Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 17:43:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem pripravila tri, eno za široko povit, eno za pod glavo v lupinci - ki najbrž ne bo potrebna, saj bo v kombinezočku, ta pa ima kapuco , tretjo pa za pokrit čez obrazek, če bo premrzlo. Grem zdej vaše slikce pogledat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:00:23
|
|
|
|
Februarka08
|
No, ste se le malo zbudile . Jaz sem zdele ravno preučevala glede očetovskega dopusta... No, če ga bo moj sploh imel. Ga zanima 100 in 1 informacija, jaz naj pa vse preštudiram in mu strnem v enem stavku . Mislim... Ja, Meti, tudi jaz sem nekako tako premišljevala glede tetra plenic. Ampak če kaj sebe poznam, bom itak v P nesla pol več kot pa rabim. Zdej grem pa etikete dol dajat iz novih cotk za , mogoče še kaj poslikam spotoma.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:13:26
|
|
|
|
Janey
|
Eno vprašanje: se katera od vas še kopa v bani?? Jaz bi se tako šla skopat, pa me je malo strah..topla voda in to...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:21:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ne vem pa kaj si bom s 6 tetra plenicami...mu ih naj še oblečem al kaj bravo janey, ta pa me je nasmejala V celi SLO samo v MB forsirajo še vedno široko povijanje. Hvala bogu, da nam dovolijo, da imamo spodaj pampersko. Jaz se že vidim, da bom švinglala pri tem previjanju, seveda, če bo vse OK. Mislim, da ni panike za kopanje, prilagodi svojem občutku. Vsaj tako nekako sem pred časom prebrala pri Pušenjaku.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:33:38
|
|
|
|
Marusah
|
Ojla, Srečka nosečka, a medve bova pa skupi voziček rinle? Kje pa stanuješ? Jaz sem doma tu pri policiji. Pri meni še ni bila patronažna in jo tudi ne bo, ker imam jaz še vedno ginekologinjo v Celju. Je pa bila pri mojih kolegicah, ki so doma tudi v tem delu. Ena prijateljica rodi konec januarja pa jo patronažna obiskala prejšnji teden. Ima pa ginekologinjo v ZD v mestu. Janey jaz se skoraj vsak dan kopam v bani. Mi zelo paše ležati v vodi. Res pa je, da si ne natočim preveč vroče.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:34:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Oh, jaz se že celo ne kopam v banji in bi mi tako sedla ena kopel... Pa kar ne upam . Kaj pa vem... Saj verjetno ni nič, samo... Mah, gotovo sem čudna. Sem pa ravno malo poslikala nove cotike (nekaj malega) in komplet za iz P in že dala v album. Pridna, kajne? Samo to mi še roji po glavi... Pridno čvekajte, sedaj se morm pa res mal odlepit od računalnika, čeprav ne vem če mi bo ratalo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:38:08
|
|
|
|
Marusah
|
Februarka08 sem poškilila v tvoj album - lepe cotike Jaz pa še ne vem kaj bo imel naš oblečeno za iz porodnišnice. Se nekako ne morem odločit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 18:47:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Marusah - jaz pa sem doma pri kabelski. Sva kar blizu. Družba za vozičkanje pa je zelo dobrodošla. Bova glavni na Taboru.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:08:39
|
|
|
|
mlavla
|
februarka...lepe cotke, pa imava enako podlogo za previjanje..le da imaš ti v oranžni barvi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:27:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...lepe cotke, pa imava enako podlogo za previjanje..le da imaš ti v oranžni barvi Hvala enako!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:29:29
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...lepe cotke, pa imava enako podlogo za previjanje..le da imaš ti v oranžni barvi Hvala enako!!! Jest mam tud tako, oranžno Pa ful imata obe lepe cotike, se vidi kje so kupljene
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:39:11
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Marusah - jaz pa sem doma pri kabelski. Sva kar blizu. Družba za vozičkanje pa je zelo dobrodošla. Bova glavni na Taboru. Super To bo veselo! Grem že sedaj velikokrat peš mimo tebe - do teniškega kluba (ŽTK).
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:41:12
|
|
|
|
Janey
|
Marusah na ŽTK dela ena moja kolegica...sošolka iz srednje kak je svet majhen...ti pa hodiš na kavo?ko tvoj pa robi tenis špilata?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 19:56:20
|
|
|
|
larisa
|
Čer, evo pa sem prišla s predavanja v postojni in pohajkovanja po predavanju. Predvanje mi je bilo brezvezno, nič novega, pa precej smešno vse skupaj (ene imajo res zanimiva vprašanja ). Dolenjka ne vem če je bila, ker se nisva uspele zmenit kako se bova prepoznali, tako da sem opazovala in opazovala, pa žal nič opazila . Sej ne vem zakaj nisem jaz preden sem šla od doma napisla kako sem oblečena in bi me potem ona pocukala za rokav, ampak je blo itak vse tko na hitro, da se niti nismo nič tam zadrževali, da bi se sploh lahko s kom spoznali.... V glavnem Dolenjka, če si bila tam, poročaj, kako se ti je zdelo. Lahko pa še poskušava ugotovit, če sva se videli ... Zdej bom pa mal kavč peglala, pa seveda še kaj na RR pokukala.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 20:06:29
|
|
|
|
vrtnica76
|
Pri Pop in sem pa ravnokar videla Gašperja od januarčice male pikice .Tele januarčice so pa kr ene televizijske zvezde ratale
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 20:11:22
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Pri Pop in sem pa ravnokar videla Gašperja od januarčice male pikice .Tele januarčice so pa kr ene televizijske zvezde ratale Zakaj pa je bila na TV?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 20:49:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Larisa, jaz sem bila tam, v roza majčki in črnih hlačah, katera pa si bila ti? A si slišala vprašanja Jaz sem šla pol še porodni blok pogledat (ne vem kam ste vse ušle, 2 in moj smo šli z Grmekom dol), pa spoznala sem 1 sestro z oddelka (ful fajn, pa babca tut u iber prijazna) in sva z mojim z njo klepetala v igralnici in poslušala novorojenčke jokat Vsi so tko skulirani in prijazni, pa kar ne nehajo ti informacij dajat... pol sem šla pa še do dr. Merlota (moj G) da me je pregledal in nič dobrega MV skrajšan in moram počivat. Je rekel, da do 1.2. ne sme pridet rodit A mu je katera od vas to naročila? No, to me je kr mal razočaral, ker sem bla ziher, da bo reku da sem kulči NO, zdej pa ne vem al nej sam ležim al kaj? No, pred 1.2. ne grem rodit, pa AMEN!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:10:47
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Pri Pop in sem pa ravnokar videla Gašperja od januarčice male pikice .Tele januarčice so pa kr ene televizijske zvezde ratale Zakaj pa je bila na TV? Baje so imeli na mariborskem radiu nekakšno akcijo za povečanje rodnosti-neki v zvezi s tem .Nisem skos sledila vsebini,ker je imeja Tamara cel kup vprašanj vmes.Mogoče bo katera iz tistega konca kaj več vedla povedat.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:12:14
|
|
|
|
bamby
|
No, dolenjka da ne boš sedaj ti prva letela v P rodit . meti, za široko povijanje rabiš dve plenici + pampersko . Toplota v stanovanju naj bi bila okrog 22°, kopalnica okrog 25° ( bo treba z električno peč dodatno gret), spalnica pa normalno okrog 18°. Sem imela cel popoldan internetni mrk, p nisem mogla nič spremljat, nič sodelovat . Zdaj so porihtali, ampak sedaj že spravljam Tima in PC spat . nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:16:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne Bamby, ne grem prva, to čast bom kar kaki drugi prepustila Sam res ne vem kaj zdej to pomen? Jote itak nisva nič kuhala in zdej imamo prepoved Moj je obupal Sam res ne vem kolik resno je? Je reku da naj jem lahko hrano (pa s prebavo nimam problemov - a vpliva hrana al kaj??? ), pa čim manj po štengah, pa počivat in nič težkega dvigovat... Pa sej nisem? Po štengah pa grem tolk kot je treba, ker več se mi itak ne da Mah, mal bolj bom počivala, sej kej več pa itak ne morem, a ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:16:11
|
|
|
|
vrtnica76
|
No dolenjka,le glej da slučajno ne boš ti med prvimi .Zdej pa sam ležat pa noge v luft. Ampak vam povem,da od kar veeeliiik počivam (upoštevam nasvet G)sem tolk na kondiciji izgubila,da me že sam stopnice čist zdelajo.Pol pa še,da morm kej po tleh pobrat,se komej poberem.Noge so čist švoh .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:18:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa kako naj skoz ležim, sej se mi lahko še zmeša Nič, zdej bom pač ćez dan mal izpregla za kaki 2 urci, pa tko nardila, da če ne bo mus, bom šla res sam 1x na teden od doma. Sam v ponedeljek greva vseeno v Celovec, ker to je še mus, pa sej ne bova dolgo. Pol bom pa na kavču ležala pa ukazovala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:40:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Dolenjka, zdej bomo pa me tebe mogle mal pod kontrolo dat. lepo počivat pa nič odpirat in v P do 1.2.!!! Jasno????? Sicer pa mene tud nekej lažni popadki matrajo zdele kakšne dve ure. me je tamal spet tako razkuru prej, da je po moje od tega. Pa mojga še zmerej ni doma. Ne vem, če se je kr kam drugam odselil al kaj je zdej to za en . pa še zgaga me peče. Grem mal se z donatom nalit.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 21:52:12
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby meti, za široko povijanje rabiš dve plenici + pampersko . Toplota v stanovanju naj bi bila okrog 22°, kolegica, ki je rodila v postojni je pri širokem povijanju poleg pamperske uporabljala le eno tetra plenico... vrtnica..hvala za info..mogoče bo pa res še katera kaj več vedela povedat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 11.1.2008 22:00:48
|
|
|
|
Suzi*
|
Jaz tud mislim, da pri širokem povijanju poleg pamperske rabiš le še eno tetra pleničko in eno povijalno pleničko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.