporočam knjigo Izziv Poroda od Eve Horvat-Kuhar. Jo ravno berem in je primerna prav za tiste-nas, ki nas je mal strah poroda itd...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.1.2008 14:22:48   
Februarka08
Uh, ste se pa načvekale tekom dopoldneva...user posted image
Tudi midva (no, mi trije) smo že pojedli, je blo tkoooooo dobr, da me zdej ornk trebuh boli, tako da morm mal na kavčka, potem pa spet naprej delat. Me čaka še likanje in brisanje prahu.user posted image Pa že zdej sem čist preč.user posted image
Dolenjka za dobro voljo user posted image zate... Tudi jaz imam včasih tak dan, da bi kar skoz neki jamrala, user posted image ipd. Da ne govorim od spanja - že kakšen teden ponoči ne morm spat za nobeno ceno... Potem pa še moj user posted image smrči in smo tam... Saj bo, boš videla. Še kakšne 2,3 tedne, se bomo pa non-stop cartale s svojimi user posted image .
Nuka user posted image za diplomco... Še malo, pa bo.
Tudi jaz bom mela baldehin na pojstlci. Na zibki bo pa na začetku samo vrtiljak...

Lep dan in pridno čvekajte, jaz se morm mal uležat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.1.2008 14:46:46   
dolenjka
No tko, pa sem spacala kosilce. Polento sem prelila z bučkami, ki sem jim dodala ribani sirček in kislo smetano in dala zapečt v pečico  user posted image  Zraven pa rdečo peso in to bo to user posted image

Teta maserka pride čez 20 minut, zato se grem pripravit. Bom uživala tudi zate Meti, pa še za ostale, obljubim user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.1.2008 15:22:10   
MetiLu
evo, kosilce na varnem user posted image  juhica je uspela user posted image  Štrudeljček je tudi že v pečici, samo še kavico si naredim, pa noge v luft, čez eno urco pa obiski pridejo user posted image

Sem pa kar malo utrujena zdele, sem bla skoz na nogah. Lubek je bil priden, je zložil in pospravil cunje iz sušilca in dal druge sušit, kuhinja je pa tudi že pospravljena, mi gre na živce če je vse razvlečeno, potem pa sproti vse pomivam in v pomivalca tlačim user posted image  Trebuh mi pa kar k tlom vleče...
Dones mi je moj prinesel vozek z galerije, da bom potem sprobala lupinco in košek gor montirat, če se mi bo dal pa še poslikam in dam v album user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.1.2008 15:37:49   
mary_lou
jest mislm da pocas odhajam dogaja se redno na 15 min vem da bi mogl bit na 5 min sam pritisk navzdol je prevelik, ne vem a je to to al sm se preterala k sm cel dan sopingirala v glavnem z lubijem sva v startu

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.1.2008 15:39:34   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

jest mislm da pocas odhajam dogaja se redno na 15 min vem da bi mogl bit na 5 min sam pritisk navzdol je prevelik, ne vem a je to to al sm se preterala k sm cel dan sopingirala v glavnem z lubijem sva v startu

pa srečno...pa pazi, da te dolenjka ne vidiuser posted image

držimo pesti!!!!!!user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.1.2008 15:40:28   
Februarka08
Mary_lou držim pesti!!! user posted image Če boš lahko, sporoči kaj in kako je s tabo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.1.2008 16:17:30   
*Naja
Mary lou- a veš kje je še 14.02.....user posted image Dej počaki na Valentinovouser posted image . Sicer pa smo zdej že skor vse tolk daleč, da ne bi smel bit nekih zapletov, tud če gremo kr rodit. No, glej da sporočiš, kako se je končal današnji dan zate...vse nestrpno čakamo.

Jst sem tud ravno popapcala moje kosilce danes...dragi je v službi, pa se mi ni glih dalo kuhat sam zase, pa sem kr 2 jajčki na oko zmazala in eno žemljico. Pa s skodelico kakava zalila. Ubogo moje dete, s čim ga hranimuser posted image .

Neni13- vidim, da si iz Celja....s katerega konca pa? H kateremu G pa hodiš, mogoče v porodnišnico?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.1.2008 16:56:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Kam pa kam, rdeča kapica? user posted image  No prov, pejt se pokazat, pol pa nazaj domov počivat do vsaj 1.2. user posted image

Mater ste ene neučakane user posted image

Jaz pa vsa lepo zmasirana z oljem, ki sva ga prinesla s poročnega potovanja na Baliju, dišeča in mehka, niti pod razno ready za v P, ja lahko v P, ampak P = postelja (moja, domača) user posted image  user posted image  user posted image

Moj pa še uživa! Sem mu muziko z Balija v CD dala in zdej sigurn misl, da ga ena indonežanka masira user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.1.2008 17:19:14   
Lanchy
Cao punce,
evo mene z depilacije in pedikure, popoldanska kitica je tudi ze odpetauser posted image ...zdaj sem pa v nizkem startu. No,em. ceprav bi bilo fino, da me se frizer vidi preden odrinem v Rim.

Mary_Lou, drzimo pesti in javi takoj ko bos lahko.

Dolenjka, tole masazico ti pa prav zavidamuser posted image ...bi se tudi meni prilegla ena zdaj.

Popadki so vceraj minili v roku dveh ur, danes so se mi pa spet pojavili, ko sem bila v avtu in so bili ze kar pogosti, samo se je vse skupaj kar hitro umirilo. Pa ne morem verjet, kok predihavanje pomagauser posted image ...upam, da tudi pri tistih ta hudihuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
12.1.2008 18:02:07   
vrtnica76
Sem pe pa nadelala dones-še dobro,da sem imela dve pomočniciuser posted image ,ker drugače ne bi zmogla.Končno sem vse zauser posted image zlikala,pospravile smo drevešček pa še mal navlake zmetale v kantouser posted image .Me je že kr mal strak kaj bo,ko Tamara pride domovuser posted image ,ker dreveščka ni več.
Mary_lou,kaj pa je zdej to?Nas je pa kar precej še pred tabo-nič se ne vrivajuser posted image !Držim pesti,da je lažni alarm!Pa hitro v P(beri POSTELJO)user posted image .
Dolenjkauser posted image ,pridna kr ajejuser posted image !Tko se dela!
Meti ne pretiravaj!!!!!Ti tut ajat,a slišiš?!Takoj ubogatuser posted image !Pa februarka tut.Če ne vas bom kr virtualno za ušesa!user posted image Nukauser posted image za diplomco in da boste le zdravi!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
12.1.2008 18:22:27   
Februarka08
Vrtnica, saj te bom ubogala... Samo še malo.user posted image
Križ me boli kot user posted image . No, saj me lahko, po celodnevnem brklanju po stanovanju.user posted image Cotke za user posted image zlkane, torba za v P pripravljena (razen mojih stvari), cunje od naju tudi zlikane, prah pobrisan, še kopalnica me čaka, potem pa moj user posted image še stanovanje posesa in pomije po tleh (to je sedaj njegovo delouser posted image ), pa še posteljnino oblečeva in je to to. Komaj čakam, da se vležem na kavč. Zdele ravno malicam jogurt, potem še na hitro malo za delom, pol pa res - počitek. Tole ni več zame, vam povem.user posted image Saj mi ni težko delat, če bi vedla da potem ne bo posledic.
Evo, spet samo čvekam... Vas pridem še potem kaj pogledat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
12.1.2008 18:34:53   
ella79
Kaj se dogaja user posted image Pa kako že kar v Rim user posted image Sem zdele čist 'prestrašena', k očitno bo šlo počas pa že čist zares user posted image user posted image
Evo sobica je zaenkrat kar bela in bo sedaj tudi taka ostala. Mogoče pa potem poleti pobarvamo v kaj bolj živahnega user posted image
Nuka user posted image za diplomo, pa pozdravite se čim prej.
Meti, jaz morm tudi voziček mal vn iz škatle povlečt, pa slečt športni del, da sploh vidim, kako košara paše gor. In da bo seveda pripravljen za prvi sprehod user posted image user posted image
Kako bomo pa javljale, k bo katera rodila user posted image K pridemo iz P se pofočkamo?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
12.1.2008 19:02:17   
mami28
Pozdrav še iz moje strani!

Kaj me strašite z Rimom. Jst še nimam cotk pripravljenih, pa tud ne spakirano za P. Kaj šele vse nakupjeno. Mislila sem, da mi danes kaj rata, sam sem bla po službi čist hin, tak da sem si raje privošla spanje. Se kr zanašam na porodniško, ko bom doma in bom mela čas. Upam, da se naši bebiki ne mudi na svet kaj prej.

Mejte se! Pa pazte nase, virusi grozijo!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.