|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
13.1.2008 13:23:12   
torcica
Mary_lou, se mi zdi, da si nam kar dala malo mislit. En, dva, tri pa bomo začele delat seznam naših novorojenčkov user posted image . Ja, ni kaj, je res hitro minilo in februar je pred vrati.

Drži se, pa vse ostale tudi. Čimveč počivajte, ker je vsak dan, ki ga naš user posted image  preživi v maternici, pomemben. Vem pa, kako se počutite, ker tudi sama komaj čaaaaakam, da bom lahko k sebi stisnila mojega user posted image ...

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.1.2008 13:37:27   
MetiLu
Jaz sem pa dobila popravke diplomce od mentorja... user posted image user posted image  sej dan ne bi mogu bit še bolj depresiven, a ne user posted image  
Mah, spet mal jambram user posted image  Sej bom še to naredila, pa pol upam, da bom zaključila. Ocena ne bo glih bleščeča, pa sej se tudi sami nalogi nisem toliko posvetila, kar je v tem obdobju v katerem sem jo pisala, pomojem čist logično.

Bamby, ravno zaradi zbujanja sem mislila imet previjalno polico še v spalnici, za nujne primere. Če ga bo treba kdaj ponoč previt, da ga ne nosim v kopalnico in prižigam luči, ker pol se bo pa res budil user posted image  ne vem no?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.1.2008 13:51:49   
Suzi*
Dan. Ampak je res tak za posrat. user posted image user posted image  Mali mi kašla non-stop, tudi v spanju zdele. Je zjutraj začel, pa ne nehat. Se mu pa fuuul nosek puca, vsaj to je ok.
Moj je imel tud "nočno"user posted image user posted image   do desetih zjutrej, pa že ves čas spi. user posted image  
Jaz sem pa take volje kokr vreme danes. Kar ne vem kam bi se dala. Sem eno žehto oprala, pa govejo juhco skuhala. zdej sem pa še lačna pa ne vem kaj naj jem. Mali se je nekej zminal pred kosilom, pa ga je moj kazensko brez kosila v postlo spat nagnal. Mah, glup dan je danes.

Upam, da bo jutri boljš. Zjutraj imam pregled, pa pol javim kako sva.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.1.2008 13:55:16   
katka37
Mary lou, cartajte se še malo z user posted image  v bušiju, saj bo kmalu zunaj.

Meti, če bi že bila sila za nočno previjanje, ga lahko kar v spalnici na postelji hitro previješ mogoče.

Moj kuha piščančja in puranja jetrca, ajdovo kašo, govejo juho, meni pa tako bljak. Jetrca jem samo svinjska. Še za juho mi ni več. Grem vseeno za mizo, če se je že mučil celo večnost.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.1.2008 13:56:20   
Suzi*
Meti, ponoč res ne previjat, če bo pa že sila, pa nekje v stanovanju prižgeš kakšno malo lučko, tolk da vidiš, pa ga v kopalnici previješ. Brezveze še eno previjalno rihtat, ker ko se user posted image  navadijo na ritem, ti niti ne bo ponoči kakal.

Mary_Lou, lepo da si nazaj v enem kosu. Sem prav zarad tebe šla prečekirat mal RR. Zdej pa le počivaj, pa nikamor hitet. Mal zgodej je še zate. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.1.2008 14:17:58   
MetiLu
No fajn, zdej ste me pa čist zmlele user posted image  Ja sej po svoje mate prov, pol pa ne bomo mel poličke user posted image  user posted image  user posted image

Sem pa zdele popapcala govejo juhico, pa en svež korenček čez. Če naš user posted image  ne bo oranžen ven prišel, nič ne rečem user posted image  Tolk svežega korenja zadnje čase pojem, mi ful paše user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa ležat, pol pa mogoče še enkrat diplomco odprem. Zdele nimam volje user posted image  pa še kakšno napolitanko v rit vržem, mogoče bo kej pomagal za razpoloženje user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.1.2008 14:32:00   
dolenjka
Dan user posted image

Evo, sem skuhala mal drugačno, bolj zelenjavno župco, pa mal širokih rezancev notr vrgla user posted image  Zdej se bom pa musake lotila user posted image
Pere se že 2. žehta, pa še od koška sem vse oprala in se že suši user posted image  user posted image  user posted image

Mater imam jaz ene volje ko je moj doma, al je pa to včerajšnje masaže user posted image  Moj gre danes spet, jaz pa rajš ne bom pretiravala, čeprav bi mi pasalo še  user posted image

Meti, ne ser ga z dilco, sej Janez ponoč ne bo kakal, sam mal oranžnega na začetku  user posted image

Mary lou, sem vedla da boš v enem kosu nazaj user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa mal počivaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.1.2008 15:35:39   
*Naja
Mary lou- lepo, da si nazajuser posted image . Mogoče veš, koliko je že kaj težek vašuser posted image user posted image ? Malo je res še hitro, čeprav, ena moja kolegica je lani rodila, ko je bila noseča 35t3d. Pa je bila tamala ene 2 dni v topli posteljci in to je to. Drugače pa čist ok in zdej je taka babnica, da prehiteva v velikosti in kilaži za ene 3 meseceuser posted image . Jo more vozit v razvojno ambulanto, ker je bila rojena pred 36.tednom in je bila nedonošenček. Pa je rekla ta moja kolegica zadnjič tisti fizioterapevtki tam, da če bo napisala kak dober predlog, da ji bodo še mal podaljšali porodniško ( tamala je stara zdej 8 mesecev). Pa ji reče una žanska tam: "Gospa, vaše dete tolk prehiteva, da bi vi lahk že zdej zaključila s porodniško in šla v službo."user posted image

Mene tud nekej trga ponoči...me tolk špika v nožnici ko user posted image . Pa kr naprej sm na wc-ju. Jst sem se odločila, da bi šla rodit tam ene 10 dni pred Pdp-jem....recimo okrog 10tega Februarjauser posted image . Pa da vidimo, če me bo detece ubogalouser posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.1.2008 16:02:00   
mary_lou
Ja moj user posted image ma 2500g, je res se mal drobckan za na ta svet tko da se zdej res pustim razvajat in pocivam in je tud pritisk ze dost manjsi sm sla zdele do wcja ze sam z eno berglco glih tolk za oporo!

mi je blo pa tko lepo k sva dam prsla je bil user posted image tko zalosten sm ga prasala zakaj a zato k mi bo mogu zdej pomagat pa kej narest pa prav ne da je ze mislu da bo ze koncno ati da komi caka! mi je blo tko toplo pr srcku

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.1.2008 16:04:08   
Lanchy
Ma za znoret je tale dan... sem tok prec, pa se nic se mi ne da, sama seb se smilimuser posted image ... Bi tut jst mogla sfinisirat tole mojo diplomo, pa kar ni in ni motivacije.

Sem pa ravnokar izvedela, da je kolegica, ki je imela rok 23.1. danes rodila puncko NIKO. Vceraj ob 12.00 so ji sprozili porod, ker je imelabakterije v urinu in je sele danes 15.15 rodila...ma se je pa namatrala.

Punce (tiste, ki ste ze kdaj rodile), je to res, da naj bi se dojencek par dni pred pordom umiril in ga ni vec tako pogosto cutiti? No, nas aje iz dneva v dan bolj ziva in se tako kobaca in razteguje po trebuhu, da me na momente ze vse posteno boli.

Pa aleluja poje tok pogosto, da si bom racunalnik kar na wc odneslauser posted image user posted image user posted image ...Ne vem kaj je zdaj touser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.1.2008 16:29:03   
dolenjka
JUhca je že bušiju user posted image  Mmmm je bla dobra, jo imava še za jutri, ko se vrneva iz šopinga v Avstriji user posted image  user posted image  user posted image

No, pa musaka se tut je peče, upam, da bo tudi užitna user posted image  Živiva zdravo in jeva po obrokih user posted image

No Mary lou, če ima pa user posted image  šele 2500g pa naj kar v garsonjeri še mal uživa. Baje v tem obdobju pridobivajo nekje do 200 g na teden, kar pomeni, da mora biti pri tebi vsaj še 3 tedne, da bo čez 3 kg user posted image

Jaz pa nič ne vem, kolk naš user posted image  tehta, bom vzela samoplačniški UZ če mi ga 30.1. ne bo delal, da bom vedla, kolk ga morm nahranit še do roka user posted image

Imam pa tudi jaz zadnje 3 dni povečan apetit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.1.2008 18:40:04   
Februarka08
No, obiski so odšli, kuhinja je spet nekako v mejah normaleuser posted image , želodček poln spet, aleluja pa pri meni ni nič kaj rednauser posted image user posted image . Groza... Mi je mami prinesla eno pecivo prelito s čokolado in je tako dobr da ga bo pomoje kmal zmanjkal. Sej, kg bojo šli pa gor, pol se pa še zarad aleluje pritožujem...user posted image
Lanchy, sem že mislila, da imava isto kolegicouser posted image . Je tudi rodila deklico Niko, pa ima tudi takrat enkrat rok. Samo je imela CR in je nekje ponoči rodila, tako da ni ista.user posted image
Lep preostanek nedelje vam želim, jaz grem počasi pod tuš, potem pa noge v luft... Joj, kolk so mi začele zatekat. Sem jih danes povila z elastičnim povojem, upam da bo kej boljš.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.1.2008 18:44:39   
nuka
Mary_lou nikar se ne sekiraj glede kilaže. Je čisto dovolj težek. Moja je imela v 41 tednu 2480 g pa ni bilo nobenih problemov. Ti samo veliko počivej, da se bo user posted image bolj redil in da bo počakal še kakšen teden.

Lanchy moja2 sta prav veselo brcala še v porodni. Se mi zdi da nista bila nič bolj mirna. Se mi je pa 2-3 dni prej spustil trebuh. Pa vse skupaj mi je pritiskalo navzdol.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.1.2008 19:21:22   
srečka nosečka
lep večer user posted image

Nedeljo sva z user posted image  preživela prav po družinsko. Začela z jutranjo kavico, ki je pri nama pravi jutranji ritual. To bomo verjetno, ko se nam pridruži še naša user posted image  počeli v troje. Cartanje in meditacija ob kavici za naju, zanjo ba dvojno cartanje. user posted image  Kosilo pa je bilo pri mojih starših. Sem prišla domov napokana do skrajnosti. user posted image

Mary_lou - ti kar lepo počivaj in se ne obremenjuj s kilažo user posted image . Kolegci so čisto pred porodom rekli da mali zaostaja v teži, pa se je rodil z dobrimi 4 kilami. Držim pa pesti, da še nekaj časa ostaja v tvoji garsonjeri.

meti - glavno, da je ocena diplome pozitivna. Čestitke si zaslužiš s tem, da si v tem stanju spisala diplomo. user posted image  Jaz nisem bila tako pridna. Lušten voziček za vajinega Janeza. To ga boste šibali po Grosuplju. user posted image

Moj dragi je danes dal izjavo, da se bo naša user posted image  rodila 28.1., dolenjka ti se zmeni z njim, če bo res. Jaz sem zato, da bo februarka. user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.1.2008 19:39:21   
bamby
Jaz sem sicer G vprašala, koliko je sedaj težka naša user posted image , pa mi v kilažah ni ni odgovoril, le da ni ne vem kako velika user posted image . To čutim tudi sama, da ne more biti ne vem koliko težka, ker se še kar komot obračam iz boka na bok v primerjavi, ko sem nosila Tima. Tim je imel porodno težo 3260g. Se pravi,da je imel čisto pripravno težo.

Važno je,da imajo težo vsaj 2 kg, ker prej te tudi domov ne spustijo. Če ima že 2500g je kar vredu, pa še nekaj g bo v naslednjih dneh pridobil tvoj otrok user posted image .

Punce, dejmo še malo zdržat user posted image !

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.1.2008 19:52:26   
MetiLu
Čer user posted image
Moj je ob petih prišel iz službe in naredil kosilo, ker sem bila jaz tako togotna, da se tud za šporget nisem spravila user posted image  Tako, da sva danes jedla hrenavke in ementalerja zraven user posted image  user posted image  user posted image
Pol sva pa zadremala na kavču. Zbudil me je mali nadobudnež, ki se je končno odločil, da bo pa le malo pomigal, zdej me pa že eno uro desno spodnje rebro boli user posted image  Pa še kolca se mu user posted image

Srečka nosečka, hvala za spodbudo user posted image  bom jutri začela s popravki, pa upam, da jih čimprej naredim in pošljem. Tud malo nižjo oceno bom preživela, samo da bo to poglavje za mano user posted image  Sploh moram pa še razrešit tisto zadevo s knjižnico, kr neki. Me prov živcera tale faks user posted image  Še malo, še malo...
Men je pa moj rekel, da lahko rodim naslednji vikend, ker je frej user posted image  
Februarka, men aleluja špila skoraj vsak dan, je pa res, da gre bolj na trdo, se moram kar malo pomatrat user posted image  Pa se tudi trudim, da bi čim manj čokolade pojedla, ampak mi ob dnevih kot je današnji to ne gre glih od rok user posted image
Dolenjka, če user posted image  pridobivajo po 200g na teden, pol ma moj najbrž že čez 3 kile user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tko, da sem v mislih že našla rešitev za tiste tri premajhne pliš pajacke user posted image  user posted image  Bom kar podplatke odstrigla in zarobila (pajackom, da ne bo pomote) user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.1.2008 19:53:23   
srečka nosečka
Punce, dejmo še malo zdržat !

Tako se govori bamby user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa smo že tako ali tako pridne, ko smo še vse cele v paketu. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.1.2008 19:58:48   
bamby
Upajmo, da smo res še v kompletu, ker že dlje časa opažam, da se nam nekatere sploh ne javljajo user posted image . Torej za tiste sploh ne vemo, ali so še v enem kosu ali ne, teh je pa verjetno skoraj polovica ali pa vsaj tretjina user posted image .

meti, a tvoj bi te pa že kar drug vikend rodit poslav user posted image . Nič ga poslušat, boš videla, bo dolenjka zaropotala user posted image . Ko boš šla rodit si bo že frei vzel, drugače bo pa vse zamudil, če misli iti rodit s tabo.

Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.1.2008 19:59:23   
srečka nosečka
Punce, mene pa je vedno bolj strah, da imam premalo oblačil za user posted image . Pa mi vsi govorijo, da je vsega več kot dovolj. Se bojim, da bom v naslednjih dneh še po trgovinah laufala in po nepotrebnem nabavljala. user posted image

Pa tako glupe sanje sem imela danes ponoči. Kao sem prišla domov iz P, bebico pustila moji mami v varstvo cel dan, brez hrane, jaz pa sem pohajkovala naokoli user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bom v realnosti skrbna mamica svoji user posted image .

Meti - dobra rešitev, če bodo pajacki premajhni. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.1.2008 20:00:00   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Punce, dejmo še malo zdržat !

Tako se govori bamby user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa smo že tako ali tako pridne, ko smo še vse cele v paketu. user posted image

Jest tud mislim, da smo zmagovalke pomladi 2007 (maj je bil mesec ljubezni, a ne? user posted image ) user posted image  user posted image  user posted image  ( razen če ni kakšna že rodila, ki je na našem seznamu, pa se nam nič ne javlja user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.1.2008 20:07:09   
MetiLu
Bamby, pomojem si je to zamislil zaradi praktičnih razlogov, beri: streznitev user posted image  user posted image  user posted image

Srečka nosečka, nikar, jaz sem tudi že imela ideje, kako jo bom šopnila vsaj do našega TUša v BC, pa sem si premislila, ker že slišim, kako mi nakupujejo, tašča baje štrika ko zmešana, po kosilu si tud kofeta več na privošč, gre prec za štajnšce (pletilke no) user posted image  Moja Ninči je za našga user posted image  baje tud že nakupila na razprodajah, ker se ni mogla upret ... Boš vidla, kok nam bojo še za darila nanosil. Jaz samo upam, da se bo ker pameten najdu, pa kaj kupil za 9 ali pa 12 mesecev, ker za prve tri imam  res zadost. Najbolj bom vesela, če bojo dal darilne bone, da jih bom lahko spomladi oz. poleti pokoristila za poletna oblačila, teh pa res nimam še nič, pa saj tudi ne vem kolk bo mali velik in kolk bo rastu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.1.2008 20:12:03   
srečka nosečka
meti - saj vem, da se veliko stvari še dobi in se zaenkrat še brzdam pred nakupi. user posted image  Za tako naprej pa mi je težko kupovati, ker je težko vedet kako veliko bo takrat naše dete.

Se pa strinjam, da so najbolj praktični darilni boni. Da lahko kupiš tisto kar potrebuješ in po tvojem okusu.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.1.2008 20:25:00   
srečka nosečka
Punce, a ste si SMS, ki jih boste poslale po porodu že sestavile oz. si pripravile v telefone?

Jaz sem to ravno naredila (hvala tisti, ki jih je tukaj zapisala, ne vem katera je bila user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1348
13.1.2008 21:03:27   
dolenjka
Ojla!

Evo, moj je že zmasiran, jaz pa sem šla zraven, da sem mal čvekala (pri eni sosedi doma je danes masirala) user posted image

SMSa jaz še nimam, sem pa zadnjič ko sem likala nekaj spesnila čist spontano in na žalost čist spontano tut pozabila user posted image

Jaz sem pa danes ponoči sanjala da sem rodila. Poroda se ne spomnim, samo tega, da je moj prišel, pa so najinega sineka (ja, fantka če lohk verjamete) prinesli nagega, pa zgoraj je imel že vse zobke user posted image , pol je pa sestra rekla, da ga gre v volno oblečt user posted image  Kr neki no user posted image  user posted image  user posted image

Ste se okrog baldahinčka pogovarjale..jaz ga bom imela oz. najin user posted image , se je moja mama ponudila, da ga naredi za na posteljico, ker je original drag in grd (posteljica je Stokke). Bo pa kar bel, z rumeno obrobo. Ko bo narejen pa bo seveda fotosešn in boste lahko pokukale user posted image

Se pa potanovem ponoči tudi jaz za WC zbujam, ampak spala sem pa pol vseeen do 10h user posted image  user posted image  user posted image  Jutri pa auf ob 7.30, da se do 9h odklativa proti Celovcu in nakupiva kaj pametnega user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1349
13.1.2008 21:47:32   
mlavla
ojla ..se vam na hitro malo oglašam....danes mi je dan minil kot bi mignil..imela sva kup obiskov, pa skoz sem neki kuhala, pekla al pa pospravljala..skratka zdele sem že čist zmatrana..sam še za v horizontalo..samo me čaka še tuš...
zjutraj pa imam pregled, potem pa se vam kaj oglasim..me že zelo zanima kako težko je naše deteuser posted image ..

Suzi..danes sem prvič naredila piščančji žur..sledile so same pohvale...user posted image

Drugače pa sem danes spekle piškote, ki se jim reče Dojenčki..in so zelo cort na pogled ter tudi zelo okusni..zopet so sledile pohvaleuser posted image

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.