|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
11.1.2008 22:18:23   
Februarka08
Dolenjka počivat! Saj imam jaz tudi že celo user posted image skrajšan MV, pa še nisem šla.user posted image Tako da bomo še malo počakale, kajne? Še kakšen teden ali dva ali tri ali štiri, potem pa že lahko gremo.user posted image
Jaz grem v mižule, upam da bom kaj spala danesuser posted image . Po toliko neprespanih urah bi že mogla malo...
Pridno čvekajte, če še ne greste ajat in vsem eno lepo lahko nočko.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.1.2008 22:32:20   
vrtnica76
Tanajhujše čveke šele zdele dobr zalaufajouser posted image .Mene že spanček preganja,tko da grem tut jaz v mižule.Nočko,pa fajn se naspite.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.1.2008 22:46:48   
ella79
Da se še jaz mal pofočkam user posted image vas sam berem, za pisat sem pa bolj švoh. user posted image
Dolenjka, tako ukazuješ, da nič odpiranja in rojevanje do 1.2., da me prav skrbi, da ne boš ti res vse prehitela. Pomoje, sem jaz prej na vrsti user posted image user posted image
Danes sem začela priti čas malinovih listov. Kok skodelic na dan to lahko spiješ?P Jaz bom kar dve, k sem itak začela bolj pozno piti tale zvark (madona, jutri štartam že 38. teden) user posted image user posted image user posted image Kok je šlo hitr vse tole, da še rodimo tok hitr, pa smo zmagale.
Mene zadanes tudi neku čudno zateguje skodaj oz. bolje račeno odteguje. Mam filing, k da se mi vse neki širi user posted image pa sej ni čudno, k sem skoz neki aktivna
A vam povem kaj sem danes delala user posted image Mojga bo kap, k bo vidu user posted image V otroški sobi sva že od prej imela en kot pobarvano na svetlo modro, pa sva rekla, da bo kar tako ostalo. In kaj sem jaz danes naredila? user posted image Prebarvala na belo user posted image user posted image Sam zdej ne vem, pomoje bi mela rumeno user posted image V glavnem, jutri bo treba še 2x prebelt, pa v kopalnico morva še eno omarco pršravfat, da bomo pleničke gor zložil, pa v otroško sobico še tudi par poličk, da bo dovolj prostora za knjigice in igračke. Potem pa res noge v luft user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.1.2008 22:50:20   
Suzi*
Ela, ti si pa res faca. user posted image  V 38. tednu greš belit. user posted image  user posted image  user posted image Nič čudnega, če bo tvojga kap. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.1.2008 7:58:59   
Februarka08
Dobro jutro, mamice.
Danes sem pa bolj zgodnja, se že 2. stroj pere (sem vstala ob 5-ih in enga dala že prat), zdej je že v sušilcu in so zadnje cotike in drobnarije za našega user posted image . user posted image Potem pa veselo na likanje. Upam da mi ne bo pralni stroj shodil danes, ker bo pomoje cel dan laufal. Zdele mam posteljnino, potem mam pa še bele in pisane... Pa še lupinico in košaro bi blo treba, samo mislim, da to pride na vrsto jutri. Joj, kolk dela.user posted image Pa še stanovanje je za pospravit.
Ella, umiri konjeuser posted image . Noge v luft, čeprav si že iz tahujšegauser posted image in tud če greš rodit, bo vse ok.user posted image Si pa pogumna, morm rečt... Da bi se jaz kaj takega spravila...
Lepo soboto vam želim, naj ne bo preveč delavna, če ne bo Dolenjka huda.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.1.2008 9:08:31   
larisa
Dobro jutro,

no pa je vikend pred nami jupiiii....user posted image

Dolenjka,jaz sem prišla ko je večina že sedela, tako, da po oblačilih nebi vedela kdo je kdo. Ampak sem pa za nazaj brala in vidla, da si napislala, da imaš rdeče lase in mislim da je imela le ena rdeče lase, sedela tam blizu Dr. pa zraven imela eno user posted image  ki živi na vrhu 81 stopnic in ji to predstavlja kar veliko oviro, če ji začne voda odtekat user posted image user posted image user posted image ??? No jaz in moj pa sva prišla bolj na koncu, sedela sva ravno na drugi strani od Dr., pri okroglini mize, pri vratih. Jaz v rjavo/beli črtasti majčki, moj pa v modrem puloverju, oba pa sva temih las, jaz mam dolge pa na vrhu glave sem mela tko mal nazaj spete.... Aja zraven mene je bla user posted image , ki je spraševala za porod v vodi!?
V glavnem zvedela sem kar me je zanimalo, da se lahko za Ea odločim tekom poroda, le prej moram to babici povedat, da je opcija... Všeč mi je osebje, kar sem imela stika z njimi. NIsem pa vedela, da se je šlo lahko še kam po predavanju user posted image , tale Dr. me je itak čist uspaval, pa mal nejasen je bil tud, tko da lahko da sem preslišala, da je potem še ogled porodnišniceuser posted image .
A ti potem ziher greš na EA??user posted image
Ampak ta je pa dobra, drugim groziš z prepovedjo odpiranja, zdej pa sama neki štrajkaš...user posted image  Sej bo, sej smo že na konju, sam mal se čuvaj pa je!

Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.1.2008 9:18:38   
mala_pikica
Dobro jutro tudi od mene. Tudi jaz ponoči slabo spim, se že par dni zbujam tam okrog 1h, ker me začne pečti zgaga, potem pa proti jutru zopet zaspim. Včeraj sem imela CTG, ki je bil vredu, risal je tudi rahle popadke, ampak lažne. Je pa rekla ginekologinja, da gibe pa verjetno hitro naštejem, ker je zelo živahen. In res je, nonstop miga, gibov sploh ne štejem, je pa tudi prva bila zelo živahna. Pridobila pa sem 0.5kg v 3 tednih, tako, da sem sedaj na + 8.5kg. Zatekam pa jaz hvala bogu ne čisto nič, pa sem zadnje dni po cele dneve na nogah. Pritisk pa je tudi vredu 90/60. Upam, da tako ostane do konca.
Imam pa tudi jaz sedaj za dojenčka že vse pripravljeno, oprano in zlikano.

Za domov pa imam jaz pripravljeno: 1 pleničko za široko povijanje, 3 tetra pleničke, 1 bodi, 1 majčko, 1 dvodelni komplet iz pliša, 1 zimsko kapico, 1 nogavičke, 1 zokenčke in 1 zimske copatke, pa kombenizonček- vrečo, pa eno dekico, pa pampersko in lupinico.

Drugače pa grem jaz roditi v mariborsko porodnišnico, EA se ne plača, prav tako se ne plača prisotnost očeta pri porodu. Za EA se je pa potrebno iti prej pogovoriti z dr. Zabavnikom. Vem pa, da že nekaj časa hodi en anesteziolog, če je na voljo, v porodne sobe in ponuja EA, ampak je to v dopoldanskem času. Imajo tudi prenosni CTG, tako da lahko tudi hodiš. Jaz sem rodila v MB porodnišnici pred 3.5 leta, so mi predrli mehur in mi kljub temu namontirali prenosni CTG, ter mi rekli, da če želim lahko tudi hodim, kakor mi paše. Pred tem pa so mene in še eno user posted image  poslali hoditi po stopnicah. Sobe na oddelku pa so 2 in pa 3 posteljne. Pa tudi dodatek dobiš, če user posted image  izgubi več kot 10% telesne teže, meni so ga prav vsiljevali, ker prve dni ni bilo mleka in je mala šla pod predvideno težo.

Kaj pa ti Janey, kam si se sedaj odločila, da greš roditi, sem zasledila, da v Feldbachu ne smejo več sprejemat slovenskih user posted image .  Joj, danes pa sem tudi jaz imela dar govora.lp

Za Andreja: 21.1.08 lp             

Neposredna povezava do sporočila: 1257
12.1.2008 9:25:43   
mlavla
dobro jutro babuškeuser posted image user posted image
jst sem pa dones kar dobro spala..zdele pa začenjam svojo delovno akcijo..mam tolk stvari v planu, da je bolje, da sploh ne začnem našetvati...bom raje kasneje poročala kaj mi bo uspelo...user posted image
drugače pa kaj počivajte...predvsem dolenjka!!!!

lep dan vam želim

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
12.1.2008 9:36:51   
misar
dobro jutro!

po včerajšnjem dirkanju po Obali, sem zvečer padla v posteljo, kot ustreljena user posted image user posted image user posted image user posted image

papirje smo zrihtal, še očetovstvo nas čaka, če bo hotel priznat user posted image user posted image user posted image user posted image se hecam

zdaj pa veselo na zajtrk

uživajte čveke

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.1.2008 9:47:24   
MetiLu
Dan user posted image  No, danes sem se pa spet lepo naspala user posted image
En stroj se že pere, dva sta še v vrsti, čakam, da pride lupinica popoldan, da še oblogo dam zraven. Juhica se kuha, spekla bom pa tudi štrudeljček. Upam, da ja kej novega z mojo previjalno, danes naj bi jo prišel svak montirat user posted image  zaenkrat še nič ne kaže na to user posted image
Pri nas je pa sonček zunaj user posted image  user posted image  user posted image  Skočit moram še na bankomat, pa avtek k sosedom zapeljat, da mi servis naredijo. Pol je pa to to za dones user posted image

Dolenjka, kaj pa zdej to slišim user posted image  Počivat!!! Če mormo me, boš pa tudi ti user posted image  Glede hrane je pomojem mislim, da ne ješ takšne ki te zapira, da se pol ne mučiš preveč s pritiskanjem na WC-ju user posted image . Z jotico pa počakajta do 1.2. pol pa Tari ušeska zarobit, pa gas v P user posted image  user posted image
Ella, ti tud dej eno prestavo nižje, sicer se pa dobro držiš, user posted image  user posted image  user posted image  za 38. teden.
Včeraj sem zaseldila pri januarkah, kok so nas pohvalile, da še nobena ne prehteva, pa smo že skoraj na sredini januarja user posted image . Tista, ki je pa dobila nagrado - bila je akcija radia Antena, 1000 otrok za Slovenijo. Tista, ki je prva rodila na ne vem kateri datum, je dobila nagrado, da so jim plačali hranitev izvornih celic user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.1.2008 10:34:25   
Janey
Jutro

mlala_pikica najbrž bom šla v mb...kaj pa čem...v FB bi se naj stvar uredila v kakem mesecu...da bomo me pač skozi padleuser posted image ampak sej ni panike...bomo že preživeli. Edino za EA ne vem...ne upam je met v mb...pač ne zaupam..bomo prosili za kaj druga...konjskega pa bo šlo...tako da mogoče se vidimauser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
12.1.2008 10:43:06   
MetiLu
No, sončka ni več user posted image
Sem pa včeraj imela ****is. S faksa, pravzaprav iz knjižnice so mi poslali drugi opomin, naj takoj vrnem eno gradivo, ki si ga nikdar nisem izposodila. Mater jim, sem takoj klicala, kaj se grejo. Čist so mi  pritisk dvignil. Izposodila naj bi si eno magistrsko nalogo 18. 10.2007, ko sploh statusa študenta nisem mela več, itak pa mene naša knjižnica že vsaj 2 leti ni vidla. Madona, pol pa tkole. Da ne govorim, da prvega opomina sploh nisem dobila, frajerji so mi direkt drugega poslal user posted image  user posted image  user posted image  zdej bodo pa neki preverili in me pokličejo. Halooo, a bi me radi še mal obral, preden se me rešijo, al kaj??? user posted image  

Grem dat cotke sušit, pa druge prat.

Kje pa ste čvekulje user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
12.1.2008 10:43:56   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image  lej k so me kar avtomatsko cenzuriral na prejšnjem postu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
12.1.2008 10:49:24   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

so mi predrli mehur in mi kljub temu namontirali prenosni CTG, ter mi rekli, da če želim lahko tudi hodim, kakor mi paše. Pred tem pa so mene in še eno user posted image  poslali hoditi po stopnicah.

To pa kar ne morem verjet, da so te po stopnicah nagnali, medtem ko si bila že brez plodovne vode user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mogla strogo ležat in se točno ob vsaki uri obrnit na drugi bok. Pa na CTG sem bila nonstop priklopljena.

Morda so sedaj že kaj novega pogruntali, da je za široko povijanje potrebna le ena plenica user posted image . Ko sem jaz imela Tima sta bili potrebni še dve user posted image . Sploh se mi pa še vedno zdi, da dve plenici bolj trdno stojita kot ena sama (če je široko povijanje potrebno).

dolenjka, zdaj se pa nič ne hecaj, pa ne postavljaj rekordov v maratonu po štacunah, ker veš da ti ni dovoljeno user posted image ! Pa nič odpirat, jasno!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

ella, ti si pa tudi dobra, da greš še belit v tvojih tednih nosečnosti user posted image . In zdaj bi rada še enkrat v rumeno prebelila user posted image . Pusti to delo raje tvojemu user posted image , ker drugače ga boš imela res lahko še na vesti user posted image .

Pri nas pa dežuje kot za stavo user posted image . Moj se odpravlja v trgovino, jaz bom raje doma, ker se kar ne počutim preveč hodit okrog user posted image . Mojga pa slabi, ker je dobil spisek na dveh straneh za v dve štacuni user posted image . Za ob 13h pa gremo k sestri na kosilo, ker v ponedeljek praznuje RD user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
12.1.2008 10:52:02   
bamby
Uf, sem šele zdaj dobro prebrala, da so te že pred tem nagnali po stopnicah user posted image . Se opravičujem user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.1.2008 11:21:18   
vrtnica76
Ojla,souser posted image !
Zajtrk je že varno v želodčku inuser posted image je zelo hvaležen zanjuser posted image .Dons sem se pa res dobro naspala.Še dobro, da me je telefon zbudil, ker bi drugač gotovo do 12hspalauser posted image .Sem taka zaspanka zadnje dniuser posted image .Tut,če mal zadrnjiham čez dan,pol zvečer ni problemov spat.Si je treba zaloge spanca narest,ker bo pol bol švohuser posted image .Danes pa tut mene čaka pospravljanje stanovanja-bova kr z mami porihtali,ker mojih dvehuser posted image danes ni doma-sta šla koline delat.Tamara se je že včeraj pritoževala zakaj bo treba drevešček podretuser posted image .Ona bi to kar celo leto melauser posted image .Pač,je zdej že skrajni čas,da zauser posted image zibelko pripravimo,pa previjalno mizo iz zgornjega štuka privlečemo dol...sej res ella,tut jaz zaštartam 38.teden.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.1.2008 11:58:24   
katka37
Dolenjka, zdaj pa da ti takoj ubogaš- nimaš kam hodit do 1.2., jasno!!!!!!!!!user posted image  Drži se.

Sem včeraj kar naprej nekaj bluzila, zvečer pa sem le prebrala vaša poročila. Danes pa grem iskat sedežno, če se mi bo uspelo kam odkotaliti.

Pridne bodite, čuvajte se in cartajte svoje bušije.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
12.1.2008 12:12:11   
mlavla
no,da malo poročam...user posted image

štrudelj je v pečici (sem imela celo goro domačih jabolk..pa je bilo full dela,da sem vse to olupla itd.)
za kosilo pa bodo goveji zrezki v omaki (ki so že skoraj gotovi) zraven pa bodo krompirjevi kroketi...oz. moj jim reče lulčkiuser posted image ..no te moram še spanirat, pa spečt pol gremo pa papcat.....poleg teh lulčkov sem se še lotila njoke delat (za v skrinjo), pa še maso za rafaelo krogljice sem anredila (menda jutri dobimo obiske)..zdej sem pa že skor čist hin..me kavč vabi....

papa

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
12.1.2008 12:16:31   
nizy
dolenjka ,kar noge skp tišatuser posted image user posted image .
a mogoče kera ve ,če se da na pojstlco 70*140  stojalo za baldahin namontirat.

Danes je zatišje tu gori.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
12.1.2008 12:28:08   
Neni13
Hojla,

po moje se da naštimat baldahin. Zakaj se pa ne bi dal?
Saj je samo na eni palici, ki pa ni odvisna od širine in dolžine postelje.
Vidim, da ste ene punce še zelo aktivne. Jaz se ubadam kaj vzeti za user posted image  iz porodnišnice. Predvsem kolk številko!?
Kupila sem en full lepi kompletek štev. 56. Pa mi je rekla kolegica, a ne bo to malo premali, če ga boš dala na vrhu?? user posted image
Kolk številko oblekic ve pakirate?
In kje najdete kombinezončke?

Lepo bodite čez vikend in pustite se razvajat, če so vaši user posted image  doma. 

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
12.1.2008 12:29:32   
Janey
nizy odvisno od pojstlice in stojala. Ziher se da, če le nimaš v celem stranice, če veš kaj mislim. Ker jaz imam obe stranici v celem..nimam letvic (tisti del ko je 70) in moram met takšen bldahin ko se iz stropa obesi...no mogoče bi lahko na stranske dala, ampak se nisem kaj preveč obremenjevala. Sem ga dobila v ikei za nekaj malega dinarčkov.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
12.1.2008 12:29:48   
dolenjka
Dan user posted image
Evo, jaz ubogam in noge na kavču že od 10h skup tiščim user posted image

Za mano je najhujša noč v nosečnosti user posted image  Ob pol enajstih sem za 3 ure zaspala na kavču, ko sem se zbudila sem mojmu naredila 2 sendviča, ker je šel danes v službo user posted image  in šla ajat. Tam pa drama. Ne zaspat. Pol se mi je pa film nazaj odvrtu in sem začela kr jokat, pa moj je smrču, pa sem še bolj jokala, pol sem ga pa kar zbudila in me je mogel božat pa lupčkat, jaz pa kr jokala user posted image  Ob 4.15 je revček vstal in si šel kapljice dat v nos, da ne bi smrčal in da bi jaz končno zaspala, pa ni pomagal user posted image  No, pol enkrat sem vseen zaspala in se zbudila 9.45. Rajš bi mela more vsako noč, kot da tkole bedim user posted image  user posted image  user posted image
Pa sploh nisem panik, ampak tole me je pa zgleda čist podrl user posted image  user posted image  user posted image

Hvala k lahko jamram user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.1.2008 12:32:46   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Hojla,

po moje se da naštimat baldahin. Zakaj se pa ne bi dal?
Saj je samo na eni palici, ki pa ni odvisna od širine in dolžine postelje.
Vidim, da ste ene punce še zelo aktivne. Jaz se ubadam kaj vzeti za user posted image  iz porodnišnice. Predvsem kolk številko!?
Kupila sem en full lepi kompletek štev. 56. Pa mi je rekla kolegica, a ne bo to malo premali, če ga boš dala na vrhu?? user posted image
Kolk številko oblekic ve pakirate?
In kje najdete kombinezončke?

Lepo bodite čez vikend in pustite se razvajat, če so vaši user posted image  doma. 

Jaz mam  št. 56.. Ne glede na vse plenice bo ziher dovolj velik. Vsaj meni se zdi. Imam enga pajaca ko je 50 št, pa se mi zdi da je dovolj velik. ne vem...bomo videli domauser posted image user posted image
Kombinezončka sem jaz kupila v h&m, je taki vrečasti, včeraj sem pa še dobila od kolegice enga ko ima nogice. Zdaj ko so razprodaje kr brž v trgovine...v vseh jih majo. Jaz sem lepe ravno včeraj gledala v pikapolonici.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.1.2008 12:34:56   
nizy
Janey -saj zato sprašujem,ker zgoraj ni letvic,je cela stran .Bom mogla it v BC pogledat ,kako majo tam namontirano zadevo.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.1.2008 12:35:30   
Janey
dolenjka ti boščika...jaz že zvečer eno uro rabim da zaspim, pa mi je panika...tak pa...res si revica. Pridno počivaj danes. Naj te razvajajo...zvečer pa kaki kakavčič spij pa se umri pa pocartaj, da boš sproščena.
Sej je logično da imamo skrbi in ful razmišlamo in zato bolj težko zaspimo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti bo bolše..ti revicauser posted image hitro kako čokoladko popapcatuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.