|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
11.1.2008 17:43:27   
MetiLu
Jaz sem pripravila tri, eno za široko povit, eno za pod glavo v lupinci - ki najbrž ne bo potrebna, saj bo v kombinezočku, ta pa ima kapuco user posted image , tretjo pa za pokrit čez obrazek, če bo premrzlo.

Grem zdej vaše slikce pogledat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.1.2008 18:00:23   
Februarka08
No, ste se le malo zbudileuser posted image .
Jaz sem zdele ravno preučevala glede očetovskega dopusta... No, če ga bo moj sploh imel. Ga zanima 100 in 1 informacija, jaz naj pa vse preštudiram in mu strnem v enem stavkuuser posted image . Mislim...
Ja, Meti, tudi jaz sem nekako tako premišljevala glede tetra plenic. Ampak če kaj sebe poznam, bom itak v P nesla pol več kot pa rabim.user posted image
Zdej grem pa etikete dol dajat iz novih cotk za user posted image , mogoče še kaj poslikam spotoma.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.1.2008 18:13:26   
Janey
Eno vprašanje: se katera od vas še kopa v bani?? Jaz bi se tako šla skopat, pa me je malo strah..topla voda in to...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
11.1.2008 18:21:32   
srečka nosečka
Ne vem pa kaj si bom s 6 tetra plenicami...mu ih naj še oblečem al kaj

bravo janey, ta pa me je nasmejala user posted image user posted image user posted image
V celi SLO samo v MB forsirajo še vedno široko povijanje. Hvala bogu, da nam dovolijo, da imamo spodaj pampersko. Jaz se že vidim, da bom švinglala pri tem previjanju, seveda, če bo vse OK.
Mislim, da ni panike za kopanje, prilagodi svojem občutku. Vsaj tako nekako sem pred časom prebrala pri Pušenjaku.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
11.1.2008 18:33:38   
Marusah
Ojla,
Srečka nosečka, a medve bova pa skupi voziček rinle?user posted image  Kje pa stanuješ? Jaz sem doma tu pri policiji.

Pri meni še ni bila patronažna in jo tudi ne bo, ker imam jaz še vedno ginekologinjo v Celju. Je pa bila pri mojih kolegicah, ki so doma tudi v tem delu. Ena prijateljica rodi konec januarja pa jo patronažna obiskala prejšnji teden. Ima pa ginekologinjo v ZD v mestu.

Janey jaz se skoraj vsak dan kopam v bani. Mi zelo paše ležati v vodi. Res pa je, da si ne natočim preveč vroče.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
11.1.2008 18:34:56   
Februarka08
Oh, jaz se že celo user posted image ne kopam v banji in bi mi tako sedla ena kopel... Pa kar ne upamuser posted image . Kaj pa vem... Saj verjetno ni nič, samo... Mah, gotovo sem čudna.
Sem pa ravno malo poslikala nove cotike (nekaj malega) in komplet za iz P in že dala v album. Pridna, kajne?user posted image Samo to mi še roji po glavi...user posted image
Pridno čvekajte, sedaj se morm pa res mal odlepit od računalnika, čeprav ne vem če mi bo ratalo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1231
11.1.2008 18:38:08   
Marusah
Februarka08 sem poškilila v tvoj album - lepe cotike user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še ne vem kaj bo imel naš user posted image  oblečeno za iz porodnišnice. Se nekako ne morem odločit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
11.1.2008 18:47:26   
srečka nosečka
Marusah - jaz pa sem doma pri kabelski. Sva kar blizu. Družba za vozičkanje pa je zelo dobrodošla. Bova glavni na Taboru. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
11.1.2008 19:08:39   
mlavla
februarka...lepe cotke, pa imava enako podlogo za previjanje..le da imaš ti v oranžni barviuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1234
11.1.2008 19:27:27   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

februarka...lepe cotke, pa imava enako podlogo za previjanje..le da imaš ti v oranžni barviuser posted image

user posted image user posted image Hvala enako!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
11.1.2008 19:29:29   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image Hvala enako!!!user posted image

Jest mam tud tako, oranžno user posted image  user posted image  user posted image
Pa ful imata obe lepe cotike, se vidi kje so kupljene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1236
11.1.2008 19:39:11   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Marusah - jaz pa sem doma pri kabelski. Sva kar blizu. Družba za vozičkanje pa je zelo dobrodošla. Bova glavni na Taboru. user posted image

Super user posted image user posted image user posted image  To bo veselo!

Grem že sedaj velikokrat peš mimo tebe - do teniškega kluba (ŽTK).

Neposredna povezava do sporočila: 1237
11.1.2008 19:41:12   
Janey
Marusah na ŽTK dela ena moja kolegica...sošolka iz srednje user posted image user posted image kak je svet majhen...ti pa hodiš na kavo?ko tvoj pa robi tenis špilata?user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
11.1.2008 19:56:20   
larisa
Čer,

evo pa sem prišla s predavanja v postojni in pohajkovanja po predavanju. Predvanje mi je bilo brezvezno, nič novega, pa precej smešno vse skupaj (ene imajo res zanimiva vprašanja user posted image ). Dolenjka ne vem če je bila, ker se nisva uspele zmenit kako se bova prepoznali, tako da sem opazovala in opazovala, pa žal nič opazila user posted image . Sej ne vem zakaj nisem jaz preden sem šla od doma napisla kako sem oblečena in bi me potem ona pocukala za rokav, ampak je blo itak vse tko na hitro, da se niti nismo nič tam zadrževali, da bi se sploh lahko s kom spoznali.... V glavnem Dolenjka, če si bila tam, poročaj, kako se ti je zdelo. Lahko pa še poskušava ugotovit, če sva se videli user posted image ...

Zdej bom pa mal kavč peglala, pa seveda še kaj na RR pokukala. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
11.1.2008 20:06:29   
vrtnica76
Pri Pop in sem pa ravnokar videla Gašperja od januarčice male pikiceuser posted image .Tele januarčice so pa kr ene televizijske zvezde rataleuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
11.1.2008 20:11:22   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pri Pop in sem pa ravnokar videla Gašperja od januarčice male pikiceuser posted image .Tele januarčice so pa kr ene televizijske zvezde rataleuser posted image

Zakaj pa je bila na TV?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
11.1.2008 20:49:23   
dolenjka
Čer user posted image

Larisa, jaz sem bila tam, v roza majčki in črnih hlačah, katera pa si bila ti? A si slišala vprašanja user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem šla pol še porodni blok pogledat (ne vem kam ste vse ušle, 2 in moj smo šli z Grmekom dol), pa spoznala sem 1 sestro z oddelka (ful fajn, pa babca tut u iber prijazna) in sva z mojim z njo klepetala v igralnici in poslušala novorojenčke jokat user posted image  Vsi so tko skulirani in prijazni, pa kar ne nehajo ti informacij dajat... pol sem šla pa še do dr. Merlota (moj G) da me je pregledal in nič dobrega user posted image  MV skrajšan in moram počivat. Je rekel, da do 1.2. ne sme pridet rodit user posted image  A mu je katera od vas to naročila? user posted image  No, to me je kr mal razočaral, ker sem bla ziher, da bo reku da sem kulči user posted image  NO, zdej pa ne vem al nej sam ležim al kaj? No, pred 1.2. ne grem rodit, pa AMEN!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
11.1.2008 21:10:47   
vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Zakaj pa je bila na TV?

Baje so imeli na mariborskem radiu nekakšno akcijo za povečanje rodnosti-neki v zvezi s temuser posted image .Nisem skos sledila vsebini,ker je imeja Tamara cel kup vprašanj vmes.Mogoče bo katera iz tistega konca kaj več vedla povedat.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
11.1.2008 21:12:14   
bamby
No, dolenjka da ne boš sedaj ti prva letela v P rodit user posted image user posted image .

meti, za široko povijanje rabiš dve plenici + pampersko user posted image . Toplota v stanovanju naj bi bila okrog 22°, kopalnica okrog 25° user posted image  ( bo treba z električno peč dodatno gret), spalnica pa normalno okrog 18°.

Sem imela cel popoldan internetni mrk, p nisem mogla nič spremljat, nič sodelovat user posted image user posted image . Zdaj so porihtali, ampak sedaj že spravljam Tima in PC spat user posted image .

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
11.1.2008 21:16:01   
dolenjka
Ne Bamby, ne grem prva, to čast bom kar kaki drugi prepustila user posted image

Sam res ne vem kaj zdej to pomen? Jote itak nisva nič kuhala in zdej imamo prepoved user posted image  Moj je obupal user posted image  Sam res ne vem kolik resno je? Je reku da naj jem lahko hrano (pa s prebavo nimam problemov - a vpliva hrana al kaj??? ), pa čim manj po štengah, pa počivat in nič težkega dvigovat... Pa sej nisem? Po štengah pa grem tolk kot je treba, ker več se mi itak ne da user posted image  Mah, mal bolj bom počivala, sej kej več pa itak ne morem, a ne? user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
11.1.2008 21:16:11   
vrtnica76
No dolenjka,le glej da slučajno ne boš ti med prvimiuser posted image .Zdej pa sam ležat pa noge v luft.user posted image
Ampak vam povem,da od kar veeeliiik počivam (upoštevam nasvet G)sem tolk na kondiciji izgubila,da me že sam stopnice čist zdelajo.Pol pa še,da morm kej po tleh pobrat,se komej poberem.Noge so čist švohuser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
11.1.2008 21:18:52   
dolenjka
Pa kako naj skoz ležim, sej se mi lahko še zmeša user posted image  Nič, zdej bom pač ćez dan mal izpregla za kaki 2 urci, pa tko nardila, da če ne bo mus, bom šla res sam 1x na teden od doma. Sam v ponedeljek greva vseeno v Celovec, ker to je še mus, pa sej ne bova dolgo. Pol bom pa na kavču ležala pa ukazovala user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
11.1.2008 21:40:23   
Suzi*
Dolenjka, zdej bomo pa me tebe mogle mal pod kontrolo dat. user posted image  lepo počivat pa nič odpirat in v P do 1.2.!!! Jasno????? user posted image  

Sicer pa mene tud nekej lažni popadki matrajo zdele kakšne dve ure. user posted image  me je tamal spet tako razkuru prej, da je po moje od tega. user posted image  Pa mojga še zmerej ni doma. Ne vem, če se je kr kam drugam odselil al kaj je zdej to za en user posted image . user posted image  pa še zgaga me peče. Grem mal se z donatom nalit.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.1.2008 21:52:12   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

meti, za široko povijanje rabiš dve plenici + pampersko user posted image . Toplota v stanovanju naj bi bila okrog 22°,

kolegica, ki je rodila v postojni je pri širokem povijanju poleg pamperske uporabljala le eno tetra plenico...

vrtnica..hvala za info..mogoče bo pa res še katera kaj več vedela povedat...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.1.2008 22:00:48   
Suzi*
Jaz tud mislim, da pri širokem povijanju poleg pamperske rabiš le še eno tetra pleničko in eno povijalno pleničko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.